En varm og fræk tur i skoven

SPAR MANGE PENGE

Ikke en eneste sky på himlen. Solen bager og det føles som om alt bare står stille i varmen. Du går ved min side iklædt en kort blomstret sommerkjole og et par sandaler. Frækt og elegant ser du ud. Engang imellem lader jeg dig gå et par skridt foran mig så jeg kan nyde synet af dig. Dine nøgne skuldre glinser af solcremen du tog på før vi gik ud. Mit blik glider ned over din røv og videre ned af dine ben. Det er svært at holde fingrene fra dig, så jeg lader mine fingre kærtegne din ryg og niver dig let i ballerne. Du smiler sødt med et uartigt blik i øjnene. Jeg mærker en behagelig varme i min krop og jeg gengælder dit smil. Vi går nu ind i skoven. Lugten af træernes grønne blade fylder mine lunger. Jeg mærker en let brise, og den føles skønt i varmen. Picnickurven jeg bærer på er tung som et ondt år og svedperler triller af min pande. Men det er det hele værd for jeg er her sammen med dig. Min dronning, min gudinde, min slavetøs.

Vi forlader skovstien og går dybere ind i skoven. Efter et stykke tid standser du op og spørger:’Har vi ikke snart gået nok?Kan vi ikke bare sætte os her?’ Jeg sætter kurven i skovbunden, tager fat om livet på dig og kysser dig inderligt, før jeg svarer. Din tunge smager frisk og jeg nyder at sutte på den. ‘Jo, det er fint nok her’ siger jeg lavmælt, og trækker et tæppe samt 2 flasker med koldt vand op af kurven. Jeg lukker den hurtigt igen så du ikke ser resten af indholdet i kurven. For mens du gjorde dig klar til at gå hjemmefra, lagde jeg et par ekstra ting i som jeg vil overraske dig med om lidt.

Vi breder tæppet ud og ligger os. Du ligger på ryggen, jeg på siden og kigger op og ned af dig. Jeg åbner min vandflaske og tager en ordentlig tår. Så hælder jeg en smule af det iskolde vand ud på dit bryst. Du griner hjerteligt og lader mig slikke vandet af dig, mens du kører fingrene igennem mit hår. Det begynder at rumstere i mine shorts nu. Du gør mig hamrende liderlig. Nu er det ved at være tid til at åbne kurven igen.

‘Rejs dig op’ siger jeg med et smil på læberne. Du smågriner. Du ved at jeg har et eller andet for og spørger drillende:’hvorfor?’. ‘Fordi jeg siger det. Rejs dig op og stil dig med ryggen til det træ derovre’ svarer jeg og peger i træets retning. Du rejser dig og retter på kjolen før du fnisende stiller dig mod træet. ‘Luk så øjnene’. Stadigt fnisende kniber du øjnene sammen og jeg fisker hurtigt et langt stykke reb op ad kurven. Jeg skynder mig om bag træet og beder dig om at stikke armene bagud, hvorefter jeg binder rebet stramt om dine håndled. ‘Hva´ har du gang i ?’griner du da jeg igen står foran dig. Jeg siger intet, men går istedet ned i knæ, løfter din kjole lidt op og tager fat i dine sorte g-strengstrusser.

SEX I DAG?

Jeg kigger dig i øjnene da jeg langsomt trækker dem af. Dit blik er ikke til at tage fejl af. Du vil røres, tages, bruges. Dit højre ben hviler nu på min venstre skulder. Jeg slikker indersiden af dit lår , stadig tættere og tættere på din skønne fisse. Den intense sommervarmen gør at du smager salt. Jeg kysser din fisse flere gange før jeg stikker tungen op i dig. Jeg spreder dine fisselæber og slikker dig blidt og langsomt, mens jeg mærker pikken vokse i mine shorts. Jeg øger tungetempoet og smutter først 1 finger, så 2 fingre op i dig. Vandet driver ned over min hage, da jeg lader tungen danse omkring din klit. Jeg folder tungen omkring den og skuder den frem og tilbage som et maskinstempel. Du stønner og vrider dig da orgasmen endelig ruller ind over dig. Jeg kigger op. Sveden løber fra din pande og du står, tungt åndende, med lukkede øjne.

Jeg rejser mig, tager min t-shirt af og tager en tår af vandflasken. Jeg giver også dig en tår og hælder herefter lidt vand i håret på dig. Det løber ned over dit ansigt og du kigger på mig med et liderligt blik. ‘Så skal din røv vist have lidt opmærksomhed’ kvækker jeg fjoget og binder rebet op om dit ene håndled. Du trækker kjolen af og står nu nøgen og dejlig foran mig. ‘Vend dig om og omfavn træet’ siger jeg. Du lyster og jeg binder igen rebet fast om dit håndled. Du skyder røven tilbage mod mig og jeg ælter dine runde, svedglinsende baller.

‘Jeg skal lige hente noget i kurven’hvisker jeg og kysser dig i nakken. Op af kurven fisker jeg først et digitalkamera og så en kort ridepisk. Du kigger dig over skulderen, og smiler flabet da du får øje på kameraet. Jeg knipser løs enhver tænkelig vinkel og du kæler virkelig for kameraet. Men nu er det sgu tid til pisken. Jeg stiller mig ved siden af dig og ligger en hånd på din ryg. Du bider dig i underlæben da det første lette slag falder. ‘Mmmmm, igen’knurrer du, hvilket gør mig endnu mere liderlig. Endu et slag falder, lidt hårdere end før og du stønner højt. ‘Mere, lidt hårdere’ tigger du og slaget falder prompte. ‘Åårh’ udbryder du. En serie af slag rammer dine baller og smerten får dig til at vride dig. 10-12 røde streger lyser nu din dejlige røv op. Jeg kører pisken ind mellem dine ben og bagefter ind i din mund. Jeg giver dig endnu 6 slag før jeg kaster pisken bort, sparker shorts´ne af og banker min stive pik op i dig. Du er våd, skøn og klar til at blive gennemkneppet.

Jeg har et fast greb i dine hofter mens jeg knepper dig. Skiftevis langsomt og hurtigt kører jeg pikken ind og ud af dig. Sveden hagler af os begge. Varmen gør mig en smule svimmel mens jeg pumper løs. Jeg holder stadig fast i din hofte med venstre hånd mens jeg lader den højre befamle dine bryster. Mine nosser er på bristepunktet nu, men jeg fortsætter med at kneppe dig. Din fisse er er skøn og stram, så jeg vil nyde den lidt endnu.

Jeg kører nu hurtigt på og du stønner højlydt. Jeg brøler højt da jeg trækker mig ud af dig og sprøjter ud over din røv. Mine ben bliver gummiagtige og jeg ser sorte pletter foran øjnene. Nydelsen er enorm. Du ånder tung og håret sidder klistret til dit ansigt. Sæden glider ned over dine baller og får mærkerne efter pisken til at skinne endnu mere. Jeg løsner hurtigt rebet om dine håndled, griber fat om livet på dig og trækker dig med hen til tæppet hvor vi ligger os.

Vi drikker vand og kysser hinanden mens vi kigger hinanden i øjnene. En let brise glider hen over os og køler vores kroppe ned. Det føles skønt at ligge her sammen med dig.

porno med danske piger