Mor og far indvier datter i privat sexklub med neger

SPAR MANGE PENGE

Lisette stønnede, jeg vil bolles tyk og ha fyldt min fisse med negersperm. For det er min fødselsdag i dag, og det her er min gave fra min mor og far. Tillykke med dagen Lisette…

Jeg er gift på 18 år med min mand Jonas, jeg har en datter Lisette på 19 år fra en hurtigt quicky med en på et diskotek. Jonas og mit sexliv er stadigvæk på toppen, og vi er med på den værste. Jonas er 39 og jeg selv Charlotte er 38 år. Lisette har altid betragtet Jonas som hendes far selvom han ikke er det, for Lisette kender ikke sin far. Jonas og jeg blev gift da Lisette var et år. Jeg har aldrig klaget over Jonas’s pik på 20cm, for den er dejlig stor, og har fået mig op at ringe flere gange. Men der skal heller ikke ret meget til at tænde en lille rødhåret vild sexbombe som mig, med en kronisk våd fisse med trimmet røde hår på skambenet og med faste bryster i en stor C størrelse. Det siges, det er sjælden man selv får en rødhåret som baby, men det gjorde jeg. Og jeg stolt over at Lisette har arvet meget af mine gener. For da hun var 14 år havde hun en flot krop, med smal talje, fræk parsierrøv og bryster der var i en i fast lille C størrelse. Som voksede sig til størrelse lige under mine. Lisette voksede op med i et frit hjem, hvor vi ikke var flove over vores nøgne kroppe, og vi kunne snakke åbnet om sex. Jonas og jeg havde snakket om at få et barn sammen, så Lisette ikke var enebarn hele sit liv.

Jeg må indrømme når hun kom nøgen ud fra badet, så kunne jeg holde op at beundre hende hvor hun havde fået sine gener fra. Og når hun så kikkede på mig, gjorde hun det med et frækt smil på, og svajende hofter. For hun vidste godt hun så godt ud. Og det var det som hun godt kunne lide at tænde andre, også selv om det var hendes egen mor. For så vidste hun at hun havde tændt min våde fisse, og der ville ikke gå langt tid før hun hørte mig om at få pik fra Jonas. Selv Jonas var ikke overrasket over at Lisette tændte ham og hans pik blev stiv, for han skjulte det ikke for hende og heller ikke for mig. Vi havde alle hørt hinanden når der blev bollet, og det tændte os endnu mere. De eneste som ikke kunne klare det var de få mænd hun slæbte hjem. Kun den sidste for han var neger med en stor pik på godt 20cm. Der var slet ingen tvivl om hun havde fundet ud af hvem der havde den bedste pik, det var helt klart negerpik som havde det, samt Jonas pik som jeg godt kunne lide.

En dag da hun var i gang med at slikke negerens tykke pik, kom jeg til at se ind af hendes dør som hun ikke havde lukket helt. Hele hendes mund gik som et stempel op og ned af pikken, imens savl og spyttet løb ned af skaftet. Det var der jeg blev helt tændt på negerpik, for der var noget utroligt sexet over at se en ung pigemund slikke på pikken. Imens hun kikkede frækt op på ham, samtidig med hun gned sin fisse og klit. For ikke at snakke om at den snart ville glide ind i hendes våde stram fisse. Lisette og mine øjne mødtes i et minuts tid, hun blinkede og smilte frækt til mig, jeg lod min tunge løber over mine læber. Imens jeg gengældte hendes smil, imens jeg havde min ene hånd i bukserne og den anden op på brystet. Hun var hurtig til at vende sig om, så hun stod forover bøjet og var klar til at vise mig hvor den skulle hen. Hun vidste jeg sjælden havde g-streng på, for den var alligevel våde inden for 5 min. Så det kunne ikke betale sig at skifte hvert 5 min. Hun hadet at ha en BH på ligesom mig, for vi begge kunne lide at mærke stoffet, gnubbe på vores brystvorter. Jeg blev stående der i 10 min, og så hvordan det store pikhoved legede med hendes klit. Før han lod den glide ind mellem skamlæberne, jeg kunne se hvor stram hun var for skamlæberne omkransede pikken.

Hun var tydelig våd for hun begyndte at creme over skaffet jo længere han gled ind i hende. Jeg ville ønske det var mig der fik den dejlige store neger pik, i stedet for hende lige nu for jeg kunne mærke mine safter løb ned af benene. Så jeg skyndte mig ind i soveværelset hev bukserne af og fandt min store sorte dildo frem og kneppede mig til udløsning, ikke en men to, tre stykker blev det til imens jeg kunne høre Lisette stønne på mere pik. Om aften fortalte jeg Jonas hvad jeg set Lisette få negerpik, Jonas blev helt vild han dykkede hurtigt ned til fissen. Og fandt mit g-punkt med fingeren imens tommelen gled over min klit. Der gik mindre end 3 min så kom jeg, og bad ham om at kneppe mig hårdt og dybt. Jeg hylede og skreg han skulle kneppe mig hårdere og dybere. Der var slet i tvivl han var tændt for nu hammerede han pikken dybt ind og ud. Lige indtil han var ved komme trak han sig ud, og skød ladningen ned i min mund. Han tvang mig til at sluge hele pikken imens han sprøjtede. Og heldigvis har jeg ingen synke problemer når jeg får pikken helt ned i munden og han skyder den af i min hals.

Om morgen da vi sad ved morgenbordet sprang Lisette en bombe, hun var inviteret som medlem af en sexklub. Men hun turde ikke at tag imod tilbuddet fra ham negeren. Så hun spurgte om hun måtte komme med hen i den private gruppesexklub, hvor vi var nye medlemmer af. For hun ønskede at blive gravid, og få fissen fyldt op af negersperm. Vi skulle lige forhøre os om hun kunne, og det kunne hun godt men først som 20 årig. Heldigvis var der kun en uge til hun blev 20 år her i december. Klubben består flest af neger mænd og nogen flotte hvide mænd, samt nogen flotte frække negertøser, unge sexede hvide piger og tøser på min alder. Jeg tænder meget på at se en stor negerpik dybt begravet i en ung pige fisse, og se min mands hvide pik dybt i en rosa negerfisse. Og så kunne være frækt at Lisette se om hun kunne tag nogen af de store negerpikke. Som hun snart skulle indvies i. Men ikke nok med det så måtte ingen fisse gå tomhændet hjem, uden de blev fyldt med sperm i fissen. For hvis man ønskede at blive gravid fra en, af medlemmerne skulle man sætte X i en rubrik. Når man meldte sig ind. Der var også lidt mere ekstremt sex hvis man ønskede sig det. Som fisting, tisse lege, incest, blive bundet eller man var til S/M.  

Faderen til barnet måtte ikke vide hvem han havde gjort gravid, med mindre han/hun selv ønskede at vide det. Og hvis han/hun ville det kom han til at betale børnepenge til hende. Og det var alle indforstået med. Lisette kunne ikke vente til at komme hen i klubben sammen med mig og sin far. Da dagen kom hvor hun blev 20 år, tog vi alle hen i klubben for at give hende hendes fødselsdagsgave. Jeg havde kun taget en kort kjole på uden g-streng inden under og en top der ikke dækkede mine bryster. Lisette havde taget sin sommerkjole så man kunne se lidt af hendes fyldige kavalergang. Hun var lige som mig ikke iført g-streng, så når vi bukkede os ned kunne man se lige op i vores våde fisser. Jonas havde taget sin sorte stræk T-shirt på så man kunne se hans veltrænet mave. Og et par shorts der kunne knappes op foran i en 5 cm bred sliske. Vi blev modtaget af en smuk ung venlig smilende negerpige, iført en hvid g-streng og blonde top med store bryster. Du må være Lisette sagde Sarah??  Ja det er jeg, svarede hun smilende. Velkommen til vores lille private klub, glædeligt at se jer Jonas & Charlotte. Tak Sarah. Nu skal tag mig af jeres tøj, svarede hun smilende. Gå i ind til baren, så kommer jeg og viser dig rundt Lisette. Vi gik op til baren, hvor endnu smuk ung hvid pige stod med mørkt kortklippet hår, kun iført g-streng og ikke andet. Vi havde ikke set hende før. Så hun tog i mod vores bestilling af kaffe og cola. Sarah kom hen til os, og gav Lisette indmeldingsblanketten som hun hurtigt udfyldt med det samme. Lisette satte X hvor man gerne ville gøres gravid. Ligesom Mai-Britt, Sarah og jeg havde gjort det.

Vi kunne hører andre der var i gang med at kneppe, i rummet op til baren. Lisettes øjne vandrede rundt i lokalet og op på tv’et, hvor hun kunne se en ung hvid pige blive kneppet af 2 neger. Samtidig med hun kikkede på dem havde hun 2 fingere ved sin våde fisse, som hun gned på klitten og skiftevis lod dem glide igennem de fedte skamlæber. Lige ved siden af den hvide pige var der en lidt ældre negertøs som fik den af en hvid mand. Gud hvor jeg bliver våd i min fisse, ved at se og hører de boller til den store guldmedalje, sagde Lisette. Ja det gør jeg også skat, hvad med dig skat har du allerede stiv pik?? Ja det kan du tro jeg er svarede Jonas igen. Håber du kommer til at nyde skat, det skal jeg nok komme til, tak for i har taget mig her ind på min fødselsdag, svarede Lisette frækt til os. Selv tak, min skat svarede Jonas.  Sarah gik ud med blanketten og kom hurtigt ind igen. Og stillede sig bag Lisette, hun lagde sin brune hånd på hendes skuldre, og pressede sine store bryster ind i ryggen på hende. Hvad siger du til en rundvisning din sexet tøs?? Joh! Tak din skønne frække tøs.

Hyg jer sagde vi begge i kor, det skal vi nok svarede Sarah. Da Lisette hoppede ned fra barstolen var der en lille sø på sædet. Det opdagede Jonas så han var hurtig med fingeren for at smage på hendes safter. Se hvad Lisette har efterladt sig skat! En lille smagsprøve til os, svarede Jonas frækt. Skal du smage?? Ja tak, lad mig smage hendes safter, svarede jeg frækt til ham. Han lod 2 fingere samle de safter som han kunne og førte dem op til min mund. Uhmmm hendes safter smager lige så godt som min skat. Den unge pige bag baren smilede frækt til os, og sagde. Det er vist en fræk ung dame i har, sådan efterlade en smagsprøve til jer?? Ja det må man sige svarede jeg. Må jeg smage hendes safter?? Det må du da godt svarede Jonas og lod fingrene glide igennem søen. Hvorefter han førte sin finger over baren, hvor den unge pige bukkede sig frem i mod dem. Jeg kunne ikke modstå hendes smukke bryster, så jeg tog fat om det ene bryst og nulrede hendes halvstive vorte. Nu stønnede svagt under mit nulleri, samtidig med hun kikkede Jonas dybt i øjne. Hvorefter hun kikkede frækt hen på mig. Jeg rejste lidt op i stolen for at kysse hende. Hun slap hurtigt fingrene og begyndte at kysse mig frækt.

Hendes smager dejligt sødt, dem kunne jeg godt tænke mig at smage mere af. Vi stopper dig ikke så gør du det bare!! Mai-Britt hedder jeg, og i?? Jeg Charlotte det er min mand Jonas og den unge frække tøs der lige gik, er vores datter Lisette. Sig endelig til hvis i vil ha noget, så skal jeg nok være der. Dækker det alt?? Også dig selv?? Ja jeg står ikke i vejen for en god stiv pik i fissen og røven, og heller ikke for at slikke fisse fyldt med sperm og safter, svarede hun smilede frækt tilbage. Lyder godt, vi glæder os allerede, ikke skat sagde Jonas. Joh! Du kan til enhver tid slikke min fisse, eller kneppe Jonas bare jeg får lov til at slikke din fisse også fyldt med sperm Mai-Britt, svarede jeg små liderlig tilbage.  Deal, jeg står sku her og bliver helt liderlig af jer 3. Jonas må jeg se din store pik?? Ja kom du her om, så skal jeg vise dig den. Mai-Britt var hurtigt omme ved os. Jonas svingede rundt på sædet og rejste op imens han knappede op til sin stive pik. Mai-Britt var hurtigt over den. Gud hvor er den stor og flot Jonas, den får du slet ingen problemer med her inde. Nej det gør jeg ikke, jeg kan ikke se hvem der siger nej til en pik som min, svarede han smilende. Jeg er nød til at smage den nu hvor den står flot og rank foran mig. Gør du det Mai-Britt så vil jeg slikke din fisse imens du slikker ham. Jeg hoppede ned af stolen og satte mig på hug bag Mai-Britt, med det samme kunne jeg lugte hendes våde fisse. Jeg lod tungen løbe over den våde plet i g-strengen, ikke noget under hun var våd for hun var kronisk våd som mig. Hendes safter smagte lidt saltet men det skyldes nok den sperm der skudt op i hende. Med venstre hånd trak jeg trekanten til side, så jeg kunne komme til at slikke hende. Langsomt begyndte jeg at slikke hende over stjernen for jeg ved fra mig selv når jeg blev slikket og tirret der. Ville der ikke gå mange sekunder før røven roteret op og ned, for at få tungen til at ramme underkanten af indgangen til fissen. Og det gjorde der heller ikke for Mai-Britt, hun stønnede med pikken i munden.

Min tunge legede med hendes store skamlæber, uden at jeg lod den ramme de indre læber. For hun skulle tirres lidt i nu, før jeg lod tungen ramme klitten og de indre læber. Mai-Britt’s safter og resten spermen kom hurtigt til syne, det kunne jeg ikke stå for så jeg lod min lange tunge ramme hendes klit. Før den forsvandt ind i hendes våde fisse. Det kunne hun ikke stå for, for nu skød hun sin fisse ned imod min mund så hendes store skamlæber lå udenfor min tunge. Nu havde safterne frit løb ned af min tunge som fyldte min mund. Jeg elsker at smage fissesafter mikset med sperm, det får min egen fisse til at blive mere våd. Så den tapløber helt af sig selv. Jonas nød at se Mai-Britt’s suge mund som omkransede hele hans stive pik. Hun var rigtig god til at tag den dybt ligesom jeg kunne det, samtidig hun lod tungen ramme hans kugler.

Da han kunne mærke han var ved at komme, måtte han trække pikken ud af hendes mund hvis han skulle klare hele natten. Mai-Britt så lidt betuttet ud for hun fik ikke hans sperm at smage, men han lovede hende det skulle hun nok få lov til. Og sprøjte hende fuld af sperm det livede hendes ansigt op igen. Jeg kunne mærke hun var ved komme for hun stønnede højt og jeg brummede liderligt op i hendes sejlende ungpige fisse, hun sendte resten af spermen samt safter ned i min mund. Jeg slikkede løs for at få det hele med og det fik jeg. Letter forpustet rejste jeg mig op, min mund var fyldt med mikset. Hun ventede sig hurtigt rundt hun og var hurtig til at åbne hendes mund, for hun havde regnet ud hvad jeg havde i min mund. I en langsom tynd stråle lod jeg det fylde hendes mund som hun slugte med velbehag. Bagefter kyssede hun mig dybt og inderligt imens hun kikkede dybt med sine brune øjne i mine. Jonas havde fået hans sin halvstive pik bakset tilbage bag knapperne.

Mens alt det stod på med os, var Lisette guidet rundt af Sarah i de små rum. I det ene rum havde hun set den ene neger efter den anden, kneppe en ung pige med små piercet bryster, landing stribe over skamlæberne i midten af 20’erne få pik i alle huller. Lisette kunne se hun var i en anden verden, for de tog hende på skift i fissen, røven og begge huller på en gang. Samtidig med hun slikkede deres pikke rene for safter uanset hvilken hul den havde været i. Rummet ved siden af var der en negerpige på 30 år med store bryster og en sort kruset måtte som var i en gynge der hang ned fra loftet. Hun blev gennemkneppet af både neger og hvide mænd, der skød den ene ladning efter den anden op i hende, før de gik op til hendes hoved der hang ned af. Så hun kunne slikke dem rene for sperm. Det tredje rum de kom forbi var der en ung lyshåret pige på Lisettes alder og nogenlunde samme størrelse bryster som hendes, der blev kneppet af den største neger pik hun havde set. Hans pik kørte han kun halvt ind i den stramme glatte fisse, for negeren havde fundet ud af han kunne ramme hendes g-punkt så hun sprøjtede. Udover hans stive pik. Der var slet ingen i tvivl om hun kunne lide store pikke. Især hans pik fortalte Sarah da det er hendes kæreste. Lisette var slet ikke uberørt over hvad hun havde set, for hver gang stod Sarah tæt bag ved hende og gned hendes fisse. Mens den anden hånd havde fundet sin vej op til hendes bryster. Imens hun fortalte det snart var hendes tur, til at mærke de store pikke i sig og blive fyldt med sperm. Lisette stønne og nød at mærke Sarah’s store bryster i ryggen. Sarah vendte Lisette’s ansigt mod sit, hun kunne se hvor liderlig Lisette var, hendes øjne var helt blanke. Deres tunger fandt hurtigt hinanden der legede tag fat.         

Nu var Lisette op at kører, for hun vendte sig hurtigt om og pressede Sarah ind mod væggen, mens hun krammede de store bryster samtidig med de kyssede. Sarah pressede hende ned på knæ og lagde den ene ben op på hendes skuldre. Slik min negerfisse, stønnede hun. Få mig til at komme, jeg elsker at se en hvid tunge slikke mig. Sug min skamlæber ind i din mund, bid i min klit, slik mine safter din liderlige tøs. Så skal jeg sørge for du får så meget negerpik og sperm i din fisse. For det er det du vil ha ikke?? Joh! Stønnede Lisette, jeg vil bolles tyk og ha fyldt min fisse med negersperm. For det er min fødselsdag i dag, og det her er min gave fra min mor og far. Tillykke med dagen Lisette. Tak stønnede Lisette tilbage. Lisette slikkede løs, hun pressede hele sin mund op i fissen så klitten lå op af hendes næseryg.

SEX I DAG?

Nu kommer jeg snart, jeg vil sprøjte i din mund og du skal drikke det hele, stønnede Sarah højt. Få minutter kom Sarah sprøjtende i Lisette’s mund, Lisette prøvede at få det hele med men det løb ud af hendes mundvig. Og videre ned over halsen mod hendes bryster, men det var hun ligeglad med. For Lisette havde fundet ud af hun godt lide Sarah’s safter, sprøjt og smag.  For nu kunne det ikke gå hurtigt nok med at slikke negerpik og mærke dem i sin stramme fisse. Da hun havde slikkede Sarah’s fisse rejste hun sig op, og gav Sarah et langt liderligt kys. Nu er det din tur til at slikke min sejlende fisse, din liderlige negertøs. Nu skal du slikke mig til udløsning, du kommer ikke her fra før jeg er kommet i din mund. Kom vi går her ind, sagde Lisette. Inde i rummet var der 2 bænke de lagde sig på den ene. Lisette fik Sarah ned på ryggen så hun kunne slikke imens hun sad over hendes ansigt. Sarah slikkede løs ligesom hun fik Lisette til det. Kan du lide mine røde fissehår?? Du skal slikke min fisse ren for sperm, når den er fyldt op. Jah! Stønnede Sarah, din fisse er smukke med de hår jeg elsker din fisse. Du smager godt, dine safter er dejlige sødlige, og skal nok slikke dig ren for sperm.

En lille gruppe af sorte mænd stod i døren og så på de to liderlige tøser. Bag ved dem der stod vi Jonas og jeg. Jonas fik mig presset ind imellem 2 af de sorte mænd, mens han stod bag ved mig. Hans ene arm holdte om mig, imens den anden var på vej op til mine stive brystvorter. Se hvor en liderlig tøs hun er, jeg vidste hun nok skulle få Sarah nedlagt før eller siden, sagde Jonas. Ja det gjorde jeg også, stønnede jeg. For når vores røde vildskab kommer op i os, så er vi ikke til at stoppe. Nej det ved jeg godt, med dig skat. Og nu ved jeg det med hende. Ja det gør du skat. Kom slik den lille liderlige tøs, Sarah. Få hende til at komme i din mund. Bor din tunge langt op i hende, slik hendes klit, bid i den. Lisette løftede Sarah’s hoved op, så hun ikke kunne trække sig tilbage. Med et skrig kom Lisette, hun huggede sin fisse imod hendes mund. Sarah slikkede løs af de safter der undslap fissen. For fanden det var godt, du slikke fantastisk godt Sarah. Tak gispede Sarah. Lisette rykkede sig ned på Sarah’s lår, så hun kunne hive hende op til et langt liderligt kys.

Begge piger opdagede de havde fået samlet en lille flok mænd samt hendes mor og far. Begge piger smilede frækt til dem. Nåh var der noget i kunne lide i liderlige hanhunde??, sagde Lisette. Ja sagde mændene. Hvad med dig din liderlige tæve, kunne du lide at se en fræk negertøs slikke min fisse?? Det var mig hun mente, ja det er frækt at se 2 unge tøser slikke fisser på hinanden, svarede jeg liderligt. Begge piger kom hurtigt op på benene og gik hen imod døren. Gud hvor jeg trænger til at få noget drikke før jeg forsætter. Kom med mig Sarah så går vi ud til Mai-Britt i baren, sagde Sarah. De gik der ud og Mai-Britt lyste op da hun så dem. De fik deres cola, og Lisette tændte en smøg. Nå Lisette jeg kan se Sarah har vist dig rundt i klubben. Ja det har hun, nu kan jeg slet ikke vente med at få negerpik. Det skal du nok få og mere til grinede Mai-Britt frækt. Ja det er jeg slet ikke i tvivl om jeg får.

I samme øjeblik hun sagde det, kom jeg ind og stillede mig bag hende. Hvad så din liderlige tøs, skal du sidde der eller skal du med mig?? Jeg skal med dig mor. Det lyder godt for der venter 7 dejlige stive pikke til os. Kan ikke vente mere, min fisse er ved at koge over, svarede Lisette frækt og pustede en røgsky ud i rummet. Det er min også svarede Sarah. Så lad os ikke, de mange pikke vente på os mere. For jeg kan fortælle jer de er kampklar, og kuglerne er fyldt op med dejlig sperm der kun venter på at blive tømt. Jeg blinkede til Mai-Britt for at give hende signalet om, Lisette’s fisse snart var hendes. Mai-Britt slikkede sig om munden, for hun kunne ikke vente for at slikke hende. Alle 4af os gik ind i det rum hvor gyngen var og de 2 ombygget gynækologisk bænke som var sat ind til os. De var lavet om så man kunne give en pige pik i begge huller samtidigt, eller til en tredobbelt. Så man fik en til to pikke i røven, samtidig man fik pik i fissen, eller omvendt en pik i røven og 2 i fissen. Den kunne lægges tilbage så fissen og røven frit op i luften. Så man kunne lave en pile-driver. Så man var sikker på når der blev skudt en ladning af i fissen, kunne de små sædceller hurtigt finde vej op til livmoderhalsen.           

Lisette blev glædeligt overrasket over at se der var 6 store dejlige neger pikke, 3 til hver af os og Jonas’s pik til Sarah og Mai-Britt. Jonas kunne ikke vente til at kneppe Sarah og Mai-Britt som han havde lovet hende i baren. Lisette gik over til de 3 neger der stod længst væk, jeg tog dem der var tættest på. Sarah og Mai-Britt gik hen til Jonas som sad på bænken. Det var mega frækt at se os alle 3 i samme rum, med de 7 pikke og 2 utrolige sexet unge piger. Som alle vidste hvad de ville ha, og ville ske. Alle 4 af os piger fik smidt alt vores tøj i en pærevælling. Lisette slikkede løs på de 3 stive pikke, samtidig med hun kikkede frækt over på mig. Jeg gengælder hendes blik med mine liderlige øjne. Jonas kikkede skiftevis ned på Sarah & Mai-Britt og over på os. Han var tydeligt tændt over at se os slikke fremmede pikke, og det samme var vi med at se Sarah tag hans pik dybt i munden. Imens Mai-Britt slikkede hans tunge pung. Lisette havde helt tydeligt lært at tag en negerpik ind i munden. For når hun gjorde det, holdte de fast i hendes baghoved og stønnede hvor god hun var til at tag dem. Det tændte mig yderligere for det havde jeg ikke lært hende, men det havde hun selv med tiden. Savl og spyt løb ned af vores hager, men vi var ligeglad med det for vi alle 4 nød det. Negerne var helt forbløffet over at vi 2 så sexet rødhåret tøser, var så frække vi kunne sluge deres pikke helt. Og de var ekstra tændt over vi var i familie og ikke havde barberet vores røde hår af. En af negerne lod sine fingere glide op i Lisette’s våde fisse, det var mere end tydeligt hun var våd. For hans fingere glinsede af safterne. Og Lisette stønnede højere selvom hun havde en pik i munden, og en pik i hver hånd som hun gned hurtigt op og ned.

Min den ene neger slikkede løs i min sejlende fisse, mens han tirrede min stjerne. Der gik ikke lang tid før jeg kom i hans mund, så jeg huggede jeg min fisse mod hans mund og kørte den rundt over hans store læber. Det var noget de andre 2 neger kunne lide. For de sagde. Kør din fisse rundt i hans ansigt, din liderlige tæve. Du skal få så meget negerpik indtil du skriger efter mere og vil fyldes med vores sperm. Ja. Stønnede jeg, jeg vil ha jeres store negerpikke i min hungrede kusse. I skal fylde mig op, jeg vil ha jeres negerbørn. Jonas, Sarah og Mai-Britt var henne ved gyngen, Mai-Britt hoppede op i den for hun kunne ikke vente mere på Jonas’s pik. Knep mig Jonas. Jeg vil mærke din store pik langt i mig, giv mig din pik nu. Knep mig hårdt og dybt, stønnede hun. Ja far giv hende din store pik, bor den langt i hende. Sprøjt hende fuld med din sperm. Uden Jonas havde sagt et ord til Mai-Britt, hammerede han sin pik ind i hende.

Mai-Britt stønnede højt da hun mærkede den banke langt ind i sig. Ja sådan skat, knep hende hun ville ha din pik så giv hende den. Giv hende din dejlige sperm, sprøjt langt op i hende. Ja giv hende din pik Jonas, knep den liderlige tøs med din store pik, stønnede Sarah. Der stod med ansigtet mod ham, så Mai-Britt kunne slikke hendes fisse. Slik min negerfisse, mens du får pik, hvæste Sarah. Du har ingen ide om hvor god din bløde våde stramme fisse er Mai-Britt. Den er vidunderlig lige som Charlotte’s er den. Det vil jeg godt tro stønnede Mai-Britt mellem Sarah’s ben. De 3 neger havde lagt Lisette op på den ene bænk på ryggen, så hun kunne få den mindste af de 3 pikke først op i sin fisse. Knep min datter med din store negerpik, for hun har ikke snakket om andet end at få negerpik hele ugen og i aften, stønnede Jonas. Hvad skal du ha Lisette?? Jeg vil ha negerpik, giv mig din pik nu, knep min ungpige fisse, for jeg kan ikke vente mere, stønnede hun. Negeren lod pikhovedet glide op og ned mellem hendes røde hår, for at tirre hende lidt mere. Kom nu jeg vil se din store pik glide op i min datter, giv hende hvad hun vil ha, stønnede jeg.

Han lod forsigtigt hovedet glide ind, men han kunne godt mærke hun var ikke så stram som troede. Så han pressede sig hurtigere ind. Lisette stønnede højt. Kom nu giv mig hele din pik, min fisse kan tag den. Hele de 25 cm forsvandt helt ind, så hans skamben ramte hendes. Med det samme begyndte hun at creme som jeg havde set. Tag hele hans pik skat, for jeg ved du kan gøre det. Langsomt begyndte han at kneppe hende dybt og hårdt, jo mere han kørte ind og ud jo mere cremede hun. Nu var hele hans pik samt hendes røde hår smurt ind i hendes hvide creme. Se hvor våd hun er, hun cremer vildt over min pik stønnede han til de andre 2 neger. Ja hun er en lille rødhåret vildkat, gud hvor hun slikker pik godt af hendes alder stønnede den anden. Ja det gør hun, knep hende med din negerpik for det er det hun vil ha. Nu kunne man høre begge fisse svuppe af safter, og begge tøser kæmpede næsten om hvem der kunne stønne højst. Jonas og negeren brummede højlydt. For pokker hvor det er en dejlig våd fisse du har Lisette, ikke noget under du cremer og er så våd, stønnede negeren. Din store chokolade stang, fylder min lille fisse ud, jeg elsker negerpik og kan ikke få nok af dem. I skal komme så langt op i min lille fisse så den flyder over, jeg vil ha negerbørn, jeres negerbørn, stønnede hun. Så er det din tur mor, nu skal du ha en stor negerpik i din sejlende kusse. Knep min mor, med jeres store pikke. Få hende til at skrige, efter mere pik. Bol hende tyk, fyr jeres sperm langt op i hende, stønnede Lisette. Jeg stod bukket over den anden bænk, med en pik i hånden og en langt ned i halsen.

Min den ene neger satte hurtigt sin pik for mit hul, og pressede sig let ind helt til roden. Gud hvor var den stor, den var oppe at ramme min livmodervæg.  Jeg kom næsten med det samme, for mine skedemuskler strammede om hans pik. For den ville ikke slippe den for en hver pris. Nu begyndte min neger at kneppe mig langsomt og dybt, men han satte hurtigt sin hastighed op. Ligesom Lisette begyndte jeg også at creme over hans lange pik. Det her er for vildt at vi står 6 neger og knepper mor og datter i samme rum, stønnede den anden. Men det er jo det, det hele handler om at kneppe hvide våde og stramme fisser. For ikke at glemme fylde dem med sperm og gøre dem gravide. Ja det har du ret i, jeg er glad for at være medlem i denne klub. Kom nu knep mig, jeg vil gennemkneppes af din store pik, få mig til at skrige efter mere. Alle mine huller er jeres, stønnede jeg højt.

Jeg vil smage hendes safter, stønnede Sarah. Kom herom så skal du nok få love til at smage dem, svarede Jonas. Sarah’s store fyldige læber var hurtigt over Jonas’s pik, hun lod pikke glide helt ind i munden. Imens hun sagde Mmmm. Hun kunne tydeligvis godt lide smagen hendes safter, for hun vendte sig om mod Mai-Britt’s våde fisse. Og slikkede løs af hendes safter. Ja slik mine safter din pikliderlige negertøs, sagde Mai-Britt liderligt. Nu skal hun mærke din pik Jonas, kør den op i hendes negerfisse. Knep bunden ud af hende, sprøjt i hende, fyr din sperm langt op i hende. Bol hende tyk. Hun har ventet på dig hele ugen. Se hvor liderlig hun er den lille tæve. Ja hun godt liderlig og nu skal hun få min pik at mærke. Pigerne skiftede så Sarah lå i gyngen med sin indbydende lyserøde fisse indgang. Jonas stak pikken ind mellem hendes brune læber, der udvidede sig så det lyserøde kød viste sig. Sarah’s safter løb ud, da pikken gled let og ubesværlig ind i hendes grotte. Knep min våde negerfisse, giv mig hele din pik Jonas, jeg vil mærke dig helt i bund. Kan du lide min våde negerfisse?? Den kan godt lide din store pik. Ja, du har en dejlig våd fisse, og jeg elsker din sorte glatte fisse, stønnede Jonas igen. Stram dine fissemuskler om min store pik, få den til at føle sig hjemme. Du skal få så meget pik til du ikke kan gå lige hjem. Jeg vil fylde dig med sperm. Åh! Ja få mig til at komme over din pik, sprøjt langt op i mig, bol mig tyk, stønnede hun.

Lisette stønnede højt og kom med små skrig hver gang pikken var i bund. Den ene lavine efter den anden af hendes orgasmer rullede igennem hendes krop. Hun kunne ikke få nok negerpik, så han bad den anden neger om at kneppe hende dybt og hårdt. Negeren som kneppede Lisette trak sin indsmurte pik ud, og gik op til hendes mund så hun kunne slikke den ren. Den anden neger gled ubesværdigt op i hende efter hendes fisse var blevet udvidet. Og begyndte at kneppe hende med lange dybe stød. Hun bad ham om at kneppe hende hårdere og dybere. For hun var på vippen for at komme igen. Han satte sit tempo op, pikken var smurt ind i hendes hvide creme, hans tunge nosser klaskede imod hendes stjerne. For satan jeg elsker de her rødhåret tøser, de er helt vild i fissen. De vil bare ha pik igen og igen, til de ikke kan få nok. Især hende her, stønnede han.

Det har du sku ret i hun er en lille vildkat, er hun stønnede Lisettes tredje neger. Det er hendes mors også, for den her våde fisse er sku for lækker. Hendes safter løber ned af hendes ben, hver gang jeg er næsten er helt ude, brummede min neger. Lad mig smage mine safter sagde jeg liderligt. Jeg vil ha en ny pik i fissen, kom nu giv mig den. Bank den helt op i mig, knep min fisse, den er jeres for i aften. Vend dig rundt din liderlige tæve så skal jeg nok give dig pik, sagde min den anden neger. Jeg vendt mig rundt og lagde mig helt ud til kanten af bænken. Hvad vil du ha?? Vil du han min store tykke negerpik banket op i dig?? Ja for helvede, jeg vil ha din store pik i sejlende kusse. Hans store hoved og brede pik gled helt ind i mit gabende hul. Den var et nummer større end den første, og fyldte min kusse ud. Gud hvor var det skønt at være næsten fyldt helt ud.

 Sarah kom i et højt skrig og sprøjtede ud over Jonas’s pik som han havde trukket ud. Da han kunne mærke hun var ved at sprøjte. En ny stor stråle stod ud i rummet. Han var dog hurtig til at stikke pikken ind igen mens hun skreg. Der gik heller ikke ret lang tid igen før den næste stråle kom. Den her gang kneppede han hende mens det sprøjtede op på ham, safterne løbe ned af benene på ham og under gyngen. Og hendes store bryster gyngede i takt med hans stød. Ja sprøjt din liderlige negertøs ud over hans pik, giv ham dine safter stønnede Mai-Britt liderlig. Jonas bukkede sig ned og slikkede safterne op. En slupperen kunne man høre fra ham. Sarah stønnede drik mine safter Jonas. Mmmm hvor smager dine safter godt, svarede han. Har du mere hvor det kommer fra?? Det kan du lige tro jeg har, knep mig igen så skal du bare se svarede hun liderligt igen. Pikken røg lige så hurtigt op igen som den kom ud, han begyndte igen at kneppe hende.

Mai-Britt gik om til ham så hun kunne smage hendes safter, igen kom hun sprøjtende Sarah var klar til hun kom i munden på hende. Jonas gik op til hende så hun selv kunne smage dem på pikken. Lisette’s tredje neger kunne ikke vente til at kneppe hendes fisse. For nu skulle hun mærke den største og den tykkeste pik hun hidtil har fået. Knep mig, knep min lille rødhåret fisse, jeg kan ikke få negerpik nok. Den anden og tredje neger skiftede hurtigt plads, men den her gang lagde den tredje neger sig ned på bænken. Lisette satte sig over pikken med løbende fisse. Arhhh! Uhhh! Hvor er den stor din negerpik, jeg elsker din store pik i min lille fisse, stønnede hun liderligt. Jeg kan ikke vente til i fylder mig op med jeres dejlig protein fyldte babysovs. Jeg håber i kan komme mere end en gang alle 3, for jeg vil ha alt sperm i min fisse. Det kan du lige tro vi kan Lisette. Det glæder jeg mig til.

Hør min datter snakke, hun gør mig næsten helt flov stønnede jeg. Det kan jeg næsten ikke tro hun gør, for hun ved hvad der er godt og hun er lige så liderlig som sin mor brummede min den tredje neger. Ja hvis hun ikke er mere?? Sagde den første. Jeg vil ha en pik i hvert hul nu, knep mig i begge huller, jeg vil ha jeres dejlige store pikke i mig. Så skal hun få det, hold om mig mens jeg løfter dig op. Mine ben holdte godt fast om hans hofte, og mine arme holdte om hans store nakke, imens hans store pik var inde i mig. Mens han med lethed løftede mig og ventede rundt. Vi sad helt ude på kanten, han lagde sig langsomt ned, jeg fulgt med ned. Da jeg lå helt fladt på hans mave, løftede jeg mig op så han kunne skifte hul. Min ringmuskel udvidet sig uden problemer om den tykke pik, den forsvandt helt op. Jeg jammerede og stønnede højt, over hvor meget mit hul blev udvidet. Nu da den lå helt deroppe blev mine ben lagt i hvert ben støtte. Jeg kikkede ned over mine bryster, og så hvordan mine hår var smurt ind i mit hvide creme. Det så helt vildt frækt ud, jeg fik en vild tanke der tændte mig. Jeg ville prøve at tag 2 pikke i fissen og en i røven, noget som jeg aldrig havde prøvet før. Men kun set i en pornoscene med en ung pige der kunne gøre det.

Jonas kunne mærke han snart ville komme, det kunne Sarah også for hans pik blev hårdere. Så han fik Mai-Britt op i gyngen for ville ikke give sin sperm fra sig lige nu. Sarah slikkede hendes stjerne mens hun legede med sin klitoris, der stod som om det var hård som en lille pik, Jonas slikkede hendes fisse. Mai-Britt greb om sine bryster og æltede dem løs, vorterne var hårdere og stive så dem hev hun hårdt i imens hun stønnede højt. Jonas havde sat for hvis det var muligt, så ville han se om han kunne få Mai-Britt til sprøjte ligesom han havde Sarah til det. Skiftevis bed og sugede han på klitten imens han fandt hendes g-punkt. Der gik da heller ikke lang tid før hun sprøjtede. Sarah skreg. Jeg kommer, jeg KOMMER… Nej jeg tror jeg skal tisse, nej det er sku mine fissesafter skreg hun højt.  Da Sarah opdaget dette satte hun munden for hendes fisse, og lod hendes safter fylde hendes mund før hun slugte det.                     

Lisette kikkede over på Sarah & Mai-Britt med sine liderlige øjne. Sprøjt, giv hende dine safter, ud over hendes store brune patter din liderlige tøs, hvæste hun. Giv mig pik i røven, jeg vil ha en stor pik i røven ligesom mor. I skal bolle mig i begge huller før i sprøjter mig fuld. For jeg er en lille liderlige tøs, længes efter en stor pik i røven.  Jah! Giv hende pik i begge huller, sagde Jonas. Jeg vil slik din pik ren for min creme, sagde Lisette. Den tredje trak sig ud af hende, hun hoppede ned på knæ foran ham. Imens den første lagde sig til rette på bænken. Hun kunne næsten ikke gabe over det store hoved, så hun slikkede op og ned af det blanke skaft. Mens hun kikkede op på ham. Jah! Slik din creme i dig, din liderlige tøs brummede han. Den anden holdte sin pik stiv og var klar til at stikke den ind i hendes fisse.

Begge mine huller fuld af pik nu, de kørte på skift ind og ud. Nu og da trak han pikken helt ud af min røv. Hold kæft et plørehul hun har brummede han, hun er helt åben når jeg trækker mig ud. Pikken blev hammerede ind igen, jeg kom nu for gud og hvilken gang. Den kunne han også mærke ham der kneppede mig i fissen, for mine skede muskler trak sig sammen om pikken. Hans pik blev holdt som en skruestik lige indtil min orgasme ringede af. Der var jeg sku lige ved at komme, brummede han. Det kan du lige prøve på at gøre, for nu vil jeg ha en pik mere i mig. Giv mig en pik mere i fissen, jeg vil fyldes helt ud til bristepunktet. Jeg vil ha den største pik i røven og i andres i fissen, stønnede jeg højt. Når i kan mærke i er ved at komme, så kom i mig en af gangen og bank den helt i bund når i sprøjter. Mor din pikliderlige kælling du er ikke rigtig klog. Du er sku for sej hvis du kan tag dem, stønnede Lisette liderlig. Jeg skal vise dig jeg kan skat, svarede jeg.

Du er den frækkeste skat. Giv hende den drenge hold jer ikke tilbage. For hun har selv bedt om dem, stønnede Jonas. Hvem af jer 2 frække tøser vil ha den første ladning i fissen?? Det vil jeg siger Sarah, så kan du give Mai-Britt ladning 2 i hendes stramme fisse Jonas. Hurtigt skiftede de plads, Jonas vidste der ikke ville gå lang tid før han ville komme. For når han var ladet op så kunne han skyde den første store ladning af efter den anden. Så der var rigeligt med sperm til dem begge og en god chance for de blev gravid. Langsomt byggede han sit tempo op, begge deres stønnen tog til. Sarah strammede sine muskler. Mens hun skreg. Knep mig hårdere og dybere, jeg vil mærke din pik helt i bund. Du skal komme i min negerfisse, sprøjt langt op i mig, gør mig gravid. Jonas kunne mærke nu han var ved at komme, så han gav hende få hårde stød. Han holdt godt fast og kyssede hende. Som en raket skød spermen sig langt op i hende. Sarah skreg sin orgasme ud i munden på ham, mens hun holdte godt fast med arme og ben.

Jahhhh! SÅDAN far fyld hende op, sperm den lille negerfisse fuld, stønnede Lisette. Ja kom Jonas kom i hende sagde Mai-Britt.  Lisette var i fyr og flamme det var første gang hun fik pik i begge huller på en gang. Knep begge mine huller med jeres store pikke. Fuck hvor de føles godt. Knep mig hårdt begge to, skreg hun mens hoved gik fra side til side. Jeg kommer snart igen. I skal komme i mig, bol mig tyk, jeg vil ha jeres negerbørn. Sprøjt hende fuld, kom i hendes fisse, gør hendes mor stolt, stønnede jeg. Pikken blev trukket ud af hendes røv. Lisette holdt sig fast ligesom jeg gjorde det da de vendte sig om. Sædet blev lagt ned på skrå så den var klar til hende. De bakkede hen til sædet mens de kyssede, han satte hende ned og holdte hendes arme strakt. Mens hun lænede sig langsomt tilbage samtidig mens hun kikkede liderlig på ham. Kom giv mig din babysovs, bank den helt op i mig, sprøjt mig fuld. Uden at holde igen kørte han hurtigt ind og ud. Nu kommer jeg brummede han, hvorefter han bankede pikken helt i bund.

Min fisse eller skulle jeg sige kusse nu, den var helt fyldt ud til bristpunktet. Jeg troede ikke det ville lykkes med deres store pikke men det gjorde det. Det var en utrolig ekstrem føles at være så fuld af pik. Men nu ville jeg også fyldes op. Så mit sæde blev også lagt ned til mig. Med glæde lagde jeg mig til rette, den første neger var straks over mig. Han holdt ikke igen ligesom som den anden, da han kunne mærke han var ved at komme. Bankede han den helt op i livmoderen, det første sprøjt blev skudt af sted lige da pikhovedet var kommet indenfor. Efterfulgt af en masse sprøjt han var bestemt fyldt op i pungen. Jeg skreg min orgasme ud, mens brysterne gyngede vildt frem og tilbage. Da han var færdig stod nr. 2 parat, han kørte støjende et par hurtigt gange frem og tilbage. Ligesom den første var han også helt inde og fyldte livmoderen mere op. Hans pik var smurt ind i det første sperm der lå udenfor, mine røde hår var også smurt godt ind. Mens han skød af slikkede jeg den første pik ren. Jeg kikkede liderligt op på den sidste og sagde. Der er plads til mere i mig, så fyld den helt op. Det tog ham ikke mange sekunder før han var oppe i mig. Også hans pik var smurt ind, men det gjorde ham mere vild for han kørte vildt ind og ud. Da han kom, kunne jeg mærke der var mere kraft i sprøjtet. Så jeg var næsten helt sikker på det var ham der ville gøre mig gravid, men man ved aldrig og jeg var også ligeglad.

Mai-Britt slikkede med stort velbehag Sarah’s fisse ren for det overskydende sperm, Jonas havde skudt op i hende og på hans pik. Og havde byttet plads så det var hende der skulle fyldes op. Jonas var mere end tændt efter han så sin datter og jeg blive fyldt op, for hans pik havde ikke langt sig ret meget. For med vores lyde gik der ikke lang til før han skød sin anden ladning af dybt i Mai-Britt. Sarah var der med det samme. Kom i hende Jonas, giv hende lige så meget sperm som du gav mig. Bol hende tyk, hvæssede hun. Da Mai-Britt mærkede de første sprøjt, holdte hun ham godt fast og skreg sin orgasme ud. Jonas bukkede sig ned mod Mai-Britt’s og kyssede dybt. Da han var færdig var Sarah klar til at slikke hende ren. Mai-Britt kikkede liderlig over på Lisette der var i gang med nr.2 negerpik, og sagde. Fyld den liderlige lille rødtop op, giv hende jeres sperm for i alle 3 har sparet op kun til hende. Den første pik fyldte hendes fisse, hun kom i rystende orgasme. Som en god datter havde hun også slikkede den ren for sperm.

Så nr. 2 var hurtig over hende før hun var kommet over orgasmen. Hans pik var lige så indsmurt som min nr. 2 var det, og han skød sig dybt op i hende. Den blev også slikket ren. Den sidste pik som var den største fik hun helt op i livmoderen, og fyldte resten af livmoderen op. Også hans pik og Lisette’s hår var smurt ind i sperm. Da han trak sig ud kunne man se hvor meget sperm hun havde i sin åbne fisse. Nu er jeg helt sikker på at blive gravid med den mængde der er skudt op i mig. Ja det kan godt ske skat, det vil jeg håbe du bliver. For hvis jeg kender de her 7 herre her ret, så er de ikke færdig med os 3, svarede jeg. Puha! Så trænger jeg til en pause før jeg er klar igen, grinede Lisette frækt. Det tror jeg alle vi gør, sagde Jonas. Sarah og Mai-Britt gik ud til baren med sperm løbende ned af benene for at hente forfriskning til os. Efter et par timer igen var vi klar til runde 2. Vi 4 piger og Jonas skiftede til at slikke hinanden rene, også Jonas og jeg slikkede Lisette. Hun gjorde det samme ved Jonas og mig. Det var godt vi var i vores egen bil hjem, for hvis skulle med taxa eller bus. Kunne man se resten af spermen løbe ned af Lisette’s og mine ben. Så nu venter vi alle 4 tøser spændt på hvem der er far til vores børn, og vi blev alle enige om at ingen mænd skal betale nogen penge. Kun med sperm tager vi i mod i fisserne. For vores hormoner i kroppen køre på højtryk, så der skal ikke meget til før vi ville ha dem igen til at kneppe os. Selvom vores maver og bryster blev større og større. Kunne vi ikke få nok pik og sperm.       

porno med danske piger