Ferme fingre

SPAR MANGE PENGE

Jeg gider fanden gale mig ikke være sammen med dig, dit impotente røvhul!”, var det alt for højrøstede svar, jeg i min fuldskab kunne præstere. Selv i min brandert observerede jeg…

Da jeg så på Per i morges, liggende sovende i sengen, slog det mig, at han så træt ud. Jeg studerede hans ansigt, selv om jeg kender det i detaljer. Vi har været gift i en del år efterhånden.
Til at begynde med, kunne vi simpelthen ikke få nok af hinanden, kunne bare ikke holde fingrene for os selv, måtte bare røre. Så købte vi hus og fik børn.

Man kan ikke sige, at det var præcis der, det skete, men der er ingen tvivl om, at derfra gik det hurtigere og hurtigere ned ad bakke med vores samliv. De sidste par år har der kun været sporadisk nærhed og endnu sjældnere sex. Jeg ved, at han stadig begærer og elsker mig (det er han blevet rigtig god til at fortælle mig den sidste tid), men alligevel kan jeg ikke svinge mig op til at få lyst. Jeg plejer at give de sædvanlige ting skylden: Økonomien, børnene, stress på arbejdet osv. Men inderst inde ved jeg godt, at det er for letkøbt, for det handler i virkeligheden om at give slip og bare nyde hans kærtegn. Alligevel ender det bare alt for tit, ja faktisk som regel, med, at jeg finder et eller andet at bebrejde ham, hvorefter han holder afstand igen. Sidste aften gik det helt galt. Det startede med, at vi skulle lave mad og stemningen var for så vidt ok, ja han var egentlig ret så glad. Han havde gjort sin del af maden klar og jeg var ved at krydre kødet, mens han stod bag ved mig og snusede til mit hår, mens han kærligt kuplede hænderne om mine bryster. I det samme gik det op for mig, at vi var løbet tør for mælk, og adspurgt svarede han, at han havde glemt at tage noget med hjem fra arbejde. Så var det at filmen knækkede – jeg fjernende vredt hans hænder og kaldte ham en forbandet torsk. Han protesterede, ikke meget – han var vel klar over, at det var nytteløst – og gik bare hen for at dække bord. Børnene var ikke hjemme, så vi sad bare os to og spiste i tavshed. Da vi var færdige, rejste han sig først og begyndte at rydde op. Jeg skulle lige på toilettet og da jeg kom tilbage var han færdig. På toilettet fik jeg den idé, at vi kunne tage en tur i biografen, idet man om fredagen har tider, der passer os bedre. Men da jeg spurgte ham, sagde han blot stille: “Nej tak, du. Jeg tror det er bedst, at du tager ad sted alene; så behøver du heller ikke rette på mig så længe…”

Med mit iltre temperament gik jeg omgående i kødet på ham og sagde: “Hvad fanden er det nu for noget!? Gider du ikke engang tage med din kone i biffen længere? Du bliver sgu da også en større og større vatpik. Jeg fatter efterhånden ikke helt længere, hvorfor jeg i det hele taget giftede mig med dig!”

Han svarede: “Det er nok fordi, du kun leder efter fejl hos mig og konstant hakker på mig – jeg gad nok vide, hvordan du ville reagere, hvis jeg behandlede dig ligesådan.”
Og så kørte den – jeg slyngede den ene beskidte usandhed og bebrejdelse efter den anden i hovedet på ham, indtil jeg løb tør for luft, hvorefter jeg greb min taske og spankulerede ud ad døren.
Der var ikke megen fornøjelse ved at se filmen. Konstant kredsede mine tanker om vores forhold, og inderst inde var jeg jo godt klar over, at jeg havde været dybt urimelig. Alligevel besluttede jeg efter filmen ikke at gå hjem, men derimod ned på den lokale bodega. Der sad jeg så i et stykke tid og havde ondt af mig selv, mens jeg prøvede at drukne mine sorger. Knap et par timer efter så jeg gennem mit nu halvslørede blik, at min mand kom ind ad døren. Han nikkede en hilsen til at par bekendte og stilede så hen mod mit bord. Uden at sætte sig ned sagde han: “Jeg vil gerne at du kommer hjem nu, så vi kan få dette her talt igennem.”

SEX I DAG?

“Jeg gider fanden gale mig ikke være sammen med dig, dit impotente røvhul!”, var det alt for højrøstede svar, jeg i min fuldskab kunne præstere. Selv i min brandert observerede jeg, hvordan svaret ramte ham som et kølleslag. Han trak sig hurtigt et skridt tilbage, gjorde mine til at sige noget, men vendte så brat om og gik uden en lyd. Flere at de andre gæster i bodegaen kikkede chokeret på mig, men sagde ikke noget. Jeg ignorerede dem og bestilte nok en drink. Og en til – og en til….

Klokken tre, da bodegaen skulle lukke – de andre gæster var for længst gået – kom Anja, bodegaejeren, (hun er en gammel veninde) hen og hankede op i mig, for at få mig gelejdet ud til den taxi, hun havde ringet efter. På vej derud sagde hun: “Den der bemærkning til Per, den kan du sgu ikke være bekendt. Det var simpelthen for ondskabsfuldt! Tænk på, at han faktisk har været god ved dig i mange år – kæresten du havde før ham, var usoigneret, fuld det meste af tiden og han har da også før smækket dig en. Per kunne aldrig drømme om at gøre dig fortræd.”

“Årh, hold kæft!”, var den eneste, jeg formåede at svare. Alligevel kværnede Anjas bemærkning rundt i hovedet på, selv efter at jeg havde fået mig stavret inden døre og hen på sofaen.
Og så var det, at jeg vågnede tidligt denne lørdag, men tunge og svælg som sandpapir og ville have noget vand. Til at få hold på tømmermændene ville jeg tage et par panodiler, som så skulle hentes i soveværelset. Der var det, at jeg så Per. Han lå på siden og selv om han sov nu, kunne jeg tydeligt se, at han havde haft en lang nat. Anjas bemærkning tyngede min samvittighed, for jeg var jo godt klar over, at hun havde haft fuldstændigt ret. Faktisk tænkte jeg tilbage på, hvordan jeg førhen havde elsket at vågne tidligt og bare kikke på Per der sov. Ofte fik det mig til at krybe under hans dyne, for at mærke hans dejlige varme krop. Og jeg huskede, hvordan jeg altid nød, hvordan jeg på hans kærtegn tydeligt kunne mærke, at han virkelig elskede mig. Havde jeg fået alt dette sat over styr nu? Jeg var parat til at give min højre arm for at kunne spole tiden tilbage og tage mig sammen, styre mit temperament og pleje forholdet til manden, den nu lå foran mig.
Jeg erindrede, hvordan han altid havde masser af tid til at lade sine fingre og sin tunge gå på opdagelse på min krop. Især med hans fingre kunne han få mig op på en lyserød sky. Stærke og alligevel yderst følsomme fingre, altid velplejede hænder, hvormed han vidste nøjagtigt hvor han skulle trykke på de rigtige knapper.

Mine tanker dvælede ved, hvordan han aldrig bare havde gjort sig selv færdig, men altid givet mig den tid jeg skulle bruge, for at komme med og nå lystens højder, før han undede sig selv at komme. En varm fornemmelse bredte sig i mit skød og jeg konstaterede, at jeg faktisk stod og fik lyst til ham nu.

Værende godt klar over, at min ånde sikkert ikke var noget, man skulle komme for tæt på, hastede jeg ud på badeværelset, hvor jeg så stille som muligt tog et hurtigt brusebad og fik børstet mine tænder. Under bruseren bemærkede jeg, hvordan der var forbavsende fugtigt mellem mine kønslæber. Efter at have tørret mig og taget et stænk parfume på (min yndlingsparfume, den han havde givet mig til jul) listede jeg ind i soveværelset igen og krøb stille under hans dyne.
Han lå på ryggen nu, men sov stadig tungt. Jeg lagde forsigtigt en flad hånd på hans brystkasse, hvor jeg kunne mærke rytmen fra hans åndedræt. Langsomt lod jeg hånden glide blidt ned på hans mave og videre ned til hans skridt. Kørte forbi lemmet og ned til pungen. De bløde og varme nosser var tunge og fyldte min hånd.

Jeg nulrede dem blidt et stykke tid og bemærkede, at penis gradvist blev mere blodfyldt. Jeg havde held til at liste dynen til side, så jeg i det klare morgenlys kunne se, hvad jeg lavede. Jeg tog om skaftet på lemmet og klemte let med en rytmisk bevægelse. Penis rejste sig mere og mere. Den anden hånd førte jeg ned til mit eget køn. Der var varmt og fugtigt. Jeg tænkte på, at jeg efterhånden var blevet noget langhåret dernede. Per havde på én gang altid elsket min behåring der, men samtidig også nydt det, når jeg var nytrimmet. Hans manddom var efterhånden helt stiv nu og jeg trak forsigtigt forhuden tilbage, for at nyde synet af han glans, hvorfra der fra øjet flød et par dråber præsperm. Jeg ville nu have begge hænder fri til ham, så jeg vendte mig modsat Per. Mens jeg med den ene hånd holdt godt fast om skaftet, fordelte jeg med en fingerspids på den anden hånd præspermen på hovedet.

Jeg måtte have været meget koncentreret om mit forehavende, thi jeg havde ikke bemærket, at Per var vågnet, men mærkede nu, at han kørte en hånd op langs mit inderlår. Jeg spredte benene, så han bedre kunne komme til. Med usvigelig sikkerhed fugtede han en finger mellem mine skamlæber og fulgte dem derefter op til klitoris, som han cirklede rundt om. Omgående tiltog den i hårdhed og en veritabel strøm af safter begyndte at flyde fra min skede. Med den anden hånd stak hen først en, så to, tre og til sidst fire fingre indenfor, mens han til stadighed masserede på klitten. Jeg havde nu et solidt greb om hans pik og spillede på hovedet, der var helt spændt med et blåligt skær. Årerne stod tydeligt aftegnede på skaftet og jeg fornemmede, hvordan det rykkede i hele hans underliv. I mit skød blev sanseindtrykkene mere og mere intense. Varme bølger bredte sig fra mit indre, for at koncentrere sig i mit glødende skød. Jeg kunne mærke, at det var lige op over og pludseligt startede et sandt fyrværkeri at kramper og lystbølger et eller andet sted i mit indre, i nærheden af lænden, fortsatte til min dunkende fisse og bredte sig så til resten af kroppen. Orgasmen syntes ingen ende at ville tage, bølge efter bølge at liderlig vellyst strømmede uhæmmet gennem min krop, mens spasmerne fra mit underliv pressede endnu en mængde varme safter ud over Pers hurtigtarbejdende, ferme fingre.

Jeg kunne høre på hans åndedræt og se på hans nosser, der var trukket helt op under pikskaftet, at Per også var tæt på at komme, og det var sådan også planen, at jeg ville have ladet ham sprøjte ud over mine hænder, men han tog mine hænder væk, drejede sig rundt og spredte mine ben vidt. Han tog fat om mine lår og trak mig hen mod sig. Pikken stod stenhård ud i luften og jeg vidste, at jeg knap kunne vente med at mærke ham støde helt i bund. Min orgasme var ikke engang klinget helt af, da han satte pikhovedet mod min drivvåde fisse og langsomt pressede sig indenfor. Jeg bøjede nakken og så hvordan min noget langhårede mis og hans flotte manddom var helt smurt ind i forventningens smørende safter. Knapt var han kommet i bund første gang, før jeg mærkede den næste orgasme var i anmarch. For første gang siden den frygtelige foregående aften talte jeg til ham: “Kom nu, knep mig, jeg trænger til at mærke dig – du skal helt i bund!”
Denne opfordring kunne han naturligvis ikke sidde overhørig, så med stadigt stigende kadence blev jeg nu gennemheglet, mens orgasmerne varmede både mit skød og mit hjerte. Per kunne naturligvis ikke undgå at mærke, hvordan mine skedevægge rytmisk malkede hans manddom og ikke længe efter sprøjtede han med en dyrisk stønnen sin varme sær langt op i mit ventende indre.
Han lagde sig forsigtigt hen over mig og hviskede sagte: “Der har aldrig været andre end dig, jeg virkelig elsker!”

Med en – nagende – tanke i baghovedet om, hvordan jeg havde været ved at ødelægge alt aftenen før, kyssede jeg ham og lovede mig selv, at jeg aldrig måtte glemme hans kærlighed til mig.

Alt dette er nu næsten et år siden og jeg ved nu, at hvis man virkelig tager sig sammen og giver mere, end man tager i et forhold, der er ved at gå i stykker, så kommer kærligheden stærkt tilbage og belønner mange fold indsatsen!

porno med danske piger