Første gang i dansk swingerklub

SPAR MANGE PENGE

Vi er parate til at tage af sted. Undervejs i bilen får jeg lavet et billede på min nethinde, som jeg gemmer på min indre harddisk:

Når jeg går i svømmehallen er jeg sammen med mange kvinder og mænd, der optræder i ligeså lidt tøj, som det forventes i en swingerklub . Når jeg er i svømmehallen, kan jeg ikke vide om de tænker på sex – det forventer jeg, de gør i swingerklubben.

Jeg holder fast i mit billede og holder fast i det, da vi ringer på den lille klokke. Jeg er spændt, da vi bliver lukket ind, jeg kaster et blik rundt på de mennesker, jeg kan se, og lytter med et halvt øre til den mand, der tager imod os.

Ind i omklædningsrummet står både mænd og kvinder, der er ved at klæde om, og vi er parate til at gå ind. Er faktisk slet ikke nervøs nu – vi sætter os i baren, bestiller en øl, i det fjerne er der en film, der kører på et tv, og der sidder en del mennesker rundt omkring.

Mænd går forbi, og der er også en del kvinder. Jeg forsøger at se ligeså afslappet ud.En mand kommer, og da han går forbi, mærker jeg en hånd. Åh nej, det er ikke lige det, jeg har lyst til, men M fortæller ham, at det er vores første besøg og at vi gerne vil sidde lidt alene. Manden går videre – jeg vil gerne rundt og se det hele.

Læs også: 32-årige Alice: Der er ingen grænser for swingerkvinder

Vi tager hinanden i hånden og går lidt rundt. Der er mange rum, har lyst til sex med M, det hele synes frækt og pirrende. Vi går ind i et lille rum. Lukker døren – reglen er, at når døren er helt lukket, kan man ikke forstyrres

Dejligt at kunne lukke den – jeg er helt tændt, har virkelig lyst til at elske. Vi elsker på sengen i rummet og opdager, at der står nogen og kigger ind. Troede jeg ville synes, det er mærkeligt, men det føles rigtig frækt at vise sig frem, at vide at andre nyder, at vi har sex med hinanden. Jeg er ganske naturlig og fræk – akkurat som jeg er, når vi elsker derhjemme.

Vi elsker et stykke tid, er tændte begge to. Vælger at gå videre i klubben. Vi er nysgerrige – vil se mere. Vi bevæger os rundt. Den mand, vi afviste, følger efter os. Jeg føler, han går lidt for tæt på, han går lige bagved mig, og jeg smutter foran M i den smalle gang. Han er ikke helt klar over, hvad der foregår, og jeg sætter farten lidt op.

SEX I DAG?

Vi stopper ved et vindue, ser at et andet par har sex bagved en rude. Jeg er nysgerrig, har ikke set et andet par have sex før IRL. Vi står lidt og kigger, inden vi går videre.

Finder et nyt rum, og nu har jeg lyst til M igen. Vi går ind elsker heftigt – det er vist lige det, der skal til – at nyde hinanden igen, mærke hinanden og vi kommer begge to sammen i en heftig orgasme.

Falder sammen på madrassen nu er jeg her virkelig. Vi ligger og slapper lidt af og går så ind i barområdet igen. Er tørstig og skal lige sidde lidt og komme til mig selv.

Vi taler, stemningen er afslappet og dejlig. Jeg er stolt over min kæreste og glad. Han er den lækreste og flotteste mand i det lokale. Mærker kærligheden til ham boble i mig – mærker glæden over, at vi vover gøre det sammen vi gør. Både i aften og i vores liv sammen i det hele taget. Sidder lidt – men jeg er nysgerrig på mere…

Vi går videre – der er ikke så mange mennesker tilbage. Finder et lokale med en briks akkurat som den, man finder i lægekonsultationen. Har ofte når jeg har ligget i den hos lægen, tænkt på at det kunne være frækt at prøve at dyrke sex i sådan en – og nu er muligheden for det tilstede.

Det skal prøves – lægger mig op og trækker M hen til mig. Han sætter sig i stolen, jeg leger med mig selv foran ham – nyder at han nyder at se mig. Jeg mærker hans hænder og hans tunge røre ved mig.

Åh jeg er våd, varm og mærker de første sprøjt fra min orgasme, der kommer buldrende – kommer i lange sprøjt. Det er dejligt, skønt og forløsende at komme igen og igen. Vi har slet ikke lyst til at stoppe – eller lyst til at gå hjem endnu.

Vi går videre til det næste lokale – undervejs tænker jeg, at det ikke er sidste gang vi skal af sted. Vi kommer ind i et rum, hvor der hænger en gynge. Forsøger at lægge mig op på den elegante måde – men det er lidt svært, da den jo gynger stille frem og tilbage imens.

M spænder mine hænder og fødder fast, ikke hårdt, men blidt og stille. Dejlig fornemmelse at ligge der uden at kunne røre, kun blive rørt, men alligevel vil jeg gerne have muligheden for at røre. Vi smiler til hinanden – et af de smil hvor jeg ved at vi nyder det sammen og tænker, at det her er en oplevelse af de fede.

Nyder synet af M ,der er tændt, nyder fornemmelsen af hans pik, der glider langsomt ind, helt ind. Gyngen er med til at gøre nydelsen stor, og jeg gynger frem og tilbage mod hans pik, der glider ind og ud. Fornemmelsen af tid er væk – indimellem tænker jeg på, at nu kommer der snart en og banker på døren for at sige, at de lukker – men jeg skubber tanken væk igen.

Jeg er til stede der, hvor jeg er lige nu. M flytter sig og kommer op og stiller sig foran mit ansigt – frækt at når jeg nu ikke kan nå ham med hænderne. må jeg benytte mig af læber og tunge. Får hans glatte, hårde stive pik i munden, men jeg gynger stille frem og tilbage. Han flytter sig igen og stiller sig imellem mine ben. Han sætter gyngen i gang, og vi kommer begge to igen – sammen.

Vi tager hinanden i hånden – ved at klokken efterhånden nærmer sig lukketid, og vi går ind for at klæde om. I omklædningsrummet møder vi et smilende par, venlige og imødekommende, og jeg tror, at de er klar over, at det er vores første besøg her. Jeg smiler tilbage, stolt og glad over, at jeg er her og at jeg turde.

Og det var vores første besøg. Det har været en fantastisk aften – fantastisk fordi vi var forberedte på det og ikke gjorde det impulsivt. Fantastisk for mig, fordi jeg var tryg og sammen med en, der ville mig det bedste – og fantastisk at vise sig med M ude i virkeligheden for andre – og skønt at andre nød det de så. Og frækt at bevæge sig rundt blandt fremmede, næsten nøgne mennesker.

Jeg er glad for denne første gang. Jeg vil gerne af sted igen, ikke for at dyrke sex med andre, men nyde den frække følelse og fornemmelse det er at dyrke sex blandt andre og mærke, at andre har det på samme måde. Nyde at vise min kæreste og mig selv frem og nyde, at andre gør det samme. Hvornår det bliver, er ikke til at sige – men en ting er sikkert – det bliver frækt.

porno med danske piger