Min første gang med strap-on af en kvinde

SPAR MANGE PENGE

Var ved at eksplodere af lider, ligge med spredte ben, kigge på en fræk, nøgen velskabt pige, der kneppede min stramme røv mens hun onanerede min hårde pik…

SEX I DAG?

Jeg har en oplevelse jeg bliver nødt til at berette om. Jeg har altid nydt anal leg, med fingre og legetøj, dog også et tabu emne, så altid noget jeg har holdt for mig selv.
Kærester er ikke kommet længere end til massage af hullet og tæt omkring.
Det skete så at jeg fik mulighed for en forretningsrejse til Bangkok og i den forbindelse var jeg nysgerrig omkring hvad der måtte være af sjov.
Mit blik hæftede sig ved et bestemt massagested, der tilbød oliemassage og prostatamassage. Desuden også med legetøj hvis man ønskede dette. Op poppede en fantasi om at blive taget af en kvinde med strap-on.
Mine tanker blev ved med at kredse omkring det sted mens lideren bare steg. Tør jeg, hvad med min kæreste hjemme, hvordan foregår det osv.. Dagene gik med arbejde, men jeg kunne alligevel ikke slå tankerne væk, fra det sted der lå 2km væk.
Til sidst besluttede jeg at jeg ville fortryde hvis jeg ikke gjorde det. Jeg tog mod til mig, i bad og så afsted.
Jeg blev mødt af en sød pige i indgangen, der bad mig smide mine sko, en anden viste mig op til første sal og bad mig tage et bad. Hun stod roligt og ventede så jeg måtte jo bare få smidt tøjet og hoppe i bad, mens hun fnes stille, sikkert fordi jeg virkede genert.
Jeg kom ud af badet, fik et håndklæde og blev vist ind i et lille rum, med dæmpet belysning og en madras på gulvet.
Jeg lagde mig forventningsfuld og dirrende af spænding og lider. Ind kom en lille køn pige med en lille pose, sikkert med legetøj, tænkte jeg.
Hun startede med en blid, god oliemassage, der langsomt fik mig til at slappe af, med erfarende hænder strejfede hun mit hul og nosser, når hun masserede inderlår og balder.
Langsomt kom hun tættere og tættere på de intime steder og lod oftere og oftere en hånd strejfe min nu stive pik.
Mens jeg lå på maven kunne jeg høre hende tage hansker på og vidste at nu nærmede det sig, det det hele gik ud på..
Med tydelig erfarende hænder masserede hun videre, mens en fingerspids nu og da smuttede op og jeg stønnede sagte.
Jeg vendte mig om på ryggen, fingeren gled længere og længere op, mens hun med den anden hånd masserede min pik. Langsomt mærkede jeg den kildrende fornemmelse af orgasmen der kom snigende og måtte bede hende slippe min pik, jeg ville ikke komme endnu.
Hendes finger arbejdede dejligt oppe i mig, næsten det alene kunne få mig til at komme, lå bare med lukkede øjne og stønnede..
Jeg hørte at hun rodede i posen igen, åbnede øjnene og så hende smøre en buttplug ind i olie. Jeg bad hende smide tøjet, jeg ville have det hele med. Langsomt smed hun trøjen og et par små dejlige faste brune bryster åbenbarede sig og gjorde kun min pik endnu hårdere. Så røg shortsene af, mens hun fremviste en fræk stram fisse med en lille mørk dusk.
Hun satte sig foran mig, lagde mine ben på hendes spredte ben og begyndte langsomt at kneppe min røv med buttpluggen. Jeg var ved at eksplodere af lider, ligge med spredte ben, kigge på en fræk, nøgen velskabt pige, der kneppede min stramme røv mens hun onanerede min hårde pik. Igen måtte jeg bede hende stoppe, da jeg var kom rigtig tæt på orgasmen og gerne ville nå til strap-onén.
(Endelig) fandt hun den frem, rullede kondom på, smurte den ind i olie og pressede den langsomt mod mit hul. Jeg kunne mærke at den var ret stor imod mit lille hul, der langsomt gav efter så spidsen gled op. Jeg gispede lidt, mens jeg vendte mig til den lille smerte, der hurtigt blev efterfulgt af lider.
Langsomt pressede hun den længere og længere op i mig, til jeg bare ikke kunne vente længere, jeg var så tæt på orgasmen at det skulle være nu.
Jeg bad hende tage den på, hold kæft et frækt syn, en lille velskabt brun pige med en stor dildo påspændt. Jeg stillede mig op på alle fire og hun pressede langsomt pikken op i mit smurte hul, denne gang gled den noget bedre. Jeg var ved at gå til af lider, nød i fulde drag pikken der gled ind og ud af mit lille hul, mens hun med hår og hænder kærtegnede min ryg, nosser og pik.
Hun begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere, mens orgasmen hele tiden truede. Men nu ville jeg også beundre hende. Jeg bad hende ligge sig på ryggen, mens jeg satte mig overskrevs på hende, med en hånd styrede jeg dildoen op i mit hun igen og begyndte at ride hende.
Nu kunne jeg bare ikke holde igen mere, jeg red hurtigere og hurtigere, med pikken dybt oppe i mig, mens jeg legede med hendes frække bryster med den ene hånd og med den anden hånd legede med hendes frække fisse.
Uden kærtegn af min pik, kunne jeg bare mærke en enorm orgasme komme rullende, mens jeg red pikken og legede med hende som en besat. Med et brøl væltede min sperm ud over hendes mave, mens jeg bare sad og rystede ovenpå den voldsomme orgasme.
Hun smilede til mig og masserede lidt videre mens jeg lå og kom til mig selv. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg gerne prøver igen.

Skriv gerne til min mail [email protected] hvis I har kommentarer..

porno med danske piger