Hed sex i vandet med våddragt på!

SPAR MANGE PENGE

Min veninde satte blidt en hånd på mit bryst og skubbede mig ned at ligge på ryggen. Den anden hånd brugte hun til at gnubbe min pik med lange og rolige bevægelser. For hvert tag gled skindet længere tilbage, indtil pikhovedet var helt blottet.

Daria Solo4Hun svang det ene ben over mig, og begyndte at gnide sin spalte med pikken. Hun spredte benene mere og mere, kussen gabte som en mørk oval. Så begyndte hun at tvinge pikhovedet indenfor, ganske langsomt, mens hun roterede i hofterne.
Jeg greb om hendes hofter og hjalp med at mase hende ned over pikken. Skeden var glat, meget glat, men ufatteligt stram – det var så dejligt at det næsten gjorde ondt.

Hun klarede at klemme sig ned over stangen med nogen små, bestemte ryk, mens hun stadigvæk roterede som en kværn. Det var mildt sagt stimulerende, da hun var nået til bunds, var jeg næsten klar til at komme.
Hun slappede af et par sekunder, mens jeg kælede for hendes ende og ben, så begyndte hun at gnubbe sin kildrer mod mit skamben. Pikken sad som i en skruestik – den gled kun nogen få millimeter frem og tilbage i kussen, men det var nok!

Traditionelt? En helt almindelig bolletur? Ja måske, bortset fra at vi var i fuldt dykkerudstyr, på den stenede bund af det fire meter dybe, klare, grønne vand. Solen lavede mønstre som girafskind på bunden, det var en dejlig varm sensommerdag blandt tang, småfisk og krabber…

Jeg stønnede højt inde bag ved helmasken, og holdt fast i en frønnet bundgarnspæl. Mine bobler ramte overfladen, og bredte sig ud i en ring af fint skum. Hun holdt fast i skulderremmene til mit flaskesæt, gned kussen vildt frem og tilbage og gav små gryntelyde… Hun havde knæene hårdt mod mine sider mens hun red mig, men hendes finner bevægede sig alligevel så meget, at jeg blev dunket ind mod pælen. Jeg var nødt til at baske let med svømmefødderne, bare for at holde mig nede mod bunden.

Hvor var hun skøn at se på. I en glat, ultrastram og kulsort våddragt, syet så den passede perfekt til overalt. Jeg lod blikket løbe op over hende. Fra kussen, der kun lige skinnede frem gennem slidsen i dragten, de brede hofter og den smalle midje – den blev ekstra fremhævet af det brede blybælte og gjorden til flaskesættet – op til den svære barm, der duvede frem og tilbage i vandet i takt med hendes bevægelser. Op, ned, til siderne – vandet bremsede dem, så de gyngede, duvede og svajede i slow-motion. Det var meget svært at holde øjnene af de babser. Endnu sværere at holde hænderne væk, men gudene måtte vide hvor vi havnede, hvis jeg gav slip på pælen.

Hun lagde nakken tilbage – jeg kunne høre hende stønne højt, samtidigt med at en sky af bobler blæste ud af hendes regulator. Hendes lange svanehals så ekstra tynd ud, helmasken der dækkede hendes ansigt og de to bælgslanger der løb om til regulatoren fik hendes hoved til at virke alt for stort. Overfladen spejlede sig i maskens glas, hendes ansigt var usynligt. Hun lignede en blanding af en marskvinde og et kæmpeinsekt. Men vores helmasker var alligevel en fordel – selv om vi ikke kunne slikke hinanden, har man både næse og mund frie til at hive efter vejret, stønne og råbe (Og der er ingen naboer til at hamre på væggen). Det var før sket at en af os havde tabt mundstykket, og ikke kunne finde det igen i forvirringen. Det ødelægger fornøjelsen…

Det er ikke helt nemt at bolle i vand – endnu værre under vandet. Bare det at holde fast i hinanden kan være svært, særligt når man bliver ivrig. Der er ingen tyngdekraft til at hjælpe, skubber man i én retning, skubber man sig selv lisså langt den modsatte vej. Men nu havde vi jo efterhånden fået lidt øvelse. Man må ikke at rode op i bunden: hvirvler man sand op, gæt hvor det ender henne – og _det_ gør ondt!
Selv om der er vand overalt hjælper det ikke, det vasker al smøringen væk – godt med vaseline hjælper. Vandbaseret creme duer selvfølgelig ikke.

Vi var trukket i dragterne og vaselinen derhjemme, så var vi kørt ned til den gamle bådebro. Slæbt alt grejet ned på broen, og pænt hjulpet hinanden med at få udstyret rigget til. Et kort overblik… Ok, der var ikke nogen ude og snorkle. Ingen vidner. Badegæsterne gloede, mens vi hjalp hinanden med at få alle remmene placeret _helt_ rigtigt, og omhyggeligt strammet til. De skulle bare vide… Det var lidt svært at holde et pokeransigt, mens jeg spændte remmene fra hendes helmaske – hun stirrede mig frækt i øjnene, og fnisede uartigt.

SEX I DAG?

Vi hjalp hinanden ned fra broen – jeg først, hun gjorde et lille diskret nummer ud af at vise mig sin røv, da hun fulgte efter. Hun klarede osse at vende sig på nederste trin af stigen, så den ene babs et øjeblik var klemt hårdt fast mod mig. Jeg fik hjertebanken. Det dunkede osse længere nede. Så hjalp vi pænt hinanden finnerne på – det var en udmærket lejlighed til at ‘støtte og ‘hjælpe’ hinanden – vadede et par skridt, og svømmede udefter. Alle badegæsterne blev pænt inde ved kanten. Vi dykkede ned, da vandet blev et par meter dybt, holdt hinanden i hånden og fortsatte udefter. På tre meter vand, vel ude af syne fra stranden, lukkede vi så dragterne op.

Hun lukkede min op først. Et lille træk i de to knopper der låste skridtklappen, og den dalede ned – pikken susede frem gennem dragtens slids, som bladet på en springkniv. Et par millimeter mere, så havde den ramt hendes maske. Jeg kunne høre hende grine, mens hun stoppede klappen op bag under dragtens jakke. Hun nulrede mine nybarberede nosser lidt. Det var en ret speciel fornemmelse – hendes tynde gummihandsker mod min glatte hud…

Hun slap mig og rullede bagover. Mit ansigt var næsten ud for hendes skridt. Jeg lod hænderne løbe let op af hendes inderlår – hun var godt tændt, jeg kunne mærke hende dirre – og halede i de to dupper. Klappen sprang åben – jeg stoppede den op under jakken, så den ikke kom i vejen.
Hun skinnede lige så nybarberet mod mig. Jeg kikkede kort op – hun lurede på mig gennem kavalergangen. Hendes babser strittede ud som to halvkugler. Hun trak knæene op, spredte dem lidt, og hendes grotte åbnede sig foran mig.
Jeg gloede som en ko på en rødmalet port. Så lod jeg en hånd glide op af hendes ben igen…
Hun snød mig igen. Uden at jeg havde lagt mærke til det, havde hun lige så stille sat svømmefødderne på mine skuldre. Min hånd var en centimeter fra at kæle for kussen, så satte hun af. Jeg blev skubbet et par meter baglæns, hun svømmede fremover med piskende finner.
Et øjeblik hang jeg målløs, så satte jeg efter hende.

Vi var med eet igang med en gang tredimensionel tagfat. Om bag sten, over tangduske, rundt om gamle pæle, krabber og rejer flygtede i alle retninger – en ørred blev skræmt ud af en tot tang, og forsvandt som et lyn….
Det var næsten nøjagtigt som når en hane jagter en høne rundt – hun sørger omhyggeligt for ikke at få for stort forspring. Jeg troede flere gange jeg havde hende – så vred hun sig en smule, og var væk igen.
Tilsidst blev hun uforsigtig – tror jeg – og det lykkedes at gribe en finne. Hun prøvede, men kunne ikke ryste mig af. Jeg halede hende nærmere, uden at give slip så hun kunne smutte igen. Jeg var vild efter hende. Pikken strittede lige ud i vandet, hård som et bræt. Hun stirrede på mig, med smil i øjnene. Jeg kunne høre hende le. Barmen hævede sig voldsomt med hver vejrtrækning. Og hun åndede en del tungere end svømmeturen retfærdiggjorde.
Hun satte blidt en hånd på mit bryst og skubbede mig ned at ligge på ryggen, lige ved siden af en gammel bundgarnspæl. Den anden hånd brugte hun til at gnubbe min pik med lange og rolige bevægelser….

———-

Hvor var det dog dejligt. Jeg kunne mærke hvordan hun gradvis blev vildere. Hun begyndte at hive efter vejret – hendes automat gav luft med en helt bestemt hvæsen. Nu skete der snart noget….
Hun trak sig halvvejs af mig. Hjulpet af vandet sugede kussen mig, så jeg blev skeløjet. Jeg kunne mærke hver eneste lille ujævnhed og muskel inden i hende. Hendes lår spændte om mig, gummihælene på hendes finner blev gravet hårdt ind i min røv… Så halede hun mig til bunds i eet eneste voldsomt hug. Jeg gav et brøl i masken, og en sky af bobler stod omkring mit hovede – så gjorde hun det igen. Og igen. Og igen…

Jeg kunne ikke beherske mig længere. Jeg slap pælen, greb hendes vidunderlige patter og masserede dem voldsomt. Hun fnisede uartigt bag masken – hun vidste udmærket at jeg var vild med at lege med dem. Og hun elskede virkeligt at få babserne nulret. Så gav hun et støn, og mig et hug mere. Mit hovede dunkede mod pælen – hun lagde alle kræfter i. Endnu et hug, mit hovede knaldede igen imod pælen så jeg så stjerner. Der skulle ske noget, ellers slog hun mig ud med den forbandede pæl. Jeg stak hænderne under hendes arme, greb bagfra om hendes skuldre og trykkede hende ind mod mig. Hendes babser passede glimrende på begge sider af min hals.
Hendes øjne var spilet helt op bag maskens glas, med et underligt fjernt og tomt udtryk. Jeg kendte det blik – hele hendes opmærksomhed var samlet om at bolle, alt andet var uvigtigt.

Jeg skubbede hende bagover – hun hjalp til og satte af mod bunden. Såsnart jeg var i stående stilling, krydsede hun finnerne bag min røv og gav mig endnu et voldsomt hug.
Man holder ikke uden videre op med at bevæge sig i vandet, så vi rullede videre fremad. Vi hang et øjeblik vægtløse i vandet, lidt over bunden, og slynget så tæt sammen som det var muligt – så begyndte jeg at svømme.

For hvert eneste slag med finnerne, blev pikken trykket hårdt op i hende, i pausen imellem gled jeg lidt tilbage igen. Til at starte med kunne jeg svømme næsten normalt. Så normalt som det er muligt med en anden snoet omkring sig. Men, åh, hvor var det dejligt. Jeg blev nødt til at trække vejret i takt med svømmebevægelserne – der var ikke luft til begge dele: Spark – “Støn” – spark – “Støn” – spark – “Støn”… For hvert eneste spark, gav hun små sjove lyde og bobler. Hun havde den ene hæl gravet ned mellem ballerne på mig. Hver gang jeg stødte til ‘hjalp’ hun mig med et hårdt tryk i røven. Jeg skulle sandelig ikke slippe for nemt om ved det…

Jeg blev vildere og vildere. Hun lod benene glide lidt ned, og snoede dem hårdt om mine – hun fulgte med i mine bevægelser, og hjalp endda lidt med at svømme. Hendes finner klaskede mod mine skinneben. Nu gnubbede jeg ikke kun frem og tilbage i kussen, den æltede også løs på pikken i takt med vores bevægelser. Finneslagene blev hårdere og hårdere, kussen gumlede mere og mere løs på mig, indtil vi racede rundt imellem sten og tang, i et afsindigt tempo, i store uregelmæssige cirkler.
For hver eneste hivende vejrtrækning kunne jeg mærke hvordan masken blev suget fast mod mit ansigt – hun havde grebet mig rundt om halsen, og min luftslange var maset halvflad. Selvom det var svært at ånde sansede jeg ikke at få hende til at slippe.
Vi hvirvlede gennem vandet, det var fuldkommen tilfældigt, hvem der var øverst. Jeg var så tæt ved at komme, at jeg var på vanviddets rand, hun stønnede og brølede for hver vejrtrækning… Og så, uden forvarsel, kom hun!

Kussen spændte om mig i en serie små sug og ryk, hun skreg og klemte sig ind mod mig. Det var lige hvad jeg manglede. Det rykkede vildt i pikken, jeg så sorte prikker danse for øjnene, og jeg kunne mærke hvordan jeg nærmest spulede hende invendigt med min sæd. Jeg hang midt i vandet, med hende snoet om mig, og sitrede fra hovedet til spidsen af finnerne, som om jeg fik elektrisk stød. Det føltes som en evighed, hvor jeg bare kom og kom og kom og kom….

Kusse & Køkkenvask Vi hang slapt og ubevægeligt i vandet, mens vi hev efter vejret. Vi sank langsomt ned på bunden, og endte i en jungle af ålegræs, stadig snoet hårdt sammen. En sky at sædklatter og trævler viste hvor vi var sunket ned, og drev langsomt bort med strømmen. Småfisk begyndte at snappe godbidder ud af skyen, mens vi slappede af og kælede for hinanden. Mine ben gjorde ondt efter den vanvittige svømmetur, der var krampe i den ene fod – det tog lang tid inden min vejrtrækning blev normal igen, selvom hun endelig havde sluppet slangen.

Hendes hjerte hamrede, så det kunne mærkes gennem begge vores dragter. Og alting var bare så utroligt dejligt. Jeg nulrede hendes fyldige babser lidt mere, hun kælede for mit hovede, ryg og røv. Selv om hendes ansigt var næsten skjult af masken, kunne jeg ikke tage fejl af hendes store, tilfredse grin. Hun sagde noget, jeg kunne ikke høre hvad, men det var ikke til at tage fejl af det glade, kurrende tonefald. Jeg følte mig træt, udmattet, udaset, glad og lykkelig, og var med et på randen til at falde i søvn.

Så viste hun mig manometeret – næsten ingen luft tilbage. Vores besøg i Neptuns sex-arena var næsten ovre. Jeg trak min slappe pik ud af hende, endnu en lille sky af sæd fulgte den ud. Vi hjalp hinanden med at lukke skridtklapperne i vores dragter, så vi forvandlede os til pæne og anstændige dykkere igen. Så tog vi hinanden i hånden og svømmede langsomt og roligt ind mod stranden…

porno med danske piger