Send konen i byen iført bundløse trusser …med dig som ledsager

Send konen i byen iført bundløse trusser …med dig som ledsager

SPAR MANGE PENGE

Uha! – er der nogle der opdager det blottede skød?

Tanken om at du, eller din kone/kæreste er trusseløs i byen, kan sætte gang i tankerne og lysterne.

Riostreng blondeTør du lade vær’ med at lege?

Husk at alt det sjove og frække man kan dyrke som par, ikke kommer af sig selv. Tag ansvar for forholdet, udfordre dig selv og din partner med nye lege ude som inde. Tanken om de bundløse trusser tænder og pirre begge parter, da det giver følelsen af at alt kan ske når som helst.

Bundløs frem for helt trusseløs, da det kan være for meget med helt bart skød. Med den bundløse trusse er man ikke helt nøgen, og så alligevel på en pæn og ekstravagant måde med stil på.

Er du ikke til at være bar forneden og lade dit underliv være helt blottet, kan du købe et par sexet bundløse trusser. Er du mand? Så køb trusserne til din partner

Mand: Bed hende inden I tager i byen, om at tage de bundløse trusser på, og en kjole/nederdel, så der er fri adgang.

Kvinde: Overraske din mand med at vise ham du er bundløs til i er i byen, enten direkte eller send en mobilbesked af dit blottede skød fra toilettet.

Bundløse trusser er oftest designet, så der er en åbning ved skridtet fra venusbjerget op til op over ballerne. Nogle trusser har større og længere åbninger end andre, alt efter hvor tilgængelig man vil være for sin partner – eller sig selv.

SEX I DAG?

Man kan også få åbne trusser, der kaldes “ouvert” knickers (“ouvert” betyder åben på fransk), og disse er oftest kendetegnet ved at være lukkede i bunden, men give udsyn til hele eller dele af numsen. Disse trusser er for nogle det lidt mere sofistikerede valg, med giver til gengæld ikke din partner mulighed for at tage dig lige på stedet, når han eller hun bliver ophidset af dit frække outfit.

En af de største fordele ved at gå med bundløse trusser er, udover at du føler dig fræk og gør noget “forbudt”, at du giver dit underliv luft. Underlivet har godt af at få masser af luft, så det kan genoprette den naturlige bakterieflora, der oftest forstyrres, når kvinder går i trusser af syntetisk stof eller tætsiddende bukser i længere tid ad gangen.

En fræk overraskelse

Bundløse trusser er perfekt til at få din partner til at tabe kæben og gøre store øjne. Specielt hvis han eller hun ikke ved, at du har iført dig dem. Tag en aften ude i byen til et helt nyt niveau eller forvandl en typisk biograftur til et frækt og pirrende forspil. Ifør dig evt. en kjole eller nederdel, og lad hans hånd glide op af dit lår i mørket. Når han rammer dig mellem benene vil han med garanti spærre øjnene op af overraskelse, og hans tanker vil ikke være på andet gennem resten af filmen.

Nogle gange skal kræver det ikke mere end noget simpelt og let for at spice tingene en smule op. Forkæl dig selv eller din partner med et par frække bundløse trusser.

Vi anbefaler:

Cottelli Blonde Perle G-Streng

Den bundløse g-streng ser på en og samme tid elegant og erotisk ud, med de smukke blonder og den frække åbning med en perlekæder som løber langs dine intime dele. G-strengen giver din partner fri adgang til at stimulere dig, både i soveværelset og uden for hjemmets fire vægge.

G-strengen har et feminint design og er lavet i et lækkert materiale, der både sidder og synes lækkert.

KØB TRUSSEN HER OG BEGYND LEGEN

Tag en tur ud i byen, i teater, biografen eller på restaurant.

porno med danske piger