Kun 2 år ældre

SPAR MANGE PENGE

Fuck hun var dejlig tænkte jeg, men godt nok billig? Det var lige meget tænkte jeg og nikkede. Vi gik ind på toiletterne i McDonald’s og sikrede os at ingen så os…

SEX I DAG?

Min søster er 18 år og jeg 16 år. Hun var en aften til fest, og da klokken var lidt over 12, skulle jeg og min mor hente hende. Hun var til fest hos sin veninde. De havde lejet et sted som var meget stort, så da min mor og jeg skulle finde min søster, var vi nødt til at kigge overalt.
“Se om du kan finde din søster, Mathias.” Sagde min mor og ledte efter min søster. Jeg var lidt genert, da jeg ikke kendte nogen af dem. Jo, nogen havde set mig et par gange fordi min søster var ret populær. Jeg genkendte en pige. Jeg tror hun var min søsters bedste veninde. Camilla hed hun. Hun genkendte også mig, og gik hen til mig.
“Hey Mathias! Leder du efter din søster?” spurgte hun. Camilla var flink og flot. Hun var lidt lavere end mig, brunette, grønne øjne og kønne bryster. Jeg nikkede og kunne ikke fjerne blikket fra brysterne. Hun så det sikkert og smilte. Hun kom tættere hen til mig og hviskede.
“Din søster er sammen med en anden fyr, men ikke sig det til jeres mor! Men bare rolig, hun kommer sikkert snart tilbage.” Hun nikkede hen mod vinduet. Der var mange unge derude og de røg. Men jeg kunne ikke få øje på min søster. Jeg takkede og skulle til at gå, da Camilla tog fat i mig. Chokeret kiggede jeg tilbage.
“Kan jeg ikke lige snakke med dig et øjeblik?” spurgte hun og trak mig med op til et værelse. Hun låste efter sig og jeg var lidt nervøs. “Øhm… hvad skal jeg her?” Hun satte sig ved sengen.
“Forstod du godt hvad jeg mente, med at din søster var sammen med en anden fyr?” spurgte hun og jeg kiggede genert ned på gulvet. Tjoo, havde jeg svaret.
“Så skal du jo heller ikke forstyrre hende, vel?” sagde hun og jeg nikkede.
“Nå, men indtil da skal vi to så ikke bare vente her?” spurgte hun. “Jeg.. øhmm, tjo det kan vi da godt?” svarede jeg og rødmede. Hun klappede på sengen ved siden af hende. Jeg satte mig. Hun var iført en leopardtrøje der havde et V langs halsen, så man kunne se en streg mellem brysterne. En kort nederdel så man kunne se trusserne, hvis bare man dukkede sig lidt.
“Men for at jeg er sikker, så fortæl lige hvad jeg mente med din søster.” sagde hun og kiggede på mig. Hun havde kønne øjne, dejlige læber og hun duftede.
“Øhmm… det.. jeg mener,” jeg stammede og hun afbrød.
“Der er ingen! Bare sig det,” sagde hun.
“Jeg… jeg gætter på de kysser?” spurgte/svarede jeg. Hun lo og hendes bryster hoppede næsten op og ned.
“Okay godt nok er du kun 16, men du burde da kende et andet ord. For eksempel “bolle” eller kneppe,” smilte hun og jeg gloede væk. Jeg rødmede. Jeg kendte godt ordet, men gad bare ikke sige det.
“Har du egentlig prøvet det før?” spurgte hun. Jeg rystede hovedet. Hun kom lidt tættere på mig. Hendes bryster stødte ind i min arm.
“Det har jeg heller ikke. Men det gad jeg godt.
Og jeg havde forventet at det skulle blive min første gang i aften.” sagde hun og kiggede ned på min bule. Jeg havde stiv på og kiggede på hende igen. Hun førte sine læber mod mine. Stille kyssede hun mig og jeg stivnede. Jeg vidste ikke hvordan man skulle, men lærte det hurtigt. Hun kørte sin tunge ind til min mund, og jeg smagte på den. Hendes ånde duftede. Sådan sad vi lidt, og så tog hun fat i min hånd. Hun kørte den op til sine bryster. Jeg kæmpede meget lidt imod.
“Det er okay… du må godt,” hviskede hun og jeg trykkede min hånd ned til brysterne på hende. Hun stønnede og jeg gled brysterne i cirkler. Jeg trak hendes leopardtrøje ned og hun var i sort bh. Hun smilte og trak bh’en af. Jeg fik store øjne. Sådan så bryster altså ud? Jeg kyssede dem og begyndte stille at slikke dem. De var næsten 10 cm tykke. Hun havde en brun krop og brysterne smagte godt. Hun trak mine bukser ned.
“Hvad laver du?!” spurgte jeg. Hun kiggede op.
“Ved du ikke det?” spurgte hun og kiggede på min pik. Den var ret lille i forhold til andres, men det gjorde ikke noget for hende.
“Jeg vil da smage på din pik?” sagde hun og stak den i munden.
“Orhh!” stønnede jeg. Hun slikkede den følsomt. Jeg var ikke vant til at nogen stødte på mit pikhoved. Hun gned den lidt og det var så dejligt.
“Stræk dine ben!” sagde hun. Jeg kiggede forundret på hende.
“Hvorfor det?” spurgte jeg.
“Så kommer du hurtigere! Hvis en dreng spænder musklerne ved benene, kommer orgasmen lidt hurtigere…” sagde hun. Jeg gjorde det, og efter 1 min. sprøjtede der sperm ud af mig.
“Mnnnh!! Mmmh sådan!” gurglede hun med mit sperm i munden. Jeg var færdig, men det var hun ikke. Hun satte sig op igen og havde drukket mit sperm. Hun trak sin nederdel ned og havde ingen trusser på. Jeg studerede hendes kønsdel. Da jeg var lille og havde set de småpigers tissekone, så de ikke sådan ud. Hun kørte min hånd ned til hendes ting og jeg begyndte at lege med den. Jeg vidste ikke om det var sådan man gjorde, men det var dejligt.
“Stik din finger op i mig!” sagde hun mens hun stønnede.
“Øhmm.. dit hul?” spurgte jeg. Hun grinte og tog fat om min finger.
“Lige… lige her!” sagde hun og jeg vidste ikke at det gjorde ondt på piger, så jeg fyrede den bare lige op i hende.
“ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRHHHHHHHHH!” skreg hun. Jeg gispede.
“Und-undskyld!” sagde jeg. Hun smilte og sagde det var okay. Jeg var nervøs, men begyndte igen at give hende finger.
“Århh århh Ohhhh!” stønnede hun svagt. Pludselig bankede det på døren.
“Mathias er du der derinde?” Det var min mor. Hurtigt fik vi tøj på og Camilla kravlede under sengen. Jeg åbnede døren. Vi tog hjem, og jeg opdagede at Camilla havde lagt en seddel i min lomme.
“Skriv til mig <3 så fortsætter vi <3″ stod der.

Det var heldigt at min søster ikke spurgte til mere, da jeg spurgte om Camillas nr. Min søster havde blot spurgt hvad jeg skulle og jeg svarede bare at jeg skulle bruge det til skoleprojekt.
“Hej, det er Mathias. Er det dit nr., Camilla?” havde jeg skrevet. “Hva så pus, hvornår har du fri i morgen?” Jeg rødmede ved denne besked og smilte inderligt. Jeg havde gokket den af mange gange om tanken om Camillas bløde krop. At hun var ældre end mig og den måde hun stønnede. “Har fri halv 2, hvor mødes vi?” skrev jeg og kort efter fik jeg svar. “kender du den der McDonald’s i Hørsholm? vi mødes der <3″ svarede hun og det blev planlagt til fredag.
Jeg var nervøs. Det her var godt nok ikke en rigtig date, men nærmest en “bolle-date”. Jeg ventede i ca. 5 min. da Camilla dukkede op. Hun var iført et par stramme jeans og en T-shirt som man skulle trække 1 cm ned for at se brystvorterne. Hun smilte og jeg rødmede. Vi kom hinanden i møde, og hun kyssede mig direkte.
Jeg stivnede lidt. “Hva så snuske? skal vi ikke bare se at få kneppet nu? Kan sgu ikke vente til at få pik… har ventet i lang tid uden at give mig finger.” spurgte hun og viste en kondom i hånden. Jeg gik i stå og fik allerede stiv. Fuck hun var dejlig tænkte jeg, men godt nok billig? Det var lige meget tænkte jeg. Jeg nikkede. Vi gik ind på toiletterne i McDonald’s og sikrede os at ingen så os. Vi gik ind til pigernes toilet og låste. Hun smed direkte T-shirten og greb fat om mig. Jeg gispede. Hun lo. “Ik være så genert Mathi.. jeg forventer du ved hvordan du vil give mig den, da du har haft lidt tid til at tænke over det?” smilte hun og løsnede mit bælte. Hun trak bukserne ned og begyndte at sutte pikken på mig.
“Århh Camilla!” stønnede jeg. Hendes tunge gled over min pik og jeg holdte fast om hendes nakke. “Din pik er ret lille Mathy..” sagde hun. ikke skuffende, men smilende. Jeg rødmede. “Ikke alle piger tænker på pikken, så ik skam dig” sagde hun og kyssede pikken. Jeg satte mig ned. Jeg greb fat i hendes nakkehår og hun trak sin T-shirt ned. Hun havde fucking dejlige patter og de var brune og lækre. “Camilla! Je…jeg kommer!” gispede jeg og alt spermen fløj i munden på hende. “Mmmmnhhh!!! Orhh ja!” peb hun og slugte spermen.
Jeg stønnede og var udmattet. Hun trak sine stramme jeans ned og havde ingen trusser på. Jeg fik store øjne og min pik kom op og stå igen. Hun fandt kondomet frem. Hun gik på knæ og havde det sødeste ansigt. Hun kiggede koncentreret på min pik da hun tog gummiet på. “Den er lidt for stor, men det kilder bare mere.. og det elsker jeg!” sagde hun og da hun havde fået det på satte hun sig på min pik. “ÅRRRRRRRHHHHH!” skreg hun og jeg peb selv. hun sad lidt sådan og skulle lige samle kræfterne. Jeg tog en dyb indånding og tog fat om hofterne på hende. Stille og rolig begyndte vi at elske, og hun hoppede op og ned på mig. Vi begyndte at svede fordi vi var trykket sammen i det lille toilet. “Håårh, hooh! Hååårh ohh ja!” stønnede hun og lagde armene om nakken, og hovedet ned på mine skuldre.
Vi var trykket sammen og vi var nærmest smeltet sammen. Vi kiggede hinanden i øjnene og jeg duftede bare til hendes ånde som anstrengte sig. “Orhh oh, oh oh oh!!” peb hun og spændte ansigtet. Pludselig kom nogen ind på toilettet. Vi sad stille og lavede ikke en lyd. Vedkommende var ved siden af og vi lo lidt. Stille begyndte vi at elske/bolle igen uden lyd. Men Camilla var for stram så hun peb lidt.
“Mmm MMM!” peb hun. Det var hårdt for armene. Og med mine kræfter løftede jeg hende op. Vi var ligeglade med at nogen vidste at vi kneppede her, så vi gik i gang med fuld power. Jeg kylede Camilla op ad væggen mens jeg løftede hende. “ORHHH sådan din badboy!” skreg hun og jeg tyrede pikken op i skeden på hende. “OOOOOOOOOOORRRRHHHHHHHHH!” skreg hun. Nu nærmest kastede jeg hende op og greb hende med pikken. Ind og ud med pikken. “Jeg… JEG KOMMER NUUUUUU!!!!!” Skreg hun. Hun trykkede sine arme om mit hoved og jeg blev kvalt. “ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRHRRHHH!” skrev hun. Jeg spændte musklerne og mærkede hende få orgasme mens jeg havde pikken op i hende. Jeg trykkede mig hårdere op ad hende mens hendes saftede dryppede.
“Orrhh.. hååårhh! det var… orhh det var dejligt!” peb hun og jeg satte hende ned. Vi kyssede og vedkommende ved siden af var gået ud så snart vi var startet ligefør. “Du Casper? Jeg tænder vildt meget på voldtægt. Jeg kan ikke lige mere lige nu, så vi aftaler bare en anden gang. og der skal vi lave lidt skuespil, okay?” spurgte hun og jeg nikkede. Hun smilte og inden vi gik havde vi taget billeder af hinanden nøgen så vi kunne gokke derhjemme.

porno med danske piger