Lektiehjælp og bad

SPAR MANGE PENGE

Gik ud fra badeværelset og ind i soveværelset med min strittende pik – min kone grinede af mig og sagde, at Anne kunne da bare låne mig, hvis og når hun havde lyst…

Min kone var meget seksuelt aktiv, når hun ville være gravid – men efter det tredje ønskebarn forsvandt hendes interesse for det seksuelle samliv, det blev bare en pligt.

Hun holdt meget af, at jeg kyssede hendes kusse – men hun var hest fri for pikkens besøg i kussen. Det seksuelle samliv foregik gerne ved, at jeg lå på maven i sengen med mine trusser under pikken – så kunne jeg kysse hendes kusse og min pik kunne sprøjte ud på mine trusser. Alt foregik under dynen, så jeg måtte føle mig frem.

Min kone, der hed Mette, havde en 13 år yngre kusine, der hed Anne. Da Anne flyttede til byen for at få sin uddannelse, kom hun tit på besøg hos os, blandt andet fordi jeg skulle hjælpe hende med lektierne – herunder sad vi tæt sammen ved bordet, så her kunne jeg stilfærdigt presse mit ben mod hendes og konstatere, at hun ikke havde noget imod det. Jeg blev lidt mere modig og berørte hendes krop, når jeg ville have hendes opmærksomhed – heller ikke disse “uskyldige” kærtegn med erotiske undertoner havde hun noget imod.

Så det var ikke underligt, at min pik svulmede op i det skjulte ved denne dejlige piges nærhed, og tit måtte jeg finde et afsides sted, så jeg kunne gnide pikken til udløsning.

Denne kusine var dog 9 år yngre end jeg, hvilket vil sige 21 år på dette tidspunkt. Anne fik tit et bad hos os, da hun boede på et lejet værelse. Min kone og Anne gik gerne i brusebad sammen, så de kunne hjælpe hinden med indsæbning på ryggen. Først her for nogle år siden, har jeg af Anne fået at vide, omtrent hvordan det hele forløb første gang hos os.

Annes fortælling:

Mette begyndte at sæbe mig ind – det gippede lidt i mig for godt nok havde Mette vasket mig mange gange, men det var jo en del år siden. Men det var nu dejligt igen at mærke hendes hænder på mig. Så jeg gav mig til at nyde hendes hænder, der sæbede mig ind på ryggen og balderne. Så tog hun mig ved skulderne og vendte mig rundt, så jeg kunne blive vasket foran også. Hun startede på maven og arbejdede sig op af mod mine bryster og da hun nåede dem, spurgte hun om, jeg selv ville sæbe dem ind eller, om hun skulle gøre det – jeg nikkede bare rødmende, da jeg virkelig nød hendes berøringer af min krop.

Mette sagde stille:

“Du behøver da ikke at rødme, det er da dejligt at vide, at du kan lide det.

Hun tager nu fat om mine bryster, tager dem i hænderne og begynder at sæbe dem ind. Mine vorter begyndte at stritte af vellyst – jeg nød det virkeligt.

Hun stoppede nu og sagde: “Nu er det vist min tur til at blive sæbet ind”.

Jeg tager nu sæben og begynder at sæbe hende ind på bagsiden af hendes krop – da jeg er færdig, presser jeg min krop mod hendes bagfra og holder om hende, mens jeg fortsætter indsæbningen af hendes forside, hvor jeg slutter med hendes bryster, der er store og tunge.

Vi blev vist begge lidt erotisk opstemte under denne fællesbadning, men mere blev det ikke til. Efter afskylning tørrer vi hinanden under lidt fnis og pjank.

De øvrige gange, hvor Mette og jeg var i bad sammen, nød vi bare hinandens nøgenhed og kropsnærhed, men jeg er sikker på, at hun havde nogle indestængte lesbiske ønsker, som jeg helt sikkert havde opfyldt, hvis hun havde åbnet sig.

Mette og jeg havde læst nogle erotiske noveller og en af dem hed noget med:”Da den gik på pastoren” I denne novelle sørgede pastorens husbestyrerinde for at hente en dame til pastoren, når han var trængende. Mette drillede mig og spurgte, hvem hun skulle hente til mig – DIG svarede jeg, men det ville hun ikke. Er der ikke en anden, jeg kan hente?

“Jo,” svarede jeg, “du kan hente Anne.”

Hvortil hun svarede:

“Vil du da gerne have Anne? – det vil jeg ikke have noget imod, hvis hun vil.”

Jeg kunne kun svare:

“Det vil jeg meget gerne – hun tiltrækker mig erotisk – men det her er jo bare en leg.”

SEX I DAG?

“Vi får se,” svarede hun.

Jeg var lidt forbavset over hendes “leg” og tænkte, hvad hun egentlig mente med denne.

Næste gang Anne kom for at få et bad, drillede Mette hende og sagde:

“Det er på tide, at en mand ser dig nøgen. Jeg er sikker på, at Bent gerne vil sæbe dig ind på ryggen, når du nu alligevel skal i bad.”

Anne accepterede rødmende tilbuddet, og jeg blev meget liderlig ved tanken om det forestående. Da Anne var gået ud på badeværelset, sagde Mette til mig:

“Se så at komme af tøjet.” Jeg tog så mit tøj af med undtagelse af mine trusser – da Mette så det, sagde hun:

“Anne er nøgen – så skal du også være nøgen – tag de trusser af!”

Jeg gik nu ud på badeværelset til den nøgne Anne, der genert vendte ryggen mod mig. Jeg havde håbet, men ikke forventet, at se en nøgen Anne forfra. Jeg sæbede hende nu omhyggeligt ind på ryg og balder, hvorefter mine hænder bevægede sig forsigtigt frem til forsiden, hvor maven og brysterne nu fik sig en indsæbning. Da Anne kun kom med en mindre undvigemanøvre, flyttede jeg mine hænder ned og fik fat om hendes hofter.

Mens jeg står sådan med en velerigeret pik og med begge hænder fat om Annes hofter, kommer Mette nu ud på badeværelset, kigger grinende på os og siger til Hanne:

“Jeg håber du nyder Bents hjælp – du er altid velkommen til dit bad her med eller uden hans hjælp”.

Og til mig sagde hun:

“Du er nok grundig med den indsæbning, nyder du det?”

“Ja, absolut – det ses vel også tydeligt,” svarede jeg.

“Det er dig vel undt,” svarede hun med et stort smil.

Efter den dejlige seance gik jeg ud fra badeværelset og ind i soveværelset med min strittende pik – min kone grinede af mig og sagde, at Anne kunne da bare låne mig, hvis og når hun havde lyst. Jeg pressede min pik mod hendes skød, men hun trak sig væk og sagde leende, at den måtte jeg da selv ordne, når jeg ikke kunne klare det i badet!

Da Anne kom ud fra badeværelset, smuttede jeg derud med min strittende følgesvend, hvor jeg så måtte igang med håndarbejdet, så pikken kunne blive normal igen.

Hvad Mette og Anne har talt om, mens jeg var ude på badeværelset – vides ikke, men mon ikke?

Næste gang Anne kom for at få et bad, sagde min kone:

“Skal Bent i bad sammen med dig lige som sidst?”

Hanne svarede svagt rødmende:

“Ja det vil jeg meget gerne have, hvis du ikke har noget imod det.”

Mette sagde:

“Ikke det fjerneste – du må låne ham, når som helst du har lyst. I må hygge jer alene, for jeg har sagt ja til en kaffeinvitation hos en nabo.”

Da hun var ved at gå ud af døren, sagde hun med et frækt smil:

“Hvis I vil hygge jer i soveværelset, så husk at lukke døren.”

Da min kone var gået og Anne var kommet ud på badeværelset, skyndte jeg mig at smide alt tøjet og gik herefter ud til Anne. Indsæbningsproceduren startede – og denne gang var hun ikke nær så genert. Hun fandt sig villigt i at få sæbet kussen grundigt ind, og at hun nød det, kunne høres på hendes stilfærdige stønnen. Hun gjorde heller ikke modstand, da jeg pressede min stive pik ind mellem hendes lår. Denne form for massage bekom hende også vel, hvilket hendes stønnen bekræftede – og inden længe afleverede min pik sin ladning mellem hendes lår, der hurtigt blev skyllet rene.

Efter at have tørret os, gik vi ind i soveværelset til vores tøj – jeg tog fat om hende og kyssede hende lidenskabeligt og mine kys blev besvaret. Jeg fik lagt hende i sengen, hvor jeg spredte hendes ben og begravede mit ansigt i hendes indbydende skød – hun nød højlydt min tunges leg med hendes klit og hun fik en dejlig orgasme.

Efter at have fået tøj på snakkede vi om det passerede og hun spurgte mig, om Mette virkelig mente det, hun havde sagt om at låne mig ud til hende. Jeg svarede, at det var jeg sikker på, men ellers ville tiden vise det, for hvis hun igen tillod mig at bade med hende – ja, så mente hun det.

Om aftenen spurgte Mette mig i sengen, hvad der var sket under badet. Jeg svarede som sandt var, at jeg havde fået min udløsning mellem Annes lår – men hun ville have mange detailler og blev smaskhamrende liderlig, da jeg fortalte hende om, hvordan jeg have sæbet Annes krop ind, nulret hendes kusse og bollet hende forfra mellem lårene, samt bagefter lagt Anne i hendes seng og kysset hendes kusse. Sengesamtalen endte med nogle gevaldigt liderligt vilde pik-kussekontakter, hvor hun for en gangs skyld var utroligt aktiv.

Min kone fortalte mig, at Anne var blevet forsøgt voldtaget af sin onkel, da hun var ca. 15 år. Voldtægten var ikke blevet fuldbyrdet, men den havde sat nogle mentale ar. Hun mente, at Annes skræk for mænd nu var ved at blive fjernet, da hun nu havde set mig nøgen og selv havde været nøgen for mig samt været lidt erotisk aktiv.

Mine bade med Anne fortsatte og hun blev efterhånden mere og mere frigjort – hun nød at få behandlet sin lille fisse af min mund og min tunge. Hun spurgte mig endda om jeg ville have noget imod, at hun gjorde gengæld ved at tage min pik (hun brugte ordet: pik) i munden. Jeg svarede, at det ville jeg nyde, for det ville Mette ikke gøre. Hun havde et naturtalent for at behandle en pik med sin mund og tunge – jeg nød det i allerhøjeste grad.

Denne “trekant” fungerede perfekt og varede ca. 1½ år indtil Anne mødte en fyr, som sagde hende noget.

Jeg kom til at savne hende.

porno med danske piger