Line-pigens Eventyr del.3

SPAR MANGE PENGE

Grinte svagt og rystede blidt på hovedet så mine røde rottehaler svingede frem og tilbage. Han kiggede bare ned på mig og grinte, hvorefter han gentog sin ordre: Åbn munden luder.. Far her skal pisse!…

For beskrivelse af mig se del 1, for beskrivelse af hvordan jeg endte i denne situation, se del 2.

Jeg sad altså der, helt nøgen på knæ foran denne høje og tynde ældre mand. Jeg kunne kun se ud af mit højre øje, mit venstre var limet lukket af sperm, og jeg havde resterne af de to tidligere mænds sæd løbende ned ad min kind, mine bryster og min mave.

Jeg grinte svagt og rystede blidt på hovedet så mine røde rottehaler svingede lidt frem og tilbage. Han kiggede bare ned på mig og grinte, hvorefter han gentog sin ordre: “Åbn munden luder.. Far her skal pisse!”

Så jeg lagde hovedet lidt bagover, og åbnede så munden på vidt gab, og stak min tunge helt ud mens jeg kiggede ham i øjnene med det øje jeg stadig kunne åbne.

Nu tog han sin tunge, blodfyldte kæmpepik i hånden og løftede den op mens han smilede djævelsk. To sekunder efter kom de første varme dråber, endnu var der ikke tryk på, så hans pis ramte mig kun lige på spidsen af tungen.

Men der gik ikke et splitsekund før den første rigtige stråle kom.

Den skød ud af ham, ravgult og stærkt lugtende – han havde holdt sig længe tydeligvis

Det var noget af det frækkeste jeg nogensinde havde set – den der tykke kødpølse af en pik, med det kæmpestore hoved og det gigantiske pishul der var sigtet lige på mig, og ud stod den tykkeste gule stråle af pis. Jeg drejede rundt med hovedet for at kunne blive ramt lige i munden, og han begyndte bare at grine og køre pikken rundt i cirkler sådan at hans pis ramte mig overalt. Hver gang jeg lukkede munden for lige at kunne trække vejret gennem næsen pissede han mig bare i hele ansigtet. Det sprøjtede rundt med den varme og kraftigtlugtende pisvæske, og jeg gispede efter vejret. Han var ligeglad.

Til sidst, da han ikke havde mere, gav han slap på pikken, og det lange monster klaskede højt og tydeligt mod hans lår. Jeg hoppede frem og tog pikhovedet i munden og tiggede samtidig om mere. Han smilede og strøg mit hår, hvorefter han pressede den sidste lille stråle ramt pis ud i munden på mig. Jeg mumlede tak, selvom min mund var fyldt med hans pikhoved, og slugte alle de gyldne dråber han gav mig. “God lille luderpige..” var hans kommentar.

Han trak sig ud af min mund, tog et skridt tilbage og kiggede på mig.. som om han prøvede at beslutte sig for hvad han ville gøre ved mig. Jeg elskede det, denne underkastelse – det var præcis hvad jeg nød, at være offentligt udstillet og ydmyget. Jeg var i sandhed en luder.

Han skubbede mig nu hårdt til side, og gik ind til selve toiletkummen. Han lukkede den, og satte sig op på knæ, skød røven bagud, tog fat og spredte så sine balder. Foran mig hang de tungeste, rynkede men glatbarberede nosser og dinglede, og lige bag dem hans store dunkende pik.

Han var tydeligvis ikke barberet i røven, men havde masser af krøllede halvlange sorte hår, og inde midt i dem kunne jeg se hans lille brune stjerne. Nu vidste jeg jo godt hvad han ville have. Så jeg kravlede langsomt frem til hans røvhul.

SEX I DAG?

Jeg dirrede lidt, men stak langsomt min tunge frem. Der gik et stød gennem ham da min tungespids først banede sig vej gennem hans behåring og ramte yderkanten af hans røvhul.

Han lugtede af røvsved, og var tydeligvis ikke helt ren, men jeg var ligeglad – denne her pæne pige var helt overladt til sin liderlighed nu, jeg var SÅ tændt.

Så jeg lod min våde tunge glide op og ned langs hans revne, og stak til sidst tungespidsen indenfor. Han reagerede med et “Åh jaaa.. møgtøs, slik mit røvhul!”

Han skød samtidig røven endnu længere bagud, og jeg begyndte at røvkneppe ham med min tunge. Det var så fuckin’ frækt. Jeg tror jeg må have slikket i 5-10 minutter, i hvert fald var hans røvhul skinnende rent både udenfor og indenfor da han til sidst skubbede mig væk.

Han rejste sig op, vendte sig om og kiggede på mig. Med røvsved og spyt rundt om munden, pis i håret og i hovedet, halvstørknet sæd rundt omkring i ansigtet og et sammenlukket venstre øje på grund af det, så må jeg have været et kønt syn, som jeg sad der og fik fremstammet: “Please herre.. Lidt mere. Jeg er en so.”

Min nye herre grinte bare, tog fat om kæben på mig og åbnede min mund, hvorefter han lod en lang spytklat langsomt falde ned i mund. “Smag på den, og nyd den din tæve..”

Det gjorde jeg, jeg smagte på hans spyt, det var en underlig følelse, det var koldere end min egen mundtemperatur, men smagte af ham.. Så frækt.

Så jeg slugte det, og fik pludselig en syngende lussing så mit hoved fløj ud til den ene side. Jeg kiggede op på ham og smilede drilsk, hvorefter jeg tog min finger op til munden og slikkede på den.

Pludselig hev min herre fat i mine rottehaler og trak mig op. Så tog han mig i nakken og bøjede mig ind over toilettet, spredte mine balder og spyttede ned i revnen. Jeg vidste jo godt hvad der skulle ske nu, så jeg prøvede at forberede mig selv, men lige lidt hjalp det – jeg skreg af smerte da han hamrede sin kæmpepik op i røven på mig. Jeg kunne mærke at min lille ungpigestjerne blev sprængt af den pludselige indtrængen – jeg mener, jeg stod nu med en menneskelig coladåse oppe i røven, det gjorde så forfærdeligt ondt, og han var bare pisseligeglad. Han kørte nu hele sine 23-24cm op i mig, helt til roden, og jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at skrige igen. Jeg vidste at jeg måtte være flækket en smule omme bagi, det gjorde simpelthen for ondt. Men han var som sagt fuldstændigt ligeglad.

Jeg kunne høre han grinte, og begyndte nu at kneppe mig. Han bankede så hårdt igennem at jeg ikke kunne holde imod med mine tynde arme, så jeg bankede hovedet op imod væggen for enden af kummen. Jeg kunne mærke ham støde i bund, smerten var så stor, og hver gang han stødte i bund hamrede jeg hovedet ind i muren.. Og han fortsatte bare grinende.

Det hele begyndte at køre rundt for mig nu, jeg var svimmel og helt hengivet til liderligheden. Jeg blev røvbollet af en monsterpik, havde fået flækket noget af mit røvhul, og var ved at gå ud af at blive banket ind i muren, men han fortsatte bare.

Pludselig kunne jeg mærke hans pik spænde et sted gennem mine tåger, og jeg hørte ham brøle sin orgasme ud: “Åh JAAA, din luderkælling, tag min sperm i dit røvhul!!! Jeg KOOOOOMMEEEER!”

Han bankede i bund en sidste gang, og lige som jeg kunne mærke mit indre blive trykspulet af hans spermstråle hamrede mit hoved ind i væggen en gang mere, og det hele begyndte at sortne for mine øjne, og jeg sank sammen hen over toilettet med røven i vejret.

Hvad der skete herefter kan jeg kun gætte på.

Jeg vågnede flere timer senere, det var i hvert fald blevet skumringsmørkt udenfor. Jeg lå stadig nøgen henover toilettet med røven i vejret. Mit lille røvhul skreg af smerte, og da jeg kørte en finger op langs min røvrevne kom den tilbage med masser af gulligt og klistret sæd, blandet med en lille smule blod. Puha, jeg var vist helt sikkert revnet deromme – men han var eddermaeme også stor jo.

Jeg rejste mig, havde en dundrende hovedpine, og mit venstre øje svirede af al spermen. Jeg fik åbnet det og stod og rystede lidt. Mens jeg stod der nøgen kom der en mand hen til døren.. Eller, i virkeligheden ikke en mand, det var en knægt, han har ikke været meget mere end 17. Det var sgu’ en af de der hiphopdrenge ovre fra skateboardbanen. Han åbnede langsomt døren og kiggede ind – jeg må have været noget af et syn som jeg stod der, nøgen, dækket i sperm og pis og smilede til ham.

Han så lidt skræmt ud, så jeg tog hans ene hånd og satte på mit bryst mens jeg smilede. Han løftede mit tunge hængende bryst et par gange, og fik med den anden hånd bakset hans pik ud af bukserne. Det var et pænt eksemplar, om end knap så langt. Jeg smilede og satte mig ned på knæ og tog ham i munden.

Jeg slugte ham helt til roden, godt ned i halsen, og håbede egentlig på han ville gag’e mig lidt, men han var slet ikke så avanceret. Det tog ikke andet end et par gange og så sprøjtede han mig i munden. Jeg rejste mig op og slugte det foran han mens jeg smilede. Han var fuldstændigt målløs. Så sagde jeg “smut med dig knægt, jeg skal hjemad, hav en god dag..” Men jeg blinkede til ham med mit spermfyldte øje. Han stammede “t-t-tak”, fik pikken pakket indenbords, og løb så ud.

Jeg fandt min nederdel frem, og tog min undertrøje på. Den var ikke hvid mere, men gullig efter alt det pis den var blevet ramt af – og så kunne jeg et par spermklatter på den, nogen havde tørret sin pik af i den, og der var lidt for meget til det kunne have været min herre. Der måtte have været flere efter jeg var gået ud.

Nåh, jeg trak på skuldrene og gik ud i parken. Jeg stavrede over til min cykel, selv om det gjorde megaondt i min røv hver gang jeg bevægede mig, men lidt rart var det jo.

Jeg smilede ved tanken om hvad der var sket, og nød følelsen af at være brugt, til grin, gennemkneppet, udmattet og tilspermet. Jeg satte mig op på cyklen, trådte i pedalerne og begav mig hjemad. Det sved i mit røvhul hver gang jeg trådte, men det var fandens dejligt, og jeg vidste jeg blev nødt til at lege med mig selv når jeg nåede hjem..

porno med danske piger