Lotte min kollega

SPAR MANGE PENGE

Listede en hånd ned i hendes trusser, hun var dejlig våd. Jeg suttede på hendes brystvorter. Hun stønnede af lyst og bevægede underlivet mod min hånd. Pludseligt hørte vi døren…

Jeg har arbejdet det samme sted i mange år. Har en kvindelig kollega, som jeg har arbejdet sammen med i 6-7 år. Indtil for 2 måneder siden har der INTET været mellem os.

Det startede med at jeg begyndte at få frække drømme om hende, det var lidt underligt. Men en dag sagde jeg sådan lidt henkastet til hende at hun skulle blive ude af mine drømme. Hun ville så vide hvad jeg mente med det. Jeg fortalte at jeg havde frække drømme om hende om natten. Hun kikkede på mig, frækt sagde hun.

Efter den dag begyndte hun at stå lidt tættere på mig når jeg skulle vise hende noget, hendes hånd strejfede min, sådan helt tilfældigt. En dag spurgte hun om jeg ikke kunne komme hjem til hende og kikke på hendes computer. Jo selvfølgelig svarede jeg, passer Torsdag dig? Ja det var ok med hende. Vi aftalte så at jeg skulle komme Torsdag kl.: 18:30,
Jeg ringede på hos hende med sommerfugle i maven, hvad mon hun kunne finde på? Da jeg kom ind i stuen sad hun i joggingtøj på sofaen med den bærbare foran sig. Jeg satte mig ved siden af hende og spurgte hvad problemet var. Jo, mit trådløse net virker ikke sagde hun. Ok det kan jeg hurtigt fikse. Hun sad meget tæt og lagde sådan tilfældigt sin ene hånd på mit lår. Jeg vendte hovedet om mod hende og hun mødte mig med et kys.

Uha tænkte jeg dette udvikler sig vist. Men så stoppede hun og sagde at hendes søn var kommet på besøg. Han boede ellers hos sin far men var lige kommet, så det kunne ikke blive til så meget iaften. Han var på sit værelse så jeg blev lidt modig og kyssede hende dybt mens jeg legede med hendes frække små bryster. Hendes brystvorter blev store og stive da jeg kyssede dem og tog dem i munden, hun trak vejret dybt.

Jeg listede en hånd ned i hendes trusser, hun var dejlig våd. Jeg masserede hendes klitoris mens jeg suttede på hendes brystvorter. Hun stønnede af lyst og bevægede underlivet mod min hånd. Pludseligt hørte vi døren til sønnens værelse blive åbnet, jeg fik hurtigt hånden op af hendes trusser og kikkede meget interesseret på hendes computer.

Det blev ikke til mere den aften. Da vi kom på arbejde Fredag var jeg spændt på hvordan hun ville reagere, men jeg blev glædeligt overrasket. Hun trak mig ind mellem to reoler og gav mig et dybt tungekys. Gned sig op ad min pik og sagde at den ville hun snart mærke. Sønnen ville blive hos hende weekenden over så det kunne først blive i næste uge. Jeg kunne næsten ikke vente.

SEX I DAG?

Onsdag i ugen efter var vi ved at sprænge af liderlighed. Jeg foreslog hende at vi skulle holde tidligt fri fra arbejde og så gå hjem til hende. Det var hun med på, så hun sagde at hun ville gå kl.: 14:30, jeg kunne så komme hjem til hende kl.: 15:00. Hun ville så være klar.

Jeg kunne ikke samle tankerne resten af dagen. Kl.: 14:50 kunne jeg ikke vente længere og stemplede ud og kørte de 5 min. over til hende. Jeg ringede på hoveddøren og blev lukket ind. Jeg kom op til hendes lejlighed på 3. sal. Døren stod på klem så jeg gik lige ind. Inde i stuen stod hun i morgenkåbe, en lille BH og frække trusser. Jeg gav hende et kram og et dybt tungekys. Hun trykkede sig ind til mig og sagde at nu ville hun have pik. Kom sagde hun, vi gik ind i hendes soveværelse. Jeg smed tøjet ug hun morgenkåben.

Hendes store brystvorter tittede ud over BH kanten og trusserne dækkede kun lige hendes trimmede fisse. Min pik stod lige ud i luften, kors hvor var jeg liderlig. Jeg hjalp hende af med BH´en så jeg kunne kramme og kysse hendes bryster, de var små men frække. Hendes trusser var bundet i siderne så dem bandt jeg forsigtigt op mens jeg legede med brysterne. Nøøj en fræk fisse, pikantbarberet med smukke skamlæber. Jeg lagde hende ned på sengen og gik i gang med at slikke hende. Hun blev meget våd på 2 sekunder, hun var også liderlig.

Jeg startede med at slikke hendes fødder, bevægede mig op ad kroppen men sprang fissen over. Kyssede og slikkede mig vej op til hendes mund og vi kyssede begærligt. Gik lidt tilbage og mødte hendes skønne bryster på vej ned mod fissen. De fik en fræk slikketur og vorterne blev store og hårde. Jeg slikkede ned ad maven og endte ved fissen. Jeg slikkede helt fra anus over mellemkødet op til klitoris. Hun stønnede og vred sig, det var tydeligt at hun nød det.

Mens jeg slikkede hende masserede jeg mellemkødet med en finger. Jeg nulrede klitoris mellem to fingre mens jeg slikkede på den, det er meget frækt. Jeg tunge kneppede hendes fisse og safterne løb ind i min mund. Uhmm jeg ELSKER at slikke en våd fisse. Jeg slikkede og legede med hende længe, pludseligt kom hun i en kraftig orgasme, hele kroppen rystede og jeg troede hun ville besvime.

Da hun var kommet til hægterne igen sagde hun, kom op til mig jeg vil slikke din pik. Jeg kravle op og placerede pikken ud for hendes frække mund. Hun slugte den til roden og suttede og slikkede så jeg var lige ved at komme på stedet.

Som jeg sagde til hende bagefter, nogen slikker pik fordi de syntes de skal, andre slikker pik fordi de kan lide det, og hun kunne lide det, det kunne jeg mærke. Da hun havde slikke mig næsten til orgasme trak jeg pikke ud af hendes mund og bad hende vende sig om på maven, jeg trak hende op på alle 4 og placerede mig bag hende. Kom op i mig tryglede hun og ja det ville jeg da gerne. Jeg borede pikken op i hende bagfra. Hun stødte mod mig så jeg næsten røg bagover, hun ville bare have pikken helt i bund.

Jeg stødt så hårdt jeg kunne op i hende og hun stønnede og vred sig i en skøn orgasme, Så kunne jeg ikke holde spermen tilbage mere. Jeg sprøjtede dybt oppe i hendes skønne stramme fisse. Jeg trak mig ud af hende og hun vendte sig om og to min pik i munden og slikkede resten af safterne i sig. Uhmm sagde hun, elsker blandingen af sperm og fissesaft.

Vi lå lidt og jeg kikkede på uret… det var gået 2 timer. Nu havde jeg et forklaringsproblem overfor konen, men jeg kunne vel finde på noget. Jeg skyndte mig hjem, glad og tilfreds. Dagen efter på jobbet kunne vi ikke lade være med at gå og smile til hinanden, det var frækt at tænke på at de andre kollegaer ikke anede hvad der var foregået.

Jeg glæder mig til på Torsdag, hun har sagt at computeren driller igen……..

Mange hilsner Proxy

porno med danske piger