Jeg vil have en trekant med min mand og en mere – ellers…

SPAR MANGE PENGE

Jeg ønsker at prøve sex med 2 mænd Nu!

Dansk kvinde skrev følgende indlæg i et forum på den danske novelleside g6n.dk

Min kæreste og jeg har for noget tid siden snakket om at få en ekstra fyr med i sengen, eller eventuelt arrangere parbyt via scor.dk… Han var overhovedet ikke afvisende dengang, men han har slet ikke snakket om det siden…

Jeg har sagt at vi kan starte ud med at tage en pige med i sengen, eller måske tage i swingers club. Man kan jo bare kigge første gang, og se om det er noget for os. Jeg respektere min kærestes holdning til at sex er noget specielt, mellem 2 mennesker, der elsker hinanden. Problemet er: JEG har været sammen med flere piger tidligere, og savner det faktisk ret meget. Har også tidligere haft en trekant med 2 fyre, og det var en fantastisk oplevelse.

Hvordan får jeg lige sagt det til ham på den rigtige måde, at jeg faktisk har lyst til at prøve det her snart….?

Med våde og varme hilsner Viktoria

Sex med to fremmed mænd.

Efter flere måneder uden at, det lykkedes hende at få sin mand i tale om at prøve en trekant og finde en ekstra fyr til hendes fantasi, ser hun ingen anden udvej end selv at finde en løsning, en løsning hvor hendes kæreste ikke skal vide noget, men hvor hun selv finder et par friske fyre der vil kneppe hende sammen og hjælpe hende med at, udleve hendes største fantasi.

Viktoria gjorde sig klar. Hun kunne mærke en svag sitren i maven, halvt af spænding og halvt af nervøsitet. Hun satte sit ene ben op på badekarrets kant og lod skraberen glide hen over æggen, så huden blev silkeblød. Bagefter smurte hun sig ind i creme, tog parfume på og iførte sig sit lækreste undertøj, champagnefarvede blonder så tynde som spindelvæv. Hun havde aftalt med Jeppe og Mikkel, at de skulle mødes på et hotelværelse klokken otte.

Da fyrene ankom kunne hun se på deres blikke, at de havde det præcis som hun. Spændte og lidt nervøse for aftenen, der ventede dem. Hun gav dem på skift et blidt kys på læberne, og Mikkel tog hendes jakke og hængte den op, mens Jeppe lod sin hånd glide kærtegnende ned over hendes skulder.

De havde kendt hinanden siden gymnasiet og til en klasse-komsammen sidste weekend havde de talt om sex, og på en eller anden måde – efterhånden som alkoholen satte ind var de kommet frem til, at de skulle lave en trekant. Det var en fantasi, Viktoria tit havde haft i mange år og nu var nød til at tage action på, nu når muligheden endelig tilbød sig.

De var så forskellige: Jeppe høj, lys og nordisk og Mikkel mere tæt, temperamentsfuld og med mørke øjne. De var ikke konkurrenter, for hun var tiltrukket af dem begge – ligesom de begge altid havde haft et godt øje til hende.

Blide kys på halsen

De stod et øjeblik og kiggede på hinanden ude i entreen, indtil Viktoria kom til at fnise over den højtidelige stemning. De grinede med, og det gjorde straks stemningen lidt mere afslappet. De tog hende i hver sin hånd og trak hende ind i stuen, hvor lyset var dæmpet, og der stod vin på bordet. Mikkel skruede proppen af flasken og hældte op.

“For en uforglemmelig aften,” sagde han.

SEX I DAG?

“… og nat,” tilføjede Viktoria og smilede.

Da de havde sat glassene fra sig, gik Mikkel og Jeppe helt hen til hende. Den ene foran, den anden bagved. Mikkel lagde forsigtigt hænderne omkring hendes talje og gav sig til at kysse hende blidt op ad halsen.Viktoria lukkede øjnene og lagde hovedet på skrå, mens hun nød at mærke hans fugtige læber nappe blidt i hendes hud. Havde hun været nervøs for, om det første kys – overskridelsen af de klassiske rammer – ville føles akavet, var det helt overstået nu. Overraskende slappede hun helt af.

Jeppe lænede sit ansigt ind mod hendes nakke og duftede til hende, mens hans hænder gled kærtegnende ned over hendes ryg og baller. Selv om berøringerne endnu var uskyldige, kunne Viktoria mærke begæret flyde gennem sin krop, og selv om ingen af mændene sagde noget, kunne hun mærke deres lyst fylde luften som et elektrisk felt omkring
dem. Mikkel tog fat i de smalle stropper på hendes kjole og lod dem falde ned omkring hendes skuldre.

Kjolens glatte stof fortsatte af sig selv, indtil overdelen lå omkring hendes liv, og hendes bryster stod blottet for ham. Brystvorterne strittede stolt ud i luften og ventede bare på at blive taget i munden, hvilket Mikkel straks gjorde. Mens han stod bøjet over hendes overkrop, trak Jeppe kjolen helt af hende.

To stive pikke
Viktoria rakte én hånd frem og en hånd bagud og konstaterede med tilfredshed, at de begge var stive. Hun lod sine fingre gnide hen over pikkene bag buksestoffet, og mændenes hænder bevægede sig hurtigere på hendes krop, efterhånden som hun selv satte tempoet op. Jeppe krængede hendes trusser ned bagpå og lod prøvende en finger glide gennem hendes sprække. Hun var allerede meget våd og stønnede blidt under hans berøring.

Foran hende forsvandt Mikkels læber et øjeblik fra hendes bryster, mens han med et utålmodigt snuptag trak sin T-shirt af. Da hans læber igen fandt vej til hendes bryster, knappede hun hans bukser op og slap hans pik ud i det fri. Hun skubbede hans hoved væk, så hun kunne sætte sig på knæ og give ham et blowjob.

Pikken var dejligt stor og stiv i munden på hende. Bag hende lagde Jeppe sig ned på gulvet, så han kunne slikke hende nedefra, mens hun slikkede Mikkel. Hæse støn blandende sig med hinanden i stuen, og Viktoria kom første gang i løbet af kort tid. Hun kunne mærke en eksplosion inden i sig, der fik hende til at klynke, uden at hun på noget tidspunkt tog Mikkels pik ud af munden. Hun kunne mærke på hans bevægelser, at det ophidsede ham helt vildt at høre hende komme.

Jeppe havde trukket sig væk for at give hende et øjebliks pusterum, inden han trak hende væk fra Mikkel og op.

De gik alle tre ind i soveværelset. Jeppe havde også smidt tøjet, og de to nøgne mænd med stive pikke, der stod ud i rummet, så fantastiske ud i månens lys. De hjalp hende op i sengen og beordrede hende til at stille sig på alle fire. Denne gang gik Jeppe op foran, hun tog ham straks i munden og stønnede selv højt, da Mikkel trængte ind i hende bagfra. Det føltes fantastisk at blive fyldt ud, at mærke Mikkels hænder tage et godt greb om hendes liv, mens han kneppede hende. Samtidig gled Jeppes fingre blidt gennem hendes hår, mens hun slikkede ham. Mikkel udbrød et lavt brøl, da han kom, og faldt tungt ned over ryggen på hende. Hun kunne mærke hans hjerte hamre, indtil Jeppe skubbede ham væk, så han selv kunne komme til.

 Endnu en omgang

Han lagde hende på ryggen og så hende dybt ind i øjnene, da han trængte op. Deres kroppe klistrede sammen af sved, og hun slyngede benene omkring hans krop, mens de elskede vildere og vildere. Han kyssede hende begærligt på munden og stak så sin tunge ind og holdt den der, mens han pumpede løs.

Det føltes, som om hun havde hans pik i munden, samtidig med at han kneppede hende, og det fik for anden gang den aften orgasmen til at brede sig som en lavine gennem hendes krop. Jeppe stoppede ikke, selv om hun var kommet, men fortsatte i et langsomt og fuldstændig monotont tempo, der fik hendes orgasmer frem som perler på en snor. Hun hørte sin egen stemme stige mod loftet i et langtrukkent, lystfuldt skrig, indtil hun mærkede, hvordan hendes orgasmer smittede og bredte sig over i Jeppes krop, der rystede krampagtigt.

Bagefter lod han sig falde ned i sengen ved siden af hende, fuldstændig udmattet. Hun fandt deres hænder i mørket, og selv om hun ikke kunne se deres ansigter, vidste hun, at de alle tre lå og smilede.

dansk pige har en 3kant med 2 fremmede mænd3kant med ukendte fyre: Nu hvor jeg har prøvet en trekant uden min mand, har jeg fået lyst til mere, Jeg vil stadig så inderligt gerne prøve en trekant med min mand og en ekstra mand, men tænker ikke at han tør?! Det skal ihvertfald ikke stoppe mig for at udleve mine lyster og prøve sex med flere igen 😈

porno med danske piger