Min dejlige svigerinde

SPAR MANGE PENGE

Hun går ned i knæ, lyner mine bukser ned og tager min pik frem. Gnider den let, lader sin tunge spille ned af skaftet og rundt om pikhovedet. Så tager hun den i munden…

SEX I DAG?

Min historie foregår til en sommerfest hos min svoger og svigerinde. Jeg har længe haft et godt øje til min svigerinde Susanne. 

Optakten til min fortælling skete et par uger før, min kæreste og jeg var på besøg hos Carl og Susanne til en uformel kop øl. Vi var ude i haven og på et tidspunkt stod Susanne foran mig og vrikkede frækt med røven. Jeg stillede mig bag hende og sagde ”Du ser træt ud, skal jeg ikke holde dine bryster?”. ”Jotak” svarede hun, og jeg stillede mig tæt bag hende og kælede med hendes dejlige bryster. De var ikke særlig store, men rigtig bløde og dejlige. Sådan stod jeg et par minutter inden jeg kom i tanke om at vi ikke var alene, men vi var vist ikke blevet opdaget.
 
Tilbage til sommerfesten. Vi havde festet lystigt hele aftenen, og var ikke helt ædru. På et tidspunkt står jeg igen bagved Susanne. Denne gang spørger jeg ikke, jeg trækker hende ind til mig og klemmer og kæler hendes bryster. Hun gnider sin røv mod mit underliv og virkningen udebliver ikke, min pik vokser i bukserne. Susannes brystvorter bliver stive, hun lægger sit hoved tilbage mod min skulder og stønner let.
 
”Kom” siger hun, ”lad os gå indenfor”. Opstemt følger jeg efter hende. Vi går op i soveværelset på første sal og sørger for at låse døren. Hun går ned i knæ, lyner mine bukser ned og tager min pik frem. Gnider den let, lader sin tunge spille ned af skaftet og rundt om pikhovedet. Så tager hun den i munden, sutter hårdt helt ned til roden. Lader tungen spille rundt om pikhovedet mens hun sutter og slikker. Efter et par minutter stopper jeg hende, det er så skønt at jeg er ved at komme i munden på hende, og jeg vil mere.
 
Jeg lægger hende på sengen, trækker hendes kjole op, og ser til min overraskelse at hun ikke har trusser på, den glatbarberede fisse har været ude i det fri hele aftenen. Jeg kysser hende på inderlåret indtil jeg når fissen, spreder hendes skamlæber og slikker hendes klitoris. Hun stønner og vrider sig let i nydelse. ”Ja, ja, stop ikke, slik min varme liderlige fisse” Hun smager dejlig sødt. Jeg stykker tungen op i hende, gnider let med en finger på hendes klitoris. Suger hendes klitoris ind i munden. ”Jaaah, bliv ved, stop ikke. Du må ikke stoppe”  stønner hun. Jeg fugter en finger og stikker den op i fissen, hun er meget våd, og den glider nemt op i hende, så en finger mere, og en til. Pludselig kan jeg mærke hun begynder at ryste. ”Jah, jah, jaaah. Jeg kommer” Hun skriger sin orgasme ud i rummet, og falder tilbage på sengen med et sødt smil på læben.
 
Vi ligger og kysser lidt mens hun onanerer mig let, jeg er hurtig klar til kamp. Jeg lægger mig på ryggen, og Susanne sætter sig ovenpå mig, glider ned over min pik og begynder at ride mig let. Hun er dejlig varm og våd, hendes fisse klemmer om min pik. Efter kort tid sætter hun farten op, rider mig hurtigere og hurtigere. Hun trækker sin kjole over hoveder og hendes bryster hopper op og ned i takt med hendes ridt. Jeg kan mærke jeg er ved at komme og skubber hende væk, jeg er ikke færdig endnu. Hun stiller sig på alle fire, og jeg tager hende bagfra. Holder om hendes hofter og råknepper hende. Mens jeg knepper hende masserer min tommelfinger hendes bagerste hul. Hun slapper helt af i anus og jeg presser en finger op i det bagerste hul. ”Jaah”,”du skal tage mig i røven” skriger hun, ”du skal, nu”. Jeg trækker mig ud af fissen og presser pikken mod hendes røv, presser lidt hårdere, indtil hovedet kommer indenfor. Lader ringmusklen udvide sig, og presser pikken helt ind. Hun giver et hvin fra sig da jeg glider helt i bund, og begynder at kneppe hende. Jeg kan mærke at min orgasme er tæt på, og jeg sætter farten op, knepper hende hårdere og hårdere i røven. Hun kommer med et skrig og falder ned på sengen, jeg glider ud af hende. Hun vender sig hurtigt og tager pikken i munden og sutter mig til jeg kommer i munden på hende. Hun tager det hele, ikke en dråbe går til spilde.
 
Vi ligger lidt og kæler og kysser. Vi bliver enige om at det ikke er sidste gang. Skynder os at tage tøj på og kort tid efter går vi ned til festen.

porno med danske piger