Mødet med min ekskone i den lokale kirke udviklede sig

SPAR MANGE PENGE

Det er ti år siden mit ægteskab med Tine gik i opløsning. Efter 25 år sammen ville hun skilles, nærmest lige efter vi havde taget opvasken efter den store fest. Det havde jeg det ikke godt med, særligt da vi havde to døtre sammen, men hun havde behov for ”plads”, hvad det så end betød. Hun ville finde sig selv i den verden vi levede i. Hun havde været haft det svært i et stykke tid op til den famøse fest. Det var ikke fordi hun havde fundet sig en anden, men hendes præst havde fået hende til at tænke over livet og det indebar ikke mig.

I årene efter skilsmissen var det som om hendes attitude over for mig ændredes. Hun var så småt begyndt at blive venlig overfor mig. Vi mødtes en gang i mellem da vi har fire børnebørn. Tre søde piger og en lille nuttet dreng.

For et par måneder siden skete der noget helt uventet. Jeg var blevet inviteret ned i den lokale kirke til en sammenkomst for at snakke om de kirker man havde anbefalet skulle lukkes. Vi snakkede om at lave en slags underskriftsindsamling. Den veninde jeg havde, kunne ikke komme med, så jeg var taget alene afsted. Mens jeg fik en kold cola opdagede jeg, at min eks var der. Faktisk var det en ven der pegede hende ud.

”Hør, det er da din eks. For pokker, hun ser godt ud!”

Tja, Tines krop havde altid taget sig godt ud, men lige den aften så hun bedre ud end jeg længe havde husket. Hendes skulderlange blonde hår var trukket til side og viste hendes yndefulde nakke. Kjolen hun havde på var kortere end jeg var vant til at se hende i, men det lod hendes lange ben komme til sin ret. Derudover var der en tydelig kavalergang i hendes stramtsiddende kjole, som gav mig minder om de fyldige bryster som jeg altid havde fundet vidunderlige at lege med. Hun var lige til at spise som hun stod der.

Mon hun var klar over de signaler hendes tøjstil sendte? Vi var jo trods alt i en kirke. Eller rettere, vi var der for at snakke om kirken og ikke for at vise os frem. Da Tine så mig kom hun over for at sige hej. Vi hilste pænt, men lidt afmålt før hun igen gik videre. Duften af hendes parfume hang og dinglede. Jeg greb mig selv i at kigge hendes runde bagdel ud. Senere da mødet var overstået kom hun hen til mig og ville høre om jeg kunne køre hende hjem. Den veninde hun var kørt med var gået tidligt da babysitteren ringede. Jeg havde ikke noget imod at køre hende hjem.

Knap var vi kommet ind i bilen før jeg kunne lugte hun havde drukket. Jeg så godt der var øl ved det lange bord, men så vidt jeg huskede var Tine ikke så meget for øl. Mere vodka end noget andet. Havde hun sneget noget med i tasken? Hun gjorde et stort nummer ud af at få selen henover sig og lod mig se hendes kavalergang mens hun kæmpede med selen. Hun trak også op i kjolen og viste masser af lår. På en måde var det som om hun flirtede med mig, men jeg tænkte hun var lidt småfuld.

Da vi kom til hendes lejlighed inviterede hun mig op for at fremvise det nye køkken. Ud af det enorme køleskab hev to kolde øl og vi klinkede. Den smagte godt men jeg var lidt tilbageholden. Hvornår var hun begyndt at drikke øl? Hun førte mig ind i stuen og før jeg fik set mig om stoppede hun foran mig. ”Savner du mig, Svend? Eller noget andet ved mig?” Jeg spekulerede på hvad hun mente da hun smilede til mig. ”Savner du mine kys?” Og med det lænede hun sig frem og plantede sine fyldige læber på mine for første gang i ti år. Jeg var virkelig overrasket.

Men jeg blev endnu mere overrasket da hun trak de tynde stropper på sin kjole ned og nærmest sukkede. ”Eller hvad med dem her? Har du savnet dem?” Og med det fiskede hun begge sine fyldige bryster frem og nærmest lagde dem i mine hænder. Før jeg kunne samle mig begyndte hun at gramse mellem mine ben. Jeg er jo ikke lavet af træ, så hendes lille hånd fandt min halvstive pik der dunkede ivrigt da den blev befamlet. ”Fuck, Svend! Den har jeg sgu savnet. Jeg har altid elsket din store, tykke pik!”

Igen kyssede hun mig og hendes vodkaånde blandet med øl gik lige i pikken. Jeg kyssede tilbage og kunne mærke hendes store bryster mase sig flade op mod mig. Da jeg mærkede hendes hænder fumle med mit bælte og den satans lille knap i buksen lod jeg hende gøre det. Da de faldt ned sukkede hun i munden på mig, at hun altid havde elsket at slikke pik på mig. Hun havde altid sat pris på hvor stor min smukke pik var. Det med at sutte pik var noget hun var særdeles god til. Det var nok en af årsagerne til, at hun havde fanget mig tidligt i vores forhold.

Hun elskede at sutte pik på mig uanset hvor vi var. Bagest i en bus, mens vi kørte bil, i parken, i skoven og naturligvis når vi var i biografen. Det var som om hun aldrig blev træt af at slikke pik på mig. Og der var hun nu, min smukke eks. Nede på knæ og lod sine store bryster dække pikken i al dens herlighed. Hun lod sine hårde brystvorter kæle for pikhovedet og den begyndte så småt at savle. Jeg var ved at komme da jeg så hendes fyldige læber glide henover pikhovedet mens hun bevidst kiggede op på mig. Fuck det føltes vidunderligt. Endnu en gang var jeg som låst fast på stedet med min pik i munden på hende.

Hendes klare blå øjne kiggede op på mig mens hun brugte sin talentfulde mund til at suge min pik ned i halsen. Jeg burde have stoppet hende, men det gjorde jeg ikke. Jeg kunne ikke. Jeg mener, hvilken mand ville stoppe en sexet kvinde mens hun var ved at sutte pik på en? Tine begyndte at nynne med min pik i munden, noget hun altid havde gjort. Hun havde altid været meget højlydt når vi havde sex og nu var jeg i samme stemning.

”Fuck! Tine, for fanden. Ja, for helvede, sut den pik! Kom så, du ser fucking sexet ud!”

Det var lige hvad hun ville høre. Hendes hoved kørte frem og tilbage, de store bryster svingede frem og tilbage. Mine nosser nærmest drev af hendes spyt. Helt opkogt trak hun sig lidt væk fra pikken mens hendes hånd kørte frem og tilbage i en rasende fart. ”Jeg har altid elsket din store pik, Svend! Alle sk**e 23 cm! For fanden en god pik! Vil du ikke nok lade mig smage din sperm? Kom så, sweety, sprøjt dine safter i munden på mig! Jeg vil så gerne smage!”

SEX I DAG?

Som for at vise mig sit alvor gik hun for alvor i gang med at slikke og sutte og stønne. Jeg havde ikke haft sex i alt for lang tid så jeg var hurtigt overtalt. Jeg tog fat om hendes hoved og kneppede hendes våde mund. Jeg kom i løbet af ingen tid og advarede hende om det. I gamle dage var hun ikke særlig ivrig for at tage sperm i munden. Faktisk var hun ved at brække sig. Alle andre steder bare ikke i munden. Derfor var jeg bevidst om hvad jeg gjorde og holdt med vilje igen alt det jeg kunne. Bildte mig selv ind, at jeg kunne bide min orgasme over.

Men der var sgu kraft bag de skud jeg bankede ind på hendes ivrige tunge. Hun sukkede og nynnede helt vildt og jeg var ved at åbne for alle sluser, men holdt igen. Et eller andet sted håbede jeg på mere end bare hendes villige mund. Hun sank min sperm og stønnede helt vildt. Jeg var overrasket over hvor god en pikslikker hun var blevet. Hun var skøn før, men nu var hun sgu vidunderlig. Hun smagte på min sperm med store smask og gjorde et stort nummer ud af at synke det. Hendes mund så fræk ud mens hun gjorde.

Tine overraskede mig yderligere. I stedet for at lade mig gå fortsatte hun med at sutte og slikke på min brugte pik. Det lykkedes hende at holde den stor og stiv. Jeg stod bare med åben mund og så ned på hende. Så trak jeg hende op og begyndte at kysse hendes smukke mund. Smagen af min pik og sperm var helt vildt frækt. Mens vi kyssede gramsede jeg på hendes tunge bryster før jeg kyssede mig vej ned til dem. De var faktisk større end jeg huskede dem. Hun stod og sukkede mens hun æggede mig med sin frække mund.

”Ja, ja! Sut på dem, skatter. Sut på de hårde vorter!”

Mens jeg forlystede mig selv med hendes bryster listede jeg en hånd ned i trusserne. De var våde og hun stønnede højlydt da jeg stak en finger op i hende. Jeg fik trukket ned i trussen og trukket kjolen lidt op før jeg fik hende lagt henover en lænestol og bankede pikken op i hende. Hun hylede og skreg og ville ikke have jeg holdt mig tilbage. Hun råbte jeg skulle give hende alt det pik jeg havde. Det gjorde jeg så, det var helt vildt. Jeg fik godt fat om hendes brede hofter og mit underliv kørte frem og tilbage.

Hele tiden kom Tine med frække befalinger om, at jeg skulle få mere fart på, skulle gøre det dybere, skulle gøre det hårdere. Snart var hun så ophidset, at jeg næsten ikke kunne forstå hende. Klask efter klask smækkede vores underliv mod hinanden og hun slog svaj i ryggen. Jeg lænede mig frem og hev fat om det ene bryst og blev igen overrasket over hvor stort det var. Jeg skubbede pikken helt i bund og tog så fat om begge bryster og prøvede at ælte dem flade. De hårde brystvorter fik også en omgang og hun var helt væk.

Så stønnede hun, at hun var ved at komme. ”Kom oppe i mig, Svend. Jeg vil mærke din tykke pik sprøjte sperm i min liderlige fisse! Kom sammen med mig!” bønfaldt hun. Jeg havde aldrig oplevet hende på den måde, hun havde altid været mindre ”på” om man så kan sige. Jeg kunne slet ikke holde mig tilbage og snart trykkede jeg pikken i bund mens jeg hev hendes underliv op mod mit. Da jeg kom gryntede jeg helt nedefra og Tine sukkede mens hun selv fik sammentrækninger af sin egen orgasme. Hun slog med hovedet mens den stormede gennem hendes krop.

Lettere rød i hovedet trak jeg mig ud af hendes våde fisse, men endnu en gang overraskede Tine mig. Knap var jeg ude af hende før hun smed sig på knæ og begyndte at sutte og slikke på min ømme pik. Jeg havde aldrig oplevet hende så umættelig efter min pik. Jeg overraskede også mig selv, for det lykkedes faktisk at blive stiv igen. Lidt øm måske i selve pikhovedet og en smule i nosserne, der ikke helt kunne leve op til forventningen om endnu en ladning. Man var jo ikke helt ung. Men det var tydeligt at Tine havde en plan, for hun ledte mig ind i soveværelset og med sin vanlige ynde smed hun alt sit tøj. Selvom jeg havde set hendes krop forvandle sig i de mange år vi havde været sammen blev jeg dog alligevel bjergtaget. Hun var stadig en flot kvinde.

Hun skubbede mig ned på sengen og knap var jeg landet før hun sprang på mig og førte min pik op i sig. ”Fuck, jeg elsker at kneppe med dig. Jeg har virkelig savnet din tykke pik!” Hun red mig hårdt og mine nosser gjorde ondt, men synet af hendes fyldige bryster skubbede tanker om udholdenhed langt væk. Som om hun havde læst mine tanker lænede hun sig ned og dinglede de tunge kloder i ansigtet på mig. Hun skubbede en hård brystvorte i munden på mig mens hendes underliv kørte op og ned. Det gik op for mig hvor meget jeg havde savnet store bryster, især hendes med de store vorter som bare føltes vidunderlige i munden på mig.

Snart hev hun efter vejret da endnu en orgasme styrtede gennem hende mens hun red mig. Jeg holdt om hofterne på hende i forsøget på at styre hende så hun ikke faldt af. Hun slog nærmest med hele kroppen. Hun sad med lukkede øjne og jeg lå bare og kiggede op på hende. Da hun slog dem op kiggede hun ned på mig og det gav et sus i mellemgulvet. Så gled hun af og fiskede min bravt kæmpende pik i munden for at smage på sin orgasme, som hun prøvede at sige med munden fuld.

Lidt efter lagde hun sig op ved siden af mig og trykkede sin varme krop op mod min. Hun stønnede stadig og jeg kyssede hende på hovedet og tænkte vi begge var ved at køle ned. Det havde været særdeles heftigt og jeg havde elsket hvert minut, men nu var det over. I ånden var jeg allerede ude af badet og på vej ned til min bil for at trille hjem. Men endnu en gang overraskede hun mig. Hun rejste sig halvt op, gav mig et virkeligt fedt kys før hun sagde hun havde en lille overraskelse til mig. Hvis ellers jeg var klar til det. Og med det mente hun min pik.

Uden at vente på svar lagde hun sig på knæ og albuer. ”Vil du ikke nok tage mig bagfra? Tag mig som den tæve jeg er. Vil du ikke nok?” Igen var hun mere fræk i munden end jeg på noget tidspunkt huskede hende. Med en røv som hendes sige man aldrig nej tak, så jeg lå bag hende i løbet af ti sekunder. Jeg gled op i hende som en varm kniv gennem smør. Hendes balder skubbede sig for hvert stød og de tunge bryster svingede vidunderligt under hende. Vi havde knap ligget der i fem minutter før hun hulkede endnu en orgasme. Hun var sateme liderlig, den tøs.

Med slørede øjne kiggede hun om på mig. Så smilede hun og rakte ud mod den lille kommode og hev en skuffe ud. Frem kom en blå tube og med et skævt smil gav hun mig den. Så hev hun et kondom op fra skuffen. ”Nu vil jeg gerne have du stikker din store, tykke pik op i røven på mig!” Hold da op! I al den tid vi var gift fik jeg kun lov til at tage hende i røven tre gange. Den første fordi jeg længe havde tigget om lov. Den anden fordi hun ikke rigtig havde følt noget for det første gang. Udover at min pik måske var for stor for hende. Den tredje gang for at bekræfte, at anal ikke var noget for hende.

Men nu lå hun her med slørede øjne og nærmest tiggede om at blive taget i røven. Den var jeg med på i løbet af ingen tid. Glemt var de ømme nosser, glemt var den stumme følelse i pikhovedet. Synet af hendes runde bagdel og hendes frække måde at tigge om at blive taget i røven, fik mig i stødet. Af med hætten og ud med glidecremen og den fik ikke for lidt. På med kondomet mens jeg så på hende for at se om det nu også var rigtigt, men hun smilede bare. Den slags smil havde jeg savnet.

Da jeg trykkede på selve røvhullet og begyndte at glide op gryntede hun et nærmest dyrisk brøl af velvære, noget jeg aldrig havde hørt hende gøre. Først troede jeg hun ville have jeg stoppede, men hun opfordrede mig hele tiden til at trykke alle 23 cm i bund! Jeg indrømmer jeg holdt vejret indtil jeg var og hun lå bare og sukkede helt vildt. Da hun havde vænnet sig til min pik vendte hun sig om og bad mig kneppe til køerne skulle hjem. ”Fuck! For helvede, din pik er så skide stor! Fuck! Jeg elsker din tykke pik i mit stramme røvhul. Knep mig nu!”

Det gjorde jeg så. Jeg lå og kiggede ned på pikken der var omringet af hendes stramme hul. Stille og roligt trak jeg mig halvt ud før jeg stille og roligt trykkede i bund. Men snart var det ikke godt nok for hende. Hun vendte sig om og nærmest snerrede, at jeg skulle gøre det hårdt, at jeg ikke skulle være en sk**e spejderdreng. Hun skulle nok tage det. Et kort sekund lå jeg spekulerede på hvem der havde lært hende glæden var analsex og var ved at skrive et takkebrev, men så lod jeg det smutte, for jeg ville nyde hvert et sekund af hendes røvhul.

Med et godt greb om hendes runde hofter gik jeg til den. Jeg svedte som aldrig før og jeg kunne i den grad mærke mine mavemuskler. De ville være forfærdelige ømme dagen efter. For ikke at tale om pikken! Men jeg kørte løs og snart råbte hun, at hun fik en sk**e orgasme og jeg kunne ikke holde mig. Jeg kom i et brøl mens jeg trykkede så meget pik op i hende jeg kunne. Vi lå klemt op mod hinanden et stykke tid mens vores orgasmer rumlede gennem os. Men lidt efter smuttede min pik ud af hende og jeg smed mig tungt på sengen.

Jeg var drænet på en måde jeg aldrig havde været, men også fyldt med glæde. Tine lagde sit hoved på mit bryst og vi lå bare og trak vejret tungt uden at sige noget. Duften af hendes parfume, hendes duft af sved og sex gik rent ind. Jeg kunne have ligget der i timevis, men lidt efter hev hun kondomet af og jeg havde det som jeg skulle tisse. Da jeg mærkede hendes varme mund på den bløde sjover, var jeg overrasket. Hun var umættelig. Men den kunne ikke leve op til hendes forventninger så lidt efter lå hun igen hos mig og vi blundede lidt.

Efter en lang pause blev det tid til at snakke. Vi var begge på det rene med hvad der var sket. Det var det bedste sex vi nogensinde havde haft. Vi blev enige om at mødes fra tid til anden og det gør vi stadig. De behov vi begge har kan vores partnere ikke dække på samme måde, men sammen er vi ustoppelige.

Forfatter: digitalo

porno med danske piger