Min første gang med min mor

SPAR MANGE PENGE

Hun rumsterede sig på plads op af min krop. Hendes bløde baller lå mod min mave. Min pik blev stiv og lagde sig i revnen mellem hendes baller…

Den nat jeg første gang elskede med min mor, var nok den dejligste nat i mit liv, selvom der dog fulgte mange andre dejlige elskovsstunder i vores skæve kærlighedsliv.

Det skete for mange år siden på den vestjyske hede ikke så langt fra Vesterhavet. Vi havde fået brev om, at min farfar var syg og mor ville gerne over og besøge ham. Far kunne ikke sådan lige få fri fra arbejde, så det blev bestemt at jeg skulle køre med derover, da mor ikke brød sig om at køre alene. Da vi kom derover, viste det sig, at farfar have fået det bedre, men vi ville være nødt til at overnatte. Farfar boede på en gammel gård, hvor der ikke var elektrisk lys og i det hele taget ingen moderne bekvemmeligheder, som vi var vant til hjemmefra.

For at komme til selve historien om mor og mig, blot dette: Vi blev nødt til at sove i et rum sammen med kun en seng og en gammel madras på gulvet til mig. Mor kunne ikke lide tanken om, at jeg skulle ligge på gulvet. "Der kunne komme mus og kravle rundt på dig," sagde hun. "Du må hellere sove sammen med mig i sengen."

Det havde jeg bestemt ikke noget imod. Jeg havde længe følt mig tiltrukket mod min mors store velformede krop og havde onaneret mange gange ved at forestille mig, hvad jeg kunne gøre sammen med hende. Mor slukkede flagermuslygten. Jeg kunne i månelyset se hende skifte til natkjole, mens jeg tog alt tøjet undtagen underbukserne af. Vi lå lidt under tæppet uden at sige noget – på siden begge to, da der ikke var så meget plads i sengen, men så sagde mor: "Jeg er glad for at du tog med. Det er godt at min far har det bedre, men jeg vil gerne have, du holder lidt om mig. Hun skubbede sig lidt bagud mod mig og jeg lagde min frie arm om hendes fyldige krop.

Hun rumsterede sig på plads op af min krop. Hendes bløde baller lå mod min mave. Min pik blev stiv og lagde sig i revnen mellem hendes baller. Jeg forsøgte at trække mig lidt tilbage, så hun ikke skulle opdage min stive pik, men hun fulgte blot mine bevægelser. Hun tog min hånd og gav den et tryk. "Det var bedre. Det føles godt at ligge så tæt med dig, skat."

"Ja, mor, det føles også godt for mig."

Hun lo lidt og sagde, "Ja, det kan jeg mærke." Vi var igen stille lidt, mens min pik nærmest helt af sig selv gnubbede sig med hendes natkjoleklædte baller. Så sagde mor: "Det er godt nok dejligt, at min femtenårige søn bliver ophidset af sin gamle mors tykke krop."

"Du er ikke gammel og du er ikke tyk," sagde jeg og krammede hende tæt ind til mig. "Jeg synes, at du er smuk." Hun var faktisk 41 og noget overvægtig, men der var både til gården og til gaden på de rigtige steder. Hun var ligesom, jeg syntes, en kvinde skulle være (og det har jeg syntes lige siden).

"Tak, skat, det er jeg glad for at høre. Det er jeg virkelig glad for." Med sin hånd trak hun mig endnu tættere in til dejlige bagdel.

Lidt efter sagde hun: "Jeg tror ikke, du får megen søvn, sådan som du er blevet ophidset."

"Hvem har brug for at sove?" sagde jeg håbefuldt. Hun begyndte at kæle op og ned af mit bare lår. Som svar gjorde jeg mig til at stryge op og ned af hendes bløde overarm. Vores nusseri startede ret uskyldigt, men føltes alligevel temmelig ophidsende. Mor blev også ved med at bevæge sine hofter, så hun gned let mod min pik.

"Ville det hjælpe dig at få lov til at røre ved mine bryster?" spurgte mor, mens hun begyndte at knappe sin underkjole op.

"Jah! Det ville det, mor!" Jeg fik min hånd indenfor mors opknappede underkjole og mærkede for første gang, siden jeg blev ammet af hende, mors fyldige, bløde bryster. Det føltes dejligt i min hånd, og jeg kælede lidt for hendes store brystvorter, som blev stive. Åh! Det føltes vel nok godt, min pik blev endnu stivere!

"Jeg kan huske, at du suttede på mine bryster," sagde mor. "Du var meget ivrig og dygtig til at sutte, så du kunne blive stor og stærk. Jeg havde det dejligt, når du drak mælk af mine bryster."

Mor fortsatte: "Jeg burde nok ikke fortælle dig det, og du må love ikke at sige det til dine små søskende, men du har altid og vil altid være det af mine børn, som jeg elsker mest. Du er jo mit første barn, og det kan jeg ikke lave om på." Mor lagde sig om på ryggen og så på mig. Nu kunne jeg tydeligt se hende i det klare månelys.

"Tak mor, det er jeg glad for at høre." Jeg løftede mit hoved og kyssede hende for første gang på munden. "Mor, må jeg sutte på dine bryster, lige som da jeg var lille?"

Mor lo stille. "Jeg tror ikke det vil blive lige som dengang, og der er ingen mælk i dem nu, men det må du godt min dejlige dreng."

Jeg åbnede hendes natkjole helt og lænede mig ind over hendes bryster. Jeg kyssede og suttede på hendes store brystvorter. Mor holdt med begge hænder om mit hoved som for at forhindre mig i at holde op. Jeg lagde mit hoved mellem hendes store bryster og hun klemte dem sammen om mit hoved. Jeg blev næsten helt væk, så store var de.

"Åh, det er dejligt, skat!" mumlede hun.

Jeg kyssede hende igen på munden og denne gang besvarede hun mine kys. Jeg skiftede mellem at sutte på hendes bryster og kysse hendes mund. Jeg kunne snart mærke hendes tunge i min mund. Det besvarede jeg, og vi kyssede dybt og længe, mens jeg listede den ene hånd op til hendes bryster, så de ikke blev snydt.

Mor afbrød vores kys og sagde: "Skat, kunne du tænke dig at se, hvor du kom ud for femten år siden?"

SEX I DAG?

"Åh, ja, det vil jeg meget gerne"

Mor satte sig op og trak natkjolen af, og jeg så, at hun var helt nøgen – ingen underbukser! Så lagde hun sig ned og lod mig se hele hendes store hvide krop. Hun spredte sine ben, lagde sin hånd i skridtet og sagde: "Her er det. Lige her kom du ind i verden."

Jeg bøjede mig ind over hendes fyldige krop og kiggede på den i månelystet. Jeg kunne se mors store hårdækkede fisse nedunder hendes runde mave. Hårene var lange og krøllede og dannede næsten et V ned til hvor hendes kraftige hvide lår begyndte. "Åh, mor, du er så smuk, åh så smuk!" Jeg strøg med hånden ned over hendes bløde mave – ned til hendes dejlige krøllede fissehår. Jeg kunne mærke hendes store varme skamlæber.

"Gå bare videre, skat," sagde mor. "Du må røre ved den, lege med den, stikke din finger ind i den – du må gøre lige det, du har lyst til."

Jeg behøvede ikke mere overtalelse. Jeg mærkede på hendes struttende skamlæber, som stak ud af alle krøllerne. Jeg skubbede dem forsigtigt fra hinanden, så jeg kunne stikke en finger ind. Mor var meget våd inde i fissen.

"Uhm, det er dejligt," kurrede mor. "Måske skulle jeg ikke lade dig gøre det, men det føles så dejligt." Hun trykkede sit underliv mod min hånd, så min finger gled længere ind i den våde grotte.

"Åh, tak, mor, det er så godt at røre ved dig. Jeg skal nok kun gøre, som du vil, men jeg har drømt om det her længe."

"Det ved jeg godt," fnisede mor. "Du ved nok ikke, at jeg har lagt mærke til, hvordan du har smugkigget på mig, når jeg ikke har været helt påklædt. Sommetider lod jeg dig se lidt mere af mig, fordi jeg kunne lide tanken om, at du kiggede på mig. Jeg ved også godt, at du så ofte legede med din pik. Jeg håbede på, at du så tænkte på mig. Jeg kunne blive helt våd i bukserne ved tanken."

Jeg er sikker på, jeg rødmede. "Altså, mor, det troede jeg ikke, du opdagede. Hvorfor gav du mig ikke en på hovedet?"

"Åh, nej, jeg følte mig smigret. Jeg ville hellere kysse dig end slå dig. Jeg kan lide, at du kigger beundrende på min krop."

"Og mor, når jeg spillede min pik, tænkte jeg altid på dig og din smukke krop."

Mor lo stille, "Øj, øj! Min søde lille dreng elsker virkelig sin tykke gamle mor!"

"Det gør jeg i hvert fald!"

Så sagde hun de ord, som forandrede mit liv for altid: "Skat, vil du gerne fortsætte vores kæleri og måske elske rigtigt med mig? Ingen vil nogensinde få det at vide, og jeg tror, at det vil være godt for os begge."

"Mor, jeg vil hellere elske med dig end noget som helst andet!"

Mor lo ophidset, hjalp mig af med mine underbukser og trak mig op på sig, så jeg lå mellem hendes store lår. Hun greb min pik og kælede kærligt med den lidt. "Åh, den er større end jeg troede. Den er dejlig lang og slank. Den vil passe fint i din mors fisse."

Hun førte min hungrende drengepik til sine skamlæber, og jeg skubbede den indenfor.

Hold kæft for en fornemmelse! At mærke sin pik glide ind i sin egen mors våde fisse første gang! Og første gang min pung rørte ved mors bløde bagdel! Der er ikke noget mere ophidsende i hele verden!

"Tryk den helt ind, skat," hviskede mor, mens hun trykkede min bagdel mod sig med begge hænder.

Jeg sank langsomt helt i bund i hendes nu sjaskvåde fisse. Vores maver blev trykket mod hinanden. Mor spredte sine lår helt ud til siderne med bøjede knæ, så jeg kunne nå helt ind til hendes livmoder med min lange, slanke pik.

"Er det første gang?" spurgte mor.

"Ja, mor," gryntede jeg ophidset.

"Det er jeg glad for! Jeg er stolt over at være din første kvinde! Nu skal du bare trække den næsten helt ud og glide helt ind igen på den måde, som føles rigtigt for dig. Men ikke for hurtigt, lad det vare længe. Åh, hvor mærkes det godt med din pik i dybt inde i min fisse, skat!"

Det føltes også vidunderligt for mig. Min pik var stivere end nogensinde før, og hver eneste stød ind i mor var ren nydelse. Mor føltes meget varm indeni. Det har jeg senere lært, betyder at kvinden er meget ophidset. Snart fandt vi ind i en langsom fælles rytme, som forhindrede mig i at komme for hurtigt.

Mor trak mit hoved hen til sit, og snart blandede vi vores mundvæsker, ligesom vi blandede vore pik- og fissesafter. Mor brummede stille efterhånden som vi satte farten op i vores fælles bevægelser. Jeg var hele tiden tæt på at sende min sæd ind i hendes fisse, men min pik var så stiv som aldrig før, og måske derfor sprøjtede jeg ikke så hurtigt. Vi fortsatte med at kysse heftigt, mens vi satte farten op. Mor stødte virkelig hårdt mod mine bevægelser, og jeg kunne mærke hendes fissemuskler holde dejligt om min pik. Mors lyde blev kraftigere og kraftigere, ind i mellem kunne jeg genkende mit navn idet hun sagde, andre gange var det blot rene nydende lyde.

Hun trak sin mund lidt til siden og sagde med grødet stemme: "Åh, skat, så er det nu! Elsk mig hurtigt! Stød helt i bund hver gang!"

Det var jeg klar til, og lagde alle kræfter i at arbejde hurtigt og helt ind med min drengepik. Des mere krævende mors bevægelser blev, jo mere ophidset blev jeg. Jeg havde aldrig forestillet mig, at mor kunne bevæge sin store bagdel så hurtigt og sexet. Jeg kunne mærke, at min pik begyndte at sprøjte, så jeg trykkede den helt i bund og holdt den der, mens den sprøjtede flere gange. Mor mærkede, at jeg kom, for hun blev helt vild. Åh, hvor var hun en dejlig elskerinde! Hun gik nærmest i bro med mig ovenpå. Hun stivnede næsten helt med fissen trykket højt op, så jeg kunne forblive helt i bund. Jeg mærkede mors fissemusker malke min pik til den var helt tømt for sæd. Det føltes som om vi hang der længe i en fantastik fælles orgasme.

Så pludselig slappede mor af og nærmest faldt ned i sengen igen, jeg fulgte med stadig med min pulserende pik inde i hendes våde varme fisse.

Sådan lå vi længe uden at sige noget, stadig med vores munde trykket mod hinanden i et langt nænsomt kys, og stadig med min nu skrumpende pik i hendes dejlige fisse.

Til sidst sagde mor med sløret stemme: "Åh gud, skat, hvis jeg havde vidst, at det ville være så godt, havde jeg prøvet at finde en måde gøre det på tidligere. Det er simpelthen den bedste omgang pik, jeg nogensinde har fået, og din far er ellers også rigtig god til det."

Lidt senere begyndte vi igen at kysse og kæle. Min pik, som stadig var inde i mors varme fisse fik ret hurtigt sin stive form tilbage og snart var vi igen i gang med at elske. Denne gang langsommere og nydende. Vi faldt faktisk i søvne midt i det hele, men vågnede op og fortsatte. Vi forandrede ikke stilling før sidst på natten, Jeg tror, der gik seks timer før min pik gled ud af mors fisse. Jeg vågnede næste morgen ved, at mor holdt stille om min pik. Da hun opdagede, at jeg vågnede, spurgte hun: Er den øm? Og jeg måtte indrømme, at den var lidt slidt. Men du må meget gerne kæle med den, sagde jeg. Snart efter var den igen stiv. Mor satte sig op på mig og førte den igen ind i sin våde fisse. Hun bøjede sig forover, så hendes bryster hang ned på min brystkasse. Kæl med dem, sagde hun. Det gjorde jeg gerne, og da de var så store, som de var, lykkedes det for mig at komme til at sutte på hendes brystvorter, som struttede glade ud i lufter. Mor stønnede ved mit sutteri og ret hurtigt gennemrystedes hun af en kraftig orgasme. Hendes fisse malkede min pik så meget, at den sprøjtede en lille klat sæd op i hendes smaskvåde fisse. Jeg var meget våd på maven.

På vejen hjem holdt mor ind i en lille skov, og en gang til elskede vi. Denne gang stillede mor sig op ad et træ med bagdelen stikkende indbydende bagud. Jeg stod bag hende og stak igen min pik dybt ind i hendes våde fisse. Jeg kunne lige netop nå rundt om hende og kramme hendes bryster – denne gang elskede vi med al tøjet på. Jeg tror, at tanken om, at nogen skulle se os, ophidsede både mor og mig. I hvert fald kom vi ret hurtigt begge to.

Hjemme igen var det svært at finde tid og mulighed for at elske uden at blive opdaget, men det lykkedes ind i mellem. Ofte blev det kun til kys og klem. Nogen gange var der kun tid til at bruge hænder og mund på hinandens kønsdele, men det lykkedes tit for os begge at få en hurtig udløsning. Vi blev meget dygtige til at finde tidspunkter, hvor det kunne lade sig gøre, og blev aldrig overrasket af de andre i familien. Selv efter at jeg blev gift – med en dejlig stor og kraftig kvinde – smuttede jeg hjem til mor og elskede med hende. Det blev nemmere, da min far døde. Det var aldrig svært at finde en anledning til at besøge mor.

Selv da hun var næsten firs ville hun gerne mærke min pik i sin dejlige gamle fisse. I de sidste år af sit liv, havde hun altid puttet glidemiddel op i sin fisse, inden jeg kom. Selvom hun kun fik svage orgasmer i de sidste år, ville hun ikke undvære fornemmelsen af min pik dybt begravet i hendes fisse.

Nu er hun død og borte, og jeg savner hende meget, men heldigvis har jeg min dejlige tykke kone, som stadig gerne vil elske et par gange om ugen. Og det har jeg det godt med. Men jeg tror ikke der findes nogen, der har haft en bedre og kærligere mor end jeg har haft.

porno med danske piger