Min vens lillesøster ville have min pik, den første gang!

SPAR MANGE PENGE

Jeg er en dreng på 16 år, fylder 17 til december. I sommers startede jeg på Handelsskolen, hvor jeg så småt er faldet til nu. Det sker a selvfølgelig til tider at man savner de gamle folkeskolegutter, og det var også det der var grundlag for hvad der skete i sidste weekend.

En af mine gamle venner Søren holdt computernet i hans kælder. De har den fedeste kælder, ikke en kælder med kolde gulve og fugtige vægge. Her i kælderen boede Søren og hans søster på 14 så, hvor de havde hver deres værelse, et fællesrum og et toilet. Og det var i fællesrummet at vi 8 fyre var samlet for at nørde den natten lang.

Aftenen skred fremad og vi fik spillet alskens forskellige computerspil, men som morgengryet kom nærmere faldt flere og flere i søvn. Til sidst sad jeg som den eneste vågen og legede med lidt filmredigering. Klokken blev halv 5 da jeg blev enig med mig selv om at stoppe for i dag og gå i seng. Desværre for mig var alle madrasserne taget. Pis tænkte jeg, jeg nægtede at sove på gulvet. Jeg gik ind på Sørens værelse i håb om at finde en ledig seng der, men nej, der lå også 2 drenge. Jeg kom nu i tanke om at Søren havde snakket om at Marie, hans søster, skulle til fest denne aften. Jeg havde slet ikke set hende i aften, så måske var hun slet ikke kommet hjem. Jeg åbnede døren til hendes værelse og fandt hvad jeg søgte. En ledig seng.

Jeg kendte godt Marie. Hun var hende den stille pige fra 9. Klasse. Jeg havde da også snakket med hende et par gange, og man kunne ikke rigtig sige om hun var barn eller teenager. Hun var i hvert fald ikke den type som jeg forventede kom fuld hjem klokken 5, så jeg blev enig med mig selv om at hun havde taget med en veninde hjem og sove, og i den tro lagde jeg mig i hendes seng.

Jeg blev dog klogere, da jeg vågnede en god halv time ved e dør der knirkede. Marie snublede ind over dørtærsklen, hun var i hvert fald ikke helt appelsinfri. Hun mumlede et eller andet til kommoden som hun stødte ind i begyndte så at tage sit tøj af. Først røg blusen og senere toppen og bagefter bukserne hvor en lille bitte g-streng kom frem. Marie var ellers ikke den type jeg troede gik i g-streng, men hun havde jo allerede overrasket mig en gang i dag. BHen tog hun også af, og afslørede sine kønne bryster. Det var næsten for godt til at være sandt, tænkte jeg. Men hurtigt kom jeg dog i tanke om situationen igen. Hvad hvis hun opdagede mig?. Jeg lagde mig så tæt ind til væggen som jeg kunne, og hun kom over i lagde sig i sengen. Det næste jeg husker var at vi lå i ske. Marie lå og gnubbede sin røv imod min pik, og det var en rigtig dejlig fornemmelse. Jeg kom dog i tanke om hvad det var der skete, og jeg måtte hellere se at komme ud herfra, tænk hvis de
andre fandt mig sådan her. Jeg forsøgte at rejse mig fra sengen lydløst, men da jeg næsten var oppe, hørte jeg Marie sige: Hvad laver du her!?. Man kunne både høre og se på hende at hun ikke længere var påvirket af alkoholen, så jeg fik svært ved at forklare mig ud af den her. Jeg fortalte hende dog hele den sande historie. Hun kiggede underligt på mig, men pludselig smilede hun og sagde: Du må godt blive. Så det gjorde jeg.

Jeg vågnede igen af at Marie nu havde lagt sin hånd på mine boxershorts. Hun begyndte lige så stille at massere min pik, men stoppede så pludselig. 10 sekunder efter løftede hun lige så stille ud i min elastik og tog sin hånd ned i mine boxershorts. Ned til pikken. Hun begyndte at onanere mig stille og roligt. Det var en fantastisk følelse og jeg kom til at slippe et lille støn. Er du vågen?, spurgte hun forskrækket. Jeg sagde ja, og hun blev helt befippet. Undskyld.. Jeg.. Det var ikke meningen at det var ikke med vilje.. Jeg ved ikke… Det gør ikke noget, sagde jeg. Det var dejligt. Virkelig? spurgte hun. Jeg har aldrig prøvet det før, jeg kom bare til at tænke på hvordan en pik mon var. Jeg sagde til hende at hun da gerne måtte undersøge den mere, og før jeg havde talt min sætning færdig, flåede hun nærmest mine underbukser af.

SEX I DAG?

Hun tog den så i hånden, kiggede lidt på den og begyndt e så at onanere mig igen. Damn det var godt. Må jeg godt smage den?, spurgte hun, og denne gang var det min tur til at blive overrasket. Jeg havde aldrig fået et blowjob før, min x-kæreste havde altid syntes at det var klamt, men nu lå denne 15-årlige pige og tilbød at sutte min pik. Det var næsten for godt til at være sandt. Selvfølgelig sagde jeg, og straks tog hun min pik i munden. Hun suttede som en drøm. Det var slet ikke til at forestille sig at denne pige ikke engang havde set en pik før i aften.

Efter 10 minutter var jeg på grænsen til at komme, jeg bad hende om at stoppe, for jeg ville ikke komme endnu. Nu må det vist være din tur sagde jeg, lagde mig ned i fodenden og fjernede hende g-streng. Wow, glatbarberet. Denne piger bliver ved med at overraske mig. Jeg begyndte nu at slikke hendes fisse, og hvis man skulle gå efter hendes lyde så nød hun det! Jeg slikkede og slikkede og til sidst fik hun sin orgasme. Hun nåede lige at få fat i en pude og holde for munden, ellers var jeg sikker på at hun havde vækket hele huset.

Efter at hun havde sundet jeg lidt, hviskede hun i mit øre. Jeg er liderlig. Jeg vil have dig rigtigt. Er du sikker? spurgte jeg. Hun nikkede bare, man kunne se liderligheden stråle ud af øjnene på hende.

Okay, sagde jeg og spurgte om hun havde nogle kondomer. Det gør ikke noget, sagde hun. Jeg kiggede undrende på hende. Hun forklarede mig så at begge hendes forældre jo var læger, og at de mente at det bedste var at hun fik p-piller, lige så snart hun kom i puberteten. Hun satte sig på alle fire og sagde til mig at hun altid havde drømt om at få den bagfra. Det skulle hun ikke sige mere end én gang, og straks var jeg oppe bag hende og klar til at støde ind. At trænge op i denne 15-prige piges fisse var en fornemmelse jeg sent glemmer. Hold da K#&t det var godt!. Jeg begyndte at køre ind og ud stille og roligt, men hun råbte bare hurtigere! Hårdere!. Til sidst kneppede jeg hende i et tempo der var helt ubeskriveligt, og efter et kvarters tid fik hun sin anden orgasme. Hendes fisse strammede sig om min pik, og dette blev også for meget for mig. Jeg skød min længe ventede ladning op i hende og vi faldt om på sengen.

Jeg vågnede igen, og denne gang var det blevet morgen. Marie sov stadigvæk og jeg kune høre at der blev råbt Morgenmad! til resten af den sovende forsamling. Jeg stod op og tog mit tøj på, ventede lidt til jeg mente at alle måtte være gået op for morgenmad, så gik jeg selv op for at spise. Hvor fanden sov du i nat? Spurgte Søren. Jeg faldt i søvn på toilettet sagde jeg, og de andre var færdige af grin.

Da vi havde spist gik vi ned for at pakke alt vores grej sammen, og lige inden jeg tog hjem blev jeg revet til side af Marie. Hun gav mig det hedeste tungekys man kunne forstille sig, og sagde så: Det her var ikke sidste gang, vel?.

Og nej, det var bestemt ikke sidste gang jeg tog hjem til Søren for at spille computer.

porno med danske piger