Min kone og tissesex

SPAR MANGE PENGE

Det skal være vores hemmelighed, sagde hun. Du må aldrig fortælle nogen om det. Heller ikke hvis vi går fra hinanden. Jeg tænder og fantaserer faktisk om at blive tisset på…

Jeg er 43 år, og har boet sammen med min kone i 16 år. Hun er 37, slank og lækker, og så tænder hun på det samme som jeg – urinsex. Da vi startede med at se hinanden, var der ikke nogen af os, der sådan åbnede for sluserne til vores sexfantasier. De lidt kinky fantasier holdt vi for os selv, og nøjedes med at fortælle hinanden, hvor vi godt kunne lide at blive berørt og slikket.

Min kone nød f.eks. at klemme sine lår fast omkring min underarm og glide op og nedad den, så hendes fisse blev våd – meget våd. Jeg elskede efterfølgende at slikke hendes våde fisse, og bad hende altid køre hendes underliv rundt i mit hoved, hvilket hun også satte stor pris på.

Vi fik vores første barn kort efter, at vi mødte hinanden, og hun var superlækker som gravid. Vi havde god sex under hele graviditeten, og den blev bedre og bedre, jo større hun og hendes bryster blev. Jeg suttede ivrigt på dem, og fortalte liderlig og forelsket, hvor lækker hun var.

En dag, hvor vi lå og elskede, hviskede hun til mig, at jeg skulle rejse mig op. Jeg rejste mig fra sofaen, og stod ud for hende med stiv pik. Jeg troede, at hun ville slikke mig, mens jeg stod op, men hun rejste også sig selv lidt mere op, og bøjede sig ind imod mig, så hendes brystparti befandt sig lige ud for min pik.

Hun kiggede op på mig, og hviskede:

"Jeg elsker, når du sprøjter udover mig. Nu skal du få lidt safter tilbage."

Derefter kiggede hun ned på sine bryster, og satte begge hænder blidt om sit ene, store, dejlige byst. Så klemte hun på brystet, og sprøjtede modermælk udover min pik. Hun malkede i lang tid, og det løb videre nedover mine ben og mine fødder. Vi sagde ingenting, mens det stod på. Hold faktisk bare vejret i ren liderlighed.

Efter et stykke tid lagde hun sig atter tilbage i sofaen, og spredte sine ben. Uden et ord lagde jeg ovenpå hendes store runde mave, og kneppede hendes fisse helt vildt. Inden jeg kom, trak jeg mig ud af hende. Hun onanerede mig færdig, og styrede mit sperm udover sine bryster. Hun smilede, mens hun smurte min sperm på sin krop.

SEX I DAG?

"Kan du godt lide mine safter," spurgte hun smilende, mens hun lå og berørte sin krop med fingerspidserne i spermen?

"Det ved du godt, jeg kan" sagde jeg, og tænkte så det bragede, om jeg skulle fortælle hende, at jeg også tænder på at se hende tisse, og mærke hendes safter både på pik og mit ansigt. Denne begivenhed med moder-mælken sprøjtende udover min pik, var grænseoverskridende nok til at gå videre med fantasi-snak. Jeg vidste, at det også havde været grænseoverskridende for hende. Jeg nøjedes dog med at være lidt indirekte.

"Jeg elsker alle dine safter," sagde jeg. "Også dem, der kommer fra din fisse – det hele."

"Ja, det er fedt," sagde min kone, og fortsatte nogenlunde således: "Jeg synes også vådt sex er lækkert. Jeg elsker også dine safter. Jeg tændte faktisk også på at sprøjte på dig lige før. Skal jeg gøre det en anden gang?"

"Ja, men…" svarede jeg, og lavede en pause af generthed, kan jeg huske. Efter en del "øh" og lidt fnis og en skulderlammer fra min kone, mens hun spurgte; "Hvad mener du med MEN?", så sagde jeg det.

"Jeg tænder altså også lidt på tanken om, at du sprøjter på mig på en anden måde."

"Hvilken anden måde?" spurgte hun, og kiggede mig i øjnene med et nysgerrigt og næsten-vidende blik, og jeg svarede:.

"Ja, altså. Jeg kunne også godt tænke mig at mærke safter fra din fisse nedover min pik ligesom med mælken lige før. Det tænder dig at sprøjte på mig, sagde du. Det tænder i hvert fald mig. Sådan er det altså. Jeg kan også godt tænke mig at mærke dit tis på min pik. Jeg er vild med alle dine safter."

Efter en lille pause, trak hun mig ned til sig i sengen, og puttede sig ind til mig. Hun lagde sin mund helt hen til mit øre, og hviskede sine ord helt ind i øretragten, så det blev varmt og vådt:

"Det skal være vores hemmelighed så," sagde hun. "Du må aldrig fortælle nogen om det. Heller ikke hvis vi går fra hinanden. Lars, jeg tænder faktisk også på det. Jeg fantaserer ofte om at blive tisset på. Jeg elsker våd sex. Jeg vil også godt mærke dit pis på min fisse. Jeg vil også mærke, når det bliver varmt."

Så rejste hun sig fra sengen. Nøgen, smuk og frodig. Hun kiggede bagud efter mig, og hviskede: "Kom."

Vi gik ud på toilettet, og hun gav mig klosettet at sidde på. Så skrævede hun indover min pik, som helt automatisk var stiv igen. Hendes fisse var to centimeter fra min pik, og hun lod sin fisse drillende berøre glansen. Først kunne hun ikke tisse, og var ved at give op. Så gned hun lidt med fingrene hen over sin fisse, og så kom strålen lige så stille løbende ud derfra. Hun kiggede på mig, og vi smilede begge to, og jeg husker, at hendes øjne udtrykte det hele:

Hun kunne lide at have pik oppe i sig. Hun kunne lide alt, hvad der hørte med. Hun var klar til tissesex. Vi var klar til hinandens safter.

Dette var første gang, vi dyrkede urinsex. Vi har gjort det meget siden, og nikker genkendende til andres beretninger om det lækre i at mærke og ligge i hinandens safter. Det er slet ikke så ulækkert, som man forestiller sig. Det er tværtimod liderligt.

Jeg har som sagt lovet ikke at fortælle om vores fælles hemmelighed til nogen. Her på siden er der ganske vist ingen, der genkender hende. Men måske bor vi lige i nærheden. Måske er vi Jeres naboer.

porno med danske piger