Min kusine var min første fisse!

SPAR MANGE PENGE

Don't Tell Mommy 2Jeg sad i toget på vej til Odense, hvor min kusine bor. Min kusine og jeg har altid haft et godt forhold, så der var ikke noget specielt ved denne gang. Da toget kom til Fredericia så jeg Christine stå på perronen. “Shit”, tænkte jeg. Jeg har altid godt kunne lide Christine og jeg var derfor bange for ‘stilhed’, hvis hun skulle komme herind. Vi kendte hinanden forholdsvis godt.

Christine gik ind i vognen ved siden af min, men sad så jeg kunne se hende – jeg var ikke sikker på om hun kunne se mig, men jeg ‘småkiggede’ i hvert fald efter hende.

“Næste stop; Odense”, lød det i højtalerne i toget. Jeg tog min kuffert og rejste mig for at gå ud til dørene. Der mødte jeg Christine og sagde “hej” til hende og hun smilte tilbage. Normalt plejer vi, at give hinanden et kram når vi mødes, så da jeg kom ud på perronen satte jeg min kuffert ned og skulle til, at give hende et kram da hun bare gik. Jeg blev en smule skuffet og tænkte hvorfor hun nu gjorde det.

Min kusine bor kort fra Banegården i Odense så vi gik derhen, men det var som om Christine ikke ville snakke med mig, hun gik altid ca. 100 meter foran mig.

Da vi kom frem havde Christine allerede trykket på dørklokken – min kusine bor i lejlighed – og min kusine svarede, at vi bare kunne komme ind.

Vi gik ind og op på 1. sal hvor min kusine boede. Døren var åben og der var som sædvanligt redeligt – indtil vi fik smidt vores kufferter 🙂

Jeg gik ind på mit værelse – det vil sige det værelse jeg normalt havde når jeg besøgte min kusine – men der var ’reddet’ op til to personer, så jeg tænkte at det nok var min kusine og Christine og jeg tog derfor min kuffert med ud igen, mens Christine gik ind med hendes tre kufferter (hvorfor skal piger altid have så meget med..?)

Min kusine spurgte hvorfor jeg stadig gik rundt med min kuffert og jeg forklarede, som jeg troede at jeg ikke skulle sove hvor jeg plejede. Men det skulle jeg sagde hun. Hun fik besøg af sin kæreste og hans forældre var ikke meget for, at de skulle sove sammen, så da de havde været på besøg havde hun lovet dem, at han kunne sove på den seng, der stod alene i et rum. Så nu var der kun dobbeltsengen tilbage til Christine og jeg.

SEX I DAG?

“Okay”, sagde jeg. Jeg tror jeg stod og måbede lidt, for min kusine spurgte pludselig om der var noget galt i det. “Øhm.. nej”, svarede jeg, og spurgte om hun havde snakket med Christine om det. Det havde hun og hun var lidt genert i starten men min kusine havde fået hende overtalt til at gå med til det. “Okay”, tænkte jeg og gik ind med min kuffert – nu forstod jeg pludselig, hvorfor Christine havde været så “fraværende” da jeg havde mødt hende i toget – hun var måske mere genert end jeg?

Klokken nærmede sig 18.00 så da jeg fik pakket de vigtigste ting ud var det spisetid, men der var kun dækket til tre. Jeg spurgte derfor om ikke min kusines kæreste kom, men han var – eftersigende – blevet syg, så der blev kun os tre. Christine sagde, at så kunne hun da tage det værelse med en seng, men min kusine sagde, at hvis hun ville det så fandt hun bare andre til at komme på besøg i natten. Jeg ved ikke hvad hun var ude på, men jeg takker hende for det. Vi sad og spiste og havde det sjovt, da Christine siger at hun lige vil ind og i bad – klokken nærmede sig 21:00 og hun havde været tidligt oppe, da hun arbejder som butiksassistent og derfor mødte klokken 8.00 for, at gøre klar.

Min kusine smilede ‘frækt’ til mig og spurgte om jeg havde det godt osv. “Det har jeg da”, svarede jeg hende  og spurgte hvorfor hun absolut ville have mig og Christine til, at sove sammen. Hun forklarede mig, at Christine – sidste gang de to var sammen – havde sagt, at hun godt kunne lide mig – og nu ville hun hjælpe. Jeg smilede bare og sagde “tak”.

Min kusine gik ud på badeværelset til Christine og jeg kunne høre deres ‘småfisen’ og jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Jeg gik derfor hen til døren og satte det ene øre for og jeg kunne høre halve ord. De snakkede om sex – ingen tvivl om det. Ord som ‘pik’, ‘sperm’ og ‘liderlig’ kunne jeg høre, men jeg fik ingen sammenhæng ud af det. Jeg kunne høre skridt nærme sig døren og skulle til, at fjerne mig da døren gik op og jeg halvvejs faldt ind på badeværelset, hvor Christine stod nøgen – kun med et håndklæde omkring kroppen.

Jeg tror nok min pik den reagerede der! Med et stod den stiv i bukserne og min kusine og Christine begyndte begge at grine. Om det var bevidst ved jeg den dag i dag ikke, men pludselig lod Christine sin hånd slippe håndklædet så det faldt og jeg kunne se hendes nøgne krop – det gjorde ikke mindre mod pikken. Hun kom dog hurtigt ind i brusekabinen med forhænget for, men hun grinede stadig en smule.

Jeg ‘undskyldte’ overfor hende, og sagde at jeg var ked af det. Min kusine gik ud og her stod jeg tilbage flov og stiv (pikken, altså) med en nøgen dame mindre end 5 meter væk. Jeg var jomfru og havde derfor aldrig prøvet sådan en situation før og vidste derfor ikke hvad jeg skulle gøre.

Jeg gik over mod døren og tog i håndtaget, men det viste sig at min kusine havde låst døren udefra, så nu var vi ‘fanget’ på badeværelset. Man kan vel ikke lade være med, at tænke på det frække i situationen, men jeg var stadig meget genert, da Christine sagde: “Thomas, jeg kan godt lide dig – ved du det?”. Det gjorde ikke pikken mindre – nok tværtimod. Jeg stod og rømmede mig lidt før jeg fik svaret noget i stil med, at det havde min kusine fortalt lige før. Christine trådte ud af brusekabinen og spurgte nu om jeg kunne lide hende. Jeg fortalte hende, at jeg aldrig havde tænkt sådan på det før, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på (og med) pikken og sagde derfor, at jeg tror at jeg har fundet ud af det – uden at sige hvordan.

“Må jeg ikke se dig nøgen, nu du har set mig”, spurgte Christine pludselig. Jeg stod lidt og tænkte, “nu tager du fan’me chancen” så jeg begyndte at tage blusen af og havde nu bar overkrop. Da jeg begyndte, at knappe mine bukser op spurgte Christine om ikke hun skulle overtage herfra. Jeg nåede ikke, at svare før hun havde fat i mine bukser og de var halvvejs nede omkring mine knæ og hun tog nu fat i mine underbukser og hev også disse ned. Jeg stod nu med en pik på 20 centimeter kun 10-15 centimeter fra den pigekusse, der skulle vise sig, at være den første jeg skulle kneppe.

Christine trådte igen ind i brusekabinen og tændte langsomt for vandet. Jeg tog mine bukser og underbukser helt af, så jeg nu stod helt nøgen og gik over mod Christine i brusekabinen. Kun begyndte, at kysse mig på munden og snart var vores tunger viklet ind i hinanden. Kort tid efter begyndte Christine, at kysse mig længere og længere nede på kroppen og snart skulle hun blive den første til, at give mig et blow-job. Hun kiggede – med hovedet nede omkring pikken – hurtigt op på mig og jeg gjorde bestemt ingen modstand så hun tog fat og begyndte, at føre pikken ind og yd af hendes mund. Jeg var SÅ liderlig på det tidspunkt, at eg slet ikke kunne tænke.

All In The FamilyJeg kunne mærke spermen komme til pikhovedet og sagde det derfor til Christine, men hun var ligeglad og blev ved indtil jeg kom i hendes mund. Min pik blev en smule slappere – men stadig meget stiv. Jeg sagde tak til Christine men hun var bestemt ikke færdig med mig. Hun lagde sig ned, på ryggen, i brusekabinen og hev mig med ned, så selvom jeg lige var kommet skulle jeg på den igen. Jeg lagde mig ned oven på Christine og først her fik jeg fortalt hende, at jeg er jomfru. “Ligemeget”, sagde hun kort og begyndte med ‘kneppebevægelserne’. Jeg kunne mærke, at Christine blev mere våd for hvert øjeblik der gik og der gik heller ikke mere end fem minutter før hun fik sin orgasme – tror jeg – idet hun rystede over næsten hele kroppen.

Kort tid herefter kom jeg endnu en gang, denne gang i Christines fisse og jeg glemmer aldrig denne dag.

porno med danske piger