Min søster og min mor

SPAR MANGE PENGE

Jeg kunne mærke at jeg mødte lidt modstand inde i hendes snævre hul, men da min stiverik var tynd gled jeg næsten uden besvær dybt ind i hende…

Efter at jeg i nogle år har læst historier om sex i familien, har jeg nu taget mod til mig og vil fortælle min historie.

I halvtredserne havde mine forældre en lille gård i Midtjylland. Vi havde ikke ret mange penge og både min søster og jeg hjalp til med driften af gården. Vi følte os snydt, fordi der aldrig var tid eller råd til at deltage i alt det sjove, som andre unge mennesker foretog sig, så vi prøvede at lave vores egen morskab. Heldigvis havde vi hinanden, og jeg kan ikke huske, at vi for alvor var uvenner over noget.

Vi havde et stykke eng med en å og en lille sø, som lå så naboerne ikke kunne se den. Min søster og jeg gik ofte derned i middagspausen om sommeren og tog os en dukkert i vores undertøj.

Min søster, Karen, var to år ældre end mig.

Jeg tror, at det var den sommer, hvor jeg var blevet konfirmeret om foråret, at jeg begyndte at kigge på Karen med nye øjne. Når undertøjet var vådt, kunne jeg se delvis gennem det. Både hendes brystvorter, som strittede lidt, når de var blevet afkølet af vandet, og hendes hår i skridtet, som aftegnede sig mørkt gennem trusserne.

En dag, da vi som sædvanlig legede i vandet, og jeg kiggede på min dejlige søster, kunne jeg mærke, at min tissemand blev stiv, selvom den var afkølet af vandet. Bulen i bukserne måtte tydeligt kunne ses.

Karen drillede mig med, at jeg lignede en hingst, og jeg svarede med et eller andet. Hurtigt var vi i gang med at pjaske vand på hinanden. Det udviklede sig nærmest til en brydekamp i vandet. På et tidspunkt flygtede jeg op af vandet og smed mig i græsset. Jeg troede, vi var færdige med at brydes, men det mente Karen ikke, så hun satte sig ovenpå mig og holdt mine arme nede.

Hun sad med sine våde trusser på min mave så jeg kunne mærke hendes baller trykke på mine kugler. Mens hun holdt mig fast, blev jeg meget opmærksom på at min stiverik lå op af min mave og blev gnubbet mod hendes fisse, når vi bevægede os. Det føltes så dejligt, at jeg næsten ikke gjorde modstand. Min søster kiggede ned mellem os, og samtidigt opdagede vi, at min ikke særlig tykke, men stive tissemand stak ovenud af underbukserne.

Karen sagde sådan noget som: Åh, nej , og det føltes som om alting stod stille et øjeblik. Vi så hinanden dybt i øjnene, og så begyndte hun langsomt hun at gnide sin bløde fisse hele vejen op og ned af min stiverik. Et øjeblik syntes jeg, at det var helt forkert, men følelsen var samtidig fantastisk i hele min krop. Da jeg igen kiggede på Karens øje, var de lukkede og hun havde et mildt udtryk i ansigtet.

Hovedet på min stive tissemand blev ømt fordi elastikken på mine underbukser trak min forhud frem og tilbage. Da min søster begyndte at bevæge sit underliv hurtigere og i cirkulære bevægelser fik jeg sagt: Av, det gør ondt . Hun stoppede sine bevægelser og kigge ned mellem os. Hun slap mine venstre arm og rakte sin højre ned mellem os. Hun skubbede mine underbukser længere ned og fik min stiverik fri af dem. Bagefter trak hun sine trusser til side, så min stiverik kunne røre direkte ved hendes fisse. Hun skubbede sig lidt frem og tilbage, så min stiverik gled lidt ind mellem hendes bløde, våde skamlæber.

Det føltes fantastik dejligt blødt og varmt. Karen blev siddende helt stille lidt, mens hun igen kiggede mig i øjnene. Jeg lagde min frie hånd på hendes hofte og prøvede at trykke hende tættere på mig. Jeg kunne mærke at jeg mødte lidt modstand inde i hendes snævre hul, men da min stiverik var tynd gled jeg næsten uden besvær dybt ind i hende.

Hun sagde bare. Åh, åh, ja og slap også min anden hånd. Hun lagde sig med spredte ben ned ovenpå mig. Jeg lagde armene om hende og trak hende tæt ned til mig. Så tæt, at jeg kunne mærke hendes bryster mod mit bryst. Hun tog med begge hende om mit hoved og trykkede sin mund mod min.

Forsigtigt begyndte vi at bevæge os og efterhånden fandt vi ind i en rytme, så min tynde stiverik gled ind og ud af hendes fisse. Det føltes meget vådt og varmt.

Jeg fik trukket Karens undertrøje så meget op så jeg kunne mærke hendes bryster direkte. De var dejligt bløde, og jeg kunne mærke hendes brystvorter stritte stive ud. Vi blev mere og mere ophidsede og rullede rundt, så jeg kom til at ligge øverst, så kunne jeg bedre styre min stiveriks bevægelser i hendes fisse. Jeg kørte den helt ind i hende og hun stønnede i mit øre: Åh, det er godt. Bliv ved .

Jeg kunne mærke, at jeg var lige ved komme og forsøgte at trække mig ud, men min søster holdt mig fast, så det opgav jeg hurtigt og fortsatte med at køre min stiverik hurtigt i hendes fisse. Pludselig stivnede Karen og holdt mig ekstra hårdt fast. Jeg kunne mærke, at hendes fissemuskler trak sig rytmisk sammen om min stiverik – og så sprøjtede jeg dybt inde i Karen.

SEX I DAG?

Vi gispede begge efter vejret og sveden blandede sig med vandet i vores undertøj. Da vi var kommet blev vi liggende helt stille. Lidt efter lidt slappede min tissemand af, og da Karen bevægede sig gled den ud.

Hun sagde: Flyt dig, og gik ned til søen igen og skyllede sig. Jeg fulgte med og vaskede mig også lidt.

Jeg skulle lige til at sige noget til Karen, da hun kiggede på mig og sagde: Ti stille .

Det føltes dejligt i hele kroppen, meget bedre end når jeg onanerede. Det havde været fantastik at gøre det rigtigt – og så med min dejlige søster, Karen.

Dagen efter var vi igen nede engen i middagspausen, men da ville Karen ikke have noget med mig at gøre. I de næste dage prøvede jeg flere gange at bringe det på bane, men hun sagde bare: Ti stille, og gjorde sig til at snakke om noget andet. Jeg længtes efter igen at prøve det sammen med hende. Hver gang jeg kiggede på hende rørte min tissemand på sig, og jeg onanerede flere gange om dagen.

En uges tid senere sagde Karen pludselig til mig: Jeg har fået mine sager . Jeg så uforstående på hende og hun sagde: Det betyder, at jeg ikke er gravid . Jeg blev så forvirret, at ikke viste hvad jeg skulle sige. Jeg havde slet ikke tænkt på graviditet, jeg havde bare haft stor lyst til at prøve igen.

Senere sagde jeg undskyld til hende og fortalte hende, at jeg slet ikke havde tænkt på, at hun kunne blive gravid. Hun modtog min undskyldning og sagde, at hun ikke turde gøre det en gang til.

Et par dage efter, da vi igen badede i søen, spurgte jeg om jeg ikke måtte røre ved hendes bryster. Hun kiggede længe på mig og sagde: Jo, men på en betingelse. Du må love, at du under ingen omstændigheder stikker din tissemand ind i mig. Jeg vil ikke være gravid Det lovede jeg.

Inden vi lagde os i græsset fik jeg lov til at tage hendes undertrøje af. Hendes brystvorter blev hurtigt stive, da jeg forsigtigt kælede med dem. Må jeg kysse dem spurgte jeg. Hun svarede ved at tage mit hoved mellem sine hænder og føre min mund til det ene bryst. Jeg suttede på hendes små brystvorter, så de stivnede endnu mere. Vi lagde os i græsset og jeg fortsatte med at kæle med og kysse hendes bryster. Karen lå på ryggen og jeg på siden ved siden af hende. Pludselig mærkede jeg hendes hånd finde vej ind i mine underbukser og gribe fat i min stiverik. Hun gned den blidt. Den voksede sig større ved hendes berøring. Jeg lagde min hånd på hendes trusser og kælede med hendes mis. Du må godt røre rigtigt, hviskede Karen, og jeg stak hånden ned i hendes trusser. Det var skønt at mærke hendes dejlige krøllede hår. Jeg lod forsigtigt en finger glide frem og tilbage i hendes revne. Hun var lidt fugtig og glat. Put fingeren ind, hviskede hun nu. Jeg gjorde som hun sagde, og lod fingeren glide ud og ind af hendes fisse. Hun fulgte min fingers bevægelser med sit underliv, samtidig med at hun stadig gned min stiverik. Vi blev mere og mere ophidsede. Karen vendte hovedet mod mig, så vi kunne kysse hinanden, imens vi kælede. Jeg kom i hendes hånd og lidt senere kunne jeg mærke, at hendes fissemuskler trak sig sammen om min finger. Vi blev liggende lidt og nussede, men jeg holdt ord og prøvede ikke på at overtale min søster til igen at elske rigtigt. Resten af den sommer kælede vi ofte, så vi fik udløsning, mens vi kyssede hinanden.

Hen på efteråret blev vores moster på Fyn syg, så Karen måtte rejse derover for at hjælpe med til at passe vores to små kusiner. Jeg savnede hende frygteligt meget. Jeg onanerede flere gange om dagen, mens jeg tænkte på vores sommerdage i engen. I november fik far noget arbejde i Århus og overlod pasningen af gården til mor og mig. Han boede hos sin bror i ugens løb og kom kun hjem lørdag-søndag.

Da frosten satte ind i begyndelsen af december, spurgte mor, om jeg ikke godt ville komme ind i soveværelset og sove. Hun kunne ikke lide at sove alene. Jeg var ikke så meget for det, for jeg plejede at onanere hver aften, inden jeg faldt i søvn, men hun bad så pænt, at jeg ikke nænnede at sige nej.

De første aftener gik jeg tidligt i seng og onanerede i en klud, før jeg sov.

Den femte nat i dobbeltsengen vil jeg aldrig glemme. Mor havde sørget for at holde mig beskæftiget lige til normal sengetid, så jeg fik ikke onaneret inden mor kom i seng. Da mor var krøbet under vores fælles dyne, sagde hun bare godnat. Jeg lå lidt og kælede for min uforløste stiverik. Jeg lå nok lidt uroligt, for mor spurgte, om der var noget i vejen. Jeg mumlede nej og faldt i søvn med spændte kugler.

Senere på natten vågnede jeg halvvejs ved at min mor skubbede sin ende ind mod mig. Vi lå begge på siden med ansigtet samme vej. Jeg mærkede, at min tissemand var stiv og nærmest lå mellem min mors baller. Jeg kunne ikke lade være med at lægge min arm rundt om mor, mens jeg kom med små snorkelyde og forsigtigt trykkede min stiverik mod hende.

Der var der, det uforglemmelige startede. Jeg fornemmede at min mor trak op i sin natkjole, hvorved min hånd gled ned fra hendes hofte. Jeg kunne mærke, at hun ikke ønskede at vække mig, så forsigtig hun var i sine bevægelser. Hun satte sig forsigtigt op i sengen og jeg kunne i det svage lys i rummet se, at hun trak sin natkjole over hovedet. Jeg lod stadig som om jeg sov, men mærkede lidt efter at hun fandt vej ind i min pyjamas og snart lukkede hund sin hånd om min stiverik. Jeg drejede lidt på mig så det blev nemmere for hende, og hun listede den ud af bukserne. Jeg gyste af velvære. Hun holdt sin hånd helt stille og jeg kom med et par små snork, som åbenbart beroligede hende, for hun lagde sig igen ned med ryggen til mig og trykke igen sin ende mod min stiverik. Straks mærkede jeg, at hun ingen trusser have på. Min stiverik blev endnu stivere ved at mærke hende bare hud.

Mor løftede det ene ben og stak sin hånd ned mellem sine ben og tog fat i min stiverik og førte dens nu våde hoved ind til sine dejlige hår på fissen. Det kradsede dejligt på min stiverik; forhuden var trukket delvis tilbage. Ved at vrikke med sin ende og stikke den endnu mere bagud, lykkedes det hende at få den lidt ind mellem skamlæberne. Jeg kunne mærke, hun var meget våd og jeg kunne slet ikke lade være med at stikke stiverikken så meget frem som muligt. Det føltes som om den gled næsten helt i bund. Der var meget mere plads i mors fisse end i Karens, så selv om min tissemand var blevet noget større, end da jeg havde haft den inde i Karen, føltes det ikke så stramt. Men hvor var mor både dejlig varm og våd. Jeg hold op med at lade som om jeg sov og begyndte langsomt at køre den ind og ud af mors fisse. Åh, hvor var det dejligt. Mor faldt hurtigt ind i min rytme. Hun havde opdaget, at jeg var vågen og hviskede: Kom og læg dig ovenpå mig . Jeg trak stiverikken ud, mor lagde sig på ryggen, jeg lagde mig mellem hendes ben, og med sin hånd førte hun igen stiverikken ind mellem sine bløde skamlæber. Åh, dejlige dreng, stik den helt ind i mig. Der var ikke noget jeg hellere ville, så jeg skubbede mig på plads mellem mors spredte bløde lår og trykkede den langt ind i hendes våde fisse. Jeg kunne hurtigt fornemme, at mor var bedre til at bevæge sit underliv, end Karen havde været. Det var fantastisk at ligge ovenpå mor og mærke hendes bryster, som var meget større end Karens. Jeg fik åbnet min pyjamasjakke, så jeg kunne mærke dem mod mit bryst. Da jeg følte på det ene med hånden, mærkede jeg tydeligt at hendes brystvorte var stor og meget stiv. Hun stønnede endnu højere, da jeg nulrede brystvorten blidt mellem to fingre.

Hvor føles din stiverik dog stor, sagde mor og trykkede mig tæt tæt ind til sig. Åh, mor hvor er du dejlig, hviskede jeg som et slags svar.

Tag dit tøj helt af, sagde mor. Jeg var nødt til at trække stiverikken ud for at få tøjet af. Mor holdt den i hånden imens. Læg dig ned på siden ved siden af mig, sagde mor. Jeg gjorde som hun sagde. Hun løftede benet nærmest mig op over min hofte. Da jeg fik drejet mig lidt kunne jeg nemt få stiverikken ind i varmen igen og få den helt i bund. Åh, mor fik jeg mumlet. Det var en helt vidunderlig stilling at ligge i. Jeg kunne kramme hendes bryster med den ene hånd. Hun tog min hånd og førte den ned til sin fisse, hvor hun tog min pegefinger og trykkede den mod, hvad jeg senere lærte var hendes klitoris. Den var lige så stor som det yderste led på min lillefinger. Gnid let på den. Det føles så dejligt. det gjorde jeg hellere end genre, jeg ville næsten gøre hvad som helst for at få lov til at elske med min mor. Hun stønnede mere og mere og arbejdede med i mine bevægelser både med stiverikken i fissen og min finger på hendes klitoris. Jeg kunne mærke, at det blev vådere og vådere i mors fisse. Det blev så vådt at der kom klaskende og slubrende lyde. Jeg kom lige pludselig og sprøjtede mine safter dybt i hendes fisse. Åh, bliv ved hviskede mor. Og det kunne jeg sagtens, min stiverik nåede slet ikke at blive slap, jeg fortsatte med at køre den ind og ud, samtidigt med at jeg gned på hendes klitoris.

Lidt senere stønnede mor meget højt og jeg kunne mærkes hendes fisse trække sig sammen og blive meget strammere. Jeg sprøjtede en gang til og lige i det samme mærkede jeg, at det blev meget vådt mellem os. Med hånden mærkede jeg nærmest en lille stråle ud af mors fisse. Hun greb nu min hånd og holdt den helt stille, mens jeg stadig kunne mærke sammentrækninger i fissen.

Vores åndedrag faldt efterhånden til ro, og da jeg kunne mærke min stiverik blive slap, ville jeg trække den ud, men mor sagde: Nej, bliv liggende, Og det gjorde jeg så. Vi lå lidt sådan uden at sige noget, og lidt efter må jeg være faldet i søvn. I hvert fald vågnede jeg lidt senere ved at min mor forsigtigt lå og klemte sin fisse sammen om min nu ikke så slappe tissemand, mens hun holdt mig fast med det ben, hun havde lagt over min hofte. Nå, det var godt, jeg tænkte nok, at jeg kunne få den op og stå, hvis du fik lov til at sove lidt. Jeg vil gerne en gang til.

Fornemmelsen i stiverikken – og for den sags skyld i hele kroppen – af at blive stiv, mens den var inde i en våd fisse var ubeskrivelig dejlig. Jeg har prøvet det nogle få gange senere i livet, men aldrig så godt som første gang med min egen mor.

Vi elskede langsomt og nydende og længe, jeg kælede både med hendes bryster og med hendes klitoris. Det lykkedes mig også at sutte på hendes ene stive brystvorte. Det var tydeligt, at hun nød det mindst lige så meget som mig. Efter vi var kommet en gang til begge to, spurgte mor, om jeg havde prøvet det før, og jeg måtte sige, at det havde jeg. Med hvem? . Da jeg ikke lige svarede, sagde hun: Med Karen? Jeg nikkede og sagde: Men kun en gang. – Sådan rigtigt altså. Så turde Karen ikke mere. Hun var bange for at blive gravid.

Mor lå stille lidt. Så sagde hun: Jeg havde tænkt på, hvad I mon lavede, når I var nede i engen i middagsstunden. Det var godt I tænkte på det med ikke at blive gravid. Det havde været rigtigt dårligt med en lille. Men hvad gjorde I så de andre gange, når I ikke gjorde det rigtigt. Jeg fortalte, at vi havde kælet med hinanden, så vi kom. Det var godt, sagde mor, men nu skal vi vist sove.

Vi elskede mange gange den vinter, når far var af sted på arbejde. Nogle gange kælede vi også bare med hinanden ligesom Karen og jeg havde gjort. Mor ville også gerne se, hvordan jeg onanerede, og det var dejligt at gøre, mens hun så på. Til gengæld viste hun mig, hvordan hun gjorde, når hun kælede sig selv til orgasme. Det er det mest lækre, som jeg nogen side har set en kvinde gøre ved sig selv.

Karen kom hjem midt om vinteren og vi endte faktisk med at gå i seng alle tre på en gang, uden at det dog blev til en egentlig trekant, men den historie fortæller jeg måske en anden gang.

porno med danske piger