Min første gang med Camilla

SPAR MANGE PENGE

Vi sad og snakkede om alt muligt, pludseligt spurgte hun om jeg godt vidste, at 15 betød at det var lovligt, at have sex. Jeg tænkte for mig selv, hvad hun mente…

Denne historie udspiller sig da jeg lige var blevet 15. En af mine bedste veninder fra folkeskolen, Camilla, og jeg var taget hjem til hende som så mange andre gange. Men denne gang blev det bare langt fra ”som så mange andre gange”. Men nok om det… I er ikke til indledninger, så lad mig komme i gang med historien.

Da vi kom hjem til Camilla gik vi ind på hendes værelse og tændte for tv’et. Vi sad og snakkede om alt muligt, pludseligt spurgte hun om jeg godt vidste, at 15 betød at det var lovligt, at have sex. Jeg tænkte for mig selv, hvad hun mente, men svarede, at det vidste jeg godt. Hun spurgte ikke mere til det og jeg tænkte at det nok var det hun ville spørge om, ikke andet.

SEX I DAG?

Vi begyndte da også, at snakke om andre ”mere normale” ting, som skolen og sport, da hun spurgte om ikke jeg ville prøve denne her leg hun selv havde prøvet et par uger forinden. Selvfølgelig ville jeg det. Hun forklarede mig, at jeg skulle ligge mig på sengen og lade som om jeg sov og så skulle jeg nok finde ud af hvad der skete. Som sagt, så gjort. Jeg lagde mig på hendes seng og slappede af, indtil hun pludselig kom hen til mig og ruskede i mig. Jeg åbnede mine øjne og så, at hun stod der uden en trevl på overkroppen.

Jeg var en lille smule rystet, men fandt mig selv igen da hun spurgte om jeg vidste hvad klokken var, og jeg svarede at den var halv fire ca. ”Forkert”, sagde hun, ”den er spisetid”. Jeg tænkte hvad mener hun dog, men fandt ud af det da hun bad mig rejse mig op og begyndte at tage mit tøj af. Til sidst stod jeg der i underbukser og hun uden en trevl på overkroppen. ”Skal du ikke også have de der af”, spurgte jeg hende. ”Jo, men det kan du jo hjælpe med”, sagde hun. Jeg begyndte at tage hendes bukser af og så at han havde hotpants på.

Hun skubbede mig ned på sengen igen og jeg lukkede mine øjne, da jeg mærkede hendes krop mod min. Hun kørte lidt med hendes hånd uden på mine silkeunderbukser og den blev godt stiv. Jeg havde kun onaneret et par gange, da dette skete. Jeg begyndte, at mærke en citren i pikken og sagde det til Camilla. Hun fortalte at det var normalt, og at hun nok skulle løse det. Hun tog si hånd ned i mine underbukser og fik fat i pikken, da jeg åbnede øjnene en smule og så at hun havde smidt sine hotpants. Jeg spurgte om jeg ikke måtte prøve at mærke hendes bryster. ”Nej, men du må slikke dem”, sagde hun og pressede sine patter ned mod min mund mens hun fjernede mine underbukser og lagde sig helt oven på mig.

Hun begyndte at kysse mit ansigt, mens jeg slikkede hendes bryster. Hun tog sine hænder ned til min pik igen og førte den ind mod hendes fisse. Da den ramte den kom jeg i den første omgang af sperm. ”Øv,” sagde hun. ”Hvad mener du”, spurgte jeg hende. ”Nu fik jeg jo ikke noget ud af det – jeg skulle have noget sex”. Jeg gav ikke op og fortsatte med at føre pikken ind i hendes fisse indtil hun stønnede voldsomt og fik sin orgasme. Vi kyssede lidt og tog så vores tøj på igen og aftalte, at vi aldrig måtte sige dette til nogle, men at vi sikkert skulle gøre det igen.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie.
Håber at du nød den!

porno med danske piger