Mors veninde opdagede jeg spillede pik!

SPAR MANGE PENGE

Jeg kommer hjem fra en kammerat ved 23.30 tiden en lørdag aften, min mor og en af hendes veninder sider og driker. På vej op af trappen råber min mor om jeg ikke kan køre Gitte hjem… Tjo det kan jeg da godt men så skal det også være nu for jeg er på vej i seng siger jeg.

Nå men jeg køre hende de 10 km der er, og da hun stiger ud af bilen spørger hun om jeg ikke vil med ind og drikke en øl. Tjo det sker der jo ikke noget ved siger jeg. Da vi så har drukket øllet spørger hun om jeg ikke kan følge hende op af trappen for hun er vist for fuld til at klare den selv!! Jo siger jeg og hjælper hende op i hendes soveværelse. Bliver du hurtigt genert spørger hun? Nej det plejer jeg ikke siger jeg, Kan du så ikke lige hjælpe mig af med tøjet siger hun jo siger jeg hurtigt… Er du sød at blive mens jeg er på toilet hvis jeg nu skulle falde eller sådan noget? Jo det kan jeg da godt siger jeg.. Jeg venter og venter ja jeg har sgu nok stået der i 30min, Da hun så kommer ud har hun taget trusser og bh af Jeg bliver helt varm i hovedet og min pik reagere også på hendes nøgenhed. Må jeg ikke lige låne WC´et inden jeg går spørger jeg Jo gør du bare det siger hun.. Jeg går ud trækker bukserne ned og leger forsigtigt med pikken det kunne være frækt af spille pik når hun ligger lige inde ved siden af tænker jeg så jeg rykker hårdt i pikken der går ikke andet end 2min så står hun i døren.. Jeg bliver meget rød i hovedet og siger undskyld mange gange..

SEX I DAG?

Tror du aldrig jeg har set sådan noget før siger hun med et smil på læben.. Kom med ind i soveværelset og gør det der er det mere behageligt siger hun og tager mig i hånden. Lig dig ned og tag dit tøj af for jeg er nemlig blevet liderlig af alt der sprut siger hun jeg gør som jeg får besked på og min stive pik står lige ud i luften da jeg tager boxershortsene af du er da også lidt liderlig siger hun grinene og tager pikken i munden Hun sutter bedere end jeg nogen sinde har prøvet for satan da jeg var lige ved at komme med det samme men gjorde mig umage med at hole igen hun kunne åbenbart mærke at jeg var ved at komme så hun lod den glide ud af munden og spurte om jeg kunne lide det, jaaaa sagde jeg og lukkede øjnene.. har du lyst til at slikke mig spurgte hun.

Jeps sagde jeg bare og dykkede ned mellem benene på hende. Hun begyndte hurtigt at trække været tungere og tungere og tilsidst stønnede hun så højt at naboerne kunne høre det er jeg sikker på run kastede med underlivet og spændte ryggen i en bue da hun kom i en skrigende orgasme. Det har du prøvet før sagde hun da hun var kommet til sig selv igen Ja en gang eller to har jeg da sagde jeg. Nu er det vist din tur til at komme sagde hun og satte sig overskrævs på min dunkende pik Fuck hvor var hun våd da hun sank ned over den jeg kunne ikke lade være med at stønne højt da hu red mig i et jævnt tempo hun stønnede og højt i takt med hun gik i bund jeg kommer skreg jeg højt.. det må du ikke i fissen på mig sagde hun, jeg har æggeløsning tænk hvis nu jeg bliver gravid med min venindes søn.. Så hop af sagde jeg nærmest i panik.. Du skal sprøjte din varme sperm ind i munden på mig sagde hun og satte sig på hug nede på gulve jeg gik hen og gav hende pikken i munden og der gik heller ikke andet end 20 sekunder før jeg sendte min varme ladning langt ned i halsen på hende..

Hun slikkede mig ren og sagde at jeg helle måtte komme afsted, for min mor kunne nok ikke forstå hvor jeg blev af og det her det forbliver en hemmelighed mellem os sagde hun, men du kan da kigge ind i morgen så giver jeg “Kaffen” Sagde hun med et frækt smil på læben…

Dette er en autendisk historie der foregik for bare en uge siden håber i kunne lide den og i er velkommen til at give respons på hvad i syntes om den!!!!

porno med danske piger