Moster – min frække barnepige del.2

SPAR MANGE PENGE

Gud, hvor var det dejligt, ja, hun måtte indrømme, at han var ekspert. Han fandt hende liderlige klit, hans tunge legede med hendes røvhul og andre gange langt ind i kussen…

Det blev en rigtig bolleweekend for Aksel og Inge. Inge var i den grad overrasket over sig selv. Hun gik faktisk konstant og var mere eller mindre liderlig og tankerne kørte rundt om seksuelle emner med hende selv i centrum. Sådan havde hun det også om mandagen, da Aksel havde taget bussen til gymnasiet. Da huset lå i nærheden af en større skov besluttede hun at gå en tur på trods af en let støvregn, Hun ville se efter det første spæde forårstegn måske fandt hun en anemoner.

Hun fandt sit regntøj frem en sort blank regnfrakke og hendes røde lange gummistøvler og gik ind i skoven, Hun havde vel gået en times tid og var på vej hjem, da hun mødte en skovarbejder, der gik og mærkede træer Det var en stor/ meget stor mand hun gættede på, at han var tæt på 2 m, men en flot mand var han. Hun hilste venligt på ham og stak ham sit sødeste smil. Han besvarede hendes hilsen med at spørge: ” Hvem er du ? Du er da ikke lokal. Jeg har da ikke set dig her i skoven før”! Hun forklarede ham, hvor hun boede og at hendes søster og dennes mand havde efterladt sønnen Aksel, som hun så tog sig af. medens de var på rejse.

“Jeg har en skurvogn med varme og kaffe vil du med ind og have en kop?” spurgte han? Det ville hun da gerne, og han gik foran lidt længere ind i skoven, hvor skurvognen dukkede op.

Han sagde, at det var nemt at se, at hun ikke var en af de lokale for det regntøj hun havde på var alt for smart til dem, det var klart til by promenade, men han syntes det klædte hende godt. Han kendte åbenbart Aksel for han sagde: ” Det er lidt synd for dig,, at du ikke skal bo med en rigtig voksen mand i de par uger!” Men hun syntes da, det var udmærket, som hun sagde. Men Torben som skovarbejderen hed fortsatte:” En rigtig voksen og erfaren mand, det er hvad en dejlig kvinde som dig fortjener og ikke sådan en pubertet knægt”.

SEX I DAG?

Inge havde nær fået kaffen galt i halsen, for hvad var det, han sagde? Han lagde op til at ville mere end blot drikke kaffe. Det lød spændende, og han så da også ud til at være en meget spændende mand, og skønt hun havde bollet dejligt to gange med Aksel i den forgangne nat, var hun ikke upåvirket af hans frækhed. Hans erfaring sagde ham, at hun ikke var uvillig, og han sagde: ” Du kender vel det gamle ordsprog “Erfaren mand er god at gæste” og det kan du nu få lejlighed til at erfare. Rejs dig op og kom her hen”, tonen var ikke skarp ,men indbød ikke til modsigelse, og egentlig havde Inge heller ikke lyst til at sige ham imod!

Inge trådte hen til ham, og han bøjede sig ned over hende og kyssede hende på munden, hans tunge fandt ind mellem hendes læber, og Inges tunge svarede straks igen i en lækker erotisk inspirationsdans.

Han pressede hendes krop ind mod sig, og hun kunne føle hans stive pik gennem hans tøj den lå på grund af deres forskellig højde mod hendes mave. Han knappede hendes regnfrakke op og løftede hende op skurvognens faste bord. Hans hånd fandt hurtigt ned i hendes trusser, hvor hans finger hurtigt fandt ud af at hun var så liderlig, at hendes kusse allerede sejlede. Hun strakte armene frem for at finde hans pik. Han gjorde det lettere for hende ved at tage sin overtræksbukser af. Nu borede hun sin hånd in i gylpen, og det hun fik fat i var ved at tage pippet fra hende. Det var den største pik, hun nogensinde havde været i nærheden af. Med stort besvær fik hun den helt frem i lyset, så hun kunne se dette på én gang skræmmende og ophidsende syn. Den måtte være tæt på 25 cm lang og så tyk, at hun slet ikke kunne nå om den med hendes hænder. Han sagde:” Slik min pik, din dejlige liderlige tøs!” Hun slikkede den omkring hovedet og lod tungen drillende rotere omkring strengen. Så åbnede hun munden og gabte så højt hun kunne og lod pikkens hoved komme ind i varmen. Hun tænkte på, hvordan hun dog skulle få den ind i sin snævre kusse.

Nu tog Torben pikken til sig og lagde sig på knæ mellem hendes ben, flåede hendes trusser af og begyndte at slikke hendes kusse. Gud, hvor var det dejligt, ja, hun måtte indrømme, at han var ekspert. Han fandt hende liderlige klit, hans tunge legede med hendes røvhul og andre gange langt ind i kussen. Det var simpelthen himmelsk, og hun kunne ikke lade være med at sige: “Jeg tror dit ordsprog taler sandt!

Nu rejste han sig op og hans enorme jern pegede lige mod åbningen til hendes skoldhede kusse. Hun rakte hånden ned og fattede pikken og i håb om at kunne styre den, så det ikke blev alt for voldsomt.

Hun mærkede nu pikhovedet mod i kusseåbningen, og langsomt gled hovedet indenfor, det var slet ikke voldsomt, men der imod pragtfuldt at føle kussen gøre plads, medens kæmpepikken langsomt trængte ind. Hun kunne ikke holde sine vellyd tilbage, medens Torben begyndte at kneppe hende langsomt og velovervejet. Det var bare fantastisk.

Torben tænkte meget på ikke at være for voldsom med sin store kæp, så han førte den kun halvt ind og kørte så lidt hurtigere, men stadig ikke i bund. Inge tænkte medens hun lå på bordet og nød den store kølle, hvad hvis kom folk forbi, de ville kunne høre, hvad der foregik, men det gjorde hende endnu mere ophidset, og hun pressede sit underliv mod den stive pik , der arbejdede i hendes liderlige fisse.” Oh, ja,” stønnede hun. Kom med din store pik, lad mig få den helt, den er så dejlig voldsom og stor!” Torben satte tempoet op og pressede pikken længere og længere ind, og nu kørte han i lange seje stød. Inge lå der på bordet i regnfrakke og hamrede gummistøvlerne mod Torbens røv, medens hun stønnede af liderlighed.

Hun øgede sit tempo, gummistøvlerne gik som trommestikker – hendes orgasme på vej, og snart skreg hun: ” Oh, ja, oh, ja, kom med den, jeg kommer åh, åh!!!” Hun var stadig spiddet på Torbens enorme pik, og hendes orgasme gennemrystede hende i flere minutter. Da hun blev lidt roligere trak han sin stive pik ud og stillede sig ved hendes ansigt og sagde. “Slik vores elskovskølle ren, langsomt lod hun tungen køre rund om det store hoved og slikkede deres fælles safter i sig, det var umådeligt frækt og pirrende, hun fortsatte slikkeriet ned ad skaftet af den stadig jernhårde pik. Hun mærkede hvordan hendes kusse igen livede op, og hun bad ham om at give hende mere pik. Torben tråde et skridt tilbage og forlangte at hun skulle vende sig om så han kunne kneppe hende bag fra. Hun stillede sig, så hun næsten lå med maven på bordet og skød røven bagud. Hun rakte utålmodigt hånden bag ud mellem sine ben for at fange den liderlige pik. Endelig fik hun fat under pikhovedet og styrede det til kusseåbningen . Denne gang gik det lettere at få pikken ind. Torben stødte hurtigt pikken helt i bund. Hun nød at føle sig helt fyldt ud at dette pragtfulde, stive levende organ, der arbejdede i hende. Hendes kusse var så liderlig at safterne løb ned af lårene og ned i gummistøvlerne. Torben øgede nu hastigheden. Hans kæmpepik for ud og ind af kussen og med et fast greb i begge sider af regnfrakken trak han hende ned mod sine nosser, samtidig med at han bankede pikken ind i hende. Inge var nu så liderlig at hun var en besvimelse nær, men falde kunne hun jo ikke med en pæl af den størrelse i kussen. Igen var hun på vej med en orgasme. Hun mærkede, hvordan bølgerne opstod helt oppe i nakken og fortsatte ned i hendes skød. Torben begyndte at stønne i takt med at hans pik bankede ind i hende, og hun følte, hvordan hans store kølle blev endnu større og pulserede og sprøjtede kaskader af sperm ind i hendes kusse samtidig med, at kussen i dejlig bølgende sammentrækninger intensiverede lystfølelserne til det helt ubeskrivelige.

Hun sank helt sammen ind over bordet medens Torbens pik stadig befand sig i hendes kusse. Langsomt forsvandt hårdheden og den gled ud. Torben løftede hende op, satte hende på bordet og gav hende et varmt kys og sagde:” Tusind tak for et dejligt møde, jeg håber du vil nyde dit ophold her i lokalområdet, for vi plejer at tage godt imod gæsterne.” Inge rejste sig, knappede regnfrakken stak sine trusser i lommen og med et lille velment: “Mange , mange tak, for et dejligt møde”, gik hun stille og mæt mod huset. På vej hjem mærkede hun, hvordan spermen langsomt silede ned af hendes lår og ned i de røde gummistøvler. Egentlig slet ikke ubehageligt!!!

porno med danske piger