Tre mænd og en pige del.1

SPAR MANGE PENGE

Han tager blidt om mit knæ, og skubber det langsomt sådan, at jeg sidder med let spredte ben. Jeg stønner stille, jeg er blevet godt liderlig…

Jeg er stået af bussen ved netto på Vesterbro og kigger mig lidt til begge sider for at orientere mig. ”nummer 765” tænker jeg. Jeg går mod syd over lyskrydset. Og over på den anden side af gaden. Forårssolen skinner lige i mit ansigt, og jeg kniber min øjne sammen. Jeg er nervøs.. har ikke gjort det her før. Endelig er jeg her.

Jeg kigger mig omkring for at se om der er nogen jeg kender. Det er en stor og kraftig dør med en slidt dør telefon til venstre ” Peter og Thora henscher”, står der på et lille skilt på dørtelefonen. Jeg kigger på min seddel, det passer her.. jeg har kriller i maven..
det er nu det gælder.. jeg trykker på knappen og venter lidt.. ”ja, det er Johan”

”hej det er nuunu” svare jeg tilbage.
”Hej nuunu, kom bare ind, det er 4. sal til venstre” siger Johan..
Der lyder en sjov summen og et klik der signalere at jeg kan åbne døren. Den ser tung ud. Men den åbnes let.
Jeg er lidt forpustet, da jeg når helt op” det er alle de trin og så spændingen”
Jeg trykker på knappen og i det fjerne hører jeg en dørklokke. Jeg kan ikke høre nogen trin på gulvet med alligevel går døren hurtigt op.
”Hej nuunu” siger han
”hej” svare jeg igen genert.
”kom indenfor!”

med let sitrende ben og lidt nervøs, går jeg indenfor. Der er lyst og dufter rent, i lejligheden. Johan ser noget anderledes ud end jeg havde regnet med, han ser for det første yngre ud, han er højere end mig, med kort sort hår, med noget der ligner hårpomade.
Håret er redt pænt tilbage, han har mørke cowboybukser og sorte sko og en let krøllet hvid skjorte. Han dufter ren, kan jeg lugte da jeg står tæt ved siden af ham.

”Du ser godt ud” siger han hurtigt og lidt for højt. Det giver et lille sæt i mig, ”Du ligner ikke helt den Nuunu jeg kender fra nettet men tæt på”
”Tak” svare jeg stille. Rødmer lidt og kigger i gulvet. Jeg har en lys mørkstribet trøje med vide ærmer og luse cowboybukser. Mit hår er sat op i en hestehale.

Han viser mig ind i stuen, den er stor og lys, med møbler der ser ret dyre ud, der er store flotte plakater på væggene. Johan siger igen ” Det her er så den lejlighed jeg passer for nogle venner, han er sælger og på rejse i England, Hun er på efteruddannelse i Kbh. jeg skal bare se efter post og vande blomster og sårn du ved” han smiler.. han har et pænt smil.. og venlige øjne.. jeg er spændt og nervøs. Jeg står bare og kigger.. smiler og nikker..
”Vil du have te?”
”ja tak”

han går ud i køkkenet, der går ikke længe før han er tilbage igen. ”sæt dig, og føl dig hjemme” jeg sætter mig stumt i sofaen, har aldrig i mit liv været så nervøs.

SEX I DAG?

Han hælder en kop te til mig. Han sætter sig i samme sofa, men ikke særlig tæt på. Han begynder at snakke, han får mig til at grine. Han er sød, og virkelig behagelig at snakke med, han lytter som en af de få og snakker ikke for meget heller. Jeg føler mig tryg ved ham. Han flirter med mig, jeg kan lide det, kan lide opmærksomheden, han uden videre sætter sig tætter på mig, og røre min kind, jeg bliver igen nervøs og kigger ned. Tænker om jeg skal lade ham blive ved, han er jo sød, og virker cool. ” tag det roligt” siger han ”jeg skal nok være forsigtig” han smiler, jeg kigger op og smiler igen, jeg rødmer lidt ” du er sød når du rødmer” han sætter mit hår bag øret, og kæler min nakke og bag mit øre, det er dejligt, hans hånd køre ned mod min hals, jeg kan dufte han lige har været i bad, og har brugt en shampoo jeg kender men ved ikke hvorfra, da han røre min hals kan jeg for alvor mærke en kilden et sted mellem maven og underlivet, som jeg bare ikke kan modstå, jeg tænker endnu engang om jeg skal lade ham fortsætte.
Han spørger ”vil du tage trøjen af?”

”ok” svare jeg stille og smiler. Jeg tager trøjen af og retter mit hår og tøj jeg har på inden under. Kigger på Johan smiler til ham, inden under har jeg en hvid, næsten gennemsigtig T-shirt og en hvid bh. Han røre blidt ved min arme, og under ærmerne på mine skuldre, hans hånd glider ned og røre mig på brystet lige ved kanten af halsen, jeg kan mærke en stor kilden i underlivet. Han tager blidt om mit knæ, og skubber det langsomt sådan, at jeg sidder med let spredte ben. Jeg stønner stille, jeg er blevet godt liderlig, han kan høre det på mig, han røre mit lår på indersiden, jeg klynker lidt, da det er dejligt og det kilder, mens jeg lukker mine øjne.

Hans hånd røre mig på oversiden, på mit ene bryst, under bh’en, derefter røre han mig på brystet uden på trøjen, og får vorten til at blive hård. Ved den berøring spreder jeg selv mine ben lidt mere, jeg tager hans hånd og fører den længere op, han røre mig på fissen uden på bukserne, jeg er meget varm der
.
”vent” udbryder han, jeg bliver overrasket, og lidt forvirret,
”jeg har en overraskelse til dig” fortsætter han.
”øh – ja, hvad er det” spørger jeg hurtigt.
”Det er noget… æh” siger han gådefuldt.
”du er da med på en overraskelse, ik?”

”øh, jo.” svarer jeg ”hvad er det?”
”har du noget imod at en fyr kommer op?”
Jeg stopper op og tænker lidt. ”øhm hvad?? Det mener du ikke?”
”jo, den er god nok,” svare han ” jeg lover han er sød, og pæn. Slet ingen problemer med ham”
jeg ser forvirret og overrasket på ham, inden jeg dækker mit ansigt med mine hænder, og griner lidt, jeg stopper og siger med det største smil på læben ”har du fundet på det her??”
”jamen jeg gør alt for dig søde!” svarer han mens han tager min hånd og kysser blidt min håndryg,
”ok, men kun hvis du lover der ingen problemer er med ham”
”det lover jeg. Tro mig” siger han og går ud i gangen, hvor han lidt efter kommer igen med en mobil i hånden. ”er du klar?”
”j – ja det er jeg” stammer jeg, og fniser lidt.

”dejligt” udbryder han og smiler varmt, mens han sætter sig ved mig og trykker på mobilen
”Thomas, så er det nu” siger hans mens han holder min hånd, jeg klemmer hårdt om den, men han går ud i gangen igen. Lidt efter ringer det på, Johan åbner døren og kommer ind til mig, han sætter sig ved siden af mig, og siger blidt ”nu skal du bare tage det roligt og nyde det, ik?”
jeg nikker stille, er nervøs og meget spændt..

Thomas kommer ind, han er høj og har lyst hår, lidt tynd med grønne, grønne øjne. Han står i døren og ser kæk ud, ”Hej! Hej!” siger han hurtigt, han ser sød ud, han er i noget pænt tøj, der ser ret dyrt ud, han tager sin jakke af og hænger den på en knage, han kommer ind i stuen og sætter sig ved siden af mig.. Johan er rykket hen i sofaen over for mig, Thomas siger stille ”hej nuunu,”

”hej” siger jeg genert og rødmer stort og kigger ned. Uden at sige mere, sætter han sig tættere på mig. Han smiler varmt til mig, jeg føler mig også tryg ved ham. Han røre min arm, og det giver et lille sæt i mig, han køre sin hånd op og ned af min arm, jeg får gåsehud af hans berøring, jeg sidder helt stille og nyder det, jeg er ikke nervøs mere, han røre mit ansigt, min hals og siger ”du ser sød
ud”

”tak” siger jeg stille og kigger op i hans dybe grønne øjne, hans hånd glider ned på mit bryst, mit åndedrag bliver hurtigt, jeg mærker en dejlig kilden i mit underliv, uden at jeg selv tænker over det, røre jeg Thomas ben, han tager min hånd og fører den længere op at benet og op til skridtet.. hans pik er allerede meget stor, pludselig og hurtigt siger Thomas ”Vent!” han rejser sig og går ud i gangen igen, men han kommer hurtigt tilbage, han har noget i hånden, den er lille og hvid. ”Johan sagde jeg skulle tage den med” Det er en lille bitte vibrator. Den er ikke meget større end en pegefinger og ser hel uskadelig ud.

Thomas holder om mit knæ og spreder mine ben. Jeg skubber selv røven frem mod kanten så jeg nærmest ligger ned. Han fumler lidt med vibratoren, og starten den, den er næsten lydløs, han kæler mig på indersiden af låret med den, han fører den mod min fisse, det giver et sæt i mig da han rammer mit skridt med den, hver eneste berøring med den kan jeg mærke op ad ryggen. Det er en dejlig og kildrende følelse der får mig til at sige små lyde og gør mit åndedræt hurtigere, for hver gang han rammer mig i fissen, ryster jeg over hele kroppen.

Ud af øjenkrogen kan jeg se Johan, jeg føler mig mere tryg ved at han er der.
Efter kort tid siger Thomas ”rejs dig op, og tag bukserne af” jeg rejser mig, løsner bukserne med let rystende hænder, så bøjer jeg mig og løsner mine snørebånd på mine sko, tager dem af og derefter bukserne, jeg sætter mig tilbage i sofaen og Thomas spreder mine ben. Denne gang sætter han sig på knæ på gulvet med overkroppen mellemmine ben. Jeg ligger nu med vidt spredte ben halvvejs liggende i sofaen, men stadig med mine g’er på

”Du er jo våd, nuunu” siger han, og det er rigtig, der er en våd plet, som han ganske let røre ved, da han rammer klitten med sin pegefinger, gisper jeg stille, han begynder at massere min fisse med hånden og vibratoren skiftevis, jeg ligger der kun i en hvid T-shirt og en G og nyder det hele, at jeg gør det her foran 2 granvoksne mænd, gør mig helt vildt liderlig. Thomas tager i trussekanten mellem mine ben og hiver den til side. De kan begge to se min våde fisse, den er helt lyserød og safterne driver af mig. Han spreder mine skamlæber og røre mig igen med vibratoren, det føltes godt før, men nu er jeg ved at eksplodere, en utrolig varm følelse køre op og ned af min ryg, og får mig til at ryste over det hele. Pludselig siger Johan, ”tag resten af dit tøj af” jeg rejser mig, mit blik glider ned på hans pik..

den er stiv, meget, Thomas pik er også stiv, jeg tager først min T-shirt af, derefter min bh, jeg er ikke genert mere, jeg læner mig tilbage i sofaen, og spreder mine ben, Thomas føre sin hånd hen over fissen, maven, og op til mine bryster, han røre ved mine brystvorter, der er blevet meget stive, de stritter ved hans berøring.
Han læner sig op og kysser mine ryster og mig i munden, han smager dejligt frisk, og bruger sin tunge godt, han nærmest suger min tunge i hans mund, så det føles stramt. Han er god til at kysse.

Han slikker mig på halsen og mere på brysterne, da jeg igen åbner øjnene er Johan kommet hen til mig, han bøjer sig over mig og kysser mine bryster, mens Thomas kæler for min fisse, og kysser og kæler blidt og napper blidt mine inderlår. At to mænd ligger og leger mig, tænder mig vildt, jeg ligger og klynker og stønner stille. Når vibratoren rammer min klit, er jeg ved at komme, men Thomas tager den hurtigt væk igen, han trækker det så jeg ikke kommer med det samme.

Thomas og Johan har byttet plads uden jeg rigtig har lagt mærke til det, for jeg ligger med lukkede øjne. Johan knæler mellemmine ben, og leger ligesom Thomas har gjort, men han går endnu videre, spreder mine skamlæber og finder min klit med tungen og slikker den, han har også vibratoren som han føre ind og ud af min fisse, alt dette får mig til at små skrige af liderlighed. Thomas ligger ved siden af mig og leger med mine bryster, slikker og sutter på vorterne og kysser mig dybt. Johan kigger på mig, og spørger ” må jeg nu?” Jeg nikker, han løsner sit bælte og hiver bukser og boxers ned.

porno med danske piger