Opdaget af storesøster

SPAR MANGE PENGE

Peter var i gang med at tage mig bagfra, da min søster bankede på og inden vi nåede at gøre noget brasede hun ind. Vi fløj under en dyne og kiggede skræmt på hinanden…

Hej her en lille oplevelse jeg havde som en ung dreng på 15. jeg er i dag 27. 

Jeg begyndte i 6 klasse at onanere sammen med en kammerat fra klassen, vi havde fundet nogle af hans fars frække blade. der var lækre damer der fik pik i alle huller, vi nød bladene og onanerede tit sammen, en dag prøvede vi at røre hinanden. lækker fornemmelse at en anden legede med den… Jeg havde prøvet det 2 gange med en pige fra klassen, vi havde rørt og undersøgt hinanden. 
Men nu lagde Peter og jeg og rørte hinanden, han sagde må jeg sutte din ? øhh ja, han tog den i munden og prøvede sig frem, det var dejlig. jeg suttede også ham. 
Det blev et fast ritual at lege og sutte hinanden. 
det gjorde vi i et par år, prøvede at sluge hinandens sperm og prøvede også at tage hinanden i røven. 
Det var vores hemmelighed, så en dag hjemme hos mig, vi havde låst døren som altid troede jeg da, min storesøster på 16, havde sommetider spurgt mig hvorfor vi altid låste døren, blev sommetider lidt flov, og havde svært ved at finde på svar, men det var altid noget med, jamen vi ser på noget hemmeligt, eller lign eller vi vil bare ikke forstyrres. Tror hun havde en lille mistanke til os.

SEX I DAG?

Så Peter var i gang med at tage mig bagfra, da min søster bankede på og inden vi nåede at gøre noget brasede hun ind til os. 

Vi fløj under en dyne!

Vi kiggede skræmt på hinanden, tænkte fuck, hva nu vi er opdaget at kneppe, pis!
Søster sagde! ha tænkte det sgu nok i små perverse svin, i knepper med hinanden. Jeg har vist det så længe og endeligt fanger jeg jer. 
Mig og Peter ser på hinanden ååh nej kan jeg se i Peters øjne. 
Karina du må ikke sige det til nogen please ber jeg søster. 
Hun ser på mig. bare rolig brormand, det gør jeg heller ikke. 
Hvis i vil gøre noget for mig hun smiler til os. 
Peter hva ville din kæreste sige, hvis jeg fortalte det her? Peter havde en kæreste, som var ok lækker og de dyrkede god sex, men Peter syntes stadig at det var fedt at kneppe med mig. Jeg selv havde været sammen med et par stykker, vi var begge lige fyldt 15 og søs var knap 17. 
Peter sad helt stum… hun sagde bare rolig jeg siger det ikke, hvis i bare fortsætter det i havde gang i, hun smiler frækt og sæter sig på en kontor stol.. kom i gang drenge siger hun. 
jeg hvisker til Peter, slap af og begynder at sutte hans pik, stiv igen.. den står snart.. 

Nå nå søren du er da vist god til det der. 
lig jer i en 69 er vil se jer sutte hinanden. 
Peter lægger sig ovenpå mig, og vi sutter hinanden vi er vildt liderlige ,,tanken om at min søster sidder og kigger på,, tænder os. 
Så kan jeg mærke at Peter snart kommer, og jeg selv er på vej,, jeg stopper, Peter sutter videre så nu sutter jeg igen vi kommer begge næsten samtidigt, sluger grådig hinandens sperm søs ser fascineret på fuck, hvor er i frække siger søster, vi ligger og sunder os, hun lover ikke at sige noget og går. 
den nat kunne jeg ikke sove, tankerne fløj i mit hoved, ville søs holde kæft?? ville hun ? 
Bestemte mig for at spørge hende med det samme, mig og søs boede i kælderen langt fra vores forældres soveværelse, så gik over til hendes dør og bankede på .jaaa 
Hva vil du klokken er 3? 
Karina lover du virkeligt ikke at sige noget? Ja sgu nu gav i jo mig hvad jeg bad om. hun smilte frækt.. 
Du har forresten en dejlig stor pik sagde hun, det var lækkert at se jer komme, kan du godt lide når Peter knepper dig i røven?? 
Ja det er da meget frækt, Ja det er fedt at blive kneppet i røven sagde søs! Kan du også lide det søs? mmmm ja ,og også blive spermet i munden som i gjorde. 
Har du ikke været sammen med nogen piger søren? joo lidt de har suttet mig og jeg har kneppet dem i fissen, med gummi?? ja de vil ikke uden sagde jeg. 
Det vil jeg sagde søs, hun tog dynen væk, der lagde hun helt nøgen og helt glat, havde da set hende i badet et par gange, men ikke lige med de tanker, kan du li det du ser?? ja du er sgu lækker søs. hun er 167 ca. 65 kg ca. 80c grønne øjne og rødt hår. 
Har du slikket en pige? ja en gang uden succes.
Så slik mig nu Søren, lad mig lære dig at kneppe og slikke andet end fyre grinte hun. 
Hun sprede benene og jeg kravlede derned, mmm kunne dufte hendes varme våde fisse. 
Lad din tunge lege med min klit, gjorde som hun sagde, hun spredte læberne, slik mig i hele fissen stik tungen op og mærk min reaktion på det du gør, jeg prøvede mig frem, kunne mærke hvad hun reagerede bedst på, og hun nød, det du er ved at lære det, Søren, hun begyndte at rotere underlivet jaaa mmm ja slik mig lillebror. 
Slik min røv, slikkede hendes røv, tilbage til fissen, Giv mig en finger i røven skreg hun, pressede den op i det samme som hun kom,, hun vred sig og stønnede jaa for satan … 
mm ja det var godt lillebror du lærer hurtigt. 
Nu skal du kneppe mig røven søren hun lagde sig på maven, så jeg kunne komme til, knep mig som Peter knepper dig.!!!! 
Jeg slikkede hendes røv, men hun var allerede smurt ind i safter fra hendes fisse. 
Lod pikken nærme sig, den følte udenpå hende, så pressede jeg den ind, bare hovedet, avv ah ja, sgade hun, op med den 
pressede den stille og roligt ind, den forsvandt næsten til roden, ja knep mig så søren, begyndte at kneppe hende i røven som jeg sommetider tog petter stille og roligt. Hårdere!!! knep mig Søren, tænkte ok og bankede den i bund, hun stønnede højlydt, ja mere, kneppede hende hårdt. og sagde hvor skal jeg sprøjte søs? jeg kommer snart. 
Du skal komme oppe i mig og trække den hurtigt ud, holde forhuden så dit sperm ikke render ud ,og så sprøjte det ud i mit ansigt, så jeg rigtigt er blevet brugt. Hun tog en hånd ind under sig masserede sin klit så hun snart kom, ååhh ja skreg hun jeg kommer,, jeg kom i det samme, af hendes liderlige hvin, trak den ud holdt om forhuden og sprang hen foran hendes ansigt, slap, og mit sperm væltede ud, jeg sprøjtede løs og hun blev sølet til i sperm. Mmmm ja du kommer bare med så meget sperm søren sagde søs, helt cremet ind, kunne godt se at Peter ikke kunne tømme dig.. 
slik mit ansigt ren nu og gå ind i den seng bagefter sagde hun, som sagt så gjort. 

Derefter kneppede vi jævnligt og hun lærte mig op, Peter var også med et par gange…

porno med danske piger