Opdaget mor os søs i sengen!

SPAR MANGE PENGE

Så er det nu du skal kneppes, sagde hun og skubbede mig bagud på sengen. Hun satte sig derefter op på min mave, og langsomt sænkede hun sig ned over pikken og begyndte at ride…

Det var fredagen eftermiddag, og jeg havde lige fået ferie. Da jeg kom hjem mødte jeg min mor som sagde at vi skulle i sommerhus med min storesøster. Min far skulle arbejde med noget i Jylland, så det blev bare os tre.

Min mor (Hanne) er 45 år, jeg (Anders) er 18 og min storesøster Julie) er 29 – år de ser begge super hotte ud!

Jeg gik i gang med at pakke alt hvad jeg skulle have med. Ude ved bilen mødte jeg min søster – “hej brormand, hvad så? Er du klar til sommerhuset?” spurgte hun. “jaja” svarede “Anders?!” råbte min mor “husker du lige og tage et par dvd’er med?” Okay” råbte jeg tilbage. Nå, vi satte os ind i bilen og kørte af sted. En times tid efter var der oppe og vi gik i gang med at pakke ud og lave mad.

Efter maden var vi alle tændte på at se en god film. Jeg fik en god plads i sofaen – midt i mellem min mor og storesøster. Da filmen var færdig ville de to andre i seng, men jeg kunne stadig lidt endnu, så jeg valgte at blive oppe, men da jeg ikke kunne være i stuen (væggene er lavet af meget tynd træ så man skal ikke larme for meget) måtte jeg gå ind på værelset og spille noget PS3.

Efter jeg havde spillet i et par timer med headset på var jeg også godt smadret, og valgte at ligge mig til at sove. Jeg fik tøjet af og lage mig i sengen. Jeg var en millimeter for at falde i søvn da jeg hørte en lyd inde fra min søsters værelse. Jeg lå og lyttede, men kunne bare ikke identificere lyden. Jeg steg ud af sengen, og gik over til væggen for at kunne høre bedre. Og da jeg lagde øret mod væggen kunne jeg pludselige høre hvad det dog var for en lyd. Det var en svag stønnen, som langsomt blev højere og højere. Jeg besluttede mig for at jeg ville se hvad der skete derinde, så jeg sneg mig ud på gangen. Og derude kunne jeg høre meget bedre og fandt nu ud af at det var tog lyde. som ikke lød helt ens, den ene var dybere end den anden. Jeg blev utrolig nysgerrig og listede hen til døren til min søsters værelse. Jeg pressede hovedet yderst forsigtigt ind gennem sprækken og prøvede at få mine øjne til at vende mig til lyset.

Og da jeg kunne se tydeligt fik jeg et chok og fik samtidig også jern på. Inde på værelset så jeg min søster der lå med spredte ben og min mor lå mellem hendes ben. Jeg blev helt underlig i kroppen og vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre, men jeg valgte at gøre det eneste jeg kunne komme i tanke om – jeg gik tilbage til mit værelse og så ville jeg vente til i morgen med at gøre noget.

SEX I DAG?

Dagen efter vågner jeg ved 11-tiden.

Jeg snupper et bad, og sætter mig i køkkenet og spiser morgenmad. “Godmorgen” siger min mor til mig da hun kommer ud i køkkenet. “Godmorgen” svarer jeg tilbage, “hvad skal du så lave i dag” spørger hun “nårhh, ikke så meget” svarer jeg og smiler til mig selv ved tanken om hvad jeg så i går. “Jeg havde egentlig tænkt mig at gå i seng med jer to” siger jeg og kigger på min mor. “Hun vender sig om til mig og kigger mig lige i øjnene og siger “hvad sagde du, gå i seng med os? Hvad bilder du dig ind knægt, at sige sådan noget til din egen mor?” siger hun. “Hvordan kan det være at du ikke vil kneppe med mig, men du vil gerne kneppe Julie?” siger jeg. Min mor kigger rundt og ved ikke rigtigt hvad hun skal sige. “Hvad snakker du om?” “hehe” jeg hørte jer i går, ja jeg så jer endda!” Sagde jeg til med hende med et bredt smil. Min mor gisper og træder tilbage, hun har store øjne, “jeg optog det på min mobil” løg jeg “og jeg viser det til alle hvis i ikke gør hvad jeg siger.” “Hvad vil du have?” Spørger hun, “det har jeg sagt” svare jeg “du ville altså kneppe mig, og derefter Julie? Så vi skal kneppes af dig for at du ik siger det til nogen?” siger hun “jep” svarer jeg “på ubestemt tid”. “Fair nok” siger hun, men hvis du siger det til nogen får du ik noget af os resten af dit liv”

“Vi kan starte i aften når Julie kommer hjem fra arbejde” siger hun. “Det vil jeg glæde mig til” siger jeg med et smil.

Om aftenen den samme dag, da jeg sad og kedede mig på værelset, kom min mor ind. Hun lukkede døren efter sig og låste den. Da jeg kiggede på hende havde hun kun en morgenkåbe på – af hvad jeg kunne se. “Tag dit tøj af!” sagde hun, og jeg gjorde som hun sagde. Da jeg så sad helt nøgen foran hende med stivert på, tog hun badekåben af og afslørede en fræk krop. Temmelig slank, gode b-skåls bryster og en næsten helt glat fisse. Hun satte sig på hug foran mig, og begyndte at tage fat om min pik. Det gav et sæt i mig, hun begyndte så at onanere på mig, hvorefter at hun tog den i munden. Hun tog den helt til roden, og blev ved med at sutte. “åhh jeg kan snart ikke holde mig længere” sagde jeg. Men hun reagerede ikke på det, og to sek. efter kom jeg i et brag, og hun forsøgte at sluge det hele, men noget af det røg ved siden af.

“Så er det nu du skal kneppes” sagde hun, og skubbede mig bagud på sengen. Hun satte sig derefter op på min mave, og langsomt sænkede hun sig ned over pikken. Hun begyndte at ride i et mildt tempo til at starte med, men efter nogle minutter steg tempoet og så gik det ellers stærkt. Efter ti min. kunne jeg mærke at jeg ville komme inden længe. Jeg sagde det, men min mor reagerede stadig ikke på det. Hun stønnede kun det bedste hun kunne, og så kom jeg og jeg var sikker på at vores naboer kunne høre os, da hun også skreg sin orgasme ud. Hun sank ned ved siden af mig, og sammen var vi helt færdige, ” åh gud det var skønt” sagde jeg “godt” sagde hun. “Din søster ville “joine” dig i det i aften i sofaen når jeg er gået i seng” sagde hun “når, ok hvad sagde hun til at jeg havde luret jer?” spurgte jeg, “tjaa, hun blev noget forbavset, men det skal nok gå over inden i aften” “fint” sagde jeg “så ville jeg glæde mig til i aften” sagde jeg til hende med et smil mens, hun gik ud af døren.

Ved 22 tiden ville vi se en film sammen alle sammen, i sofaen. Jeg satte en på jeg havde taget med hjemmefra. Igennem, hele filmen kunne jeg næsten ikke koncentrerer mig, fordi jeg vidste at lige så snart min mor ville gå til køjs, ville jeg få min første sex oplevelse med min labre søster.

Endelig sluttede den, men min mor gik ikke i seng endnu, og jeg skulle lig til at brokke mig, og sige til hende at hun bare havde at gå i seng, for nu skulle søster og jeg kneppe. Og endelig efter et kvarter gik hun også ind i seng. Og så sad jeg der alene med min søster, men nu havde jeg et problem, for jeg havde troet at lige så snart min mor var gået, at min søster ville springe sig over mig. Men næ nej! Der gik en hel halv time før jeg endelig fik taget mig sammen til at begynde. Jeg startede med at køre min hånd op ad hendes lår, og der reagerede hun endelig, ved at kigge mig dybt i øjnene og derefter mødtes vi i et vådt tungekys. Vi begyndte at klæde hinanden af, samtidig med at vi kyssede og nussede med hinanden. “Jeg ville have at skal slikke mig brormand” sagde hun stønnende, hvorefter hun lagde sig ned. Jeg hev hendes vidunderlige lyserøde g-strengs trusser af hende, og så en fuldstændig totalt glat fisse! Der var ikke et hår at se. “Lækker fisse søs” sagde jeg og dykkede ned. Jeg startede med at fjerne skamlæberne og kørte min tunge ind. Sikke hun stønnede, der var ingen tvivl om at vores mor kunne høre os. Men jeg blev ved, jeg slikkede, og slikkede løs og suttede alle safterne i mig. Og hendes stønnen blev højere og højere. Pludselig sagde hun “åhh, du må ikke stoppe, jeg kommer nuuu!!” Og ganske rigtigt, hun kom som en flodbølge, og jeg kæmpede for at lappe alle safterne i mig, men det gik bare ikke. Derefter rejste hun sig op. “Nå så er det vist din tur” sagde hun og kiggede på mig med et smil, hvorefter hun satte sig på min pik. Jeg havde ellers troet at jeg ville ha fået et blowjob, men det måtte vente til en anden gang.

Vi red løs, og hun stønnede og stønnede, og jeg havde heller aldrig oplevet sådan en god følelse – den var bedre end min mor. “Åh jeg kommer snart” sagde jeg og kunne næsten ikke holde mig længere “helt i orden ´” sagde hun og red videre. Og så kom vi begge, vi faldt sammen ned i sofaen og lå og nussede lidt.

“Nå jeg høre vi kommer til at gøre dette et par gange endnu” sagde hun, “ja det er rigtigt, og jeg ville nyde vært et øjeblik” sagde jeg med et frækt smil på læberne.

De følgende dage kneppede vi også. Nogle gange alle tre sammen, og jeg nød det virkelig. Da vi så kom hjem til vores rigtige hus og skolen startede igen gjorde vi det stadig, der var endda nogle gange hvor min søster kom over til skolen og vi sammen smuttede ud på et af skolens toiletter sammen. Men efter et år fandt jeg en pige jeg holdt af, og sagde så til min mor og søster at de var “frie” nu.

Dette er ikke en rigtig historie! Men håber alligevel at i nød den. Og jeg tager gerne imod kommentarer 🙂

porno med danske piger