Paul’s fødselsdag

SPAR MANGE PENGE

Paul var den første, der kom sine hænder ind under kjolen og top på fissen. Nogen af de andre drenge tog fat i brysterne og kyssede dem, men også under kjolen…

Paul havde sin 30 årig fødselsdag sidste fredag. I denne anledning har jeg købt mig en minikjole fra Elia. En sød flatterende og stilfuld kjole i lyseblå, den viser en hel del uden at vise alt for meget. Det er en meget sexet og kort kjole, og lidt gennemsigtig. Nederdelen har megt stoff og svinger fint. Den har et flot dekolte, der går ned til navlen og dækker brysterne med løse stofbaner. Man skal passe på, at brysterne ikke går deres egne veje. Paul havde ønsket det sig længe, at jeg en gang for fat i en sådan sexet kjole. Han er glad for en sexset pige, som jeg kan være.  Den fredag aften har jeg inviteret Paul til et pizzeria. Pizzeriaet har lidt mørkt lys og mange hjørner til at sidde i. Da jeg kom ud af frakken, opdagede Paul min nye kjole. Han fik et meget sød smil og strålende øjne. Der var ikke mange der kiggede på mit outfit. Efter at vi havde spist, gik vi i en diskotek. Her dansede vi meget. Hvis vi var på dansegulvet og dansede med hurtige drejninger, gik brysterne deres egne vej. Jeg blev nød til at passe på, at de kom ind under kjolen igen. Nederdelen viftede meget langt op, men jeg havde jo min hvide G-string nedenunder. Efterfølgende havde vi en meget pæn nat, det gik langt ind i morgenen.

Til denne lørdag havde vi aftalt, at vi efter Pauls fodboldkamp ville hygge os ved en kaffe, og senere skulle det gå ud i byen. Vi ville faktisk lave vider med det vi havde begyndt den fredag aften.

Efter at Paul var kørt til fodbold, gik jeg  i bad og friskede mig op, jeg barberede min smale intime hårstribe. Resten af missen blev barberet glat. Jeg fik lagt en dejlig duftende creme på dette herlige sted. Jeg fik lagt noget make-up i ansigtet og en duftcreme på brysterne og dekolte. Efter at mit hår var stylet op, tog jeg en hvid G-streng  på og trak kjolen over hovedet. Det så frækt og meget lækkert ud. Jeg orienterede mig i spejlet, der kunne man tydelig se brystvorterne. Hvis jeg bøjede mig fremover, lavede hastige bevægelser med overkroppen, så kiggede brysterne frem. Det gjorde de også, hvis jeg lænede mig hen over et bordet. Hvis jeg satte mig ned, så var i de fleste positioner min ministrig at se. Det samme hvis jeg drejede mig til dans eller bøjede mig. Kjolen var gennemsigtig, man kunne tydelig se, at jeg havde en string på. Men brystvorterne og min hårstriben på venusbjerget kunne ses, igennem denne tynde kjole. Men hvad, Paul ville det jo gerne fremvise sin sexypige, og fik også lyst til at irritere mandfolkene, der gik og lurede i lokalerne.

SEX I DAG?

Da jeg var færdig dækkede jeg, ude på terrassen, op til kaffe. Kort tid efter kom Paul hjem. Han fik strålende øjne, da jeg åbnede døren. Efter en virkelig varm hilsen, satte vi os ud i haven, til vores kaffe. Mens vi nød kaffe og jeg fik fortalt, hvordan fodboldkampen var gået, ringede det på døren. Paul gik og åbnede. Jeg hørte mange glade stemmer og et rigtig halløj ude i forstuen. Jeg stod op, for at se, hvad der var gang i. Før jeg kom indenfor, kom Paul med seks gutter fra sit fodboldhold. De havde masser af drikke og grillsager med i slæb. De ville fejre Pauls fødselsdag. Det var mig klar, at det ikke blev til noget med vores planlagte aften. Jeg kendte dem alle, vi har været sammen mange gange til fest og andet. De hilste på mig, men kunne ikke se i mine øjne, de kiggede lidt dybere.

Mens Paul begyndte at gøre grillen klar,  skyndte jeg mig med at dække bord til os alle. Peter hjalp til, med at bære tallerkner, bestik og glas ud. Han kom med stor ros for min sexy påklædning, han sagde at han meget godt kunne lide det og at jeg meget godt kunne bære sådan noget. Han syntes det var et flot syn, man havde på mine halvstore og spidse bryster med de store brystvorter. Jeg tror jeg blev lidt rød i hovedet men takkede for ros.

Ude på terrassen satte jeg tingene på plads. Idet jeg strækkede mig over bordet, fik vel alle et flot syn på mine bryster. Da jeg var færdig og rejste mig for at få et overblik over det jeg lige har lavet, stod jeg der med bare bryster. Stoffet fra kjolen havde trukket sig ud til siden og dækkede ikke mere. Men hvad, jeg pakkede dem ind under kjolen og gjorde som ingenting.

Nu da alle havde noget at drikke og har fundet plads, bragte jeg en hyldest frem til Paul. Jeg skålede med dem alle. Efter dette sagde Peter til Paul, at han godt kunne forstå, at han ikke havde den store indsats i dagens kamp. Han havde hvis en meget anstrengende aften og nat i går. Paul grinte og sagde ja, det havde han og takkede alle for at de var kommet.

Efter mange øl og godt spise, kom vi til at danse. Drengene hvirvlede mig rundt. Nederdelen drejede sig op over hofterne og mange gange strittede brysterne ud af kjolen. Da der kom en række langsomme danse, trak drengene mig meget tæt til sig og trykkede med begge hænder på mine baller. Jeg kunne godt mærke at deres spyd var hårde og store.. Jeg var ved at blive liderlig. Efter at jeg var gået på toilette, trak jeg den våde string af og gik uden trusser. Drengene havde opdaget at jeg gik uden trusser og fik så gang i mange hurtige danse. Jeg havde på fornemmelsen, at min  kjole drejede sig næsten helt op til maven.. De andre drenge sad og nød synet.

Ved langsomme danse, var Paul den første, der kom sine hænder ind under kjolen og top på fissen. Nogen af de andre drenge tog fat i brysterne og kyssede dem, men også under kjolen. Hen på natten bad Paul mig til at danse på bordet og tilbyde en lille show. Jeg gik på spisebordet og lavede min private tabeldans.. Derefter satte jeg Paul på en stol og dansede rundt om ham og stolen. Jeg stod foran Paul og løftede kjolen op over hans hoved. Jeg trak hovedet in til mig. Paul fik gang i sin tunge og kælede min fisse. Derefter fik jeg fat i Peter, ham trak jeg også kjolen over hovedet, også han kælede for min klitoris. Jeg stoppede og satte mig på skødet af Peter. Jeg bevægede min røv kraftig på hans skød. Pludselig følte Peters hånd under mig og kort efter trykkede han sin spyd op i min våde fisse. Jeg bevægede mig hastig og red Peters pik. Det varede ikke længe, før Peter kom med et brøl. Jeg hoppede fra ham og hans sperm røg på gulvet.

Vi drak og har haft meget sjov alle sammen. Paul var meget tilfreds, han kan godt lide, hvis der er andre, der  interesserer sig for mig. Om han også kunne tåle det, at vi gik så langt som i aften, har vi aldrig prøvet før. Men jeg var liderlig og kunne tåle meget endnu. Jeg var klar og rigtig fuld.

De andre gutter beklagede sig, at de ikke har fået deres spyd i min dejlige fisse. Paul mente også at han ville tømme sin spyd. Han hentede et stort badehåntørklæde og lagte det på spisebordet, mens jeg dansede med Peter. Midt i dansen smed jeg kjolen og hidsede Peter og de andre rigtig op. Efter et stykke tid gik jeg til bordet og lagte mig der. Jeg bad alle gutter til at banke mig ordentlig i denne gang bang. Alle kom til deres udløsning oppe i min liderlige fisse. Alle var tilfreds og jeg var rigtig færdig og gik i bad, tog en string på og gik tilbage til gutterne. Jeg drak en eller to øller med gutterne og derefter smuttede jeg i seng, nøgen som altid. . Jeg har sovet dybt, men jeg vågnede da Paul og Peter kælede min krop. Foruden Peter var alle gutter gået, Paul og Peter var ikke så fulde, at de skulle have deres søvn, de havde ordentlig gang i min fisse. Nu i den tidlige morgen hoppede de flere gange på mig. Jeg var ikke særlig aktiv, fordi jeg var søvnig og havde fået nok pik. 

porno med danske piger