Jeg kommer for hurtigt! Sådan holder du længere under samleje

Jeg kommer for hurtigt! Sådan holder du længere under samleje

SPAR MANGE PENGE

Forlæng tiden til din udløsning kommer, med bedøvende servietter, spray og kondomer!

Ekstremt mange mænd oplever, at de kommer for hurtigt og det kan være en frustrerende oplevelse for både manden og kvinden. Ved nogle par går det rent faktisk ud over sex-livet, når han kommer for hurtigt.

Heldigvis er der en løsning på problemet. Der er flere kendte løsninger, men de to mest populære er henholdsvis start-stop-teknikken og bedøvende kondomer. Start-stop-teknikken er en længere-varende øvelse, hvor du lære at holde din udløsning tilbage.

Træn din pik til at holde længere og få hårdere erektion..!

Den hurtige løsning Bedøvende kondomer er en anden og hurtigere løsning. Inden i kondomet er der en lille smule let bedøvende creme kaldet benzocain. Det bedøver mandens penis ganske let, men lige præcis nok til at han ikke kommer for hurtigt.

De bedøvende kondomer er de mest populære på Kondomaten.dk, så du er helt sikkert ikke den eneste, der kommer for hurtigt. Du kan evt. kombinere de to metoder, så du går i gang med start-stop-teknikken, som måske løser dit problem på langt sigt og så bruger bedøvende kondomer allerede nu for at afhjælpe dit problem.

Kondomerne Performa og Mutual Climax er to af disse kondomer med bedøvende creme. Har du problemer med at du kommer for hurtigt, så er det en god idé at prøve disse kondomer.

SEX I DAG?

Blivved servietten:

Forøg varigheden af din sexoplevelse og gør din seksuelle udholdenhed endnu bedre med Blivved Servietten. Den populære serviet modvirker for tidlig sædafgang til stor glæde for både dig og din partner.

Instruktioner ved brug: Pak servietten ud og aftør penishoved samt undersiden af penis med servietten.
Lad det virke i 15-25min og Skyl penis med vand.
Du er nu klar til forlænget samleje. – Få fat i servietterne her


Køb Bodyfun Prolong spray herBodyfun Prolong spray:

Bodyfun Prolong 30ml Delay Spray hjælper dig med at holde længere for en lang og intens oplevelse med din partner – uden brug af hverken benzocain eller lidocain.

Sprøjtes jævnt på penis 1-3 gange og masseres ind – så du klar til et ekstra langt og intens samleje. Må gerne bruges sammen med smøremidler samt latex kondomer efter påføring. – Skynd dig at få din spray


Durex Mutual Climax Bedøvende Kondomer 10 stkClimax Bedøvende Kondomer

Hvem elsker ikke orgasme(r)? Men faktisk får 2/3 af kvinderne ikke orgasme. Det vil kondom producenten Durex gøre noget ved.

De har derfor Durex Intense kondomer hvortil de har tilsat en særlig gel der hjælper med at øge chance for orgasme.
Denne særlige gel (Desirex) givet øget ophidselse ved skiftevis at stimulerer dine mest intime zoner med en kølende, varmende, prikkende følelse.  – Køb kondomerne nu

 

Blive klogere på kondomer: Køb billige Kondomer med riller, knopper, smag eller bedøvende effekt

porno med danske piger