Som venner vi dele – min kone får det hele!

SPAR MANGE PENGE

Det var sommer vi var unge, og vi havde det herligt! Det jeg vil berette er en begivenhed vi siden har grint, hygget, og elsket over rigtig mange gange siden.

Jeppe og jeg, havde været venner siden 1 klasse, men nu var det andre ting som vi gik op i. Jeg havde fundet en dejlig kæreste, som siden blev min kone.

Anne, Jeppe og jeg var taget i Jeppes forældres sommerhus. Jeppe havde pt. Ingen kæreste, vi lå alle tre og nød den bagende sol på stranden. Anne spurgte om ikke jeg ville smøre hende ind i solcreme, hvilket jeg selvfølgelig meget gerne ville. Jeg benyttede lejligheden til at tage hendes top af, så de bare bryster også kunne få lidt sol, og jeg kunne få ekstra gang i hormonerne. Det var dejligt frækt, og mine hænder gik snart på opdagelse over hendes bare krop, brysterne fik dog lidt mere solcreme, end den øvrige del af kroppen, jeg bemærkede snart Jeppes saglige smil, da jeg trak op i trussen, og skamlæberne synede frem.

Da jeg var færdig smurte Anne mig ind, og jeg kunne mærke hvordan, hendes fingre tirrede min pik, og hun smilte forførende til mig. Da Anne var færdig med mig, og hun havde drillet mig nok, ville jeg gøre gengæld, og drille hende, så Jeg sagde; stakkels Jeppe hvem skal så smøre ham ind, jeg gør det i hvert fald ikke?
Anne sagde ok da, og startede med at smøre Jeppes ryg. Han lå på maven, ikke helt uden grund, han havde jo set hvordan jeg havde smurt Anne, og hendes bryster ind. Anne bad Jeppe om at vende sig, hun skrævede helt naturligt ind over ham, og satte sig på hans brystkasse, og smurte hans skuldre og bryst.

Jeppe lå nu, og stirrede lige op på Anne ´s str. 40 d, og da Anne lod sig glide ned over Jeppes badeshorts skete der ting og sager. Jeppes badeshorts gled nemlig med ned, og da Anne nærmede sig det nederste af maven, opdagede hun snart Jeppes stive pik. Jeppe har en rimelig pik, den er meget tyk, og Anne måbede i første omgang, men fattede hurtigt hun mod, tog fat i pikken, trak forhuden stille, og roligt tilbage et par gange, og puttede den så tilbage i shortsene. Anne blinkede til Jeppe, og tog sig selv på brysterne, og sagde; ups, de gik vist lige i ”Kalorius” var Jeppe? smurte ham færdig med et frækt grin, og lagde sig bare ned, jeg var målløs.

Om aftnen sad vi ude og grillede, vi drak godt med vin, pjattede, og hyggede, vi grinte flere gange over ”Kalorius”.
Tidligere på eftermiddagen da vi var kommet hjem, havde Anne fortalt mig, at hun var noget imponeret over Jeppes pik. Hun fortalte hun straks kunne mærke pikken da hun sad ovenpå ham, og havde derfor presset underlivet godt ned mod pikken, jeg kunne mærke hun var dejlig opstemt.

SEX I DAG?

Nu var Anne gået ud for at lave os en Irish Coffe, Jeppe sagde at han syntes Anne var fræk, og udfordrende i hendes sorte korte kjole. Jeg bemærkede at Anne havde taget hendes Bh af, da hun kom ud med kaffen, brysterne sad perfekte i kjolen nu, vi kunne begge se de stive brystvorter gennem det tynde stof.
Nu var det Jeppes tur til at lave kaffe, Jeg sagde til Anne at hun så dejlig ud i kjolen, og at det var frækt at hun ikke længere havde bh på. Jeg drillede Anne, og sagde at hun garanteret ikke turde, smide trusserne også. Vi væddet opvasken i en måned, og så løftede Anne benene i vejret, og trak trussen af, og gav mig dem i hånden(og jo jeg vaskede op i en måned). I det samme kom Jeppe ud, han skævede til trusserne, jeg lagde dem på bordet, og så snuppede Jeppe dem, grinte, og satte dem på hovedet. Jeg rejste mig op, og trak dem ned over hovedet på Jeppe, vi grinte, og Jeppe nød uberørt duften, fra trusserne.

Vi var efterhånden ved at være godt ”stegte” men råhyggede, det var en af de gode lune sommeraftner. Jeg forslog; Nu hvor Anne har smurt os to mænd ind i dag, så kan du Jeppe smøre Anne ind, imens laver jeg den sidste Irish Coffe for i aften. Den var Jeppe med på, men Anne sagde desværre nej tak, øv tænkte jeg, nu gik det ellers lige så godt. Men så sagde Anne; drenge solen er jo væk, men Jeppe kan i stedet smøre mig i olie, og give mig lidt massage. Den var Jeppe klart med på, for som han sagde, så havde Anne jo også lavet den dejlige middag, wow hvor fedt tænkte jeg, og gik ind for at lave kaffe.

Jeg kunne jo selvfølgelig ikke lade være med at kigge ud på terrassen, jeg vidste jo at Anne var nøgen under kjolen, hvilket Jeppe jo også var fuld klar over. Han trak stropperne ned over Annes arme, og hendes bryster vuggede frem, som kun bryster, kan vugge, ret ud foran Jeppes saglige ansigt. Anne holdte igen på kjolen, da han trak den ned mod underlivet. Jeppe smurte og, masserede først Annes ryg og skuldrene på hende. Derefter bevægede han sig ned over lænden, og sluttede af med Annes ben. Jeg gik ud med chips, stod og hørte hvordan hun lå og gav sig, Jeppe havde hænderne godt langt oppe på indersiden af lårene. Jeppe bad hende om at vende sig om, og startede ved halsen, Anne elsker at blive berørt på halsen, hendes brystvorter stod dejligt stive, ud i den nu kølige sommeraften, jeg listede ud i køkkenet igen, men fulgte ihærdigt med. Jeppe lod olien glide ned over brysterne, og lod hænderne samle olien op som løb ned over siderne på brysterne, han masserede først øverst på brystet, men da Anne tilsyneladende ikke reagerede vovede han, og masserede hendes bryster.

Anne nød det klart, brystvorterne stod stive og frække ud i luften, og da han nåede maven legede han længe med olien. Der gik flere mennesker forbi, på grusvejen, det gjorde det ikke mindre spændende, jeg kunne se at flere, godt kunne se hvad der foregik. Jeg trak tiden ud, ventede kiggede på Jeppe, og da han kiggede på mig, nikkede jeg til ham. Jeppe tog hurtigt fat i kjolen, og trak den ned, Anne lå nu med blottede mis, hun lukkede øjnene, og sukkede. Jeppe fortsatte med at massere hende ben, han bevægede sig langsomt op mod fissen, og jeg stod nu spændt ved siden af. Så stopper han pludseligt, da det var mest spændende, og siger fræk som han er; nu greb du mig i at ha ”stå dreng” Anne, og fik et grin i middags, så nu er det min tur.

Han sagde at nu vil han have lov til at barbere hende, og bad mig hente grejet. Anne sagde; ok det har jeg nemlig aldrig fået Bo til, og jeg kunne mærke at jeg rødmede lidt. Jeppe spurgte om Anne hellere ville indenfor, nu hvor hun var nøgen, nej da sagde Anne, kun hvis du er flov Jeppe, det gav ham ekstra initiativ. Til min atter store overraskelse, var jeg forundret over hvor frækt, pirrende og erotisk Jeppe gjorde det. Det var ophidsende at se hvordan han først klippede fissen, og bagefter smurte skum ud over, og arbejdede det godt ind med hånden. han tog heldigvis ikke hele trekanten, men lod en dusk sidde over revnen. Da han vaskede fissen for skum, spredte han skamlæberne og, tørrede skummet af med fingrene.

Det var tydeligt at Anne nød det, hendes fisse var driv våd, der løb safter ned over, det tørrede Jeppe også af med fingeren, og slikkede fingrene mens Anne lå kiggede ham i øjnene. Jeppe fandt hans kamera, jeg skal da lige have et billede af den smukke fisse Anne sagde han. jeg opdagede Anne lå og kiggede ud på vejen, der stod et par unge fyre, som kiggede med, Anne viste helt tydeligt de unge fyre hendes frække fisse, hun spredte benene, og legede med brysterne, mens Jeppe knipses løs. De to unge gav os ok tegn med fingeren, og gik lidt videre, men de havde vist ikke den store lyst til at gå. Jeppe tog en del billeder, noget jeg ikke selv havde fået lov til, vi fik aldrig af vide hvad han gjorde med billederne, men vi har tit snakket om det, mens vi har elsket.

Ja derefter gik det jo som det kun kunne, Jeppe spredte Annes ben, og bukkede sig ned og slikkede hendes fisse. Jeg stod ved siden af, og legede med Annes bryster, hun ville bare have pik, nu og her. Jeppe kom her sagde hun, og Bo mærk min kusse nu, er den ikke dejlig spurgte hun. Jeppe gik op til hende, nu tog hun i Jeppes shorts, og trak dem ned for anden gang i dag. Jeppes pik stod stiv, og rank ud foran hende. Anne tog om pikken, og begyndte at slikke ham, det var bare for meget, jeg kunne mærke at der ikke skulle meget til for at jeg kom, så jeg tog den lidt med ro, og slikkede Annes frække glatte fisse. Nu skulle hun have fuld valuta, og bad Jeppe om hans store tykke pik, kom så Jeppe knep mig sagde hun, knep mig herude i det fri, og Jeppe kneppede Anne, det var en sindssygt frækt at se på. Det blev en erotisk, og afsindigt ophidsende nat, hvor vi fik afprøvet en masse sex, som vi dengang aldrig havde regnet med vi skulle få prøvet.

Vi er stadig venner/veninder, Jeppe er i øvrigt lige blevet skilt, og kommer på besøg så, og i øvrigt fik vi ikke drukket den sidste Irish Coffe!

porno med danske piger