Sommer overraskelsen del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun fortsatte med at sutte, og jeg skal lige love for at hun nu kunne få den ind i munden. Sille sugede simpelthen pikken ind, og slugte så meget af den tykke stang som muligt!…

Jeg var nu alligevel nødt til at hvile lidt efter den liderlige omgang, og foreslog at vi lige tog lidt at spise; men vi var knapt nok nået ind i køkkenet, før hun gned sin gudeskønne krop mod min ryg og tog omkring min nu slappe pik.

“Vil du ikke nok slikke lidt på mine bryster, så jeg kan blive lidt ophidset igen?” Og hun krammede min pik og nosser mens jeg drejede mig om mod hende. Jeg gled lidt ned i knæ, og tog den ene brystvorte i munden. Slikkede blødt og langsomt, og straks rejste den sig og blev hård. Hun holdt om min nakke og trykkede mig ind til sig, mens hun stønnede højt. Vi bevægede os ind i soveværelset, og mens hun skubbede mig ned at ligge, sagde hun: “Slap nu helt af mens jeg sørger for at du bliver kampklar igen”

SEX I DAG?

Hun lagde sig mellem mine ben og tog min slappe pik ind i munden og suttede op og ned på den, mens hun gned den blidt med den ene hånd. Med den anden gned hun sig selv mellem benene, og skiftede af og til med at løfte lidt på mine tunge nosser, og det varede ikke længe, før jeg blev helt stiv. Hun fortsatte med at sutte, og jeg skal lige love for at hun nu kunne få den ind i munden.
Sille sugede simpelthen pikken ind, og slugte så meget af den tykke stang, som muligt. Hun kunne kun få den halvt ind i munden, men det var enormt lækkert. Pikken gled længere og længere ind, og halvt ned i halsen på Sille. Hun måtte gabe højt for at få den helt ind, og nu rørte hun med læberne helt nede ved mine hår, mens det hun bevægede tungen op og ned ad skaftet.
Jeg ville gerne pille lidt ved hende; men det ville hun ikke høre tale om: “Ikke nu, senere får du lov”.

Hun suttede op og ned ad pikken; jeg skal da lige love for at hun havde fået smag for det, og pludselig måtte jeg stoppe hende. “Nu er det vist din tur til at blive kælet lidt for, for jeg lovede jo at slikke dine bryster”. Sille slap modstræbende min spændte pik, og lagde sig om på ryggen. “Så skal du også kneppe mig grundigt bagefter, ikke” tryglede hun.

Jeg bøjede mig ind over hende, og tog eet af de pragtfulde bryster under behandling. Sugede og slikkede over hele brystet, for efterhånden at nærme mig den spændte vorte. Sille sukkede og stønnede, jeg krammede blidt begge hendes bryster, og gned hende så blidt imellem benene. Hun var stadig drivende våd, og hendes kilder var stenhård. Jeg klemte stille omkring den, og mens jeg suttede løs på hendes bryster, pillede jeg hende mellem skamlæberne, stak et par fingre op og gned ind imellem op over klitten. Hun stønnede videre, og pludselig gik der en røsten gennem hende, da hun kom i en kraftig orgasme. Hun var næsten helt i krampe, og klynkede og sukkede.

Da hun lidt efter kom til sig selv, lå vi ved siden af hinanden, og jeg drejede hende, så hun lå halvt med numsen op mod min stadig stive pik. Hun løftede det ene ben, så jeg kunne glide op i hende skråt bagfra. Mens hun hjalp mig lidt på vej og gned sig lidt op og ned mellem skamlæberne med min pik, tog jeg igen om hendes pragtfulde bryster, og så stødte jeg til: Jeg pressede min store tykke pik op i hendes stramme fisse, og det smaskede højt, da jeg trak den halvt ud igen. Hun gned sig igen med spidsen af min pik, som om det var den dildo. Så stødte jeg endnu engang op i hende, og denne gang fortsatte jeg længere tid med at kneppe hende i kraftige stød. Hun sukkede og stønnede, klynkede at jeg skulle fortsætte, og strammede samtidig fissen omkring min pik.
Jeg pillede hende igen lidt på kilderen, og det varede ikke længe før vi begge nærmede os endnu en udløsning. Jeg gned hende intenst på skamlæberne, mens min pik gik som et stempel op i hende, og snart kom hun igen i en voldsom krampagtig orgasme.

Da den var klinget lidt af sagde hun: “Jeg vil have dig i munden, når du kommer”. Det var lige op over og jeg måtte hurtigt rejse mig lidt op, så hun kunne nå at smage min sperm. “Åh, det er lækkert, du skulle nu også prøve at sluge det”, sagde jeg lige idet jeg sprøjtede min fede hvide ladning ind i munden på hende.
Hun smilede og sugede grundigt mens jeg kom. Kyssede mig derefter dybt, og gæt hvem der kom til at sluge!

porno med danske piger