Søs er stadig bedst

SPAR MANGE PENGE

Mere skreg hun og jeg pressede hele hånden op, kunne ikke komme længere, slikkede hendes røv og kørte hånden rundt i hende, hun skreg af fryd, ååhh ja brormand…

Skulle til København og hjælpe min søster Jane med at flytte, hun var lige gået fra sin kæreste igennem 13 år, hun er 30 år og jeg 33.

vi skulle male stuen og flytte nogle ting, kommer derover, og vi knokler løs til kl. 21, så ville jeg i bad, stod i bruseren ,da søs bankede på, ja? kan jeg komme ind.. ja tænkte hun har jo set mig nøgen før. Hun kom ind, jeg tænkte om ikke jeg kunne gå  bad med dig Rene, som i gamle dage. 

Mine tanker fløj tilbage til da jeg var 19 og søs 15, hun havde overrasket mig i en spiller i bruseren, hun ville se mere og jeg spillede den af til jeg kom… Så onanerede hun for mig, og gik.

Den nat vågnede jeg ved at hun sad i min seng ,og legede med min pik, hun ville have mere,  vi lagde os i en 69;er  og slikkede og suttede til vi kom, derefter kneppede vi et par gange i ugen, de næste par år. det stoppede først da hun fik en kæreste, ham hun lige var flyttet fra.

Fik fremstammet et,,, meget gerne,,, tænker du også sommetider på det søs ?  ja tit svarede hun. har tit haft lyst til at spørge dig om vi skulle kneppe igen, hun satte sig på knæ og tog min pik i munden, den var allerede mega stiv , af mine tanker, og synet af hendes krop der stadig, var ligeså lækker som da hun var 17. 169 cm høj, kort lyst hår, grønne øjne, 75c, helt glat som altid, slank og ca. 65 kg.

Hun lod sine læber glide helt til roden hun kunne sluge alt, hun suttede løs, og lod en finger vandre om til min røv, hun pirrede mit hul, tænkte fuck hun har sgu lært nogen nye tricks, hun pressede fingeren op i mig, det rykkede i min pik , kunne mærke at jeg snart kom, søs jeg kommer nu , så kom sagde hun, og åbnede munden , lukkede sine øjne , mit sperm væltede ud, i hendes ansigt og åbne mund. hun suttede grådigt på den igen og slugte de sidste dråber.

Nå der kommer stadig meget fra dig brormand,! ja det siger de fleste…. søs

Nu ville hun slikkes, hun vendte sig om bukkede sig frem, så jeg kunne slikke hende bagfra, slikkede hendes fisse stak tungen op  bed i hendes klit, slikkede hendes røvhul, som jeg vidste hun elskede hun stønnede højt jaaa slik min røv, slikkede den og spredte hendes baller godt,, stak 2 fingre i fissen.

Vil du ikke fiste mig Rene ?,øhh jo, det havde jeg aldrig prøvet med hende, og kun med 2 andre.

Begyndte med 3

SEX I DAG?

så 4 fingre,, mere sagde hun, kneppede hende med de 4 fingre, mere!!  begyndte at presse 5 fingre op ååååhh ja skreg hun sådan der. mere!  begyndte at lade hele hånden glide op i hende  stille og roligt.

mere!  skreg hun og jeg pressede hele hånden op, kunne ikke komme længere op, slikkede hendes røv, kørte hånden rundt i hende,

hun  skreg af fryd,, ååhh ja  brug mig brormand.

Hun kom , hun sitrede in hele kroppen hun rystede og sank næsten sammen i knæene, jaaaa nu kommer jeg  hun skreg sin orgasme ud, jeg holdte hånden oppe i hende, og hun  blev ved med at ryste og stønne.

Trak den ud og hun sank sammen,, Tak Rene det trængte jeg til. Vi sundede os lidt og gjorde os færdige i badet.

Vi satte os ind i stuen og snakkede om vores tidligere oplevelser, og hvad vi havde lavet med forskellige personer de sidste 13 år, fandt ud at søs havde kneppet en hel del udenom.

Hun have været sammen med fyre , par piger, mødtes med folk på internettet og lavet hurtige aftaler om sex i det fri og offentlige steder, hun vat sgu værre end mig. Jeg er gift og har 3 børn. har holdt mig mest til flirt over nettet.

Vi blev begge liderlige af snakken og jeg sagde, skal du ikke have den i røven nu søs? ved du elsker det…

Jo trænger til at blive taget hårdt i røven .

Skal vi ikke gøre som dengang hvor vi ringede til 159, imens du kneppede mig bagi og jeg stønnede for alle de liderlige mænd ?

Kan vi godt , prøv telebaren foreslog jeg.

Søster ringede op , og lagde en liderlig besked om at hun ville snakken med en pervers fyr ,imens hun blev kneppet i røven.

Tilbuddene strømmede ind fra fyre og en enkelt pige som søs valgte at snakke privat med. hun var 17 og ville gerne lege med søs  imens jeg skulle kneppe hende i røven.

de startede op og snakkede rigtigt fræk og kinky, jeg smurte min pik ind og en finger, lidt i røven på hende ,og stak en fingre op i hende ,tøsen som hed trine var helt vild, og syntes det var så fræk, hun spurgte  er i gift, nej kærester , øøh nej sagde søs, hva så ? det er min bror der skal kneppe mig om lidt han har allerede en finger i min røv,

der blev stille i røret, fuck hvor er i kinky sagde hun så  lad mig høre mere .. Jane fortalte om hvad vi lavede tidligere, og trine kom helt op og ringe.

Janes røv var klar. 2 fingre smuttede let ind , stillede mig bag hende, Jane forklarede ,nu rammer han min stjerne, kan mærke han presser på Nu støder jeg bagud åååhh  der kom han op, mere sagde hun jeg pressede pikken helt i bund,, ååhh av  jja sådan  knep mig brormand, begyndte at kneppe hendes røv de havde højtaler slået til, så jeg kunne høre trine ligge og stønne , hun sagde knep din søster Rene!! jeg kneppede Jane helt i bund hårdt, hun stønnede og skreg.. jaaa  brug mig for helvede ,,trine kom højlydt i telefonen, så kom jeg , pludseligt kunne ikke holde den længere, kom helt oppe i røven på søs,, hun skreg jaaa sperm mig til deroppe.. Trine sagde fuck hvor er i frække..

I lige måde sagde Jane, skal vi ikke mødes vil gerne lege med en tøs, De aftalte at mødes i næste weekend, Der var desværre nogle hjemme men, har fået historien fra søs  sidst vi kneppede i 5 hurtige minutter på familiebesøg.

porno med danske piger