En fræk St. Bededag

SPAR MANGE PENGE

De øje på nogle unge fyre som havde smidt alt tøjet og sprang i vandet, de måtte ikke var rigtig kloge, det var vildt koldt. Pludselig siger Jane, skal vi ikke gå hen og se på tissemænd…

Vi, min kone Jane og jeg Claus var i St. Bededagsferien taget op i sommerhuset med et par af vores rigtig gode venner Mette og Christian. Vi er alle omkring de 40. Vore børn ville naturligvis ikke med. Vi har gennem mange år hygget os sammen også erotisk dog uden rigtigt dyrke sex med hinanden.

Vi kom op i sommerhuset allerede fredag eftermiddag og havde bare slappet af med gåtur i området og på stranden, henne ved et af nabohusene havde vi også hilst på sønnen, han var deroppe med 3 kammerater, de læste alle til ingeniør og var ved at løse en fælles projektopgave, så de have lånt forældrenes hus.

Om lørdagen var der rigtig godt vejr selv om det var udenfor badesæsonen. Vi havde slået morgenmad og frokost sammen til en brunsh, som indebar både Gl.Dansk snaps og øl. Det var jo også derfor vi allerede over middag var noget snaldrede, og da vi jo havde besluttet at vi ville grille til aften, måtte vi hellere holde en pause og gå en tur til stranden.

Som sagt så gjort, vi tog dog et par øl med i en pose. Pigerne var meget pjattede, og på vejen tilbage fik de øje på nogle unge fyre som havde smidt alt tøjet og sprang i vandet, vi syntes de ikke var rigtig kloge, det måtte være vildt koldt. Pludselig siger Jane, skal vi ikke gå hen og se på tissemænd den var Mette med på med det samme, men Chr. og jeg var enige om, enhver sin lyst, så vi satte os op til klitterne og drak en af de medbragte.

SEX I DAG?

Da vi kom nærmere så vi det var de 4 unge ingeniørstuderende. Jane og Mette gik soppende i vandkanten hen til dem. Chr. og jeg kunne også se de begyndte at pjatte med drengene. De var vildt kåde, vi kunne se de ville have damerne i vandet. Jane trak sin kjole op om livet og soppede længere ud, et par af drengene kom hen og stod og gned sig tæt op af hende, vi kunne da også se de fik trukket trusserne af hende, og stod og gned deres pikke op af hende forfra og bagfra.

Chr. spurgte om vi skulle gå derned, men lad nu pigerne more sig sagde jeg.

Nu stod de to andre så og ville pille tøjet af Mette, hun skævede op mod os, hun ville tilsyneladende ikke være med, vi kunde dog se de havde hænderne inde i hendes bukser og hun stod og spillede pik på den ene.

Der var nok gået over en ½ time sådan, de fik tøjet på plads drengene kom i tøjet.

Mette og Jane kom fnisende op til os, vi spurgte bare om det havde været godt, det bekræftede de, og vi har inviteret dem hen at grille sammen med os til aften hvis det er ok, og det var det. Jeg løftede op i Jane´s kjole, jeg skal lige se om hun havde trusser på. De var altså blevet våde, og så ville jeg ikke have dem på. Våde af hvad sagde Chr. og jeg i kor og kom til at grine. Er i sure sagde pigerne, men nej hvis de have haft det sjovt så ok for os.

Tilbage i sommerhuset, sludrede vi om hvad vi havde set og hvad de havde oplevet, lagde du mærke til den kæmpepik ham Anders havde sagde Mette, ja mon ikke svarede Jane, men de andre var nu heller ikke værst.

Jeg sagde så, pigerne kunne gå over at sige det var ok med at grille, at de pare kunne komme når de var klar, men de måtte gerne tage vin eller øl med da jeg blev bange for vi ikke havde nok.

Og hvis i skal have noget ud af ham med den store og de andre kan i bare gå ind og gøre jer lækre med eller uden trusser, så skal Claus og jeg nok ordne grillen.

Hvordan aftenen forløb får i efterfølgende, men både Jane og Mette var lækre og fik deres lyst stillet.

porno med danske piger