Taget mod sin vilje

SPAR MANGE PENGE

Tit fantaserede han om at det var ham, og ikke det skide legetøj der var oppe i hende. Han ville så gerne, men fik nok aldrig chancen! Den aften havde han som så mange andre gange kigget…

Han lå i sengen, det var mørk der ude, men han kunne stadig ikke sove. Billederne kørte gennem hovedet på ham, som en film på repeat. Det var frustrerende, skræmmende, men på sammen tid også ophidsende. Den sidste del skammede han sig lidt over, men så længe ingen vidste det, så var der ingen grund til at vise det, eller fortælle hele verden om det. Han ville holde det hemmeligt. Sagde han noget til nogen ville de hurtigt finde ud af hvad hans yndlings hobby var, og det kunne for guds skyld ikke ske!!! For det første var det ikke noget han i sit 22 årige liv havde hørt nogen snakke om andre end i pjat eller halv seriøse samtaler, og for det andet, kunne det jo tage helt mulighederne fra ham. Så ville han hellere holde hemmeligheden for sig selv, og lade den stakkel klare sig selv.

Billederne tog form når han lukkede øjnene. Han kunne se Aino’s lyse hud for sig. Kunne se hvordan hendes former nærmest opfordrede ham til at komme over og røre! Men det var umuligt. Det vidste han. Hun var nok omkring de 30 og havde aldrig så meget som set på ham når de gik forbi hinanden. Hun vidste ikke han eksisterede. Hun boede i blokken overfor. Han kunne se lige ind i hendes lejlighed. Det eneste sted han ikke kunne holde øje med hende var når hun gik ud i gangen og så på toilettet. Det gjorde ham dog ikke så meget. Lidt privatliv skulle hun da også have. Han kendte pigen der boede oven på Aino, så det var vel naturligt at han havde overvejet at hoppe ned hendes altan, hvor døren næsten altid stod åben om sommeren. Han ville installere et lille bitte kamera på Aino’s badeværelse så han kunne se med når hun også gik i bad.

SEX I DAG?

Men den aften var det sket noget helt andet. Han havde ligget som han plejede, i sengen, med persiennerne næsten lukket. Han var sikker på at hvis bare der var helt mørkt, så kunne Aino ikke se ham. Han lå på maven, og i takt med at hun tog tøjet af, voksede hans pik. Det var den bedste måde at se Aino på, men bestemt ikke den bedste måde at onanere på. Normalt ville han ligge og se på hende til hun faldt i søvn, og så lade sig selv komme med hende i tankerne. Hun trak også altid persiennerne ned, men aldrig helt ned, som alle de andre. Fra hans vindue kunne han ligge og kigge lige ind på hende når hun lå der i sengen. Det var et flot syn. Hun havde startet med at tænde hendes bærbare, og sad med den i et par min. Så havde hun fundet hvad hun skulle bruge, og fandt legetøj frem. Han elskede at se hende bruge det. Tit fantaserede han om at det var ham, og ikke det skide legetøj der var oppe i hende. Han ville så gerne, men fik nok aldrig chancen! Den aften havde han som så mange andre gange før bandet hende langt væk. Han brugte så meget tid på hende, på at se hende, tænke på hende, fantaserer om hende. Hun var nærmest blevet en besættelse. Hvem satan troede hun at hun var, sådan at vrage ham fra bare fordi de ikke kendte hinanden. Eller retter, hun ikke kendte ham! “En eller anden burde sætte den ludder på plads” havde han mumlet for sig selv. Hans nosser havde været ved at springes.

Hun havde ligget der, pæn og nydelig, som altid, med alt muligt oppe i sig. Han kunne se på hende at dagen snart var ved at slutte med at brag. “Skide beskidte tøs” havde han vist nok også fået mumlet. At sige det tændte ham mere end at tænke det. Men så skete der noget. Hun reagerede på noget, lagde legetøjet fra sig og gik ud i gangen til hoveddøren og badeværelset. Selvfølgelig der hvor han ikke kunne se noget. Var hun allerede kommet? Var det det? Der gik meget lang tid mellem hun skuffede ham, men det kunne jo være dette var en af de gange. Han lagde sig om på ryggen og tog sign stive pik i hånden. Nu var det hans tur. Han husker hvordan han i et split sekund ønskede at hun også kiggede over på ham, men i samme nu blev han revet ud af de tanker. Han hørte et skrig fra Aino’s lejlighed!! Hurtigt fik han drejet sig om på siden, så han kunne se hvad pokker der skete.

Hun var ikke længere alene. Der stod en ældre mand og holdte om hendes nøgne krop. Ikke på nogen kærlig måde, nærmere som om at manden holdte hende fast. Som om at hun ikke skulle løbe. Han kunne høre hun råbte noget, men kunne ikke høre hvad. Det var åbenbart ikke noget godt, for den ældre manden, der var midt i 30erne, skubbede hende hårdt over på sengen. Nu sad hun på sengen og så nærmest lidt ked ud af det. Hun kiggede ned i jorden, og den mandlige skikkelse der stod foran hende befamlede hende groft. Han kunne se at hun ikke brød sig om det, men ældre mand var ligeglad. Hun prøvede at holde hænderne fra kroppen, hvilke dog ikke hjalp, og til sidst lod hun den ældremanden få hvad han ville fra hende.

Over på den anden side lå den ensomme unge mand nu og var i syv sind. Det var tydeligt at se hvad der nu skulle foregå. Han burde gøre noget!! Hans hånd var stadig om den stive pik, og at se mandens hænder på Aino fik virkelig blodet til at flyde! Men han burde gøre noget! NU! Han var som forstenet. Det eneste der virkede på ham var hans pik, og den hånd der langsomt begyndte at kæle for den. Han kunne se hvordan den ældre mand tog for sig af retterne. Den ene hånd var på Aino’s bryst, og den anden mellem hendes ben. “satans” mumlede han. Det ville han gerne se fra den rigtige vinkel. Aino’s ansigt gad han ikke rigtig se på. Hun så bare trist ud. Som om at hun ikke ønskede det der skulle ske. Men en pik var vel en pik. Om den så var af plastik eller på en levende mand. Han kunne ikke rigtig se forskellen. Nu slap hun jo for at skulle lege selv. Desuden havde han efterhånden set så mange forskellige mænd være op i hende, så en fra eller til skulle vel ikke gøre det store. Det var jo en af de ting han godt kunne li ved hende. At hun sådan bød sig til. “Den lille ludder” fik han mumlet. Han kunne se at den ældre mand tog fat i hendes hår og trak hende ned på gulvet. “Ja, sut så den pik din tæve” mumlede den unge mand. Hånden kørte nu per automatik. Aino suttede i et stykke tid. Det føltes som en evighed. Heldigvis havde den ældre mand fået hende op på sengen, med røven i vejret medens hun servicerede ham. Direkte udsyn til den fisse han efterhånden kendte bedre end de fleste. Han fantaserede om at have pikken i Aino medens den anden mand kneppede hende i munden. Da Aino på et tidspunkt fik tvunget pikken for langt ned i halsen, så hun ud som om at hun var ved at kaste op. Det gjorde underværker ved begge de stive pikke. Den ældre mand vendte hende nu med siden til vinduet og besteg hende. Aino lå med røven i vejret, og kiggede tomt for sig ud af vinduet. Græd hun? Det kunne godt se sådan ud. Hun blev kneppet. Meget. Hårdt. Og længe. I den anden blok, på det næsten tomme værelse bredte der sig en sød duft at safter, og den unges mands hånd var helt våd af præ sperm. I så lang tid havde hun tirret ham med sign krop. Sat sig selv op på et uopnåeligt niveau. Ladet ham se, uden at kunne røre. Nu fik hun endelig som fortjent. Nu fik hun sgu den straf hun burde have fået langt før. “Det er hvad der sker mår man lader alle se sig, min skat” sagde han stille. Den ældre mand smed hende om på ryggen. Den ene hånd brugte han, som hele tiden, til at holde hendes hænder med. Den anden lå nu godt placeret rundt om hendes hals. Han kneppede hende igen. På et tidspunkt overvejede den unge mand om Aino ikke snart ville gå i stykker. “Så meget pik kan en pige sgu da ikke holde til” kom det ud af ham.

Aino græd nu åbenlyst. Det så ud som om at hun tiggede den ældre mand om at stoppe. En flad fik hun som svar, og det fik tårerne til at flyde fra hende. Den ældre mand slap taget om hendes hals, og trak sig ud. Han sagde et eller andet kun de kunne høre, og Aino tog hans pik i munden igen. Fra det andet vindue kunne den unge mand se hvordan der løb sæd ud af hendes røv og ned over hendes fisse. Det var bare for meget! Nosserne trak sig helt sammen, og en varme spredte sig ud i resten af kroppen på den unge mand. Han kunne mærke hvordan væskerne banede sig vej fra hans fyldte nosser, og ud over hans mave. I lang tid lå han bare det. Han lå med sæd på maven, pikken i hånden, og øjnene stift rettet mod Aino’s beskidte kusse. Den ældre mand havde nu fået hvad han ville have, tog tøj på, spyttede Aino i ansigtet, grinede og gik. Hun så helt fortabt ud, og brød nu i gråd. Persiennerne på den anden side blev nu lukket. Den unge mand kunne ikke holde ud at se hende være ked af det. Tænk engang… Hans Aino var blevet voldtaget. Hun var blevet taget i alle hendes huller. Pikken begyndte at dunke igen ved tanken. Nu ville han helt sikkert have det kamera installeret! Hvis man bare sådan kunne tage hende, kunne han vel også gøre hvad HAN ville!! Det skulle blive godt. Han ville have et trådløst. Han ville vise det til vennerne, og så ville de vide at hun var hans! Ja, det var sådan det skulle være. Ved at lade han se hvad hun havde ladet den anden mand gøre var hun selv skyld i at hun nu var fredløs. Inde i håbede han på at den ældre mand ville komme igen. Ellers skulle han nok finde en der ville!!

porno med danske piger