Trekants fantasi bliver virkelighed

SPAR MANGE PENGE

Pludselig da vi ligger og kæler for hinanden, mærker jeg en hånd på min ene balle. Det kunne ikke være Martins da han er i fuld gang med at oversutte mine bryster. Jeg lader som om…

Jeg vil nu fortælle om en oplevelse jeg havde for omkring to uger siden. Jeg (Maria) bor sammen med min kæreste Martin i vores egen lille lejlighed. Jeg er 21år og han er 23år.

Det var en fredag aften og jeg og nogle veninder havde aftalt at tage i byen. Jeg gør som altid meget ud af mig selv inden jeg tager i byen, og denne gang skulle heller ikke være nogen undtagelse. Jeg føler mig mest fræk når jeg er helt glatbarberet, og har derfor gjort meget ud af at barbere min mis og mine lange ben, så de bliver helt silkebløde. Det er en dejlig følelse at være helt glat, man føler sig mere indbydende over for andre fyre, når man er i byen, selvom jeg godt ved, at jeg ikke vil komme til at lave noget med nogen af dem jeg falder i snak med. Jeg iklæder mig som altid en fræk g-streng, og noget udfordrende tøj. Denne gang en lårkort kjole med dyb udskæring, så min kavalergang bliver godt fremhævet. Hvad angår g-streng, så synes, jeg det er en fræk tanke, at vide, at jeg “næsten” er nøgen under den frække kjole. Og jeg ved fra min kæreste, at lårkort kjole med en fræk g-streng under, er noget der tænder de fleste fyre. Så nu ved i det piger;). Efter jeg har stylet mig selv, tager jeg de højeste stiletter på jeg har. Derved får jeg en sexet gang, og tilmed får min numse det sidste pift op i vejret, så den strutter indbydende.

Klokken er 22:00 og jeg har aftalt at mødes med pigerne i byen 22:15. Jeg kysser Martin farvel, der sammen med en kammerat (Nick), får lidt øl og spiller noget Playstation. Jeg kan mærke, at de to fyres blikke følger mig intenst da jeg smutter ud af døren. Da jeg lukker døren, kan jeg høre de to fyre griner fjoget til hinanden. Det bekræfter mig i, at jeg er meget tiltrækkende i aften.

I byen sammen med pigerne, får vi stille og roligt drukket nogle genstande, så vi bliver lettere beruset. I takt med at det bliver senere på aftenen får vi kørt mere alkohol ned, og det er ingen hemmelighed, at jeg bliver temmelig liderlig desto mere jeg får. I løbet af aftenen får jeg flirtet med nogle fyre, der dog heller ikke ligger skjul på at jeg er meget fræk. Disse komplimenter gir en kildende fornemmelse i min mis, og til min store overraskelse kan jeg mærke, at mine g-strengstrusser er helt gennemblødte af mine safter. Det føles som om mine safter kunne ville løbe ned af benet i hvert sekund. Jeg fantaserer mere og mere om sex som aftenen skrider frem.

SEX I DAG?

Da klokken bliver 03:00 beslutter jeg mig for at tage hjem til min kæreste og få noget pik. Da jeg halvberuset kommer ind i soveværelset, ser jeg at både Martin og Nick ligger i sengen. Jeg smider mit tøj og ligger mig i sengen, kun iført min g-streng og min bh. Jeg ligger mig mellem de to fyre da der er mest plads i midten af sengen. Jeg kravler diskret ind under dynen til Martin der lidt efter vågner op da jeg kører min hånd ned til hans pik. Han vender sig om så vi nu ligger på siden og kigger på hinanden. Han er ikke et sekund i tvivl om at jeg er liderlig efter pik. Vi begynder at kysse hinanden, og Martin udforsker min krop med sine bløde hænder. Alt dette imens Nick ligger lige ved siden af og sover. Martin fører en hånd op på min ryg og løsner min bh, så jeg kun ligger i min g-streng. Jeg er meget liderlig nu, og jeg kan mærke jeg bliver mere og mere våd.

Pludselig da vi ligger og kæler for hinanden, mærker jeg en hånd på min ene balle. Det kunne ikke være Martins da han er i fuld gang med at oversutte mine bryster. Jeg lader som om jeg ikke mærker hånden på min balle og nyder at mine bryster bliver oversuttet. Nick har nu lagt sig tættere på mig og får virkelig gramset på min numse. Jeg ligger stadig med ryggen til Nick og er overbevist om at Martin ikke ved hvad der foregår bag mig. Nick trækker langsomt min g-streng til side, og lader en finger glide ind i min fisse sprække, som er helt gennemblødt af mine safter. Jeg begynder langsomt at gnide min bagdel bagud, for at vise Nick at jeg vil have hans finger op i min fisse. Martin bemærker ingenting han har bare travlt med at sutte mine bryster. Hvad mere kan man ønske sig? Jeg ligger sammen med to fyre der begge er fuldt optaget af mig. Jeg lader det hele ske, for jeg er ekstrem liderlig. Faktisk har Martin og jeg snakket om, at tage en ekstra fyr med i sengen, da vi begge synes denne tanke er meget fræk. Det har altid blevet ved fantasien, og jeg ved Martin vil tænde utrolig meget på at se mig have sex med en “anden”, bare han selv er med.

Jeg kører min fisse frem og tilbage på Nicks finger. Jeg tænker at jeg bare må ha’ den finger op i min driv våde fisse. Langsom fører Nick sin finger ind i min fisse så jeg giver et lille hvin. Martin kigger op og ser at Nick er i gang med at fingerkneppe min fisse. Jeg tager fat om Martins pik og kan mærke en voldsom reaktion i pikken da han ser at, Nick er i gang med mig. Det tændte ham virkelig. Jeg ligger mig om på ryggen med benene spredt og giver tegn til at de skal tage mig. Martin sætter sig over mig og giver tegn til at jeg skal sutte hans pik. Imens har Nick taget mine trusser af, så jeg nu ligger helt nøgen. Nick fører to fingre op i men fisse, og begynder at køre dem op og ned. Der kommer med det samme smaske lyde. Jeg vrider i kroppen af bare nydelse og kommer med nogle lange støn. “Åhhh drenge, ta’ mig”. Nick tager langsomt sine finger ud og begynder at slikke min fisse. Det er virkelig dejligt. Det er en helt anden måde end jeg er vant til fra Martin. Mine safter løber ud af mig af liderlighed. Nick kan ikke undgå at slikke dem i sig. Jeg er lige ved at komme i en kæmpe orgasme, da Martin beslutter sig for at kneppe mig. Øv tænkte jeg, jeg var så tæt på at komme. Jeg sætter mig oven på Martin og lader langsomt min fisse omslutte hans pik. Jeg kører min fisse langsomt op og ned af hans pik, og jeg kan se på ham at han nyder det. Hans pik er helt sølet ind i mine safter. Det glider fantastisk. Martin udbryder “kæft hun er våd, hvad har du gjort ved hende Nick”? Nick smiler frækt til mig mens han rejser sig og får mig til at sutte hans pik. Nick har en kæmpe pik, men jeg kan lige ha’ den i munden. Det er frækt, for jeg ved at når Martin har kneppet mig så venter Nick. Hvem vil da ikke prøve en kæmpe pik?

Jeg er fyldt til bristepunktet, min frækkeste fantasi er gået i opfyldelse alt imens jeg er godt beruset. Bliver kneppet at min kæreste mens jeg sutter hans kammerat. Jeg sætter tempoet op og rider Martin til en kæmpe orgasme. Han sprøjter sin sæd op i min fisse. Han trækker sig ud og hans sæd løber langsomt ud af min fisse. “Du er så fræk min skat”, siger Martin til mig. “Vis Nick hvor god du er til at kneppe”, smiler Martin. Jeg har helt sommerfugle i maven, over at vide at jeg nu skal have sex med Martins kammerat. Martin rækker ned i nat skuffen og finder et kondom frem og rækker det til mig. Nick sætter sig på sengen og lader mig sætte kondomet på. Det er lige før kondomet er for lille til Nicks store pik, men det lykkes mig at få det på. Nick skubber mig ned i sengen mens Martin sætter sig på sengekanten og kigger på. Jeg strutter med røven for jeg er godt klar over, at han vil tage mig i doggy style. Han lader pikken rammen min fisseåbning uden at køre den ind i min fisse. Jeg strutter mod med numsen for at vise ham at jeg vil ha’ hans pik. Han pirrer mig og bliver ved med at lade sin pik strejfe min fisse. Jeg bliver mere og mere liderlig, og det drypper nu ud af min fisse, med sæd fra Martin og mine egne safter. I et kæmpe stød lader Nick sin pik køre helt i bund i min fisse. “Nå, var det det du gerne ville have”, griner han fælt, mens jeg gisper efter vejret. Han kører i dybe stød sin pik ind og ud af min fisse. Jeg er i den syvende himmel. Nu ved jeg hvad det vil sige at blive fyldt ud. Hans store pik gnider hårdt mod mit g-punkt i hvert stød, hvilket gør at jeg er i total ekstase. Han har fuld kontrol over mig, og kan gøre med mig hvad han vil, jeg vil bare ha’ mere af hans store pik. Mit liderlige udtryk over at have sex med Nick, har tændt Martin igen. Hans pik står ud i luften. Det er nu Martins tur til at blive suttet, mens Nick knepper mig i doggy style. Martin er fuldstændig tændt igen, men han kan ikke holde liderligheden tilbage. Det er simpelthen for frækt for ham at se mig blive kneppet af hans kammerat. Han kommer i munden på mig med sin sidste ladning. Jeg sluger hans sæd og smiler til ham.

Nick har nu taget greb om begge mine hofter og knepper mig helt vildt. Det er virkelig dejligt, og jeg kan mærke en orgasme nærme sig. Jeg stønner at han skal blive ved, hvilket han gør. Jeg eksplodere i en voldsom orgasme. Min fisse trækker sig sammen i heftige stød, og Nick kan næsten ikke holde sin pik i min fisse pga. mine enorme sammentrækninger i fissen. Min orgasme bliver ved i et minut, mens Nick bare klør på. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er den voldsomste orgasme nogensinde. Jeg ligger helt udmattet på sengen med røven i vejret, mens jeg bliver brugt af Nick. “Hvor er du fantastisk fræk skat”, lyder det fra Martin, mens jeg sender ham et takkende blik. Nick fortsætter med at pumpe løs i min dryppende fisse. Han trækker sig ud og ligger mig om på ryggen, så han kan tage mig forfra. Han sætter sig på knæene og tager fat i mine ben med den ene hånd så de stritter op i luften. Min fisse er helt blottet fra hans synsvinkel. Han rykker tættere på og stikker sin pik ind i min fisse. Hans store pik stimulerer mig fuldt ud. Jeg beder Nick om at kneppe mig. “Det er en fræk kæreste du har Martin, hun er super go’ til at kneppe. Hun tager bare imod”, smiler Nick til Martin. Jeg tænker for mig selv, at man ville da snyde sig selv hvis man ikke greb muligheden for en trekant, nu hvor den perfekte lejlighed byder sig.

Mine bryster bølger frem og tilbage i takt med at Nick kører sin pik ud og ind. “knep mig”, siger jeg beskidt, “knep mig”. Det får ham til at sætte tempoet op. Jeg kan mærke på ham at han er ved at komme. Lige inden han kommer, trækker han sig ud, river kondomet af, og sprøjter sin sæd ud over min nøgne krop. Jeg sætter mig op og sutter den sidste sæd ud af hans pik. Martin rejser sig og giver mig et kys. “Jeg elsker dig skat” siger han.

Vi havde alle tre en fantastisk oplevelse. Min og Martins fantasi gik i opfyldelse, og det var virkelig lige så frækt som i fantasien. Så piger hvis den rigtige chance byder sig, så grib den…

Held og lykke
Maria

porno med danske piger