Udnyttet og ydmyget af dullen

SPAR MANGE PENGE

Jeg føler mig ydmyget, men ude af stand til at kunne gøre noget ved det. Kamilla sætter kameraet fra sig og svinger sin pisk mod mig, så den ramme ved siden af min penis…

En scoreaften blev til mere end bare kys og kram. Nå men for at begynde et sted, så begyndte det hele som så mange andre byture. En flok gutter og en masse sprut.
Gennemsnitsalderen på os er 20 år, og vi er nok det man vil kendetegne for popdrenge. 
Som aftenen skrider frem, begynder også kvindesnakken, og der bliver hurtigt aftalt en scorekonkurrence, hvor man skulle knalde en tøs man mødte i byen. Og her må jeg hellere fortælle, at man som vinder ikke vandt noget, men at man derimod som taber skulle gå nøgen ned til nærmeste blomsterhandler og købe en enkelt rose, og så gå hjem igen.   
Vi er dog alle på det tidspunkt godt fulde og umådelig selvsikre i vores sag da vi stemmer for konkurrencen. 

Byen kalder og vi får bestilt en taxa, som kan køre os de få kilometer ind til Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor nattelivet er i fuld gang med at feste. Da vi ankommer og har fået betalt taxaen for turen, laver vi en kampråb og gå i samlet flok i gang med at spotte nattens kvinder. 
Efter at have vandret lidt ned af diskoteksgaden beslutter vi os for, at gå ind på diskuteket Zwei Grosse Bierbar, hvor musikken er høj, og pigerne feststemte. Vi er vist alle enige om at det høje musik give os en højere odds hos pigerne, der derfor måske ikke i samme grad bemærker vores fuldskab. 
En kammerat og jeg går op og bestiller øl til flokken og ber dem om at finde et sted at sidde. Det er ikke sådan lige at få fat i de 6 øl, men langt om længe kommer de endelig til syne. Vi får moslet os frem til de andre med vores øl, og til stor forundring har de fundet et bord hvor der allerede sad nogle snaksagelige kønne tøser ved. Der er kun 2 minusser. 1) Der er kun 4 piger, og de andre 4 af gutterne, der ikke bestilte øl. 2) der er næppe plads til mig og min kammerat. 
Min ølmakker stiller sig dog ved bordenden og prøver at følge med i den igangværende snak til dels også kaldet for råb. Jeg derimod bliver dog lidt mut over situationen og spørger de andre gutter om de ikke er med på at flytte et sted hen hvor der er plads til os alle. Den ide er jeg dog alene med og bliver lettere ignoreret, hvilket jeg bliver ret irriteret over. Jeg lader dog som ingen ting og tænker, at det må de fandeme selvom og fuld som jeg er, beslutter jeg mig for at trave hjemad. 

SEX I DAG?

Jeg sjåsker ud fra diskoteket og op af Gaden, hvor jeg beslutter, at tage bussen i stedet for at gå hjem som først planlagt. På vej ned til torvet hvor bussen holder, møder jeg mange fulde mennesker arm i arm og hånd i hånd, der støtter hinandens fuldskab gennem gågaderne. Til min overraskelse ser jeg så en pige sidde lidt inde i en gyde, og konstaterer hurtigt at hun sidder og græder. Jeg går først videre, men får så medynk og går tilbage til pigen og spørger om hun er okay. Hvilket hun jo egentlig ikke gør. Hun svare ja til at hun er okay. Men det lader jeg mig ikke forsvinde af, og sætter mig derfor ved hendes side.
Jeg spørger om hvad hun hedder og hun svare hurtigt at hun hedder Kamilla. Jeg præsenterer hurtigt igen med mit navn Dennis. Hun smiler til mig og jeg kan se at hun allerede er stoppet med at græde. Jeg smiler igen. Jeg er lidt i tvivl om det er fuldskab eller om jeg ren faktisk kan mærke et bånd i mellem os, i hvert fald så går snakken hurtigt i gang som havde vi kendt hinanden i årevis.
Min arm glider efter kort til om bag hendens ryg hvor jeg holder om hende, og først der opfatter jeg faktisk hvilken kaliber hun er af. Hun er nok det man vil kalde godt i stand, og med et meget make-up-fyldt ansigt, men egentlig køn nok. Tidligere på aftenen ville gutterne og jeg nok have kaldet hende en fed dulle, men det var før alkoholen. 
Hun gengælder min armlæggelse med et kys på min kind, hvilket der ret hurtigt fører til gensidigt kys. Men til syneladende er hun ikke kun ude på kys og jeg bemærker derved at hun får lagt en håndflade på mit skridt som hun grådigt klemmer sammen til en langsomt handjob. Jeg gengælder selvfølgelig ved at pålægge min hånd på hendes bryst og hvor jeg grådigt ældter dem en efter en. Jeg spørger, med et blink i øjet, om ikke hun har et sted vi kan gå hen. Og tilfældig vis har hun en lejlighed lige rundt om hjørnet hvor hun bor heeelt heeelt alene. (YES tænker jeg, den er hjemme i aften). 
Vi får væltet os op af trappen til lejligheden ravende på hinandens kroppe. Da vi kommer op spørger hun om jeg vil have en drink inden vi går videre med festlighederne. Jeg takker ja, med bemærkningen at den gerne må være stærk. Hun smiler og siger at jeg bare kan sætte mig inde i stuen til venstre for os, og at hun så vil lave drinken til os imens. 
"Deal" siger jeg og går ind og kaster mig i sofaen og veltilfreds venter på Kamilla. Det varer ikke mange minutter før hun kommer tilbage med to glas, et til os hver. Hun smiler og vi smager på dem. Drinken smager af saft, men jeg klager ikke, da jeg nødig ville virke uhøflig, nu hvor hun havde taget mig med hjem i sin lejlighed. Vi flirter og snakker lidt tid imens drinksene glider ned, og jeg bemærker næsten ikke at jeg tilsidst sidder og mumler med lukket øjne hvor efter jeg tilsyneladende er faldet i søvn…

Langsomt begynder jeg at føle mig selv lidt igen eller rettere sagt mit hoved begynder at vågne lidt op igen. Da jeg åbner øjenene er jeg helt forviret og aner ikke hvilket rum jeg ligger i, kun at det er hos Kamilla og at jeg ligger nøgen. Da jeg bemærker at jeg er nøgen, prøver jeg af flovhed at holde for min pik, men mærker at jeg er spændt fast til sengen med reb. Som om det ikke skulle være nok, så har jeg fået placeret det man vist nok kalder for en Gag-bold i munden, så jeg ikke kan tale eller råbe om hjælp. Mumlende og savnlene ligger jeg og prøver at kalde på hjælp, men i det samme kommer Kamilla ind igen. Hun har sat sit hår op i en stram hestehale, og hun har skiftet tøj til noget tætsidende latex i ren sort. 
Hun står med en flerhalet pisk i højre hånd og venstre hånd har hun placeret ved sin hofte. Hun griner håndligt da hun efter lidt tid har ydmyget mig med sin stilhed. "Du er som alle andre fyre, kun ude på en ting", siger hun. "Hvordan kan man have så lav en moral at man kan få sig til at udnytte en grædende og ulykkelig pige". Jeg er ude af stand til at svare, og ryster derfor hysterisk på hovedet. Jeg føler mig lokket i en fælde. Hun ved tilsyneladende hvad jeg tænker, fordi hun peger over på den ene væg, hvor en stor billederamme hænger med en af nøgne mænd der ligger som jeg, bundet nøgen fast til selv samme seng som jeg ligger i. Jeg kigger desperat hen på Kamilla igen, hvor efter at jeg konstaterer at hun står med et kamera i hænderne, og i selvsamme øjeblik tager et billede af mig. 
Jeg føler mig ydmyget, men ude af stand til at kunne gøre noget ved det. Kamilla sætter kameraet fra sig og svinger sin pisk mod mig, så den ramme lige ved siden af min penis. Jeg stønner af smerte, men jeg forgæves råber stop. Det får hende dog til at svinge et pisk mere på modsatte side. Dette gentager sig en 5-6 gange hvor efter at hun stopper smiler skummet til mig. Mine øjne har allerede klemt adskillige små tårer ud, hvilket hun ikke tager sig hensyn til. Hun tager nu en fjernbetjening frem, og smiler om ikke muligt endnu mere lumsk end før. "Nu skal vi have det rigtig sjovt", siger hun og kigger på fjernbetjeningen. 
Hun trykker på en knap og i samme øjeblik kan jeg pludselig mærke en snurreren fra min numse. Umiddelbart har hun placeret en dildo eller buttplug i mit anus. og i dette øjeblik ligger den og summer løs hvilket der generende men samtidig dejlig kildende får min penis til at rykke på sig. Hun griner hånligt da hun ser min begejstning og kviterer efterfølgende med et par pisk på mit bryst. jeg glemmer vibratoren igen da smerten er større end liderligheden, men det får jeg kun lov til at få sekunder, da hun skruer fjernbetjeningen umiddelbart op på maks. og mit røvhul efterfølgende kilder så dejlig frækt, at min pik få sekunder står helt stiv op af maven. 
Kamilla kommer nærmere og kravler ind over mig. Hun griner igen, og river mig med sine spidse negle henover mine brystvorter, hvilket gør meget ondt. Hvisker pirrende i mit øre: "Nu er det min tur til at blive kildet". Jeg undre mig over bemærkningen men hurtigt får hun smidt underdelen af latex-tøjet og hendes fede lår og baller kommer til syne. Jeg ser hurtigt at hun er tændt over situationen og at hendes væsker løber ned at lårene. Hun op på mig og placerer sin fisse over min mund. Jeg fatter hentydningen og begynder at slikke safterne i mig, men døjer dog med at få vejret, hun løfter sig dog for en kort stund, da hun kan høre at jeg ikke kan trække vejret. 
Dette gentager sig i nogle minutter og jeg er ikke i tvivl om at hun nyder det. Hun flytter sig efterfølgende lidt frem hvorved min tunge nu pludselig slikker på hendes analåbning. Først væmmes jeg, men bliver ret hurtigt igen opstemt af hele situationen og kan igen konsentrere mig om hendes behov plus mit vibrerende røvhul. Jeg mærker nu hendes røvhul stramme sig helt sammen og jeg kan høre på hendes vejrtrækning at hun er i en orgasme, og mærker hurtigt at safter løber ned af min hals. Hun kravler væk fra mig hvorefter hun får stablet sig på benene og står nu med ryggen til mig og fumler med et eller andet. 
Jeg finder dog hurtigt ud af hvad hun roder med, da hun vender sig om og hun står og stritter med en strap-on spændt om hoften. Jeg tror mine øjne indikerer hvor angst jeg pludselig er, men igen tager hun ikke hensyn til mig. "Nu skal du føle hvordan det er at være en ulykkelig kvinde!" siger hun grinene. Hun hiver det der er en butplug ud af min numse, og smider den på jorden. Derefter tager hun en tube glidecreme og smørrer strap-on-dildoen godt ind, hvorefter hun spreder mine ben og sætter dildoglansen ved min åbning. Jeg kan se hun nyder magten, og hun ser nærmest ikke mig, jeg ligger der bare som et andet sexlegetøj, der bare venter på at blive brugt. 
Nu presser hun dildoen ind, og i et kraftigt tryk, får hun presset dildoen helt op i mig. Jeg prøver at råbe smerten væk, men gaggen blokerer mig. Mine øjne løber i vand, og hele min krop spænder. Nu begynder hun at bevæge dildoen frem og tilbage, og i starten føles det som evigheder af smerte, men efter lidt tid omvender smerten sig til liderlighed og jeg mærker hvordan min penis igen løfter sig. Det bemærker Kamilla og tager fat i den. Hun bruger nu min penis som håndtag til at presse sig hurtigere op i min endetarm. Mild sagt vil jeg sige at jeg bliver gennempulet, og jeg nyder det! Jeg stønner villigt og hun kviterer ved at tage min gag af munden.
Hun slår mig nu med flad hånd på pikken og siger at jeg skal fortælle hende hvormeget jeg nyder det. Hun boller mig grådigt videre og jeg fortæller hende hvor meget jeg elsker at få hendes pik i røven. Jeg stønner højlydt og i mens hun boller mig, gnupper hun både sin egen fisse inden under sin strap-on, og spiller min pik af. Det ender med at hun får en orgasme og i samme øjeblik kommer jeg. Mine øjne flakker og min krop spænder sammen. Min sæd lander i lange striber på min mave. Kamilla tager sin hånd og tørre sæden op i sin hånd hvorefter hun putter det op i min mund, som villigt tager imod. Hun beder mig fortælle hvor meget jeg elsker at blive kneppet i røven og at sluge sæd. Jeg fortæller hende, at det er det bedste sex jeg nogensinde har oplevet. 
Nu ligger hun sig ved min side og ligger sig havlt ind over mig. Jeg føler igen vores kemiske bånd, og selvom jeg er spændt fast i kryds, mærker jeg alligevel hendes varme. Vi ligger sådan i en 5 minutters tid, og jeg kan se i gardinhjørnerne at der er blevet lyst igen. 
Hun kigger nu på mig og hvisker stille til mig, om jeg kan se bamsen ovre på skænken. Det kan jeg sakkens og ser spørgerne på hende. Hun siger så: "Bamsen har et vidiokamera i sig, og det har filmet hvordan du elsker at blive kneppet i din røv som en rigtig lille luder". Jeg mærker hvordan mit hjerte hamre løs af panik og igen ydmygelse. "Hvis du nogensinde opsøger mig, eller kontakter mig så vil denne aften blive foreviget på nettet, hvor alle du kender som ser porno vil kunne finde den på samtlige hjemmesider, og de vil kunne se hvor grådigt du sluger din egen sæd i dit". Jeg er forvirret og angst for hvad hun finder på. Hun går ud i køkkenet og finder en køkkenkniv frem. Hun kommer ind i soveværelsen igen, med kniven i hånden og siger at jeg skal forsvinde fra hendes lejlighed med det samme. Hun skære mig fri for reb og truer mig hurtigt ud i opgangen. Jeg spørger til mit tøj og hun siger pludselig kærligt med et blink i øjet. "Dit tøj ligger for enden af trappen, tak for i nat". 
Døren bliver smækket bag mig og panikken stiger yderligere hvorefter jeg spurter ned af trappen hvor jeg heldigvis finder mig tøj. Panikken falder til ro, og jeg går ud af opgangen. Jeg mærker nu hvordan min røv er blevet misbrugt og hvordan smerten stiger for hvert lille skridt. Men i det samme kan jeg mærke min penis masse sig på under cowboybukserne. og heldigvis er det tidlig morgen så jeg finder en stille opgang hvor jeg  hiver pikken frem og endnu engang får en udløsning. Jeg styrer sæden mod min hånd hvorefter jeg grådigt endnu engang sluger sæden.
Jeg kommer hjem og får lagt mig i sengen hvorefter jeg falder i søvn med det samme! 
Dagen efter vågner jeg op. Jeg vil tjekke min telefon for beskeder, men den er løbet tør for strøm så jeg sætter den i opladeren. Og venter på den tænder. Da den endelig tænder, modtager jeg nattens beskeder fra et par af gutterne der spørger hvor jeg er blevet af. og netop som jeg læser beskederne igennem dumper en ny besked ind fra en af gutterne, der spørger om jeg kommer over til Søren om aftenen. Søren er ham der holdte førfesten dagen før. Jeg skriver "selvfølgelig" tilbage. 

Aften blev aften og sandhedens time kom. Hvem havde scoret og hvem havde ikke. Søren havde selvfølgelig haft en dame med hjemme i lejligheden, og de 3 andre som havde fundet bord på Zwei Grosse Bierbar havde også haft heldet med sig. Min ølkammerat havde kort tid efter jeg var smuttet, brækket sig og taget hjem. Og jeg, jeg påstod desværre også at jeg var taget hjem helt alene. 
Så taberne blev min ølkammerat og jeg, og det var bestemt ikke et kønt syn for blomsterhandleren der dagen efter med et smil på læberne kunne sælge 2 enkeltstående roser til os. 

Efterfølgende har jeg tænkt meget på Kamilla, og efterfølgende har jeg også et par weekender stået nær hendes lejlighed i weekenderne og luret om hun skulle have fundet nye ofre. Og efterfølgende har jeg set 2 fyrer bevæge sig ud af opgangen med tilsyneladende samme smerter i røven som jeg kender til. 
Hun har gjort mig besat at hende, og jeg har nu sneget mig over til hendes opgang for at få hendes fulde navn. Jeg kunne dog ikke finde en profil matchene til hendes navn, men jeg kunne finde en fanside med hendes navn, hvor hun uploader billeder af sig selv. Hver gang jeg jeg spiller pik, så er det til hendes dagligdagsbilleder som hun uploader, og det er altid med et par fingre i røven. Og jeg kan se på hendes fanside. at jeg ikke er den eneste der er besat. Hun har nemlig 352 fans..

Fortæl mig gerne hvad i synes…

porno med danske piger