Ung og beruset del.2

SPAR MANGE PENGE

Skubbede numsen frem, og idet jeg gjorde det stødte Poul frem med stor kraft, og hele hans store pik gik helt i bund i min fisse. Jeg gav et skrig, ikke fordi det gjorde meget ondt…

Vi lå nu på Pouls seng og slikkede hinanden, jeg havde aldrig prøvet nogen lignende, det var så liderligt, der gik elektriske stød gennem min krop. Jeg var tæt på orgasme igen, pludselig tog Poul min klitoris mellem sine læber, og kørte med tungen hen over den, det var mere end jeg kunne klare, – fik en orgasme der var større end jeg nogensinde havde prøvet før, og den blev bare ved og ved. Til sidst var jeg helt udmattet og jeg bad Poul om at stoppe.

Poul stoppede, og sad nu og aede mig på maven, og igen sagde han “du er jo kun en lille pige, men du har ild i kroppen” – Kunne du lide det? spurgte han. Jeg sagde at det var dejligt, og han havde været meget sød ved mig.

SEX I DAG?

Jeg kunne se at han stadig har meget berørt af situationen, men han var også meget liderlig, – hans store pik var stadig meget stiv, så jeg tog den i hånden og kørte lidt op og ned over den. Poul sagde “hvis du fortsætte med det så må du gå hele vejen” jeg sagde at det ville jeg godt, uden at vide hvad han mente, men han havde været så sød ved mig, og det var der ikke mange voksne der tidligere havde været, så jeg ville gøre alt for ham.

OK sagde han, og begyndte igen at røre ved min fisse, og det varede ikke længe før det igen var dejligt. Han spredte nu mine ben, og satte sig ned mellem dem, men det er jo kun en lille pige fisse, men den er så flotsagde han. Poul lagde sig nu ned over mig, han støttede på albuerne, og brugte hænderne til, at nuller mine brystvorter. Jeg kunne mærke hans store pik mod min fisse, og da jeg var meget våd gled spidsen ind mellem mine skamlæber. Der holdt han den stille lidt, han skubbede den så lidt længere ind, og holdt igen stille. For mig var det en helt ny fornemmelse, det var dejlig at have pikken der – Poul trak den lidt ud igen, og så ind igen – det blev han ved med et stykke tid, – han begyndte også at kysse mig med sin tunge inde i min mund, det var en sjov fornemmelse.

Da han havde kørt pikken frem og tilbage et stykke tid trak han den næsten helt ud, det ville jeg ikke have så jeg skubbede numsen frem, og idet jeg gjorde det stødte Poul frem med stor kraft, og hele hans store pik gik helt i bund i min fisse. Jeg gav et skrig, ikke fordi det gjorde meget ondt, men mere grundet overraskelsen. Han holdt den stille lidt og begyndte så at kneppe mig, i lange langsomme stød, og inden længe var det meget dejlige. Når han var helt i bund, kunne jeg mærke at det øverste af pikken ramte min klitoris. Jeg var nu meget liderlig igen, og Poul satte tempoet op, han pumpede løs i min fisse, og uden videre varsel fik jeg en kæmpe orgasme, og i det samme skreg Poul, “jammen lille pige jeg kommer”, og så kunne jeg mærke han sprøjtede oppe i min fisse. Han faldt sammen over mig, og sådan lå vi lidt, indtil Poul rulle rundt på ryggen. Han tog om mig og gav et ordentlig knus.

Jeg fik vasket min fisse for sperm, og lidt blod, fik mit rene og tørrede tøj på. Poul sagde at han ikke håbede at han havde gjort mig fortræd. Det kunne jeg kun sige nej til, “du har været meget sød ved mig, meget sødere end andre voksne” sagde jeg.

Jeg kunne nu gå hjem, en kæmpe oplevelse rigere,- og på trods af at jeg har prøvet en del seksuelt, siden – er denne den bedste.

Og så blev jeg for øvrigt ædru.

porno med danske piger