Utroskab i London (en fræk fortælling)

SPAR MANGE PENGE

Jeg har netop været på min første tøsetur til London sammen min gode veninde M. Vores mål med denne pigetur var at shoppe til vi droppede de steder i London, hvor man nu handler, når man besøger denne Metropol. Samtidig havde vi besluttet, at vi virkelig skulle hygge os med god mad, tøsesnak, masser af grin og latter. Udover at køre rundt i hele London i dobbeltdækker busser fra vores hotel og til centrum var vi i Soho, Harrods, i teater og se musical …. og så selvfølgelig lige forbi Buckingham Palace, så vi kunne sige til vores familier, at vi også havde set lidt af Englands historie, når vi kom tilbage til DK ….

Jeg er er kvinde i min bedste alder – 41 år gammel. Lever sammen med en dejlig mand og vores 3 skønne unger…Jeg er og har altid været min mand tro, og jeg elsker ham overalt på jorden…

Vi har et godt liv og ikke mindst et godt sexliv… Af en eller anden grund har jeg altid været hæmmet i min seksualitet og det er sådan at det i en alder af 41 år er noget jeg gerne vil finde ud af hvorfor. For mig har det været et tabu at være fræk og at have seksuelle drømme..

Min mand og jeg har dog igennem de senere år fået talt om vores forskellige fantasier. Selvom det har været svært for mig at erkende mine lyster, så er jeg så småt ved at acceptere, at jeg har en masse “forbudte” fantasier. En af de fantasier jeg har tændt mest på igennem mit liv som seksuelt aktiv, når jeg onanerer eller er sammen med min mand er fantasien om at blive taget til “fange” og blive misbrugt at 2 mænd – henholdsvis en svag og en dominerende mand.

Min mand og jeg har ligeledes haft en fræk fantasi om, at jeg bliver taget af ham og en anden mand. En fantasi som ophidser os begge meget… Jeg har haft en svær tid med arbejde og mit liv generelt. Derfor besluttede jeg at turen til London med min veninde M skulle være med til at fylde mine halvtømte beholdere op og derfor ville jeg kun tænke på at pleje mig selv og glemme alt omkring børn og arbejde…

Min mand og jeg snakkede lidt frem og tilbage om, hvad mit formål var med turen. Da jeg også har haft en del tvivl omkring min position som kvinde foreslog min mand mig om at slå mig løs, tage ud og danse og mærke efter om jeg ikke stadig var en attraktiv og fræk kvinde… Det var en tanke jeg ikke havde tænkt.

Han bad mig flirte, charme og danse så meget jeg havde lyst til. Sagde det var ok at lade en fyr tage mig på balderne, kysse mig på halsen hvis situationen bød sig. Lige før afrejsen gav min mand mig et carte blanche til principielt at gå hele vejen – altså til at kysse en anden mand og gå i seng med ham hvis lysten og muligheden skulle opstå. Det var jeg nu overbevist om at det ville den ikke, men jeg glædede mig meget til at komme ud og udforske mig selv og være flirtende…

Vi tog til London og blev indlogeret på Hotel. Dagstimerne gik med at shoppe, lidt sightseeing, selvfølgelig se en musical, spise på alverdens restauranter, cafeer osv…

En af de første aftener efter vi havde set musical blev vi kørt på et mondænt dansested i cykeltaxi af en indisk ung mand. M og jeg købte et par øl og dansede lidt med hinanden. Jeg kunne mærke at musicalen sad i kroppen på mig, min mands forslag om at slå mig løs kørte som en filmstrimmel i hovedet på mig, så jeg besluttede at skrue charmen på og slippe mig selv løs på dansegulvet. Jeg fik hurtigt øjenkontakt med en del forskellige mænd. Der var en gruppe unge fyre som indbyrdes snakkede om mig, ligesom der var et par forretningsmænd som kom tættere på mm. Jeg kunne se på deres liderlige blikke at de fandt mig “gamle” kone attraktiv og lækker. Da M. gik på toilettet gik der ikke få sekunder før jeg blev budt op til dans af en fyrene fra den unge gruppe. Han var høj, flot og god til at danse. Han virkede særligt ivig og havde et liderligt blik når han kiggede på mig. Jeg kunne mærke jeg nød at se hans liderlighed og pirrede ham yderligere ved ikke at lade ham komme for tæt på, selvom jeg selv kunne mærke varmen brede sig i min krop mens jeg slog mig løs med min pirrende dans og blikke. Lige som det gik allerbedst, og jeg var rigtig varm indeni kom M fra toilettet og havde fået en frygtelig hovedpine. Hun ville hjem og gerne have mig med….

Jeg overvejede kort situationen, min mands carte blanche, min varme i kroppen. Jeg havde kanon lyst til at blive…. men selvom jeg havde lyst og blev skuffet over at M ville hjem mens jeg havde det allersjovest, så tog fornuften over ved tanken om jeg kunne håndtere alle disse liderlige mænd alene og styre mit eget begær. Så jeg besluttede at gå med hende… Set tilbage tror jeg det var en god beslutning selvom skuffelsen sad i kroppen over ikke at fortsætte mit fliteri, da jeg var mest varm og havde de liderlige blikke fra mange forskellige mænd.

Det hjalp lidt at vi besluttede os for at leje en cykeltaxi til at blive transporteret hjem på hotellet i. Vi var omkring en halv times kørsel fra vores hotel og den stakkels cykeldriver fik da også sin sag for da han kørte os gennem Londons gader frem til vores hyggelige lille hotel denne råkolde efterårsnat og dette morede vi os herligt over mens vi sad med tæpper svøbt omkring vores bare ben i cykeltaxien.

Den næste dag handlede vi, spiste godt, hyggede os og tænkte tilbage på vores gode aften på dansestedet og vores tur i cykeltaxi. Ja faktisk gik vi forbi dansestedet næste dag, da vi skulle handle lidt i Covent Garden, og så fik jeg mange gode og varme tanker omkring aftenen forinden hvor jeg styrede og blev bekræftet af liderlige blikke på dansegulvet. Jeg var også denne dag glad for at jeg var taget med M. hjem på hotellet, for jeg er ikke sikker på, at jeg ville have kunne holde mig i skindet, hvis jeg var blevet, og så var min oplevelse af eufori måske blevet en anden. Efter en lang dag med fuldt program ovenpå en sen aften ville M gerne i seng tidligt, så vi blev enige om at gå på den nærmeste pub ved hotellet og få en drink for derefter at gå hjem i seng…

Vi var vel hjemme på hotellet ved halv ni tiden, hvor vi skiftedes til at tage bad. Vi gjorde os hver især lækre med en god makeup og godt med parfume. Jeg tog en fræk sort kjole på som min mand synes jeg ser fantastisk ud i. Derunder en sort push up bh, så brysterne sad rigtig god og struttende. På underdelen af kroppen iklædte jeg mig en fræk sort hofteholder med sorte silkestrømper som min mand elsker at se mig i og afsluttede med et par sorte g-stings trusser. Jeg følte mig rigtig lækker og fræk til at gå på pub J.

Udenpå den sorte kjole sluttede jeg af med en lilla kort blazer og et par fede mørkebrune højhælede støvler, som havde den fantastiske detalje, at de var købt for slik i en genbrugsforretning. Jeg lignede en rigtig høj skandinavisk frækkert med mit lyse hår og lange nye frakke, som min mand ville sige.

Godt staset ud tog vi nu ud og hentede mad og en flaske rødvin, som vi besluttede os for at indtage på sengekanten inden vi skulle videre på pub. Efter vi havde spist og drukket vin fotograferede vi os selv og hinanden. På dette tidspunkt var der en sjov og løssluppen stemning imellem os. Vi pjattede og grinede og havde det dejligt da vi gik over mod pubben…

Da vi ankom til pubben var det som om der gik et eller andet sug gik gennem lokalet. Det var tydeligvis hovedsageligt mænd, der var på pubben, hvilket ikke generede mig og tilsyneladende heller ikke M.

Vi fandt hurtigt et ledigt bord, hvor vi satte os ned, kiggede lidt rundt i lokalet som var fyldt med mænd, der alle virkede til, at de fik travlt med at studere disse to skønne skandinaviske kvinder, som pludselig sad der på den lokale pub og stadset op til lir….

M. hentede øl i baren og mens hun var ved baren skannede jeg rummet for mænd og deres sultne blikke. Da M. kom tilbage med vores øl talte vi om alle de indtryk vi havde fået de sidste dage, og vi var enige om at vi havde nået vores mål og at det havde været en god og hyggelig tur. Vi havde virkelig nydt hinandens selskab.

Mens vi sad der og talte kiggede jeg mig rundt i lokalet. Fik øjenkontakt med en fyr og jeg sendte ham et af mine smittende smil, som han returnede med et blik og et smil hvorefter han hurtigt flyttede sit blik. Herefter sad jeg mens jeg talte med M. og flirtede diskret til højre og venstre. Jeg fik pludselig øjenkontakt med en høj lidt stor fyr som smilte selvsikkert. Vi havde en god kontakt imellem os og han havde ligesom jeg svært ved at tage øjnene fra hinanden. Der gik heller ikke længe, inden han kom over og spurgte om ham og hans to kammerater ikke måtte gøre os to dejlige damer selskab.

Efter et kort indbyrdes blik mellem M og jeg fik mændene lov til at komme til vores bord. Det var tydeligvis en høflig fyr, som havde charme og som vidste hvordan han skulle håndtere et par “single” piger som os. Han præsenterede sig som Spencer og bad hans kammerater gå til baren, for at hente os lige, hvad vi ville have og drikke. Jeg præsenterede mig som Susan eller Susie, som jeg også bliver kaldt i de engelsk talende lande.

Vi faldt hurtigt i god snak. Han var veltalende og velformulerede, og fortalte at han var chef for de to andre “venner” som sad ved vores bord eller som nu var oppe og hente drinks til os. Jeg fortalte kort om mig selv, og formålet med vores tøsetur. Kort inde i vores samtale fortalte han mig, at han syntes, jeg var en dejlig pige. Flot, fræk og sexet – en “Naughtygirl” var hans udtryk.

Mens vi sad og talte mærkede jeg pludselig berøring af hans hånd på mit lår. Jeg kunne mærke varmen brede sig i kroppen på mig. Jeg kiggede over på M., som var i fuld gang med at tegne og fortælle for de to andre fyre på hendes hjertelige og ærlige facon. Jeg tænkte, at der ikke ville ske noget ved, at jeg lod ham der ved siden af mig og blidt kærtegne mit lår under bordet. Det var sgu lidt frækt. Det føltes godt og G. havde jo givet mig lov til at blive rørt ved.

SEX I DAG?

På et tidspunkt mens vi talte sammen kom Spencer meget tæt på mig. Jeg kiggede ham i øjnene og kunne mærke, at jeg havde stor lyst til at blive kysset. Jeg kiggede over mod M., som ikke så vores vej, men havde travlt med at tale med de andre friske fyre, og gav ham lov til at kysse mig blidt, hurtigt og diskret på munden. Phew – det gjorde mig varm indeni, men det forskrækkede mig også, at jeg lod ham gøre det.

Vi var nu nået til lukketid på pubben og blev bedt om at drikke vores drinks færdige. Vi havde lige fået nyt krus øl, men jeg besluttede mig for at drikke det i et hug, for jeg kunne mærke at jeg var ivrig for at afprøve mine grænser og så ville lidt hurtig alkohol hjælpe på situationen. M. ville gerne hjem til hotellet, men jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til mere sjov. Spencer og hans to kammerater inviterede os over på en anden bar, som havde åbent endnu. M og jeg kiggede på hinanden, var lidt pjattede og vel også lidt halvfulde efterhånden så selvom M.’s fornuft sagde, at vi skulle gå hjem, så blev vi enige om at køre med i engelsk taxi til en åben bar ikke langt fra vores hotel. Vi grinede begge af, at nu havde vi også prøvet at køre i rigtig taxa med englishmen….!

Da vi kom til det nye sted forsynede herrerne os med drikkevarer. M. ville gerne have rom og cola så den hoppede jeg med på. Det endte med at det blev dobbelte rom og colaer, så vi kom hurtigt i kanonstemning. Jeg havde sørget for at placere mig ved baren med Spencer imellem os, så M. ikke følte hun var udenfor. Han var hele tiden over mig og fortalte mig hvor smuk og lækker jeg var….Alt sammen lækkerier at høre i en tid, hvor jeg har haft mange tvivl omkring mig selv, min seksualitet og min egen kvindelighed. Jeg kunne mærke, at det fik mig til at glædes at her var en mand som fandt mig vildt attraktiv – og de efterhånden flere indtagede drinks gjorde at jeg slugte alle de flotte ord råt.

Vi småsnakkede, nussede lidt skjult under bardisken, mens M. holdt en 3-4 mand ved selskab og gav hinanden endnu et blidt lille kys..Alt sammen relativt uskyldigt…og hele tiden skulle jeg holde øje med M., så der ikke skete noget, som hun ville misforstå. Jeg kunne mærke varmen strømme igennem kroppen og mine tanker faldt hele tiden tilbage til min mands carte blanche og vores frække fantasier. Jeg var dog enig med mig selv om, at det ville ende her i baren med Spencer, når dette hyggelige sted skulle lukke, hvilket det gjorde en time efter vi ankom.

M. og jeg sagde pænt tak for i aften til herrerne og ville gå hjem.,.

Det viste sig så, at Spencer boede på nabohotellet til vores hotel, så det endte med at han gående fulgtes med os hjem til vores hotel.Vi spadserede stille og roligt mod hotellet og Spencer var hele tiden omkring mig, ville holde om mig og røre lidt ved mig. Jeg havde en ambivalent følelse indeni. På en måde nød jeg opmærksomheden fra denne mand, jeg havde lyst og på den anden side synes jeg det var forkert. Jeg kunne dog mærke at min mands forslag om at gå hele vejen kørte som en filmstrimmel i mit hoved men ville jeg kunne skille denne fantasi vi havde af sammen med den følelse det var at det føltes godt at blive kysset og rørt ved af denne engelske mand?.

Jeg vidste at min mand ville blive vildt ophidset ved at høre, at jeg havde småkysset lidt og var blever gramset lidt på lårene. Da vi ankom til hotellet spurgte Spencer om han ikke måtte se vores værelse….? Selvfølgelig sagde vi grinende og fnisende og berusede som to små skolepiger på deres 1. date så vi tog elevatoren op til vores værelse. I elevatoren mærkede jeg en varm berøring fra Spencer, der gjorde mig hvis muligt endnu mere varm indeni. Der tog jeg beslutning om at jeg bare ville “aflevere” M for at gå med Spencer hen et sted og snakke – evt. i vores hotels lille bar.

Da vi kom op på værelset, kiggede Spencer lidt rundt i det lille rum. M. så træt ud og begyndte at gøre tegn til at hun ville i seng. Hun kiggede forundret på mig, da jeg sagde, at jeg gik med Spencer en tur, men jeg bad hende om ikke at bekymre sig. Jeg kunne mærke, at jeg hungrede i min berusede tilstand efter at høre flere søde ord fra ham.

Vi forlod hotelværelset og gik ned imod receptionen for at se om en bar eller noget havde åbent. Igen kunne jeg mærke en kort berøring fra Spencer. Hvilket på en eller anden måde tændte mig,,, Det viste sig, at alt var lukket, så lidt skuffet var jeg ved tanken om bare at skulle tage elevatoren tilbage op til værelset.

Så kom Spencer med den gode ide at vi tog over på hans værelse og fik en kop the. Jeg nåede at tænke at det går ikke, selvom jeg havde vildt lyst til at afprøve mig selv i denne situation, men jeg blev alligevel enig med mig selv om, at der ikke kunne ske noget ved at gå med ham, så jeg svarede ham at det ville jeg selvfølgelig gerne.

Da vi kom over i receptionen var det tydeligt, at han var et kendt gæst på hotellet. Den unge mandlige receptionist sagde pænt god aften, og så gik vi ind på hans værelse som lå i stue etagen. Da vi kom indenfor kiggede vi hinanden lidt i øjnene. Jeg sagde til ham at jeg var med for at snakke lidt mere, og så tændte han på kontakten til teekedlen, som stod på værelset for at lave en kop the til os.

Imen satte jeg mig på en den eneste stol i rummet, som stod ved skrivebordet og tænke at her sidder jeg frække gamle tøs på et hotelværelse i London med en fremmed mand… Interessant.. Det var en blanding af følelser i mig mellem nej jeg er her bare til the og det frække i at jeg havde stor lyst til at kneppe med denne engelske mand for at overraske min mand hjemme i DK.

Jeg tænkte igen på vores fantasier derhjemme…( Mig med en fremmed fyr som sammen med G. skulle tilfredsstille mig med en stor tyk pik og nogle store tunge nosser ).

Jeg betragtede Spencer mens han forberedte theen. Han var ikke den smukkeste mand jeg havde set, men der var noget roligt og behageligt over ham, som gjorde mig tryg og rolig…

Han gjorde tekopperne klar med the og satte en kop med kogende varm the hen til mig. Så satte han sig ned mellem mine lår mens han så mig i øjnene…. Han begyndte at kysse mig blidt og jeg tog imod hans blide kys som ændrede sig til at blive vildere og vådere. Jeg var usædvanlig varm indeni over situationen – da jeg tænkte at nu sidder jeg her og kysser intenst med en fremmed mand. Følelsen af at det føltes godt og jeg havde lyst til mere skræmte mig men jeg tænkte at det kunne vi bruge til noget hjemme i DK.. for jeg ville selvfølgelig være i stand til at styre mig selv i situationen og ikke gå hele vejen…

Vi kyssede mere og mere heftigt og jeg kunne mærke liderligheden i hele min krop. Mens vi sad der og kyssede rakte jeg ud efter hans skridt og mærkede straks en kæmpe bule i hans bukser. Jeg tænkte igen på G. derhjemme og hans udtalelse om at jeg skulle følge mine lyster hvis muligheden bød sig. Derfor tænkte jeg at det kunne være frækt at give Spencer en udløsning ved at spille pikken af på ham. Det vidste jeg, at G. ville syntes var sindsygt frækt..

Jeg havde ingen intentioner om at kneppe ham, det var ikke det jeg ville… Jeg sad der i stolen og mærkede bulen i hans bukser og tog nu fat i hans bælte, som jeg spændte op og det samme gjorde jeg med knappen til hans bukser. Den var lidt svær at få lukket op. Jeg kunne mærke på hans åndedræt, at han var blevet godt ophidset af min berøring uden på hans bukser og efterhånden som lynlåsen gled ned træk han vejret dybere og dybere…

Jeg kunne mærke, at jeg selv var varm og liderlig af at spænde hans bukser op og af kyssene som blev vildere og vådere samt af hans dybe hurtige åndedræt.. Jeg tog fat i kanten af hans boxershorts og træk dem ud over den allerede stive pik.. Jeg trak nu hans bukser og boxershortsene ned på en gang og sad herefter med øjnene lige ud for hans stive pik. Hvilken pik – den var stor og flot – ikke så lang men tyk…TYK som bunden på en ølflaske.

Jeg har aldrig selv haft så tyk en pik i hånden før og ikke nok med det for enden af pikken hang et par kæmpe nosser, som så ud til at indeholde to andeæg som testikler. Det var lige som G og jeg havde leget med i vores fantasier. Helt vildt og surrealistisk. Dette var simpelthen prikken over iet.. At sidde i England med et carte blanche fra min mand og vores fantasier kørende i hovedet med den fedeste pik som jeg nogensinde har haft i hånden. Den var så tyk, at jeg ikke kunne nå omkring den. Det var her jeg tog en beslutning om, at jeg ville give denne mand en udløsning, så jeg kunne fortælle min mand om min erobring af vores fælles fantasi.

Jeg tog fat om de store bløde nosser som væltede ud over begge sider at min kvindehånd. Det var uvirkeligt. Det G og jeg havde talt om sad nu foran mig i en ophidset tilstand liderlig, grydeklar til den store tur, hvis jeg altså var med på det. Effekten udeblev da heller ikke for mit eget vedkommende. Jeg kunne mærke at jeg var helt vild våd mellem lårene i mine g-strings trusser. Det væltede ud af mig. Denne store pik gjorde mig vild. Jeg dykkede ned og sad ansigt til ansigt med dette kæmpeorgan.Jeg masserede nosserne, mens jeg slikkede op og ned af skaftet på denne store pik. Jeg tog den ind i munden, hvor jeg måtte gabe det bedste jeg havde lært for at have den i munden. Det var så frækt. Jeg kunne mærke, hvordan safterne løb ud af min fisse og ned af indersiden af lårene på mig. Jeg var simpelthen så liderlig af denne surrealistiske situation.

Jeg skubbede ham ned på sengen og slikkede på hans store pik. Jeg løftede pikken op og slikkede så på hans store behårede nosser. Det var vildt og han var godt oppe at køre, mens jeg i mine liderlige tåger fortæller ham “YOU GOT A BIG DICK ” og “NICE BIG BALLS”.

Jeg var nu i en anden verden og tænkte ikke så meget mere. Jeg var vildt tændt og kørte på autopilot. Jeg satte mig op på ham, mens han lå der på ryggen på sengen med sin store pik strittende efter fisse. Jeg gned mine våde trusser hen over denne tykke, fede pik imens jeg kyssede vådt og vildt.

Han begyndte nu at tage på mine bryster frem fra udskæringen i min sorte kjole og klemme dem og massere mine stive brystvorter, mens han fortalte mig at jeg havde “SUCH NICE NIPPLES” og “NICE TITS”. Han var meget fokuseret på mine bryster og kaldte mig igen for en “NAUGHTY GIRL”.

Pludselig væltede han mig ned ved siden af sig, rykkede min kjole op og trak mine g-stings trusser ned om anklerne. Nu var der ingen vej tilbage for mig kunne jeg mærke. Jeg vidste godt at det ikke var det smarteste, jeg havde gang i, men mit liderlige jeg fik hurtigt overbevist mig om at det var som min mand havde ønsket hvis jeg fik muligheden og lysten og inden jeg fik set mig om og tænkt videre lå jeg der på sengen med kjolen oppe omkring livet på mig med Spencers fingre i min våde fisse, mens han kyssede mig på læberne og brysterne.

Han kørte sine fingre hårdt ind og ud i min fisse, så det smaskede højlydt. Jeg var vildt våd og liderlig og hans voldsomme håndtering af min snævre våde fisse gjorde at jeg fik en indre orgasme, der fik min krop til at ryste vildt.

Bagefter min orgasme kom han roligt op over mig og kyssede mig blidt og begyndte at presse imod min fisseåbning med denne kæmpepik. Jeg nåede at tænke at det bliver svært at få denne store pik i min lille fisse, men alle mine safter kogte i kroppen af længsel efter stor pik, og han gled ubesværet ind i mig og begyndte langsomt og blidt at kneppe min sjaskvåde fisse.

Det var en vildt dejlig fornemmelse at blive fyldt helt ud af denne kæmpepik og jeg skreg højt af fryd. Han kneppede mig et langt stykke tid mens han sad mellem mine ben og kørte sin pik op i mig i et rasende tempo. Efter et stykke tid trak han sig ud og lagde sig ned på ryggen med denne store pik strittende op i luften. Jeg løftede min våde kjole og skrævede ind over ham og førte hans pik op i min fisse, mens jeg red ham vildt og han nulrede og slikkede mine brystvorter mens han ophidset fremstønnede: “NICE NIPPLES”, “NICE PUSSY” og ” I LOVE HAVING MY COCK IN YOUR PUSSY”

På et tidspunkt siger til ham at han skal “TAKE ME FROM BEHIND” og jeg satte mig op på knæ med ham bagved mig. Han kørte forsigtigt den fede pik op i min fisse og jeg var vild og vanvittig af at mærke dette “DYR” oppe i mig og jeg skreg at han skulle “FUCK ME AND MY PUSSY WITH HIS BIG DICK”. Dette fik jeg sagt lidt for hårdt og for tidligt for det gjorde fandme ondt hver gang han kom i bund i min fisse, så jeg vendte mig igen rundt på ryggen mens han satte sig på knæ og kørte sin pik op i mig mens han pumpede løs, indtil han til sidst kom med et ordentlig brøl og skreg “OH YES OH YES – IT FEELS SO GOOD”

Efter sin orgasme væltede han af mig og vi lå nu, udmattet af vores liderlighed, sundede og snakkede lidt om løst og fast indtil vi faldt i let søvn. Jeg vågnede lidt senere ved at han lå og rørte ved mine bryster. På dette tidspunkt var jeg kommet til fornuft og tænkte at det egentlig var bedst at komme over på mit eget værelse, så M. ikke fik mistanke om hvad jeg som den frække pige havde bedrevet tiden med. Jeg besluttede at DET SKULLE VÆRE MIN EGEN LILLE HISTORIE..som jeg kun ville dele med G., når jeg kom hjem.

Men mens han lå der og klemte og kyssede mine bryster kunne jeg mærke at jeg igen blev våd. Han førte sin hånd ned til min våde fisse og masserede blidt på klitoris samtidig med at han lå med sin stive pik tæt op af mine våde balder. Han løftede mit ben og trængte langsomt op i mig med sin store stive pik.. Nu kneppede han løs igen og jeg nød det og nåede lige at komme igen inden han kom i et brøl af en orgasme. Så lå vi lidt igen… hvorefter jeg beslutsomt rejste mig op og proppede mine våde g-stings trusser i min lille taske.

Jeg fortalte Spencer at dette var en engangsforestilling for mit vedkommende. Dette accepterede han og nåede lige at fortælle mig at han også havde en kæreste. Alligevel fik jeg udleveret hans telefonnummer, hvis nu jeg skulle have lyst til at ringe, når jeg var kommet til mig selv. Nummeret besluttede jeg mig for at smide væk senere på dagen.

Jeg forlod hotelværelset for at gå over på nabohotellet til mit og M.’s værelse. Det var med rank ryg jeg med uglet hår og det just laid look gik igennem receptionen hvor conciergen kiggede med store øjne. Jeg smilede til ham og jeg fik et sleskt, frækt smil tilbage. Han vidste uden tvivl godt hvad jeg havde lavet…

Jeg åbnede forsigtigt døren til vores hotelværelse hvor M lå og sov og jeg listede stille ind. Jeg sørgede for at få samlet mit våde tøj efter nattens strabadser sammen og gemt godt af vejen og håbede at M. med sin gode lugtesans ikke kunne dufte mine bedrifter. Hun vågnede kort, da jeg lagde mig ved siden af hende og jeg faldt hurtigt i søvn.

Næste morgen spurgte hun mig selvfølgelig om hvad der var sket og min historie til hende var at vi fik en kop the og en god snak… Min historie til Glenn er jo en helt anden…Og G blev glad da jeg indviede ham i dette – og jeg har aldrig fået så meget pik som jeg får i øjeblikket…Lækkert…

porno med danske piger