Utroskab i kolonihavehuset

SPAR MANGE PENGE

Gætter på at hun er våd, og trækker hendes tøj af, så jeg kan de hendes bryster og underliv. Jeg fugter min højre pegefinger med munden, og stikker den op i hendes fisse. Hun er helt klar…

Historien foregår i en provinsby.

Jeg havde på arbejdet en kvindelig kollega, som jeg ofte tænkte på at bolle. Hun var i staren af 30’erne, og jeg i midten. Hendes krop var almindelig, præget af to barnefødsler, med de pæne store bryster, som amning giver. Hun var en godt gift kvinde, men jeg havde bemærket, at hun i forbindelse med et seminar året forinden havde været utro med vores chef. De var sent ud på natten forsvundet sammen fra selskabet. Næste dag, havde hun haft svært ved at tale uden at læspe. Hun havde tydeligvis suttet hans pik dybt, længe og kraftigt. Jeg var overbevist om, at denne kvinde ville kunne give mig mit livs blowjob.

Da jeg selv var gift, ville jeg ikke løbe den samme risiko som min chef, ved at score hende i forbindelse med et firmaarrangement, så jeg nøjes bare med at se hende lidt an. Med jævne mellemrum kom hun med fine seksuelle antydninger af, at hun var villig, når jeg var interesseret. Og jeg var meget interesseret i sex med hende. En dag foreslår hun f.eks. let i spøg, at vi lige kan låse dåse døren, og forberede os sammen til møde, som vi skulle have senere. Lysten til at få pikken suttet af var stor, men jeg holdt hoved koldt.

SEX I DAG?

En dag køber jeg en kolonihave i det område, hvor jeg bor med min kone, der også er i nærheden af det sted, hvor min kvindelige kollega bor med sin mand. Jeg har naturligvis tænkt på muligheden for at bruge kolonihavehuset som bolleskur. Jeg sørger for at der var pæne gardiner for vinduerne der tillod solen at lyse rummet op, men er svære at se ind ad. Alt var forberedt til den dag, jeg viste, vil komme.

Efter købet nævner jeg overfor mine kollegaer på arbejdet, at jeg har købt kolonihaven. Det er som at fiske, det er bare et spørgsmål om tid før en af de kvindelige kollegaer kikker forbi for at få uforpligtende sex.

Et par måneder efter sker det. Hun kommer gående, mens jeg er ved at vande gulerødderne. Vi ser hinanden samtidig, og føler begge gensynsglæde og forventning til, hvad der nu kan ske. “Hej, nå det er denne have du har købt?” siger hun. Jeg viser hende rundt i haven, og giver og god tid. Studere hendes påklædning i mens, og ligger en plan for, hvordan jeg kan komme til at kærtegne hendes bryster og underliv, uden for meget forudgående afklædning.

Hun beder om at se huset indvendigt, og jeg åbner for hende. Indenfor har jeg en lædersofa, som hun sætter sig i. Jeg sætter mig ved siden af. Inden længe har vi fået samtalen drejet ind på sex, og begynder at kysse i gensidig forståelse. Jeg trækker op i hendes bluse og følger min slagplan. Efter ti minutter gætter jeg på at hun er våd, og trækker hendes tøj til side, så jeg kan de hendes bryster og underliv. Jeg fugter min højre pegefinger med munden, og stikker den op i hendes fisse. Hun er helt klar. Inden jeg føre min stive pik op i hende, smøre jeg også den med en klat spyt. Så kører jeg roligt løs, indtil jeg kan mærke, at hun har haft orgasme. Så de det hendes tur til at betale tilbage. Jeg trækker hende ned foran mig, og hun forstår med det samme, at hun skal tage min pik i munden og sutte. Det gør hun med stor iver. Hun sørger for at få den helt ind, langt nede i halsen, ved at holde vejret, og bruger musklerne i hals og svælg til at spænde hårdt om min pik.

Lige inden jeg skal skyde, skubber jeg hendes hoved fra mig. Jeg onanere min pik kraftigt, og fokusere alt på at holde sæden tilbage. Jeg trækker hendes hoved hen til mit underliv, så åbningen i mit pikhoved trykkes hårdt ind mod hendes næsebor. Til sidst sortner det for mig, og min pik eksploderer. Trykket i pikken skyder sæd langt ned i hendes luftveje. Hun hoster, og tårerne begynder at triller, men jeg når også lige at fylde det andet næsebor helt op med sperm. Jeg kysser hende dybt og inderligt. Hendes makeup og læbestift er smurt ud i ansigtet, på en skøn og sexet måde.

Vi ligger lidt, så begynder vi at snakke. Lugten af hendes krop, sved og parfume er fantastisk. Lige inden hun vil til at gå, lægger jeg hende igen ned, kravler over hende, så vi danner en 69’er. Jeg slikker hendes fisse og hun kvitterer liggende på ryggen med endnu et blowjob.

Efterfølgende boller vi nogle gange. Jeg tror at et par af de andre haveejere i kolonihaveforeningen fik en mistanke om, hvad vi lavede, men hvad ragede det mig. Så længe de ikke sladrede til min kone, var der ingen problemer, og det gjorde de ikke. Jeg sørgede for, at vi kun knepper på tidspunkter, hvor min kone var på arbejde.

Sådan hyggede vi os et par år. I hende havde jeg fundet den sexpartner, som jeg altid havde håbet, min kone ville blive. Hun var altid parat til nye eksperimenter, og jeg fik prøvet en masse. Jeg skiftede arbejde, men vi bollede fortsat. En dag kom hun pludselig ikke mere forbi. Efterfølgende blev hun skilt, og fandt sig en kæreste i København. Hun har nok haft andre elskere, samtidig med mig. Nu går jeg bare og venter på, at den næste kvindelige kollega lægger turen forbi min lille kolonihave.

porno med danske piger