Derfor skal du huske at gå trusseløs/bundløs til hverdag og fest

Derfor skal du huske at gå trusseløs/bundløs til hverdag og fest

SPAR MANGE PENGE

At gå uden trusser er en pirrende tanke både for dig og din partner.

Fantasien om at man kan blive opdaget og man er nemt tilgængelig, er en leg mange piger og par nyder hver for sig eller sammen.

Send konen i byen iført bundløse trusser

Der er få ting, der er lige så godt som virkelig hed sex, men selv med et sundt og aktivt sexliv kan spændingen godt dale lidt, når man har været sammen med sin partner i nogle år. Det kan være sin sag at holde gnisten ved lige og blive ved med at være spontan, udforskende og opfindsom. Og selv de mest for de mest eventyrlystne par kan ende med at udskifte den hede sex med sex, der er mere rutinepræget. Det skal der heldigvis ikke nødvendigvis meget til at ændre på – selv små variationer kan gøre en stor forskel.

50 % har gået i byen uden trusser eller i bundløse trusser.

I en tidligere stemmepull på nettet, vidste det sig at næsten 50% af de adspurgte kvinder på et tidspunkt havde prøvet at gå til fest uden trusser på, de fleste for deres kæresters skyld, men en del gjorde det også fordi det var pirrende for dem selv ved tanken om at blive opdaget, hvis det kunne anes gennem stoffet på kjolen eller buksen.

Konen/kæresten skal være trusseløse, Mange mænd har fantaseret om, at se deres kone eller kæreste uden trusser ude i byen. fx. til fester, strøgture eller bare en varm sommerdag ude i naturen iført en kjole.

Er du ikke til at være bar forneden og lade dit underliv være helt blottet, kan du købe et par sexet bundløse trusser. Er du mand? Så køb trusserne til din partner og giv hende dem inden i skal ud i byen, bed hende om at tage dem på, så er der lagt i ovnen til en hed aften og afterparty når i kommer hjem igen.

SEX I DAG?

Læs frække fortællinger om danskernes oplevelser med at være trusseløs og bundløs

Flere gode grunde til at du skal smide trusserne og gå trusseløs

Det er behageligt: Det er bare lækkert ikke at have trusser på. Fornemmelsen af at være trusseløs uden noget presser på dit underliv.

Du slipper for mærker: Stramme underbukser, der deler ballerne i flere afdelinger, er på alle måder uheldige og ubehagelige.

Du føler dig sexet: At du har efterladt trusserne derhjemme er din egen lille hemmelighed, som du kan smile ved tanken om i løbet af dagen.

Dit forhold vil få nyt liv: Du føler dig fræk, og din partner vil med sikkerhed være enig. Se bare hans reaktion, når du hvisker din hemmelighed til ham mens i er i byen.

Riostreng blondeDu spare penge og tid: Nu når du går uden trusser, spare du på at vaske dem og i det hele taget købe dem, plus den tid der tager at tage dem på 😉

Tænd for vibratorægget på næste restaurantbesøg

Hav en dejlig trusseløs dag.

 

porno med danske piger