Øst vest hjemme bedst

SPAR MANGE PENGE

Men jeg var ubøjelig. “I har sgu godt af, at få at vide, at sådanne friheder kan man sgu ikke tillade sig” råbte jeg. Husbestyrers datter kom hen til mig, og med tårer i øjnene sagde hun…

For mange år siden, arbejdede jeg i Saudi Arabien, og i forbindelse med en ferie, skete det jeg nu vil berette om.

Vel ankommet til København tog jeg en taxa til min bopæl i Vanløse, som var en stor gammel villa med en kæmpe have. Det var naturligvis grundet mit fravær ikke helt så vedligeholdt som det burde være, men jeg havde en til at passe haven og en anden til at passe huset, så det ikke så helt ubeboet ud. Men da jeg ankom til huset blev jeg med det samme klar over, at der var noget helt galt, det lød nærmest som om et rockorkester var flyttet ind. Indenfor flød det i fulde og tomme øl, vin og sodavandsflasker og overalt var der fulde og skæve unge mennesker, der holdt fest.

SEX I DAG?

Nå, jeg fandt frem til stereoanlægget, afbrød koncerten, og det lykkedes også i løbet af 0-time at få rettet fokus på mig.

“Sig mig, hvad fanden foregår her?” tordnede jeg og vips var stort set alle på vej ud af hytten. “Hvem fanden har I tænkt skulle rydde op” råbte jeg efter dem, men der var ingen, som gjorde sig den ulejlighed at svare. Jeg tog mig en runde i huset, og fandt flere efterladte sovende unge mennesker i de forskellige værelser, som også, når jeg fik rusket liv i dem, skyndsomt tog flugten.

I mit eget soveværelse, fik jeg endelig øje på en jeg kendte, det var min husbestyrers datter, som lå sammen med en tynd ranglet fyr, og en flot ung lyshåret pige, med kæmpe bryster. Fyren tog skyndsomt flugten, men de to piger sad eller rettere lå halvnøgne på min seng og fniste i deres fuldskab eller hvad det var, mens jeg tordnede mine eder og forbandelser ned over dem.

“Vi må hellere få fat på din mor, så vi kan få ryddet op her” råbte jeg. Det fik de unge piger til at gispe efter vejret og pludselig var det som de med et blev ædru. “Nej, nej, vil Du ikke godt lade være at ringe til hende, vi skal nok rydde op og gøre rent efter os. Og undskyld, vi viste ikke du ville komme hjem. Men jeg var ubøjelig. “I har sgu godt af, at få at vide, at sådanne friheder kan man sgu ikke tillade sig” råbte jeg. Husbestyrers datter kom hen til mig, og med tårer i øjnene sagde hun “Vil Du ikke godt lade være, vi vil gøre alt, Du beder os om”.”Alt, hvad fanden mener Du”, råbte jeg. Hun kiggede op på mig med nogle tårevædede brune øjne, spidsede læberne og kyssede mig på munden og i hele ansigtet, samtidig med hun gned mig i skidtet udenpå bukserne. Det havde en magisk virkning på min pik, som rejste sig, og var ved at springe mine bukser. Hendes veninde kom over til os, og omfavnede mig bagfra, og begyndte at knappe min skjorte op og jeg kunne mærke hendes kæmpe bryster mod min ryg. Imens var husbestyrers datter begyndt at åbne mine bukser og snart lå min pik i hendes hånd, og hun begyndte at gnide i langsomme bevægelser. Jeg sank sammen og trak dem begge med ned på sengen. De var i forvejen næsten afklædte, så jeg havde ikke noget besvær med at trække husbestyrers datters trusser til side, og førte først en så to fingre op i en drivvåd snæver fisse, mens hun stadig gnubbede løs på min pik. Hun tilbød sin mund og vi kyssede dybt og inderligt, mens den barmfagre lyse skønhed nu sank ned foran os, og tog min pik fra veninden og førte den dybt ind i sin mund. Imens finger kneppede jeg husbestyrers datter, hårdt og brutalt, mens jeg nulrede hendes klitoris med tommelfingeren, stadig mens vi kyssede hinanden. Pludselig frigjorde hun sig, og besteg min pik, og sank nedover den, og begyndte at ride mig i et voldsomt tempo, alt imens veninden slikkede min nosser, og jeg kunne kysse hendes små bryster som vippede op og ned foran mit ansigt. Det varede ikke længe før hun med et vendte sig om, og fortsatte sit voldsomme ridt med ryggen til mig, og veninden kunne nu slikke både hende og mig, og snart sank hun sammen i en voldsom orgasme. Hun kravlede hen på siden af mig, og fortsatte med at kysse mig på munden, mens hendes veninde tog min pik i munden og suttede løs. Det var ved at være op over for mig, så jeg hev veninden op i sengen og besteg hende bagfra og kneppede løs til jeg kom i en voldsom udløsning inden i hende.

Vi kneppede i flere dage, så jeg og de var helt hudløse. Og mens jeg var i Saudi Arabien havde jeg altid 2 bolleveninder som vente på mig, når jeg kom hjem på ferier.

porno med danske piger