Demonstrations af sexlegetøj til mænd

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Demonstrations af sexlegetøj til mænd

Verdens mest populære sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd – Penisring, Flesh-light og Æg

Test demonstrations film af Fleshlight onani sexlegetøj.

ztumblr noz7kcLfsO1u13jkso1 500Få en realistisk onanioplevelse med en Fleshlight fra det populære, amerikanske mærke. Hvad enten du er til oral, anal eller vaginal stimulation, er der en Fleshlight til dig.

Vil du vide mere om, hvordan du bruger det populære onaniprodukt, så læs denne guide til Fleshlight Så er du klar til at forkæle dig selv og din bedste ven…

 

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Forskellige Fleshlight stillinger

Du kan bruge Fleshlight på mange forskellige måder. Enten som et ganske almindeligt onaniprodukt, hvor du med din hånd styrer tempoet.  Men faktisk er Fleshlight også ideel til at simulere virkelige sexstillinger.

Hvis du er til den klassiske missionærstilling, så anbring Fleshlight under en pude på din seng og træng ind i den, som du ville gøre i missionærstillingen, som når du dyrker sex med en kvinde.

Vil du gerne bruge Fleshlight uden hænder, kan du sagtens sætte den i spænd mellem din madras og rullemadras eller mellem sofaen og sofapuderne. Sæt dig så på knæ på gulvet og træng så ind i Fleshlight.

Få en mere stram oplevelse med din Fleshlight

Alle Fleshlight cases har et skruelåg i enden. Ved at skrue på dette låg kan du selv styre trykket omkring din penis. Jo mere du strammer låget til, jo mere vakuum vil der dannes inde i din Fleshlight.

Find den rigtige model der passer til dig her 

Tag også et kig på videoen herover, hvor Mathilde fra Sinful.dk fortæller de grundlæggende ting, som er værd at vide om Fleshlight.

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!