Det nyeste og hotteste sexlegetøj til mænd

Mathilde har besøgt ANME-messen i Los Angeles, hvor distributører, producenter og forhandlere af sexlegetøj fra hele verden mødes og fremviser de sidste nye trends indefor sex, erotik og porno.

Se Danmarks frækkeste piger - Frisk på webcam chat? - Kæmpe arkiv med 10.000 film

Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt.JPG

For få dage siden løb USAs største sexmesse, The ANME Show, af stablen i L.A, og Mathilde Mackowski, medstifter af Skandinaviens største erotiske webshop, Sinful.dk, har været et smut i Californien for at tage temperaturen på de hotteste tendenser og nyheder fra verdens førende producenter af sexlegetøj. Her var der både gensyn med gode, gamle klassikere i nye klæder og spritnye, innovative produkter fyldt med endnu mere liret teknologi og interaktive funktioner.

Her er, hvad Mathilde Mackowski spår vil hitte i de danske soveværelser i de kommende år – og vi kan roligt afsløre, at der er masser at glæde sig til for både singler og par af begge køn. Mathilde fra sinful.dk har fundet tre spændende nyheder, som hun er sikker på vil blive vældigt populære blandt danske mænd, når pikken skal forkæles.

Alle tre modeller er allerede tilgængelige på sinful.dk:

Perfect Fit Male Masturbator med Håndtag (199,-)

Nexus G-Stroker fjernbetjent anal-vibrator – til både mænd og kvinder (799,-)

Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt (fra 448,-)

SINFUL.DK

Er en danskejet erotisk webshop, der på en stilren og sober måde præsenterer de bedste og nyeste erotiske produkter, der findes på markedet. Vores mål er, at hjælpe alle – uanset køn, alder og seksualitet – til at få endnu bedre sex med sexlegetøj.

Danmarks Største Sexshop. Topscorer På Trustpilot. 500,000+ Tilfredse Kunder. 365 dages fuld returret. Nordens største udvalg. E-Handelsmærket Webshop. 5800 Positive anmeldelser.

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!