Det perfekte legetøj til din ferie☀️ Småt og godt💦

Det perfekte legetøj til din ferie☀️ Småt og godt💦

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Sådan rejser du med sexlegetøj

Vi håber at du er klar, til at nyde solen, varmen, dig selv og din partner! 💦

Hvis du skal holde ferie i år? så husk at have lidt kærlighedslegetøj med? Vi har samlet kontorets ferie favoritter, så du kan lade dig inspirere og få en fantastisk sommerferie ☀️

Vi er klar til at hjælpe med, at gøre din ferieoplevelse ekstraordinær – Vi har samlet det perfekte rejsevenlige sexlegetøj, så du kan nyde din sommerferie fuld ud med lir og lækre orgasmer.

SE DAGENS JULETILBUD

Tag sexlegetøj med på ferien.

Penisringe
Penisringe giver ekstra stimulation og forbedre erektionen, så I kan nyde hinanden i længere tid. Nogle penisringe kommer endda med indbygget vibrator for ekstra nydelse.

Minivibrator
En minivibrator er ideel til rejser, da den er lille, diskret og nem at gemme i din taske eller kuffert. De små kompakte vidundere er designet til at levere kraftige vibrationer, på trods af den lille størrelse. De fleste modeller har forskellige vibrationsindstillinger og kan bruges til både klitoris- og vaginal stimulering.

Klitorisvibratorer
Klitorisvibratorer er perfekte til soloeventyr eller parlege. De er designet til at stimulere klitoris og kan give intense og målrettede vibrationer. Rejsevenlige klitorisvibratorer er typisk små, stilfulde og diskrete.

SEX I DAG?

Tenga Æg
Tenga Æg er designet til en ekstra fræk onanisession. De her små, diskrete æg er lavet af et blødt og elastisk materiale og indeholder forskellige teksturer indvending for at give en lækker og behagelig oplevelse.

Vibrerende trusser
De vibrerende trusser er et sjovt og spændende stykke legetøj, da du selv kan betjene den solo, eller lade partner styrer din vej til orgasme. En vibrator som disse, er ikke kun diskrete med også behagelige at have i trussen.

Tips og tricks til en sjovere ferie

Undgå pinlige situationer og en mulig plet på straffeattesten!

Med vores guide om rejsevenligt legetøj, bliver du klædt ordenligt på, så du trygt kan begive dig ud i den store verden og nyde din ferie – på alle tænkelige måder.

Når du planlægger at rejse med dit sjove legetøj, er der nogle vigtige ting, du skal overveje for at gøre din rejse behagelig og problemfri. Vi har lavet en guide for at sikre, at du har en fantastisk rejseoplevelse!

Se alle ferie favoritter på den store rejseguide med sexlegetøj

dildo vibrator med på ferien