Efter brylluppet

Kunne se, at han var tændt ved tanken om at få lov til at se Marias krop nøgen – og måske være sammen med hende. Jeg havde været væk et par minutter, da jeg…

For et par år siden tog min kæreste, Maria, og jeg endelig det spring, vi havde fantaseret om i lang tid… Hun fik pik af en fremmed fyr. Vi var begge på det tidspunkt i slutningen af 20’erne.

Egentlig skete det hele lidt tilfældigt… som nævnt havde fantasien været der i lang tid, og vi blev mere og mere tændte på tanken om, at det skulle ske i virkeligheden også. Vi stødte dog hele tiden på ting, der holdt os tilbage… Hvor skulle det foregå? Hvordan skulle fyren være, og hvor skulle vi finde ham? Ville det blive akavet bagefter, og kunne vi virkelig gennemføre det uden at risikere vores forhold?

Vi havde ikke lyst til swingerklubber, og ville heller ikke bare finde en tilfældig fyr på chatten. Indtil videre var det blevet ved flirt og frække bemærkninger fra Marias side, når hun var i byen, og et par gange havde hun kastet sig ud i tlf.sex med fremmede fyre på chatten… alt sammen super frækt, og det gav os mod på mere.

Og pludselig – ud af det blå – opstod muligheden.

Det var tidlig sommer og vi skulle til bryllup hos et vennepar. Brylluppet blev holdt et stykke fra vores hjem, så vi havde bestilt værelse til overnatning på den kro, hvor brylluppet skulle afholdes. Varmen havde lagt sig over landet og Maria var klædt på til lejligheden. En korsage-top, en stram lang nederdel og et par høje stiletter fremhævede hendes frække krop. Maria er en rigtig fræk pige… 165 cm høj, langt mørkt hår, brune øjne, og med former der kan få enhver mand til at slikke sig liderligt om munden… 70-D, slank talje og en fast rund røv. Der er ingen tvivl om, at Maria altid vækker opmærksomhed hos fyrene.

Bryllupsfesten forløb fint. Vi sad begge sammen ved et bord med 6-8 andre venner til brudeparret. Vi kendte dem ikke så godt, men som aftenen skred frem og alkoholen røg ned steg stemningen mere og mere. Maria havde en af gommens venner til bords, en fyr som vi kun en gang før havde mødt. Rasmus hed han. Jeg kunne huske fra sidst, vi mødte ham, at han var meget interesseret i Maria, og han fortsatte sin flirt med hende… mere og mere intenst som aftenen skred frem. Jeg kunne se, at Maria flirtede tilbage, og en gang imellem smilede frækt til mig med et glimt i øjet, men jeg tænkte egentlig ikke videre over det.

Da alle bryllupstraditionerne var overstået, begyndte festen stille og roligt at blive mere og mere affolket. Bryllupsparret forlod også festen, og til sidst sad vi kun en mindre flok rundt om et bord og drak tæt. Tjenerne begyndte at rydde til side og det var tydeligt, at de gerne ville lukke ned… Vi var dog ikke klar til at stoppe festen, og jeg foreslog, at vi kunne tage en håndfuld øl med op på vores værelse og hygge videre deroppe – uden egentlig at have nogle bagtanker med det. Maria og Rasmus var med på ideen, men de resterende brød op og gik i seng.

Oppe på værelset fortsatte vi tre snakken… og ret hurtigt begyndte samtaleemnerne at have seksuelle undertoner. Jeg kunne se, at Maria spillede op til Rasmus, og han svarede kraftigt flirtende igen ved at udspørge hende om, hvad der tændte hende… gjorde hende liderlig… om de ting, hun godt kan li’ at en fyr gør ved hende osv. Det var helt tydeligt, hvad undertonerne var… Rasmus skulle være med i vores sexleg, men selvom vi alle lagde op til det, var der ingen af os, der turde tage det endelige spring.

Efter et stykke tid var vi ved at løbe tør for øl, og jeg så mit snit til at få Maria to tomandshånd for at høre, hvad hun tænkte om det hele. Rasmus var ikke sen til at tage imod min opfordring til at hente mere øl, og han havde dårligt fået lukket døren efter sig, før Maria sendte mig et blik fuld af lyst, men også et fortvivlet “Aargh… hvad fanden gør vi?”. Lettere overflødigt spurgte jeg hende, om hun havde lyst til, at han skulle kneppe hende. “Mmm… Jaah, helt sikkert…!” stønnede hun liderligt tilbage. Hele hendes kropssprog udstrålede hvor tændt hun var, og hvor meget hun havde lyst til at blive kneppet… til at prøve en fremmed pik for første gang i næsten 5 år. Overraskede over denne pludseligt opståede mulighed for at leve vores fælles fantasi ud, var vi dog i tvivl om, hvordan vi skulle gribe situationen an, og inden vi fik snakket nærmere om det, gik døren op og Rasmus kom tomhændet tilbage. “Baren var desværre lukket”, sukkede han skuffet.

Vi begyndte at dele den sidste øl, vi havde tilbage… luften var tæt af den seksuelle stemning. Jeg tænkte, at jeg ville overlade det til Maria at tage det første skridt, for vi havde tidligere – når vi fantaserede – snakket om, at hun gerne ville have lov til at tage initiativet, og måske være lidt alene med fyren først. Så jeg undskyldte mig med, at jeg skulle ud at tisse, og lod Maria og Rasmus være alene.

Jeg blev ude på toilettet i et godt stykke tid, og forsøgte uden held at høre hvad der foregik inde på værelset. Da jeg kom tilbage var Rasmus på vej ud af døren for at gå ind på sit eget værelse lige ved siden af vores. Jeg kiggede spørgende på Maria, der blot sendte mig et fortvivlet blik tilbage… hun havde ikke turde tage springet. Vi fik sagt tak for i aften, og pludselig var kun Maria og jeg tilbage.

“Hvad skete der?”, spurgte jeg.

SEX I DAG?

“Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle få spurgt ham”, sagde hun.

“Men har du stadig lyst til, at han skal lege med?”

“Ja! Jeg har helt vildt meget lyst til ham, men jeg vil have lov til at tage initiativet overfor ham”, sagde Maria. “Måske kunne han bare starte med at kigge på?”, foreslog hun.

“Ok”, svarede jeg. “Så henter jeg ham sgu!” Jeg var helt sikker på, at denne mulighed ikke måtte slippe væk, så jeg gik hen til hans dør og bankede på.

Rasmus åbnede hurtigt. Han var kun iført boksershorts, og jeg kunne se, at de skjulte en pik, der bestemt ikke var upåvirket af den lange flirt. Jeg fortale ham, at Maria og jeg længe havde leget med tanken om en ekstra fyr til Maria, men at vi aldrig havde prøvet det før. Hvis han havde lyst måtte han godt komme med ind og starte med at se på mig og Maria, mens vi bollede, og så måtte vi se, hvad der skete. Men det var os der skulle tage initiativet, hvis det skulle udvikle sig. Den var han helt med på… jeg kunne se, at han var tændt ved tanken om at få lov til at se Marias krop nøgen – og måske være sammen med hende.

Jeg havde været væk et par minutter, da vi kom ind i værelset. Maria havde i mellemtiden taget alt tøjet af, og hun lå nu nøgen på sengen. Hun lå på maven med det ene ben trukket lidt op og ud til siden, så hendes røv struttede indbydende mod os, da vi trådte ind. Man kunne ane hendes helt glatte fisse mellem hendes let spredte ben. Maria har senere fortalt mig, at hun var super nervøs og ikke ville møde Rasmus’ blik, så efter jeg hurtigt havde smidt tøjet og kravlede ned til hende i sengen, overtog hun styringen… lagde mig på ryggen halvt siddende op af hovedgærdet, og satte sig selv overskrævs på mig og lod sig glide langsomt ned over min nu helt stive pik.

Maria nød tydeligt at få en pik ind i sig og kyssede mig liderligt og stønnende… men det var også helt klart, at hendes opmærksomhed i virkeligheden var rettet mod Rasmus, der havde sat sig i en stol nede for benenden. Hun svajede i ryggen og fik sin røv til at stritte uimodståeligt lige hen mod Rasmus, mens hun langsom gled op og ned af min pik. Jeg kunne se, at han var fuldstændig fanget af Marias frække krop og han stirrede liderligt på hende. Hans blik var fuld af lyst… lyst til at kneppe min kæreste. Fuck, hvor gjorde det også mig liderlig. Al bekymring om jalousi var fejet til side. Jeg vidste, at Maria om lidt skulle mærke en fremmed pik inde i sig.

Efter at have redet mig et godt stykke tid, havde Maria samlet mod til sig… og liderligheden havde fået hende til at smide alle hæmninger. Hun gled af mig og vendte sig om på alle fire med hovedet helt nede ved sengegærdet… Denne gang med front lige mod Rasmus. Hun fangede hurtigt hans blik – det var første gang hun overhovedet havde kigget på ham – og sendte ham et intenst og liderligt blik. Hun fastholdt hans blik, mens hun sagde til mig, at jeg skulle kneppe hende bagfra. Jeg stillede mig bag hende og holdt hende i et fast tag om hofterne, mens jeg førte min pik ind i hende og begyndte at bolle hende.

“Stil dig herover”, sagde hun til Rasmus. Det gav et sæt i mig, og jeg kunne mærke hvordan liderligheden var ved at få mig til at sprænge. Jeg satte tempoet lidt ned, og lod hende bare mærke min pik inde i sig. Marias opmærksomhed var alligevel rettet et helt andet sted hen nu, og hun skulle have lov til bare at lade sig opsluge at følelsen af en ny pik.

Han stillede sig lige foran hende. Marias ansigt var vel ikke mere end 10-15 cm fra hans pik, der fyldte godt ud inde bag boksershortsene. Hun begyndte at gnide uden på dem, og masserede hans pik gennem stoffet. Hun lod sin tunge glide op af skaftet uden på stoffet og kyssede pikken og hans mave. Rasmus lignede egentlig mig af kropsbygning, men han var lidt lavere end mig. Slank og rimelig veltrænet.

Marias lod sin hånd glide op over hans brystkasse og videre ned over maven… hun tog fat i kanten på boksershortsene og trak dem ned, så Rasmus’ tunge halvstive pik gyngende sprang frem foran hendes ansigt. Fuck, hvor så det frækt ud. Jeg bollede hende stadig langsomt bagfra, og kunne nu mærke den helt særlige duft af liderlig pik – en fremmed fyrs liderlige og stive pik lige foran min kærestes ansigt. Jeg vidste, at der ingen vej var tilbage nu, men jeg ønskede bestemt heller ikke at stoppe.

Maria stønnede liderligt ved synet af hans pik, og hun greb hurtigt om den og lod grådigt sin mund glide ned over den. Hun suttede og slikkede den vådt og intenst… har sgu aldrig set hende gå så grådigt til en pik før.

“Mmmm…ja… pik…pik!”, var det eneste hun stønnende kunne sige, mens hun åd hans pik. Ingen sutter pik som Maria, og det var tydeligt, at Rasmus nød hendes behandling. Jeg begyndte at kneppe hende mere intenst igen… dybere og hurtigere, mens jeg holdt hende i et fast greb om hendes hofter. Det gjorde hende helt vild, og hun var fuldstændig opslugt af følelsen af at være omgivet af to fyre… to pikke… vores hænder, der kærtegnede hendes krop… hendes ryg, hendes bryster, hendes røv.

“Du skal kneppe mig nu”, sagde hun stønnende til Rasmus… Jeg trak mig ud, og Maria lagde sig på ryggen og spredte sine ben for ham. Han nød synet af hendes glatte fisse et øjeblik, inden han lagde sig ind over hende og lod sin pik glide ind i hendes i forvejen meget våde mis. Maria holdt ham tæt ind til sig, og hun begyndte at kysse ham intenst og vådt. Grådigt smagte hun på ham, mens han skubbede sin pik helt i bund. Også hans pik mindede om min… måske en smule længere… og han havde ingen problemer med at fylde hende ud.

Han lagde hendes ben op på sine skuldre, og hun skubbede imod, da han begyndte at kneppe hende hurtigere og hurtigere… dybere og dybere…. Fuck, hvor kneppede han hende godt! Maria var fuldstændig i hans kontrol nu, og hun nærmest skreg sin nydelse ud for hver gang, han stødte helt i bund. Jeg stod bare ved siden af sengen og nød synet… kunne næsten ikke fatte, at det nu endelig skete. Og hold da kæft… Det levede fuldt ud op til mine vildeste fantasier!

Maria lagde sig nu om på alle fire, så Rasmus kunne kneppe hende bagfra… Marias absolutte favoritstilling. Hun vendte ud mod mig, så hun samtidig kunne tage min pik i munden. Rollerne fra før var nu byttet om…

Det var tydeligt, at hun virkelig nød den måde, han kneppede hende på… det skete gang på gang, at hun helt glemte at tage min pik i munden, men bare lod sig give hen til Rasmus og hans pik. Jeg ville gerne se hvad der skete, hvis de blev ladt fuldstændig alene, så jeg gik endnu engang ud på badeværelset, der lå for enden af værelset, men denne gang lod jeg døren stå på klem. Det var ubeskriveligt, at se Maria blive bollet af denne fremmede fyr. Hun satte ham op af hovedgærdet – præcist som jeg havde siddet en times tid tidligere – og lod sig glide ned over ham. Det er uden tvivl det frækkeste, jeg nogensinde har set. Marias perfekte røv glide op og ned af Rasmus’ våde og hårde skaft. Se hende bevæge hofterne frem og tilbage mens hun red ham… med hovedet liderligt rokkende langsomt fra side til side. Hans hænder på hendes bryster… Dem kyssende liderligt… inderligt.

Sådan sad de i lang tid… skiftede tempo… nød hinanden… opslugt af hinanden. Kunne høre på Maria, at hun nærmede sig klimaks, og hun begyndte at kneppe ham mere og mere vildt… stønne højere og højere. Han trak hende ned til sig og holdt hende fast, mens han begyndte at kneppe hende hårdere nedefra. Der gik ikke længe, før de sammen kom i en vild og skrigende orgasme. Synet fik også mig til at komme…

Maria blev siddende slapt ind over ham… stadig med hans pik inde i sig. Jeg gik ind til dem, og satte mig smilende på sengekanten. Maria væltede om på ryggen og lå udmattet, men storsmilende, på sengen. Hun gled hånden op langs mit lår og klemte min nu halvslappe pik. “Mmm… wauw… det var… SÅ dejligt”, fik hun sukkende hvisket. Jeg smilede blot frækt tilbage og nikkede tilfreds.

Vi fik sagt tak og godnat til Rasmus og aftalt, at vi nok hellere måtte holde det mellem os tre.

Næste morgen sad det samlede bryllupsselskab og spiste morgenmad, da Maria og jeg kom ind i restauranten. Trætte og noget tømmermandsplagede, men meget meget tilfredse. Ovre i det ene hjørne sad Rasmus… vi hilste blot med et kort nik, og Maria blinkede frækt til ham. Vi ved ikke, om han har holdt vores aftale om ikke at sige noget til nogen… Vi synes begge, at et par af hans venner smilede specielt til os… men det får vi jo nok aldrig af vide.

Under alle omstændigheder vil vi aldrig glemme det bryllup!

porno med danske piger