En kvindelig ekshibitionist bekender sine blotter metoder

Alle har hørt om mandelige blottere og jeg har da også selv oplevet dem, når de springer frem foran en på en stille sti og viser kalorius frem. De gange det er sket er jeg blevet forskrækket og lidt overrasket over, at de ville vise de sager frem i sådan en slatten tilstand. De mandelige blottere er uglesete og uden for loven.

Helt anderledes med kvindelige blottere. Jeg tror aldrig jeg har hørt om en politi-sag med en kvindelige blotter… og det er ikke fordi de ikke findes. Jeg er selv en af slagsen. Ja, de har også en mere stueren betegnelse – ekshibitionist.

Udførelsen svarer heller ikke helt til mændenes metode. Her er ikke noget med at springe frem fra skjul og vise sig frem. Det kan gøres meget mere pirrende og elegant og altid til modtagerens store fornøjelse.

Jeg vil berette lidt om mine ”metoder”.

”S-togs-metoden”

I de kolde måneder er mit foretrukne revir, at tage med et af de københavnske S-tog. Jeg har forberedt mig i min påklædning ved inderst at have en lårkort kjole med en dyb, åben udskæring til brysterne. Ingen trusser, ingen BH. Lange sorte selvsiddende strømper. Over mig har jeg en stor lang frakke – den er vel to numre for stor. Jeg kører gerne på trafikdøde perioder og til de sidste stationer på strækningerne, hvor der dels er få i toget og dels langt mellem stationerne.

Jeg placerer mig overfor en enlig fyr/mand. Han vil ofte læse avis. Jeg har et dameblad jeg sidder og læser i. Jeg lader min frakke glide op så der bliver frit indsyn. Derefter læner mig frem lige til det punkt, hvor jeg ved fyren overfor kan kikke ned i kjoleudskæringen og se mine brystvorter, der altid på dette tidspunkt er erigerede. Det er en dejlig pirrende ting at se de stjålne blikke fra fyren glide ned under udskæringen i kjolen. Han vil også blive opmærksom pa min meget korte kjole. Da jeg lænede mig frem spredte jeg selvfølgelig også benene. Jeg kan ofte se fyren synke ned i stolen for dermed at lade blikket glide op ad mine lår. Jeg har jo lagt lidt lokkemad ud med de selvsiddende sorte strømper. For mig gælder det nu at time togets ankomst med det øjeblik, hvor fyren for øje på min glatbarberede fisse. Jeg bruger det trick at løfte den ene ben så kjolen glider endnu mere op og så forlade kupéen og i den bevægelse ramme manden i hovedet med mit bryst. Virkningen er fantastisk og kunne utvivlsomt føre til mere, men nej – en blotter skal ikke have sex med sine kikkere.

Jeg smutter derfor normalt lige inden om dametoilettet – så er ofret rystet af.

”Nudist strands-metoden”

Er vejret til det er en nudist-strand lykken. Man skulle ikke tro en blotter har en chance sådan et sted. Stranden er jo fyldt med blottere og endda mest mænd. Tag f.eks. til Asserbo stranden ved Troldeskoven, så kan du se hvad jeg mener. Alligevel kan jeg noget der kan få visse legemesdele til at svulme.

SEX I DAG?

Jeg tager til stranden og finder mig gerne en klit, hvor jeg ruller badehåndklædet ud, klæder mig helt nøgen og lægger mig til at sole mig. Jeg sørger altid for at placere mig en 5 meters penge fra en den nøgne fyr, jeg har udset til min kikker. Der er nok at tage af og rigtigt mange flotte fyre endda. Jeg lægger mig ned på maven med benene pegende direkte mod ofret. Benene bliver nu spredt så fyren har direkte indblik til min glatte fisse. Jeg ligger og læser lidt og tager derefter en læbestift frem og sminker mig. Med sminke-spejlet kan jeg se om der er kontakt. Det bliver der altid på et eller andet tidspunkt. Jeg kan skubbe lidt til processen ved at vrikke med røven og vippe med underbenene.

Når jeg har kontakt lader jeg min højre hånd glide ned under maven til hånden stikker frem mellem benene. Nu kan jeg godt fortælle dig at fyrens øjne er limet til spillet mellem fingrene på min hånd og den glatte fisse. Jeg lader min hånd sprede skamlæberne og begynder simpelthen at onanere. Numsen ligger heller ikke stille. Jeg vender mig om på ryggen og lægger mit dameblad over mit skød – sådan at jeg stadig er sikker på, at manden har fuldt indblik i mit fingerknepperi.

Der sker nu så godt som altid det at fyren har fået sin dunkende pik i skjul under et Ekstrablad eller lignende og uden et ord onanerer vi begge til orgasme. Mere end en gang har jeg set sperm sprøjtes op over kanten af avisen i et par rytmiske stød. Jeg har aldrig været ude for at manden har gjort tilnærmelser. Det er en del af spillet mellem ekshibitionist og kikker, at det gør man ikke.

Efter vi begge har fået orgasme. Har jeg ofte oplevet, at vi begge – stadig nøgne – er gået ned til stranden og badet i vandet. Her har vi ofte smilet og grinet sammen og sagt søde små ting som ”dejlig oplevelse” eller ”sikke en udsigt”

”Undtagelsen”

Den oplevelse jeg vil slutte med er fra i sommer og var på flere måder en undtagelse. Jeg var på stranden ved Asserbo og lå som sædvanligt nøgen i klitterne, da jeg lige skulle træde af på naturens vegne. Jeg rejste mig nøgen og gik ind i skoven som ligger lige op ad klitrækken. Det at gå nøgen på Asserbo stranden er mere normen end undtagelsen. Det er nærmest sådan at man kikker skævt til en påklædt strandgæst. ”Kan han ikke finde en tekstil-strand og lade os gå nøgne i fred”, men når du går nøgen ind i skoven føler du ligesom du overskrider en grænse.

Jeg kunne mærke at jeg nød denne fornemmelse og gik måske lidt længere ind i skoven end nødvendigt. Jeg satte mig på hug og forurettede mit ærinde, da jeg pludselig så et nøgent par der lå og kælede lidt længere inde i skoven. Jeg listede mig nærmere og kunne nu se, at der var tale om to mænd, der elskede! Begge var utroligt flotte fyre. Rene ”six packs” med nogle store og tykke pikke, som ikke på nogen måde skjulte begejstringen.

Situationen var nu vendt om. Det var mig der lurede og jeg tror helt sikkert at de to elskende udmærket vidste, at jeg kikkede på. De gjorde ihvertfald lige præcis det trick som jeg selv anvender. Den ene lå på ryggen med benene adskildt så jeg havde fuldt indblik til klokkeværk og flagstang. Den anden fyr gjorde et stort nummer ud af at slikke hans pik så han ikke skyggede med hovedet for at jeg kunne se. Efter nogen tid kunne jeg se at kulminationen nærmede sig for den ene fyr. Hans krop begyndte at ryste og han udstødte orgasme støn. Hans elsker gjorde rigtigt klar til, at jeg skulle se udløsningen helt frit ved at trække sig tilbage med hovedet og kun lige slikke på pikken i ly af stangen.

Jeg så derfor sprøjtene flyve lige op i luften. Der kom 3-4 store eruptioner og sæden faldt tilbage ned over den stive pik. Den anden fyr havde ikke fået sin orgasme og hans ven lå helt udmattet efter den voldsomme orgasme. Jeg vidste ikke rigtigt hvordan jeg skulle forholde mig i mit skjul. Jeg kunne mærke min ophidselse og var grundigt våd i kussen. Nu rejste den aktive fyr sig op. Hans pik strittede som en paradesabel, som han stod der i solen.

Pludselig så han direkte på mig. ”Halløj, har du luret? – sådan noget har vi en straf for” Jeg dirrede af spænding, men var egentlig ikke spor flov. ”Kom herhen og læg dig på alle fire” Jeg luskede i nøgenhed hen til parret og skjulte helt umotiveret mine blottede bryster. Jeg lagde mig ned på alle fire med min numse pegende mod fyren med den strittende kølle. Der var ingen tvivl for mig om hvad straffen bestod i. Ganske rigtigt, jeg kunne mærke køllen svinge dovent mellem mine lår og langsomt rette sigtekornet ind. Jeg lå og håbede på at stemplet ville blive mast ind i det rigtige hul. Han var jo bøsse og de plejer jo at tage bagdøren.

Jeg behøvede ikke at være bange kunne jeg mærke. Pikhovedet var nu ved at skubbe skamlæberne fra hinanden og tog derefter tilløb. Den første angrebsbølge satte ind og efter tre stormløb lige efter hinanden var der fuld penetrering. Jeg blev kneppet og bollet i store sugende bevægelser, der gjorde mig helt vild. Vennen var nu vågnet op og kælede for mine bryster, der gyngede i takt med kneppe bevægelserne. Det hele kørte rundt for mig og jeg skreg af ophidselse, højere og højere indtil orgasmen rullede ind for os begge.

Han trak sig ud, og jeg rejste mig fortumlet på benene. Han sagde ”Så kan du måske lade være at lure en anden gang”. Jeg stavrede tilbage mod stranden. Helt ør. Min nøgenhed føltes nu lidt anderledes end den plejede. Det var ikke en ophidselse, men en ren følelse af et paradis. Jeg gik ligesom i en tåge af fuld tilfredsstillelse. Man kan kun opnå denne høje fornemmelse helt nøgen.

Da jeg nåede min plads i klitten opdagede jeg at sæden – blandet med mine egne safter var løbet ned ad mine ben – helt ned til anklerne. Jeg pakkede mine ting sammen og tog hjem. Stadig svævende på en lille sky. Se de frække piger på stranden!

porno med danske piger