Straffen for at være utro!!!

SPAR MANGE PENGE

Det er lørdag formiddag og jeg skal på konsulentbesøg ved et par på Fyn, hvor jeg skal lave et energitjek på deres bolig. Det kunne kun lade sig gøre om lørdagen fordi det er det eneste tidspunkt hvor begge er hjemme.

Jeg ankommer på adressen kl.9.30 og ringer på døren, der bliver åbnet af en lækker sag i en lys bluse hvorigennem jeg kan skimte et par lækre store bryster, hun er også iført en kort slå om nederdel og et par højhælede sandaler.

Kvinden som præsenterer sig som Ditte, beklager at hendes mand ikke er tilstede da han er blevet kaldt på job.

Under gennemgangen af boligen ser jeg i soveværelset at der under sengen ligger nogle håndlænker og en stor dildo.

Så er det tid til en gennemgang af loftisoleringen og Ditte tager føringen op af stigen, med begrundelsen at hun ved hvor lyset tændes. Da hun står øverst på stigen har jeg et udsyn som straks giver mig en ståpik. Ditte har nemlig en lille sort læder G streng trusse på. Efter synet af loftet går jeg først ned af stigen, Ditte kommer bagefter men snubler på et af de nederste trin, og ved denne lejlighed bliver hendes nederdel nærmest flået af, så hun nu står hun i næsten ingenting. Hun har slået foden og jeg siger at dette skal jeg nok se på, da jeg er uddannet i førstehjælp, og hjælper derfor Ditte ind i stuen. Efter at have mærket på foden og op af benet, konstatere jeg at det ikke er noget alvorligt, kun en let forvridning, men kan jeg ikke lade være med at lade mine hænder vandre lidt op af de dejlige ben, og da der ikke bliver sagt noget bliver jeg mere nærgående. Jeg masere nu indersiden af lårene og inden længe har jeg krænget den lyse bluse af Ditte, og ud springer de lækreste bryster jeg nogensinde har set.

Jeg lægger nu Ditte på sofabordet, krænger trussen af hende og begynder at slikke den mest lækre nybarberede kusse man kan forestille sig, efter et stykke tids slikken tager jeg min stive pik frem og jager den op i den dejligste varme kusse, men efter bollet et stykke tid,  holder jeg en pause og siger at jeg lige skal på toilettet, men jeg går i stedet ind i soveværelset og henter håndlænkerne og den store dildo som jeg tidligere har set.

SEX I DAG?

Tilbage i stuen igen, lænker jeg nu Dittes håndled og fodled sammen, så hun står med den lækreste bagdel lige i vejret. Har taget lidt olivenolie med og smører min nu stive pik ind i olien.

Men hvad vi ikke ved, er at mandens opgave på jobbet var blevet aflyst, så han var lige sust forbi fotoforretningen for at hente deres nye videokamera, for derefter straks at vende hjem.

Jeg sætter mig nu i en rødlig farvet stol som vender ud mod haven. Ditte som er lænket bliver nu beordret til at slikke min pik stiv igen, og det at se hendes dejlige bløde læber omslutte min pik, er sku da noget af det lækreste. Pikken får endnu lidt olivenolie, hvorefter Ditte vendes med ryggen mod mig, mens jeg sidder der i stolen lader jeg hende falde langsomt bagover så min pik nu kommer op i hendes stramme røv. Da jeg er helt oppe i røven lægger Ditte sig nu tilbage på min overkrop og med de lænkede arme til benene ligger Ditte nu med vidt spredte ben og kussen vendende ud mod haven. Jeg leger nu lidt med Dittes kilder, for derefter at tage den store dildo og jage den op i kussen på hende. Nu med min pik i røven og mens jeg leger med den vibrerende dildo i kussen, alt imens jeg med den anden hånd leger med hendes dejlige brystvorter og med kilderen, så kommer Ditte i den dejligste rystende orgasme jeg har været med til.

Efter lidt pause og mens denne dejlige kvinde falder til ro, løsner jeg hende og vasker min pik, for nu vil jeg have pikken op i kussen da jeg stadig ikke er kommet.

Men pludselig hører vi en bildør smække, og hurtigt kommer vi i tøjet. Det var manden Lars som kom hjem Jeg hilser på ham og vi sidder nu omkring sofabordet, da han siger at han lige har noget han vil vise os.

Han sætter et videobånd i maskinen, og til vores store overraskelse har han optaget hele seancen. Jeg bliver helt rød i hovedet og Ditte se lidt skræmt ud. Lars tager nu armlænkerne og siger til sin kone, at hvis hun ikke gør som han siger, så kan hun godt finde en anden bolig, og da Ditte elsker sin mand over alt på jorden, gør hun som der bliver sagt.

Lars lænker nu Ditte uden tøj og liggende på ryggen på sofabordet, og siger til mig, at skal han ikke ringe til min arbejdsgiver så skal jeg lægge mig på knæ og slikke den utro kusse ren, og alt imens jeg gør dette så onanere Lars ud over den utro hustrus bryster, og beordre hende bagefter om at slikke pikken ren, mens hun gør dette skal jeg kneppe hende i kussen, for derefter at sprøjte udover den utro kones bryster og ansigt, og jeg siger, der kom meget indestængt sperm.

Derefter siger Lars til Ditte, at nu skal hun skrabe spermen på brysterne sammen med en finger, hvorefter hun skal sutte fingeren rent. Dette var jo frækt at se på, og som Lars sagde, straffen for at være utro.

porno med danske piger