Find og mød venner med fordele (uforpligtende sex)

Find og mød venner med fordele (uforpligtende sex)

SPAR MANGE PENGE

Frihed frem for fast forhold.

Nærvær og fantastisk sex uden forpligtelser.

På nudansk hedder de ‘friends with benefits’ og ’booty calls’. eller bollevenner som handler om at mødes og få erotiske eventyr uden nødvendigvis at ville mere end det.

Uforpligtende forhold giver mange af de samme bonusser som et fast forhold, uden de forskellige ulemper. Når du og din partner bestemmer jer for at holde jeres forhold uforpligtende, kommer I til at nyde sex, dating og socialt liv, uden at behøve at bekymre jer om at blive bundet eller ændre den livsstil I er vant til.

Når målet ikke er kærlighed og parforhold

Udlev dine fantasier, i dette diskrete netværk anonymt og trygt.

Casual dating er anderledes end den traditionelle datingform, hvor omdrejningspunktet er kærlighed og parforhold. Ordet casual betegner det uforpligtende aspekt, der netop er rammerne for datingen. Formålet er intimitet og sex med en eller flere partnere frem for et fast forhold. Forkæl dig selv med et uforpligtende forhold med fordele 😈

SEX I DAG?

C-date.dk
C-date.dk har specialiseret sig i casual dating. Her er reglerne klare, og du risikerer ikke at støde ind i personer, der ikke deler interessen for uforpligtende dating. Antal medlemmer: 100.000 medlemmer.

Dating.dk
Selvom Dating.dk’s slogan er “Kærligheden starter her”, kan du sagtens casual-date på denne onlineplatform, men gør det klart, at du leder efter uforpligtende sex, for at undgå misforståelser. Antal medlemmer: 500.000.

Scor.dk
Casual datings onlinemoder i Danmark er Scor.dk, hvor det seksuelle forhold er i fokus, og du kan finde en partner med de samme seksuelle interesser som dig selv. Antal medlemmer: 200.000.

Forøg dine chancer ved at oprette en profil på flere datingsider.

porno med danske piger