Til familiefødselsdag uden trusser

SPAR MANGE PENGE

Det var en varm sommerdag, hun havde en let sommerkjole på og et sæt høje hæle, ingen bh eller trusser så hver gang der kom en let brise kunne man svagt ane herlighederne. Jeg nød det lige meget hver gang, det var jo alligevel os mig der havde fjernet trusserne inden vi var smuttet ud af døren, som straf for at hun havde brugt for lang tid på at sætte hår osv. Så vi derfor var sent på den.

Hun var en rigtig flot pige, 170 høj, med et sæt rigtig gode bryster, en dejlig håndfuld som sad perfekt. Hun havde lidt kurver men ikke andet end de bare gjorde hende pænere, hun var helt glat   forneden og med langt brunt hår der næsten kunne nå ned til røven.

Vi skulle til familie fødselsdag, så hun var lidt skeptisk omkring at gå bundløs, men jeg fik hende overtalt, bh havde hun alligevel aldrig på, så det tog hun ikke så tungt. I bilen begyndte hun at gnide hendes hånd imod min pik uden på bukserne, og det kunne hurtig ses. Så jeg begyndte at pille ved hende også. Hun var allerede våd. Og der var jo alligevel fri adgang.

Hun kunne slet ikke sidde stille på passagersædet, så da vi havde kørt 5 minutter så kom der en rasteplads der lå et stykke væk fra vejen.

Da vi holdt stille kikkede hun rundt, der var ingen, slet ingen. Så ud af bilen det gik, om bagved og op på bagklappen med hende, jeg gik på knæ og begyndte at slikke hende. Først stille og rolig rundt om læberne, alt imens jeg maserede hendes bryster med den ene hånd og den anden begyndte at lege med hendes klit.

Hun begyndte at spænde benene sammen om hovedet på mig, så jeg vidste jeg var på rette vej, jeg slikkede og pillede lige indtil hun til sidst overgav sig og kom i en stor orgasme, hvor hun skreg ud over hele rastepladsen. Det var godt der ikke var andre. Og at der ikke kom andre!

Hele hendes krop rystede det næsten minut, elskede smagen af hende, men det gjorde hun også, så hun trak mig op så hun kunne få lov til at kysse mig og smage sig selv.

Da hun var begyndt at komme sig mente hun at hun skulle have pik nu. Men vi var jo allerede sent på den, så det måtte blive senere.

Da vi ankom til fødselsdagen måtte jeg lige sætte håret igen i bilen, det samme måtte hun. For ellers var det tydeligt at se hvad vi lige havde lavet, da vi var kommet ind, måtte jeg lige ud på badeværelset og have vasket de værste af hendes safte af ansigtet inden vi sagde hej til resten af familien.

SEX I DAG?

I løbet af dagen brugte jeg alle chancer jeg fik for at snitte enten hende fisse eller røv. Kunne se på hende hun blev mere og mere liderlig. Til gengæld udnyttede hun os alle de chancer hun fik for at tage mig i skridtet eller på røven, så det var ikke kun hende der blev mere liderlig som dagen gik.

Hun var lettere irriteret da det jo var hendes familie som var der, og kunne se hvad der skete hvis de var opmærksomme. Men jeg gjorde det jo når der ikke var nogen som kikkede for ingen af os ville opdages.

En af gangene jeg gjorde det bemærkede jeg at hendes fisse var så våd at det var begyndt at løbe ned af benet på hende, jeg kørte en finger op af benet og fangede det meste, hvorefter hun slikkede min finger ren.

På et tidspunkt gik jeg ud på toilet, og da jeg åbnede døren stod hun der lige foran mig. Hun kastede armene om mig og gav mig et langt dejligt kys, samtidig med hun skubbede mig tilbage ud på toilettet.

Hun hev mine bukser ned om knæene af mig og begyndte at slikke på mine pik og hun legede med mine kugler, jeg røg lige ind i himlen. Der gik ikke lang tid efter hun var begyndt at sutte inden jeg kom. Jeg skød en ordentlig portion sperm dybt ned i hendes hals, hun blev bare ved med at sutte og spildte ikke en dråbe.

Jeg prøvede at være så stille som muligt, for at undgå at tillokke opmærksomhed, men det var svært når hun blev ved med at sutte lang tid efter jeg var kommet. Nåede næsten at blive stiv igen inden hun stoppede.

Da hun havde slugt det hele rejste hun sig op og kyssede mig igen. Jeg kunne tydeligt smage mig selv, det var som om det bare gjorde hende mere liderlig at jeg kunne smage mig selv. Jeg greb om hendes røv imens vi kyssede og begyndte at lege med en finger omkring hende anus. Jeg kørte den helt om til hende fisse som næsten dryppede fordi hun var så liderlig. Så tilbage om til røven med den våde finger som smuttede lige op. Hun spændte i hele kroppen og bed mig i læben. Det var tydeligt at lugte på badeværelset hvor liderlige vi var, det hang ligesom i lufter.

Hun trak sig lidt igen, men jeg satte hende op på vasken så jeg kunne slikke alle hendes safter i mig, så det ikke løb hele vejen ned af hendes ben og afslørede os. Imens jeg slikkede de fleste safter i mig snittede min tunge også lige anus, igen spændte hele hendes krop. Vi gik ud til de andre igen inden de blev mistænksomme.

Hver gang jeg fik chancen derefter, så slikkede jeg på min finger og stillede mig ved siden af hende. Så lod jeg som om jeg holdt om hende men i virkeligheden fik hun en finger i røven hver gang. Jeg måtte presse for at få den op, da hun jo stod med samlede ben og ikke var vant til at få noget op der. Hun blev både liderlig og sur, men hun kunne ikke sige noget fordi hun stod over for familiemedlemmer og snakkede hver gang. Hun ville jo ikke opdages så når jeg stod ved siden af hende med en finger i hendes røv, så måtte hun bare stå stille og undgå at lave lyde eller skære ansigt, selvom det ellers normalt var et no-go i hul nummer 2.

Det forsatte i et godt stykke tid, og efterhånden som jeg havde gjort det en del gange gled fingeren nemmere og nemmere op. Hun begyndte at skinne fra inderlårene fordi hendes safter løb ned af benene, så af og til måtte hun lige forbi badeværelset og tørre sig selv, så det ikke blev opdaget.

Inden længe begyndte folk at tage hjem. Vi smuttede rimelig hurtig også, og da vi var kommet ud i bilen skældte hun mig ud over jeg havde leget med hendes røv. Men hun kunne alligevel ikke lade være med at kysse mig. Det meste af vejen hjem sad jeg med en hånd på hendes lår og jo tættere vi var på at være hjemme jo tætter var min hånd på hendes fisse. Hele sædet var våd af hendes liderlige safter, og min pik stod hårdt op imod min bukser.

Men hvad der skete da vi kom hjem må komme senere.

Forfatter: SteffanH

porno med danske piger