Maj er masturbations måned

 

gratis sex legetoej gave tilbud udsalgGlæd en, du holder af eller dig selv. Maj er udråbt til international masturbationsmåned. Ikke bare én dag, men en hel måned bør vi minde os selv om fornøjelsen ved selv-sex – og samtidig give en kærlig finger til dem, der mener onani er forbudt.

Gratis gaver fra Fun Factory i maj måned...

Onani er for nogle tabu og for andre forbudt..!

Her kan vi starte med at vende den mod Det Hvide Hus, for det er faktisk en hændelse her, der ligger til grund for maj som masturbationsmåned. Hvad der i 1995 startede som en sympati-happening for den amerikanske læge Joycelyn Elders, som mistede sit job, fordi hun opfordrede til masturbation, er blevet en tradition, som en del, også i Danmark, så småt er ved at adoptere.

I den forbindelse har erosexshop.dk indledt et ekstraordinært samarbejde med legetøjsgiganten Fun Factory, for at få endnu flere til at onanere. For hvert købte Fun Factory-produkt hos erosexshop.dk får du gratis vedlagt en Fun Factory massagegel, vandbaseret glidecreme samt 40 ml "kissable" bodypaint med vaniljeduft.

Fyret fra Det Hvide Hus

I 1993, hvor føromtalte Joycelyn Elders som den første afroamerikanske kvinde blev ansat som chef for Afdelingen for Offentlig Sundhed under Bill Clinton og her sømmede sig fast i bevidstheden hos alle omkring sig. I 1994 blev hun bedt om at tale ved en store AIDS-konference og i den forbindelse spurgt, hvad hun mente om onani som et middel til at undgå, at især unge kastede sig ud i ubeskyttet sex. Elders svarede, at onani er en naturlig del af menneskets seksualitet, og at det derfor bør indgå i de forebyggende overvejelser.

Dén udtalelse gjorde hende elsket af alle seksuelt frigjorte amerikanere, men fik hende samtidig fyret fra administrationen, og i maj det efterfølgende år arrangerede en sexshop i San Fransisco som en hyldest til hende og for at aftabuisere onani i det hele taget den første "Masturbate-a-thon". Her blev alle opfordret til at skaffe sponsorer, give sig selv en hånd og med de sponsorerede beløb støtte bl.a. sundhedsorganisationer til forebyggelse af HIV og AIDS.

Giv dig selv en hånd

Vil du selv støtte en god sag, skal du finde nogen, der vil kaste penge i hyrdetimerne med dig selv, og forpligte dig til at masturbere hver dag i maj. Eller blot nyde alle de ufinansierede orgasmer, du kan kilde, gnide og rykke dig til, mens du i stedet gør noget godt for den seksuelle frigørelse og særligt for en, du holder af – dig selv. Find dit legetøj nu og få gratis gaver >> 

Se gode tilbud, flere fif til frækkere sex og ikke mindst gratis gaver fra Fun Factory
gratis sex gave tilbud udsalg
Hvorfor erosexshop.dk?  Diskret dag-til-dag levering  |  Fri fragt over 600 krHOTTE PIGER I SOMMERVARMEN - FILM FRA STRANDEN

SEXFILM MED DANSKE NABOER image.pngSE PIGER ONNANERE NU ONLINE