Onani-æg til mænd – Tenga-æg findes i mange variationer…

Onani-æg til mænd – Tenga-æg findes i mange variationer…

SPAR MANGE PENGE

Aldrig har det været så godt at onanere selv!

De er flotte, ja ligefrem nuttede, og så gemmer de på en hemmelighed til manden, som stiller krav til hyrdetiden med sig selv eller ønsker at tage gensidig onani med partneren til nye højder.
Inde i Tenga-æggets skal befinder sig et superblødt, meget fleksibelt silikone-sleeve (mønsteret, du ser udenpå ægget, angiver det friktionsmønster, der er på indersiden af onani-sleevet, og som gnider mod penis under brug). Tenga-sleeves måler i ikke-udstrakt form blot 6,5 cm og i udstrakt hele 30 cm, hvorfor æggene passer så godt som alle penisstørrelser.

FIND DET ÆG DER PASSER DIG ELLER KØB DET TIL DIN MAND/KÆRESTE

Fjern “æggeskallen” og tryk den medfølgende glidecreme ned i dit Tenga-sleeve, så du får en ekstra våd og glidende oplevelse – præcis som det indvendige af en kvinde, vaginalt som oralt. Hold så langt nede på ægget, du kan, og træk det over penis. Bevæg hånden frem og tilbage i det tempo og med det tryk, du bedst kan lide (eller lad din partner gør det), og nyd, at æggets indvendige og helt unikke mønster kæler dig den direkte vej til klimaks. Undervejs kan du eksperimentere med at dreje ægget på penishovedet, og der er ingen, der siger, du behøver at komme i selve ægget. Du kan tage det af lige inden udløsningen og med hånden tage den sidste del af turen.

SEX I DAG?

Husk glidecreme
Selv om Tenga-ægget er lavet som et engangsprodukt, kan du bruge det flere gange, hvis du passer godt på det, påfører rigeligt glidecreme hver gang og sørger for at gøre det grundigt rent efter brug. Vend Tenga-sleevet på vrangen, når det skal rengøres med vand, og husk at have ekstra glidecreme liggende – der følger kun en lille prøvepakke med hvert æg, og smørelse sørger ikke alene for, at du kan mærke friktionsmønsteret mod penis, det holder også ægget fleksibelt, så det ikke så let brister.

Det er i den forbindelse ikke lige meget, hvilken glidecreme du bruger. Til Tenga-æggene og til en del andre produkter lavet af silikone, må du kun bruge vandbaseret. Men alt det kan du læse meget mere om her… Du kan samtidig få et wink til, hvorfor glidecreme er så vigtigt til både legetøj og til at gøre parsex endnu frækkere.

https://erotikmix.dk/sexlegetoj-til-maend-penisring-flesh-light-og-aeg/

porno med danske piger