Studerende smider alt tøjet i fræk kalender

Studerende smider alt tøjet i fræk kalender

SPAR MANGE PENGE

Man kan altid finde en god grund til at smide tøjet!

Unge piger lader sig fotografere nøgen til en kalender, i en god sags tjeneste… De veterinærstuderende smider nemlig tøjet for pensionerede væddeløbshunde.

Se billeder med skolepigerne og køb kalenderen

skolepiger noegen billeder

I alt 24 sidsteårsstuderende smider tøjet i ‘Under the Overall’-kalenderen. Overskuddet går til en organisation, der hjælper med at finde nye hjem til pensionerede væddeløbshunde.

Normalt optræder de hvide kitler, men dem kommer man til at kigge langt efter, hvis man slår op i den 10. udgave af ‘Under the Overalls’-kalender med veterinærstuderende fra University of Sydney.

SEX I DAG?

Studerende afslører, hvad de gemmer under kitlen
Her optræder de afklædte i selskab med blandt andet strategisk placerede dyr, der sikrer, at kalenderen ikke ligefrem afslører ALT, hvad der gemmer sig bag de normalt anonyme uniformer.

studenter smider bukserne troejer bh trusser

De studerende i kalenderen er alle i gang med deres sidste år på skolebænken, og har i forhold til tidligere kalendere valgt at gå efter et væsentligt større publikum. Blandt andet ved at hyre en professionel fotograf og skabe mere opmærksomhed via Facebook.

skoletoeser viser bryster fisse roevbanan

Alle deltagerne blev fundet ved at søge blandt sidsteårsstuderende, der frivilligt var parate til at smide tøjet sammen med medstuderende. Som kalenderen afslører, så var det ikke umiddelbart et problem.

Optagelserne til kalenderen, hvor i alt 24 personer smider tøjet, fandt sted på en gård i Werombi uden for Sydney.

porno med danske piger